2010 Nisan Anneleri

canım benimm dinlen tabiki kolay değil kaç yere koşturuyorsun
ve çok haklısın tatlım olan bana oluyor ve bu söylediklerim hep aklımda olacak önemli olan benim, bebeğimin ve eşimin hayatı onlarıda üzmeye hakkım yok
bunları görmemi sağladığınız içinde çok teşekkür ediyorum
aminn bitanemm rabbim hiçbirimizin huzurunu bozmasın
ah canımyaa ne desem bilmiyorumki rabbim yardımcın olsun
çok haklısın hayatım
insan yaşadığı süre içinde en kötü şeyi kendinin yaşadığını zannediyor ama herbirimizin öyle sorunları varki
rabbim ne büyük elbette haklıyı ve haksızı biliyor ve sana da bu dünyada göstermiş güzelim
eşimin hiçbir hatası yok çok şükür canım ve o öyle mahcupki bana ve ailene karşı o da haketmedi bunları insan malesef kendi ailesini kendi seçemiyor
inan yazdıkların çok rahatlattı beni canım Allah razı olsun

çalışan bayan olarak cevap hakkımı kullanıyorum :) işin şakası canım ben de çalışıyorum ve inan bana izinli olduğum zaman daha çok yoruluyorum çünkü 1 dakika durmuyorum iş olmasa iş yaratıyorum deli gibi ama o sabah uyanmak varya sıcak yataktan kalkmak bana zor gelen o yalnızca yoksa evde işin hiç bitmediği konusunda hemfikirim seninle allah kıolaylık versin canımcım

Kızlar tek yapacağım Rabbime havale etmek.Ona havale ediyorum.Zaten ben ne istediysem hep ondan istedim.Şimdi de ona havale ediyorum.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin....

offfff aman topikimiz bugün derlenmiş alın size benden bi dert:((
bugün maliyeden geldiler öfffff fiş kesmediğimiz için ceza yedik nş ay başı bana dönmez o ceza
yoksa gerçekden çok büyük bir ceza olur sesimde çıkamaz benim hatammafoldumben
çok üzüldüm ama anlatamam size :gitme::gitme:

canım benimyaa
inşallah yansımaz sana :Saruboceq:

ayşecim canım benim hiç üzülme. biz hep diyoruz ki hamilelikte bize karşı anlayışlı olsunlar. ama az buz bir zaman değil 9 ay bu sonra da lohusalığı var. bizim sinirlerimiz çok gergin zaten. ama eşlerimizi de anlamamız lazım bu 9 ayın tamamında hamile olduğumuz için sakin ve anlayışlı olamayabilirler.tabi ki sana karşı o lafları etmesi kırıcı olmuş. ama evlilikte birimizin gergin olduğu zamanlar hep oluyor. hele de ekonomik sebepler iyice alt üst ediyor moralleri.
benim eşim tam 10 aydır işsiz. biz bebeğe karar verdiğimizde de işsizdi ama elbet iş buluruz dedik. bulamadık. geldi 5. ay bitti hala bulamıyoruz. inan bu bebeğin ihtiyaçları nasıl karşılanacak nasıl geçinecez bilmiyoruz. ve büyük bir ihtimalle kredi çekeceğiz. bu şartlar altında tamam ben hamileyim gerginim bebeğimi düşünüyorum. ya erkekler, ya eşim? sence o düşünmüyor mu . çocukcağız kafayı yicek nerdeyse bebeğimin ihtiyaçlarını nasıl karşılıcam, nasıl bakıcam aileme diye.
mutlaka hepimizin eşlerinde aynı sıkıntılar düşünceler vardır. ve onlar da baba olmanın ailenin erkeği olmanın ağırlığını sırtlarında taşırken strese girip gerginleşebilirler. yani biz hamileysek onlar da yepyeni sorumluluklarla baba olmaya hazırlanıyorlar. onların da arasıra gergin ve depresif olmaya hakları var bence.

yani uzun lafın kısası üzülme hamile zamanımda bana haksızlık yaptı deme, baba olmaya hazırlanıyor gergindir, herşeyin en iyisini bizim için vermeye çalışırken strese girmiştir diye düşün ve geç canım boşver. üzme bebişini. ama dediğin gibi hep üstüne geliyorsa hep sen alttan almak zorunda kalıyorsan tabiki bu dediklerim senin için çok geçerli değil. her halükarda sıkma canını eşin üzülürse bir tek kendi üzülür, ama sen üzülürsen seninle birlikte bebişin de üzülüropuyorumnanaktan

arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun
bugünümde yalnız bırakmadınız beni
ve msj larınızla destek oldunuz
çok teşekkür ediyorum tek tek
sizden ayrılmak istemesemde artık çıkmam gerek malum yemek yapmam lazım
hepinizi öpüyorum rabbim yardımcınız olsun

