2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

son üç ayda 10 kilo şaka dimi???
ben bu boyla o akdar kilo alırsam top olurum toppp...

:))
yok valla ke$ke $aka olsa
toplam hamilelikde sadece 10 kilo alnda oluyo
ama 6. aya kadar 10 kilodan fazla alan bi kadinin ondan sonarsi daha hzili oluyo, kilo alma kapasitesi buyyoo:gitme:
ben 25 kilo almi$tim kizimda :((

boyum 1,60 canım..

çok zayifmi$in anacim boya gorede
tam bilmiom da 50 olsan tam çitir olursin herhalde :))

42 hasta gibi gorunursun :s

neyse hamilelik oncesi kilondan yirtion sen :lepi

aciyan bana acisin

1.63 boyla 62 kiloda hamile kaldim :((((( ( kizimda aldigim kilolari veremedim)
$u an 68 um
80 le kaptsam hamileligi opup ba$ima koycam:gitme::gitme::gitme:

kızlar ben sadece 6 kilo aldım 30. haftamdayım ama bebişimin kilosu çok güzel maşallah yediklerim oğluşuma yaradı

Son düzenleme:
kızlar merakınızı gidereyim bu kilo almalar 36. haftaya kadar ışık hızıyla gider ondan sonra kilo alımı durur hatta bazen kilo verenler bile olur

27+4 de 69 kilo olmuşum yani şu anda tam 11 kilo almışım yaa çok yiyorum oburumda ondan yaa:(((

siz ne güzel alıyorsunuz maşşallah ben herhalde dogumu 10 kiloyla tamamlayacam gibi 30. haftadayım 6 kilo aldım yaw :s

ya bu kiloları ne yapcaz böle ben çok hızlı alıyorum....
mide problemimiz gecince dahada çok yemeye basladım.....
sanırım bu ayda aldım rahat 2 kilo

canım en son 27 sine gitmiştim dr'a. 57 diydim daha bugün ayın 19'u veeeeee 60 kilo olmuşum:((( dr a 1 şubatta gidicem o zamana kadar naparım ben. dr. amca çooookkkkkk kızacak:((

ayyy kızlarr mide yanmalarım geçtiğinden beri bende freni boşalmış araba gibiyim. durdurabilene aşkolsun. kız özge napsak ilacı bıraksak mıkaydirigubbakcemile3

26+6 hamileyim toplam 7 kilo almisim

umarim 65le bitirebilirim hamileligi

Son düzenleme:
ben yaklaşık 6 kilo aldım.. son aylardan korkuyorum.. vucudum kilo almaya pek bi müsait. 73 hamile kaldım . ilk 2 ayda 4 kilo verdim. şimdi 26 haftalık hamileyim 75im. 80 geçersem vay benim halime. görrenler hiç bi şey almamışsın diyor. aman kızıma feda olsun kilolar :)

Son düzenleme:
doğumu yapıp da eve döndüğünde zaten 6 kilosu falan gitmiş oluyo bebekti suyuydu ödemdi derken ama üstü size hedaaayesiii:) ehehehe benim oğlum 10 aylık oldu ama ben 5 aylıkken tüm kiloları vermiştim.emziriyorum diye abartmazsanız kiloları verirsiniz zaten

Back
X