2010 Nisan Anneleri

Ayyy napacaksın canım yaaaa.Valla çok üzüldüm..Ne yapacaksın peki?

iyi akşamlar perioski kendine ve bebğine iyi bak

Çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan.

kaydirigubbakcemile3 olur olur....Ben bile yetişemiyorumbazen yazdığıma...kafamçokkarıştı

Ruzenin canımcım çok teşekkürler.Süper enişte de geldi zaten yanımda şu an...:mymeka:
Görmeden yazıyorum.Okumaya çalışıyor:
Neyse kızlar biz çıkacağız birazdan çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktan

kızlar nolmuş size böööleee kıyamammmm bende işlere daldım anca bitirdim dedim kızlara bi bakayım.bi baktım dertli bi gün olmuş allah daha kötüsünden saklasın yine de kızlar..yarım saat sonra doktor randevüm için çıkacam çok heyecanlıyım

bizde seni öpüyoruz ayşecim.:))iyi akşamlar sana.Azcıkta nazlan ama olur mu?kaydirigubbakcemile3

aman aman nazar değmesin canım benim,siz çok şirin bi çiftsiniz zaten ben enişte beye de hiç yakıştıramamıştım ,ondan beklemezdim yani,emindim senden özür dileyecekti....bizde kuzeyle seni kocaman öpüyoruz ayşe teysesiii......opuyorumnanaktan

slm gelincik valla biz bugun baya bi dağıldık böle efkar olduk...
senin doktor randevun neden böle geç saatde,burda bulmazsın valla o saatde doktor.....

Ayyy napacaksın canım yaaaa.Valla çok üzüldüm..Ne yapacaksın peki?
canım şimdi bizim kordinatör geldi gitti müdür sölemedi heralde artık nasıl olur bilmemmafoldumben
amin canım amin herkes öle anlattı işde içindekileri rahatladık biraz

ruzenin görüşemedik canım bugün oğluşunun elini öpdünmü bari
ben sabırsızlanıyorum gelmiyor ayın 24 dü bir türlü.

ruzenin görüşemedik canım bugün oğluşunun elini öpdünmü bari
ben sabırsızlanıyorum gelmiyor ayın 24 dü bir türlü.

ahh canım benim öpmem mi???
dün ekranı açar açmaz sanki kalbimi okudu Allah,ekrana dayadı elini bes parmağını saydım,gözlerim doldu ağladım ağlıycam kuzucumun ellerini öperim ben ya ....kurban olsun annesi ona ya nazcım gelse biran önce o minik ellerini doya doya öpsem....

Meraba arkadaşlar ...
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Sezeryan olacağım için nisan sonu yada en geç mayısın 4 üne kadar bebeğim doğacak inşaallah...
Kısaca kendimden bahsedeyim...
32 yaşındayım , öğretmenim , 3 yıllık evliyim...
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...

hoşgeldin canım aramıza....
sanırım aramızda doğum haftası en küçük olan sen olacaksın.....
neden sezeryan olacak hemen belli oldumu senin,saol canım sanada sağlıklı hamilelikler bebişini de hayırlısı ile al kucağına.....a.s.

Hoşbulduk canım...
Canım ben ilk bebeğimde sezeryan olmuştum ...
O yüzden bunda da sezeryan olmam gerekiyor...
Yalnız ilk bebeğimi karnımda kaybetmiştim ben , sezeryanla aldılar bebeğimi...mart 2009 da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…