• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

son üç ayda 10 kilo şaka dimi???
ben bu boyla o akdar kilo alırsam top olurum toppp...

:))
yok valla ke$ke $aka olsa
toplam hamilelikde sadece 10 kilo alnda oluyo
ama 6. aya kadar 10 kilodan fazla alan bi kadinin ondan sonarsi daha hzili oluyo, kilo alma kapasitesi buyyoo:gitme:
ben 25 kilo almi$tim kizimda :((

boyum 1,60 canım..

çok zayifmi$in anacim boya gorede
tam bilmiom da 50 olsan tam çitir olursin herhalde :))

42 hasta gibi gorunursun :s

neyse hamilelik oncesi kilondan yirtion sen :lepi

aciyan bana acisin

1.63 boyla 62 kiloda hamile kaldim :((((( ( kizimda aldigim kilolari veremedim)
$u an 68 um
80 le kaptsam hamileligi opup ba$ima koycam:gitme::gitme::gitme:

kızlar ben sadece 6 kilo aldım 30. haftamdayım ama bebişimin kilosu çok güzel maşallah yediklerim oğluşuma yaradı

Son düzenleme:
kızlar merakınızı gidereyim bu kilo almalar 36. haftaya kadar ışık hızıyla gider ondan sonra kilo alımı durur hatta bazen kilo verenler bile olur

27+4 de 69 kilo olmuşum yani şu anda tam 11 kilo almışım yaa çok yiyorum oburumda ondan yaa:(((

siz ne güzel alıyorsunuz maşşallah ben herhalde dogumu 10 kiloyla tamamlayacam gibi 30. haftadayım 6 kilo aldım yaw :s

ya bu kiloları ne yapcaz böle ben çok hızlı alıyorum....
mide problemimiz gecince dahada çok yemeye basladım.....
sanırım bu ayda aldım rahat 2 kilo

canım en son 27 sine gitmiştim dr'a. 57 diydim daha bugün ayın 19'u veeeeee 60 kilo olmuşum:((( dr a 1 şubatta gidicem o zamana kadar naparım ben. dr. amca çooookkkkkk kızacak:((

ayyy kızlarr mide yanmalarım geçtiğinden beri bende freni boşalmış araba gibiyim. durdurabilene aşkolsun. kız özge napsak ilacı bıraksak mıkaydirigubbakcemile3

26+6 hamileyim toplam 7 kilo almisim

umarim 65le bitirebilirim hamileligi

Son düzenleme:
ben yaklaşık 6 kilo aldım.. son aylardan korkuyorum.. vucudum kilo almaya pek bi müsait. 73 hamile kaldım . ilk 2 ayda 4 kilo verdim. şimdi 26 haftalık hamileyim 75im. 80 geçersem vay benim halime. görrenler hiç bi şey almamışsın diyor. aman kızıma feda olsun kilolar :)

Son düzenleme:
doğumu yapıp da eve döndüğünde zaten 6 kilosu falan gitmiş oluyo bebekti suyuydu ödemdi derken ama üstü size hedaaayesiii:) ehehehe benim oğlum 10 aylık oldu ama ben 5 aylıkken tüm kiloları vermiştim.emziriyorum diye abartmazsanız kiloları verirsiniz zaten

Back
X