merhaba kızlarr
sabah girmemle çıkmam bir oldu malesef
kayınvaldem geldi yeni gitti sayılır o gidincede eşimi aradım o geldi çok dolmuşum bi güzel ağladımda rahatladım
onuda gönderdim şimdi sizlere bakayım dedim
a.alminacım inşllah amniyosentez sonucun iyi çıkar canım kalbini ferah tut bu testlerin yanılma payı çok yüksek
erkflz sende hayırlı haberlerle gel olur mu
merhaba kızlarr
sabah girmemle çıkmam bir oldu malesef
kayınvaldem geldi yeni gitti sayılır o gidincede eşimi aradım o geldi çok dolmuşum bi güzel ağladımda rahatladım
onuda gönderdim şimdi sizlere bakayım dedim
a.alminacım inşllah amniyosentez sonucun iyi çıkar canım kalbini ferah tut bu testlerin yanılma payı çok yüksek
erkflz sende hayırlı haberlerle gel olur mu
hoşbuldum canımcımhoşgeldin tatlım..niye ağladınki sen kıyamam:teselli::teselli::teselli:
hoşbuldum ilkecim kayınvaldem gelince hastane işide kaldı malesef yarın gideceğim artıkhoşgeldin nazcım..
hastaneye gidecektin gittin mi ? canım..
neden ağladın ki yaa.. her ne olursa olsun
üzme kendini lütfen .. bebişinde üzülür sen
üzülünce annesi..
kızlar merhaba bir kaç mesajı okuyunca geçen sene aklıma geldi az çok aynı şeylerr çok güzel günler Allah sağlıklıca kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah sormak istediğiniz bir şey olursa 2009 nisan annelrine sorabilirsiniz bana özeldende mesaj atabilirsiniz , çokk mükemmel bir duygu anne olmak birr o kadarda zahmetli
kızlar merhaba bir kaç mesajı okuyunca geçen sene aklıma geldi az çok aynı şeylerr çok güzel günler Allah sağlıklıca kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah sormak istediğiniz bir şey olursa 2009 nisan annelrine sorabilirsiniz bana özeldende mesaj atabilirsiniz , çokk mükemmel bir duygu anne olmak birr o kadarda zahmetli
hoşbuldum canımcım
eşimin ailesiyle daha doğrusu görümcemlerle konuşmuyorum tatlım geçen bayram dan beri
kayınvaldem de tamam haklısın ama sen küçüksün sen özür dile onlarda affetsin diyerek çok üzerime geldi benimde sinirlerim bozuldu baya
hoşbuldum ilkecim kayınvaldem gelince hastane işide kaldı malesef yarın gideceğim artık
malesef bebişimide üzdüğümün farkındayım tatlım ama elimde değil son iki ayı onada kendime de zehir ettim
merhaba eftelyasu
maşallah canımm ne güzel almışsın bebişini kucağına darısı başımıza inşallah
tecrübeli olanlardan yardım almakta çok iyi
çok teşekkürler yanımızda olduğunu hissettirdiğin içina.s.
çok teşekkürler canım Allah sizlerin bebişlerinede uzun ömürler versin inşallah:)))
teşekkürler kızlar sağlıcakla kalın bayyyy:
hoşbuldum canımcım
eşimin ailesiyle daha doğrusu görümcemlerle konuşmuyorum tatlım geçen bayram dan beri
kayınvaldem de tamam haklısın ama sen küçüksün sen özür dile onlarda affetsin diyerek çok üzerime geldi benimde sinirlerim bozuldu baya
hoşbuldum ilkecim kayınvaldem gelince hastane işide kaldı malesef yarın gideceğim artık
malesef bebişimide üzdüğümün farkındayım tatlım ama elimde değil son iki ayı onada kendime de zehir ettim
merhaba eftelyasu
maşallah canımm ne güzel almışsın bebişini kucağına darısı başımıza inşallah
tecrübeli olanlardan yardım almakta çok iyi
çok teşekkürler yanımızda olduğunu hissettirdiğin içina.s.
canım benim...çok haklısın moralin bozuluyordur mutlaka...neyse bu konudan bahsedip daha çok moralini bozmayım senin...sen bebişine bak annesi...o üzülmesin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok teşekkürler eftelyasu allah bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla. seninki de mi nisan bebeği
kızlar selam hepinize en kalabalık anne topiği ve aradığımı buldum sanırım
size sorularım var önce ov.testinde 13.gün yumurtladım ve 27 de adet olmam lazımdı 2 gün geçti gelen yok testte pozitifte yok ama
göğüslerim çok şişti ve acıyodu ama acısı falan kalmadı bugün bitti gitti adet olck gibi oluyorum ama gelmiyo falan filan yaa nolur bi yorum yapın yedim kafayı .....
Özgecim bişey sorucam..ekinezya çayı bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş galiba..biz içebiliyormuyuz peki bu çaydan?birde kabızlık için şu poşet çaylar varya onlar zararlımı biliyormusuncanım?
çok sağol canımcımm Şeniz
inşallah canım aslında mayısdı ama bizim kuzu acele etti 37 hafta 1 günlüktü doğdu şu anda kucağımda bilg . atılıyor kendince mırıldanıyor çok iyi bakın kendinize bebişlerinizede
JNAZ canım yasadıklarının aynısını birebir ben yasadım senin gene kaynanan gelmiş üstüne benim kaynatam ve kaynanam aynı anda geldiler bizde eltimlerle iki yıl oldu görüşmüyourz malum bayram geldi gene aynı çaba tabi,,biz aynı binadayız birde düşün,hergün yuzyüzeyiz,kaynanamda falan hep birlikteyiz mecbur ama ben konuşmuyorum kesinliklede konuşmuycam ,ne alaka sen küçüksin özür dile valla hep büyüklerden kaynaklanıyo sen kızına bişi diyebiliyomusun tabi diyemez gelip sana çatıyo hiç sıkma canını,hiç ağlama bebişide üzme,keşke konuşmasına hiç fırsat vermeseydin....
selam kızlar. karnım taş gibi resmen. perşembe 3 lü sonucumu almaya gidince sorcam bi. eşimle aramız soğuk şu aralar. eee paylaşım azaldı aramızda kardeş olduk. o da soğukluk yaptı. napcam 5 ay daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?