offfff aman topikimiz bugün derlenmiş alın size benden bi dert:((
bugün maliyeden geldiler öfffff fiş kesmediğimiz için ceza yedik nş ay başı bana dönmez o ceza
yoksa gerçekden çok büyük bir ceza olur sesimde çıkamaz benim hatammafoldumben
çok üzüldüm ama anlatamam size :gitme::gitme:
jnazcım bende bizamanlar senin gibi kaynana ve görümceden muzdaripdim hepkafama takıp huzurumuzu bozuyordm eşimle ,sonra düşündüm insan sevdiğini kafaya takar kendimi ve eşimimi yoksa onlarımı daha çok seviyorum elbette kendimizi dedim ve onların dediklerine hep tııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:umursamaz: dedim tınladımkaydirigubbakcemile3
şimdide senin için canının parçası bebişin herşeyden önemli olduğuna göre o düşüncesiz kaba sevgisiz insanlar uğruna bebeğini üzmeye hakkın yok.benimkaynanamda bazen bana karşacak şeyler der ben tıııııııııın derim inadınada yorum bile yapmam duymuyor gibi yaparım daha çok deli oluyorlülülülülülü
lütfen kendine ve bebişine dikkat etopuyorumnanaktan
ayse_denizcm bence kocan o an üzüntüden öyle demiştir.kim bilir onun içindede ne fırtınalar kopmuştur.inş.işleri düzelince ilk işi size araba almak olacaktır.sonuçta baba olacak yakında senden çok o isteyecek.şimdi senin yapman gereken bebeğini ve kendini üzüntüden uzak tutmak biliyorum söylemesi kolay diyosundur ama sakin sakin dşün gzelm sağlıcakla kucağına bebebğine alacağın bebeğini düşün
kendne dikkat et cnm opuyorumnanaktan
güzel annişler hepinize iyiakşamlar diliyorum sizizde kocamaaaaaaaaaaanopuyorumnanaktan
jnazcım bende bizamanlar senin gibi kaynana ve görümceden muzdaripdim hepkafama takıp huzurumuzu bozuyordm eşimle ,sonra düşündüm insan sevdiğini kafaya takar kendimi ve eşimimi yoksa onlarımı daha çok seviyorum elbette kendimizi dedim ve onların dediklerine hep tııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:umursamaz: dedim tınladımkaydirigubbakcemile3
şimdide senin için canının parçası bebişin herşeyden önemli olduğuna göre o düşüncesiz kaba sevgisiz insanlar uğruna bebeğini üzmeye hakkın yok.benimkaynanamda bazen bana karşacak şeyler der ben tıııııııııın derim inadınada yorum bile yapmam duymuyor gibi yaparım daha çok deli oluyorlülülülülülü
lütfen kendine ve bebişine dikkat etopuyorumnanaktan
ayse_denizcm bence kocan o an üzüntüden öyle demiştir.kim bilir onun içindede ne fırtınalar kopmuştur.inş.işleri düzelince ilk işi size araba almak olacaktır.sonuçta baba olacak yakında senden çok o isteyecek.şimdi senin yapman gereken bebeğini ve kendini üzüntüden uzak tutmak biliyorum söylemesi kolay diyosundur ama sakin sakin dşün gzelm sağlıcakla kucağına bebebğine alacağın bebeğini düşün
kendne dikkat et cnm opuyorumnanaktan
güzel annişler hepinize iyiakşamlar diliyorum sizizde kocamaaaaaaaaaaanopuyorumnanaktan
yaaa kızlar hızınıza yetişemiyorum offfff offfffff ben ayşe_denize moral vereyim derken kızın morali düzelmiş eşiyle barışmış ben ise kağnı arabası gibi olayı yaz babam yaz :)
ayşe_denizcim çok sevindm her nekadar geciksemde :)
iyi akşamlar perioski kendine ve bebğine iyi bak
Ruzenin canımcım çok teşekkürler.Süper enişte de geldi zaten yanımda şu an...:mymeka:
Görmeden yazıyorum.Okumaya çalışıyor:
Neyse kızlar biz çıkacağız birazdan çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan
Ruzenin canımcım çok teşekkürler.Süper enişte de geldi zaten yanımda şu an...:mymeka:
Görmeden yazıyorum.Okumaya çalışıyor:
Neyse kızlar biz çıkacağız birazdan çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan
kızlar nolmuş size böööleee kıyamammmm bende işlere daldım anca bitirdim dedim kızlara bi bakayım.bi baktım dertli bi gün olmuş allah daha kötüsünden saklasın yine de kızlar..yarım saat sonra doktor randevüm için çıkacam çok heyecanlıyım
canım şimdi bizim kordinatör geldi gitti müdür sölemedi heralde artık nasıl olur bilmemmafoldumbenAyyy napacaksın canım yaaaa.Valla çok üzüldüm..Ne yapacaksın peki?
amin canım amin herkes öle anlattı işde içindekileri rahatladık birazkızlar nolmuş size böööleee kıyamammmm bende işlere daldım anca bitirdim dedim kızlara bi bakayım.bi baktım dertli bi gün olmuş allah daha kötüsünden saklasın yine de kızlar..yarım saat sonra doktor randevüm için çıkacam çok heyecanlıyım
ruzenin görüşemedik canım bugün oğluşunun elini öpdünmü bari
ben sabırsızlanıyorum gelmiyor ayın 24 dü bir türlü.
Meraba arkadaşlar ...
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Sezeryan olacağım için nisan sonu yada en geç mayısın 4 üne kadar bebeğim doğacak inşaallah...
Kısaca kendimden bahsedeyim...
32 yaşındayım , öğretmenim , 3 yıllık evliyim...
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...
hoşgeldin canım aramıza....
sanırım aramızda doğum haftası en küçük olan sen olacaksın.....
neden sezeryan olacak hemen belli oldumu senin,saol canım sanada sağlıklı hamilelikler bebişini de hayırlısı ile al kucağına.....a.s.
İyi akşamlar.
Hoşgeldin melek76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?