2010 Nisan Anneleri

haaa bu arada ayşecim sıkışınca satacak bir arabanız varmış en azından bizim o da yok. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...
bak gördünmü canım.Hemen anlamış hatasını.Sende gül hadi bakalımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Kızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...

zemuszemuszemuszemuszemuszemus bu da sana kapak olsun 2 dakikada anlayışsız ilan ettin adamı seni utandırdı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok sevindimm canım gönlünü almasına

gözün aydın ayşe denizcim bak gördünmü sadece biraz zaman istiyo herşey o da kimbilir ne kadar pişman olmuş ki sana bu denli açık şekilde duygularını açmış. çok sevindim senin adına görüşünce herşey daa da iyi olacak göreceksin

ayyy Tarhan alemsin koptum yaaaa:teytey::teytey::teytey:

İnşallah senden çıkmaz acısı canım
inş canım ya bende çok üzüldüm ama napim insanlık hali:gitme:

yaaa dengesiz işde bunlar ilacı varsa neden düşsün benim bebem hadsizlmaz:
eşime sölesem dalacak saçına başına zaten hamile bide onla uğraş zaten o dönem
çok üzülüyordu eşim bebeğe bişiy lmazlcak diye mafoldumbenayyy düşünemiyorum
ne olacağını kendisi hiç ilaç falan kullanmaz çok dayanıklıdır ayyy mafoldumbenbir görseniz
hamleyken o yapdığı işleri belki bende yapabilirim ama ne gerek var yazık değilmi o bebeğe eziyetÇok üzgünüm çoook

özgecim çok sağol canım

refiyeeee 41 kere maşallah dedim valla arkadaşım......tü tü tü tü nazar değmesin inşallah:))))

Merhaba nisan anneleri a.s.
Biz hastanedeyken herkes üzülmüş. Aman aman kendinize dikkat edin kızlar.
Eşi iş sorunu yaşayan ve işsiz olanlara ins Rabbim yardım etsin. Çok zor bir durum gerçekten. Ne yazıkki herşey para değil ama onsuzda olmuyor. Bebişler ins rızıklarıyla gelecektir.
Jnazcım, eşin senle birlikte olduktan sonra diğerlerini umursamamaya çalış. Tabi insan umursamaya çalışsa bile bazen yapamıyor ama kendine ve bebişine dikkat et canım.
Ayşe_denizy, canım üzme kendini zaten aramışta. Zor bir durum tabi. Eşinin işleri bebişle birlikte yola girsin ins.
Naz_24 aman ins senden çıkmasın acısı canım. Bebişin ihtiyaç döneminde.

hadi ben kaçtım kızlar kayınvalideme gidiyorum yemeğe...bukadar kaynana muhabbetine inşallah bizde kapışmayız:)))))kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ohhh sıkıntının biri gitti aslan enişte zamanında yetişdi:jeyyar:
hadi canım güsün yüzündelikafadulden

merhaba canım.hoşgeldin.Ne dedi doktor?Bebişin nasılmış?

hadi ben kaçtım kızlar kayınvalideme gidiyorum yemeğe...bukadar kaynana muhabbetine inşallah bizde kapışmayız:)))))kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe aman diyim biz de bu gazla gidip ortalığı kavurmayalım da :) işin şakası huzurlu akşamlar dilerim canım

bak gördünmü canım.Hemen anlamış hatasını.Sende gül hadi bakalımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

:kedi::sm_cool:

Evet yaa.İnşallah canım inşallah.:Saruboceq:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus bu da sana kapak olsun 2 dakikada anlayışsız ilan ettin adamı seni utandırdı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok sevindimm canım gönlünü almasına

hakkaten Tarhan cım o kadar güzel kapak oldu ki.Tam konserve kapağı oldusırnaşık şey ama neden böyle oldu.Çok hafif bir kanama gibi bişi oldu çok hafif böyle çok açık pembe.Korktuk.Bilmiyorum ama hakkaten kapak oldu banadelikafaduldenşakkıdı:dance:

jnazcım bende bizamanlar senin gibi kaynana ve görümceden muzdaripdim hepkafama takıp huzurumuzu bozuyordm eşimle ,sonra düşündüm insan sevdiğini kafaya takar kendimi ve eşimimi yoksa onlarımı daha çok seviyorum elbette kendimizi dedim ve onların dediklerine hep tııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn:umursamaz: dedim tınladımkaydirigubbakcemile3
şimdide senin için canının parçası bebişin herşeyden önemli olduğuna göre o düşüncesiz kaba sevgisiz insanlar uğruna bebeğini üzmeye hakkın yok.benimkaynanamda bazen bana karşacak şeyler der ben tıııııııııın derim inadınada yorum bile yapmam duymuyor gibi yaparım daha çok deli oluyorlülülülülülü
lütfen kendine ve bebişine dikkat etopuyorumnanaktan

ayse_denizcm bence kocan o an üzüntüden öyle demiştir.kim bilir onun içindede ne fırtınalar kopmuştur.inş.işleri düzelince ilk işi size araba almak olacaktır.sonuçta baba olacak yakında senden çok o isteyecek.şimdi senin yapman gereken bebeğini ve kendini üzüntüden uzak tutmak biliyorum söylemesi kolay diyosundur ama sakin sakin dşün gzelm sağlıcakla kucağına bebebğine alacağın bebeğini düşün
kendne dikkat et cnm opuyorumnanaktan

güzel annişler hepinize iyiakşamlar diliyorum sizizde kocamaaaaaaaaaaanopuyorumnanaktan

Güle güle canım.Sizde kapışmayın aman amannnkaydirigubbakcemile3

merhaba canım.hoşgeldin.Ne dedi doktor?Bebişin nasılmış?

Canım, bebişimi göremedim, kan ve idrar tahlilleri için gittim. Kan değerlerim tam sınırdaymış, kan hapı verdi doktorumuz herşeye rağmen. Aklımdan bir iyilik yapsada ultrasonda baksa geçti ama aralıkta bir sonraki bebişle randevumuz.

yaaa kızlar hızınıza yetişemiyorum offfff offfffff ben ayşe_denize moral vereyim derken kızın morali düzelmiş eşiyle barışmış ben ise kağnı arabası gibi olayı yaz babam yaz :)
ayşe_denizcim çok sevindm her nekadar geciksemde :)

Benimde öyleydi bende başladım kan hapına.Çok güzeldi gebeliğin başında değerim nasıl o kadar hızlı düşmüş şaşırdım.Deseydin doktora bebişide bi görsemm diyekaydirigubbakcemile3Ben arada yapıyorum öyle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…