nazcım umarım faturası sana çıkmaz tatlım. çıkarsa da cana geleceğine mala gelsin derizopuyorumnanaktan mutlaka para kaybetmek kimse istemez ama bende işyerimde özellikle hamilelikten dolayı dikkatimi toplayamadığım için çok hata yapıyor, çok şeyi unutuyorum. nasıl bir mahçubiyet ve moral bozukluğu oluyor biliyorum. umarım çok zor bir durumda kalmazsınopuyorumnanaktan

amin canım hepimizden inşallah. şurda hepimiz iyi kötü bişeyler paylaşmak için biraradayız bugün dertli günümüzmüş allah dermansız dert vermesin altından kalkamayacağımız yük vermesin rabbim yardımcın olsun canım.

Bende cevap veriyorum çalışmakmı ev hanımlığımı tabiki çalışmak:lepi:
evin işi bitmez yaparsın yaparsın görünmez nankördür ev işi tabi kocalarda öle:mymeka:
çakdırmadan ağız altından napdınki aşkım bugün evde

kaynanasını görümcesini kafasına takıpda karnındaki minik yaruları
üzen anneler sizlere kızıyorum:çok üzgünüm:
o insanlar takılmaya düşünülmeye değmez :1no2:
bana görümcem ilk hamile olduğum zaman ne dedi bilseniz :çok üzgünüm:
anlatayımda bilin..ilk aylarda kanamam oldu benim doktor düşük olmasın diye
ilaç verdi bende buna anlatıyordum böle böle diye İLAÇLA TUTUNUCANA DÜŞSÜN DAHA İYİ DEDİ KAYNANAMDA YANINDA ODA ONAYLADI mafoldumbenmafoldumben
eşime sölemiş olsan ikisinide yere çalardı ama ben sölemedim aşk olsun size dedim
ben kaç gündür neler çekiyorum dedim kızdım bu arada görümcemde hamile
densiz bunlar dengesiz eeee bendemi bozim dengemi huzurumu bunlar için:mymeka:

Valla haklısın onları da düşünmem lazım düşünemiyorum bazen.Bazen de bakıyorum mahsun mahsun durmuş düşünüyor.Eşim emlakçı yaklaşık8 aydır hiç iş yok.İnşallah iyi olur.Allah onu başımdan eksik etmesin.İnşallah herşey hakkımızda hayırlı olur.

jnazcım sana kolay gelsin canım allah içine ferahlık versin. umarım herşey gönlüne göre olur bebişimize de iyi bak annesi onu bu kadar gerdiğin için sana ceza eve gidince hemen bir miktra çikolata yiyorsun ki bebeğin kendine gelsin biraz mutlu olsun oldu mu? iyi akşamlar canım

allah yardımcınız olsun canım bak biraz sakinleyip düşününce aslında çok da kötü olmadığını bi hata olabileceğini gördün değil mi tabi ki savunmuyorum ama kendini harap etme sakın mutlaka ters bi anına denk gelmiştir. işleri iyi olsa onun da canı sıkılmasa hiç satar mı arabayı erkekler ne kadar düşkün bilirsin inşallah en kısa zamanda o da sen de huzurla iseklerinize kavuşursunuz şekercim :)

jnazcım sen yinemi doktora gitmedin bugün*yarın mutlaka git,kimseyide aklına takma.arkadaşlarında dediği gibi şimdi bebeklerimiz var.yeri geldiğinde kendimizi bilen düşünmüyoruz onlar çok önemli çünkü rabbimim bize emenet ettiği canlar.bence tavrını koymakla en iyisini yaparsın canım.bak göreceksin o zaman yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacaklar.canını sıkma emi tatlım.yarın doktora gitmeyide ihmal etme........yoksa ben kızıcam haaaaaaaa : )

offf tarhancım burda herşey bana bakıyor koca mağaza 3 kişiyiz biri müdür zaten
keyfi gelirse çalışıyor vs offff yetişemiyorum işde napimm:sinifsinif:

canım,güzel haberlerle gel inşallah.opuyorumnanaktan

nazcım bende senin gibi dertliyim o konuda.İnan onlarla görüşmemek için kendi ailemide göremeyeceğimBebişini üzme sende .Eşin yanında olduktan sonra onları yok gibi kabul et napacaksınklava:

canımsınn ya.Eşinin o an morali bozuk olduğundan öyle söylemiştir.Hatasını anlayacaktır.

İnşallah senden çıkmaz acısı canım

olduuuu canım sen o görümcene ve kaynanana söyle allah gecinden versin bir gün hastalanırda yatağa düşerse oda ilaçla yaşayacağına ölsün mü yani töbe töbe lafa bak yaaa çok kızdım valla.kötükedihüso

evet budebecim doğru söylemiş.Sen şimdi bebişini düşün ve tahlillerini yaptır hemen.opuyorumnanaktan

Kızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…