2010 mayıs kuzularının odaları

canım çok güzel kızının odası güle güle kullansın sağlıkla sıhhatle inşallah..bayıldım walla çok şeker

özlem çok güzel olmuş odanız...güle güle kullanın canım....

özlemcim çok güzel odası canım çok beğendim iyi günlerde sağlıkla büyüsün kuzun inş

özlem kızının adına yakışır bir oda olmuş masal gibi çok güzel sağlıkla kullansın inş.

ayy özlem bayıldım valla prensesin odasına harika olmuş tek kelimeyle
içinde gülücüklerini duyurmayı nasip etsin allahım

Özlem çok güzel olmuş kızının odası, bayıldım vallahi pembiş pembişşş..
Masal bebek sağlıcakla uyusun, uyusun da büyüsün içindee
a.s.

özlemcim odanız çok hoş olmuş, bebişinle iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah.

çok şirin güle güle kullansın inşallah

canım çok güzel kızının odası güle güle kullansın sağlıkla sıhhatle inşallah..bayıldım walla çok şeker

özlem çok güzel olmuş odanız...güle güle kullanın canım....

özlemcim çok güzel odası canım çok beğendim iyi günlerde sağlıkla büyüsün kuzun inş

özlem kızının adına yakışır bir oda olmuş masal gibi çok güzel sağlıkla kullansın inş.

özlem odası çok güzel. Kuzucugun içinde saglıkla uyusun inşAllah...

ayy özlem bayıldım valla prensesin odasına harika olmuş tek kelimeyle
içinde gülücüklerini duyurmayı nasip etsin allahım

Özlem çok güzel olmuş kızının odası, bayıldım vallahi pembiş pembişşş..
Masal bebek sağlıcakla uyusun, uyusun da büyüsün içindee
a.s.

ALLAH güle güle büyütmek nasip etsin inş

amiiiin inşallah sağlıkla. hepinize çok teşekkürederiz teyzeleri. opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

sağlıkla büyüsün canım.çok cici bir odası var...
benimde oğlum 8 aylık sıpa :)
tabiki doğalı 8 ay oldu :):)

güle güle kullan çok şık olmuş cibindirik askılarını nerden aldın ne kadara

özlem bayıldım ya çok güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin gerçekten çok beyendim

canım allah huzurla sağlıkla kullanmayı nasip etsin. çok beyendim çok güzel.masall prensesini içinde görmekde nasip olsun.

sağol tatlım. sağlıkla kullansın bebişlerimiz inşallah

cok begendim bebişinin oda takımını güle güle iyi günlerde kullansın, bende ankarada buna benzer bir oda takımı bakıyorum, sitelerde benzer mobilyalar gordum ama şifonyeri farklıydı. nerden ve ne kadara aldığını oğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…