2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin tatlım..niye ağladınki sen kıyamam:teselli::teselli::teselli:

hoşgeldin nazcım..
hastaneye gidecektin gittin mi ? canım..
neden ağladın ki yaa.. her ne olursa olsun
üzme kendini lütfen .. bebişinde üzülür sen
üzülünce annesi..

kızlar merhaba bir kaç mesajı okuyunca geçen sene aklıma geldi az çok aynı şeylerr çok güzel günler Allah sağlıklıca kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah sormak istediğiniz bir şey olursa 2009 nisan annelrine sorabilirsiniz bana özeldende mesaj atabilirsiniz , çokk mükemmel bir duygu anne olmak birr o kadarda zahmetli

hoşgeldin tatlım..niye ağladınki sen kıyamam:teselli::teselli::teselli:
hoşbuldum canımcım
eşimin ailesiyle daha doğrusu görümcemlerle konuşmuyorum tatlım geçen bayram dan beri
kayınvaldem de tamam haklısın ama sen küçüksün sen özür dile onlarda affetsin diyerek çok üzerime geldi benimde sinirlerim bozuldu baya
hoşgeldin nazcım..
hastaneye gidecektin gittin mi ? canım..
neden ağladın ki yaa.. her ne olursa olsun
üzme kendini lütfen .. bebişinde üzülür sen
üzülünce annesi..
hoşbuldum ilkecim kayınvaldem gelince hastane işide kaldı malesef yarın gideceğim artık
malesef bebişimide üzdüğümün farkındayım tatlım ama elimde değil son iki ayı onada kendime de zehir ettim

merhaba eftelyasu
maşallah canımm ne güzel almışsın bebişini kucağına darısı başımıza inşallah
tecrübeli olanlardan yardım almakta çok iyi
çok teşekkürler yanımızda olduğunu hissettirdiğin içina.s.

çok teşekkürler canım Allah sizlerin bebişlerinede uzun ömürler versin inşallah:)))

çok teşekkürler canım Allah sizlerin bebişlerinede uzun ömürler versin inşallah:)))

teşekkürler kızlar sağlıcakla kalın bayyyy:

çok teşekkürler eftelyasu allah bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla. seninki de mi nisan bebeği

canım benim...çok haklısın moralin bozuluyordur mutlaka...neyse bu konudan bahsedip daha çok moralini bozmayım senin...sen bebişine bak annesi...o üzülmesin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkürler eftelyasu allah bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla. seninki de mi nisan bebeği

inşallah canım aslında mayısdı ama bizim kuzu acele etti 37 hafta 1 günlüktü doğdu şu anda kucağımda bilg . atılıyor kendince mırıldanıyor çok iyi bakın kendinize bebişlerinizede

ben adetim 4 gün gecikince yaptıgım testte pozitif gelmişti.burda idrarda b hcg pozitif demesi için kanda da belli bi seviyeye gelmesi gerekiyor.4-5 gün gecikince yaparsan pozitif gelmesi lasım..

canım ekinazya çok güçlü bir bağışıklık sistemi güçlendirici bende aklıma geldikçe iki gğnde bir falan bir fican içiyorum ama sadece günde bir fincan ogun onu içtiysem baska bitki çayı içmiyourm canım ekinezyanın bilinen bir yan etkisi yok...yok canım onlardan içme sakın içinde sinemaki falan var sen doktruna danış kabızlık için tatlım....

JNAZ canım yasadıklarının aynısını birebir ben yasadım senin gene kaynanan gelmiş üstüne benim kaynatam ve kaynanam aynı anda geldiler bizde eltimlerle iki yıl oldu görüşmüyourz malum bayram geldi gene aynı çaba tabi,,biz aynı binadayız birde düşün,hergün yuzyüzeyiz,kaynanamda falan hep birlikteyiz mecbur ama ben konuşmuyorum kesinliklede konuşmuycam ,ne alaka sen küçüksin özür dile valla hep büyüklerden kaynaklanıyo sen kızına bişi diyebiliyomusun tabi diyemez gelip sana çatıyo hiç sıkma canını,hiç ağlama bebişide üzme,keşke konuşmasına hiç fırsat vermeseydin....

özge.. esros .. sağolun canlarr..

maşallah de kız esross.. yemeğim dünden varr sabahtan yapmıştım ama eşim akşam geç gelceğini haber verdiğinden pilav yapmamıştım.. şimdi yanına pilav yapıcam :)) ma okul dönüşü yaparım tabii.. valla cnım gezmeye gitmicem ama okul saatine kadar uzanıp bi dinleniyim diyodum yaa.. benim büyüük bir sorunum varr aslındaa.. eşimle hamileliğimin başından beri kavga ettiğimiz konular varr.. çorap fln giymezsemm.. bide içime badi fln giymezsem üşütüyorum diye kızıyoo :) bide yolda yürürken koşuyosun resmen diyoo.. bu konuda sonuna kadar haklı yaa.. ne yazıkki yine hızlı hızlı yürüyüp okul.. pazarr .. markett.. bide ayakkabıcıya gitim.. fln eve geldiğimden berii karnım taşş gibi.. bebeişim tepinip duruyo ama sancım var bidee.. yavaş yürümeyi öğrenmem lazımm ...

