ayy canım ya bende blirim annem karadenizli....gercekten bu mevsimde bulman zor....
bakalım topiği okuyan karadenizden kızlar belki sana yardımcı olur....
çok saolun kıslar...canım bende turşusu yoktu ama kayınvalidem dondurucuya koyup bırakmış bir poşet inan varya dün görümcem geldi orda yaptık yenilsin diye keşke daha önce yazsaydın ben sana yollardım inan ordan alırda yollardım canım ama yinede bir bakayım çevremde olan birileri varmı kendi annemede sorarım olmazsa bulursam özeline mesaj atarım canım ben cokacimcoook
neptunee canım bende de yok ama bakarım yinede.ay canım çekti şimdi oh ekmekle bide güzel olur ki
benim canım sandwiç çekti kocam yaptı afiyetle yedim amerikan salatası-tursu-domates -kaşar- hindi salam bukadar ....birde susamlı ekmek arasında olunca süpper oluyo tavsiye ederim...
ayy ne koktu burnuma....
şöle mis gibi sivri biberi kızartcaksın üzerine kavrulmuş domates dökeceksin,domates sosun içinde biber salçası ve sarımsakta olcak ımmmm ımmm....
yanına beyaz peynir ve mis gibi demlenmiş çay taze ekmek......
akşam menümüz çıktı hehhehhe:))))))
bugün canım keşkek istedi kayınvalidemlerde sağolsun kayınvalidem o kadar gelenin arasında ne yaptı etti yaptı benim için keşkeği sanırım herkes bilmez ama bilende bilir çok güzel oluyo tereyağ şöyle üstüne ohhh götürdüm 3 tabak yedim ben zaten bişeyler oldu 2 saatte bir yemek yiyorum kızlar
bugün canım keşkek istedi kayınvalidemlerde sağolsun kayınvalidem o kadar gelenin arasında ne yaptı etti yaptı benim için keşkeği sanırım herkes bilmez ama bilende bilir çok güzel oluyo tereyağ şöyle üstüne ohhh götürdüm 3 tabak yedim ben zaten bişeyler oldu 2 saatte bir yemek yiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?