2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

Oyyy, oyyy, oyyyy ben de 21. haftamdayım 63 kiloyla hamile kaldım en son 74 kilo idim. 11 kilo aldım anlayacağınız. Tabi bayramda yediğim baklava, börek ve ıvır zıvırların vücut ağırlığıma olan katkılarını saymıyorum. Doktorum duymasın ama, sanırım o 11 kiloya 2-3 kilo daha eklesem ve kendimi kandırmasam iyi olacak. :bbo:

çok almışsın şimdiden. benim doktorum geçen ay 3 kilo aldım diye kızdı:))) 53 le kaldım 12. haftamda 49 kiloydum. şimdi 55. aslında bende çok almış sayılabilirim.ama verdiğim için çok etkilemedi:)))
 
20 hafta 3 günlük hamileyim aldigim kilo henüz 300 gr.

54le kaldim hala 54teyim :sm_confused:

15 kilo alanlar mi var kizlar akannehir napiyorsunuz kafamçokkarıştı

hamilelik boyunca alinmasi gereken en fazla kilo 11

nolur dikkat edin azicik kendinize :1no2:
 
Ayy ZEhircim masallah sanada valla hiç birsey almamissin, ben son 1 aydir ne abur cubur varsa yiyorum, bu ay kesin almistirim 2 kilo, haftaya belli olucak. Ama artik yemiyecem.
 
kızlar ben de yaklaşık 64 ile hamile kaldım.dün dr.um tarttı 68 kiloyum.21+3 e göre iyi gittiğimizi söyledi,:nazar: inşallah böyle devam ederiz doğuma kadar.
 
galiba kilo alma rekorunu ben kirdim...12 kilo aldim suana kadar...Allah sonumuzu hayr etsin..kizimdada almistim 20 kilo ama sonradan hemen verdim kilolari...saglikli gelsinde minik bebegim yeter bana
 
çok almışsın şimdiden. benim doktorum geçen ay 3 kilo aldım diye kızdı:))) 53 le kaldım 12. haftamda 49 kiloydum. şimdi 55. aslında bende çok almış sayılabilirim.ama verdiğim için çok etkilemedi:)))

Sorma canım yaaa,dediğin gibi abarttım ama elimde değil. Sanırım Aldığım vitamin hapları iştahımı açtı. Doktorum çok kızıyor " kendi kendine diyet yapamıyorsan diyetisyene göndereyim" dedi. Bundan sonra daha da hızlı kilo alacağız. Kilo almam sorun değilmiş de ileri haftalarda şeker sorunum çıkabilirmiş, o zaman da hiç birşey yiyemezsin dedi. Du bakalım ne olcak :uhm:
 
ahhh buuu kilolalarr nassı fırlıyorr anlamışş değilimm yaa mafoldumben
 
75 le hamile kaldım 6 kilo verdim 68.8 oldum 1 ay önce. iki gün önce tartıldım en son, 70 kilo olmuşum 1 kilo almışım zemuszemus
 
kizlar bugun doktordan geldim. 4 kilo aldim bu ay. Toplam 6 kilo almis durumdayim. gelecek ay kilo almazsan iyi olur dedi doktor. nede olsa hakli, çok yedigimden degil, abur cubur yiyorum çoookk :KK43:(((
 
80 kiloydum hamiş kaldım dün dr da tartıldım 77 olmuşum bebeğim besleniyor çok şükür
 
Kızlar, bende 51 kiloydum ama artık 55 kiloyum. 4 kilo almışım toplamda. 6. aya giriyoruz sanırım fena sayılmaz. Doktorum çok iyi diyor.
 
kızlar ben 70 kiloyla hamile kalmıştım 3 kilo almıştım daha sonra rahatsızlandım 70 kiloya düştüm hala daha 2 aydır 70 kilodayım bebegim maşallah haftasına göre önde gidiyor 670 gram olmuş aşkitom benim daha 2 gün oldu doktora gideli
 
bende 46 ile hamile kalmıştım 55 olmusum malesef kılo almaya arkadaslar sız nasıl almıyonuz bızımlede paylaşında bızde uygulayalım :KK43::-)sinifsinif:
 
merhaba.56 kiloyla hamile kaldım.15.haftada 53 e düştüm.şimdi 21 haftalık gebeyim ve kilom 64.ikiz bekliyorum ondan mı acaba:1hug:
 
X