çok sağol canımcımm Şeniz

jnazcım bunlar özel şeyler tabi ama yani burada olan ve artık tanıdığımız kişileri evimizden biri gibi görüyorum ben hele de bu özel ve güzel dönemde. sana tavsiyem onları düşünmemeye çalış evdeki huzur hiçbirşeye değişilmez eğerki eşin de sana bunları hatırlatmıyosa ne ala dünya aklına bu tarz şeyler geldiğinde gözlerini kapat ve karnına dokun hatta sarıl opuyorumnanaktan

inşallah canım aslında mayısdı ama bizim kuzu acele etti 37 hafta 1 günlüktü doğdu şu anda kucağımda bilg . atılıyor kendince mırıldanıyor çok iyi bakın kendinize bebişlerinizede

sağol canım siz de iyi bakın kendinize oğluşunu da koklayarak öp benim için

aynen öyle tatlım kayınpederimin daha bişeyden haberi yok sanırım biz aynı binada değilizde aynı mahalledeyiz. kayınpederim ve kayınvaldemde yurtdışında yaşıyor izne geldiler görümcelerim bekar ama 35 yaşın üzerindeler
kendi kızlarının hatalarını biliyor ama kabullenemiyor daha doğrusu ona normal geliyor sinir anında söylenmiştir ne olacakki diyor ve anlayamıyorum bende anlatıyorum anlatıyorum ama yine aynı hikaye
işte bende olmasın isterdim ama olmuş ne yapalım dedikçede benim sinirlerim zıplıyor
ya inan elle tutulur hiçbirşeyleri yok tatlım baktığın zaman fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı ve o güne kadar hiçbir sorunumuz yokken bayram günü kapıma gelip olay çıkardılar evimde misafirim varken hoş onlar içinde sorun misafirimdi zaten neden abim bayramda beni ziyarete gelmiş büyükler mi küçüklere gidermiş küçükler mi büyüklere ve tek sebepleri buydu Allah aşkına ben size bi laf mı söyledim saygısızlık mı ettim diyorum yok . onu geçtim hakkımda facebooklara kadar yazılar yazdılar ve ağzım açık kaldı resmen evime gelen misafirlerden bozulan ütü yerine aldığım ütüye kadar her şeyin lafını ettiler ve ben artık o insanları hayatımda istemiyorum
sildim diyorum ama anlamıyor kadın yanlış düşünüyorsun diyor güvenmediğim herşeyime laf eden insanları hayatımda istemiyorum Allah yollarını açık etsin diyorum ama yokk
daha ne diyeyim bilmiyorum ama tek bildiğim asla hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ve ben o insanlarla konuşmayacağım
ve kalkıp bana sen küçüksün sen özür dile affetsinler diyor ben özür dileyecek bişey yapmadım diyorum ama kadın anlamıyor
daha ne demem gerek bilmiyorum

bir anda yazdıkça yazdım ruzenincim öyle dolmuşumki anlatamam
Allah sana da sabır versin tatlım ve senin işin daha kötü aynı binadasın bide Allah korusun aynı binada olsam ben ne yapardım bilmiyorum

selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?

bizde öleyiz,ama eşim sorun yapmıyo bu cok önemli..herşey cinsellik değil bence o zaman 50-60 yaşına gelen ciftler hepsi boşanırdı:)ben eşime diyorum seneye yaza beni bırakma o zaman:CüvCüv:

jnaz.. cnım neden kafana takıp kendini de bebişini de üzüyosun kuzum yaa... herşey olacağına varırr.. kaynanan gelip sana akıl verceğine accık da kızına gitseymiş ya ama neyse yaa boşver senn.. hamilesin etkilenip de üzme oğluşunu.. eninde sonunda anlar hatası olann... ama kalpler kırılıyo işte ne yazıkki..

bende uzuuun yıllardır görümcemle kedi köpek gibiyim.. ama ne biçim biraraya gelince yiyoruz birbirimizi kaydirigubbakcemile3 gerçi kaynanam falan sağolsun hep benden taraf olurlarr.. kızının huyunu biliyo çünkü ağzının lastiği accık gevşek :))) ee kişiye göre muamele bende dee.. ayrıca eltimin oğlu 1,5 yıl oluyo evlenelii.. bizdebayramlarda köye gdiyoruz kaynanamlara.. bi evde 18 kişi fln oluyoruz sen düşün :)))) neysee işte eltimin oğlunun hanımı oturuyoo biz sofra hazırla bulaşık yıka fln.. hanım hiç kalkmıyoo.. bende söylendim.. dedim sende burda kalıp yyipiçiyosun bi işin ucundan tutsaydın diyee.. kız kalktı yaptı ama beyfendinin zoruna gitti.. o bu evin torununun karısıymış yapmak zorunda değilmişş.. falan filan bende kapıyı çarpıp yan odadabi güzell sinir krizi geçirmiştim.. tabi eşim,kaynımlar,kaynatam fln oğlanı halledivermişler.. sonra bi özür ler fln ama kıymeti yokk.... o günden berii yani geçen kurban bayramından beri konuşmuyoruzz.. karısıyla iyiyiz ama uyuz çocuğu gömek bile istemiyorumm.. halaa geliyoo ablaa fln diye.. benden 2 yaş küçük sadece o yüzden o da kardeşi de abla der.. bende öz kardeşimden ayrı tutmadım bu güne kadar ama karı alınca ablasına dediği lafları söylemicem şimdii... ayyyy ne dertliymişim... kaydirigubbakcemile3

ya canımm işte asıl mesele herailede böyle konular oluyoo.. ama takmamak lazımm.. herkesin kendimiz gibi olmasını bekleyemeyizz.. huyuna göre idare edicezz napalımm...
ayy cidden destan yazmışım hee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…