bak gördünmü canım.Hemen anlamış hatasını.Sende gül hadi bakalımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanKızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...
Kızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...
Kızlar eşim telefon açtı.Canım dedi neden böyle her dediğime ağlıyorsun dedi.Ben seni çok seviyorum dedi.Ne yaparsam Mehmet Efe ile senin için dedi.Birazdan yanına geleceğim dedi.Öyle yani.Anladı galiba...
olduuuu canım sen o görümcene ve kaynanana söyle allah gecinden versin bir gün hastalanırda yatağa düşerse oda ilaçla yaşayacağına ölsün mü yani töbe töbe lafa bak yaaa çok kızdım valla.kötükedihüso
inş canım ya bende çok üzüldüm ama napim insanlık hali:gitme:İnşallah senden çıkmaz acısı canım
olduuuu canım sen o görümcene ve kaynanana söyle allah gecinden versin bir gün hastalanırda yatağa düşerse oda ilaçla yaşayacağına ölsün mü yani töbe töbe lafa bak yaaa çok kızdım valla.kötükedihüso
Merhaba nisan anneleri a.s.
Biz hastanedeyken herkes üzülmüş. Aman aman kendinize dikkat edin kızlar.
Eşi iş sorunu yaşayan ve işsiz olanlara ins Rabbim yardım etsin. Çok zor bir durum gerçekten. Ne yazıkki herşey para değil ama onsuzda olmuyor. Bebişler ins rızıklarıyla gelecektir.
Jnazcım, eşin senle birlikte olduktan sonra diğerlerini umursamamaya çalış. Tabi insan umursamaya çalışsa bile bazen yapamıyor ama kendine ve bebişine dikkat et canım.
Ayşe_denizy, canım üzme kendini zaten aramışta. Zor bir durum tabi. Eşinin işleri bebişle birlikte yola girsin ins.
Naz_24 aman ins senden çıkmasın acısı canım. Bebişin ihtiyaç döneminde.
ayyy Tarhan alemsin koptum yaaaa:teytey::teytey::teytey:
hadi ben kaçtım kızlar kayınvalideme gidiyorum yemeğe...bukadar kaynana muhabbetine inşallah bizde kapışmayız:)))))kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bak gördünmü canım.Hemen anlamış hatasını.Sende gül hadi bakalımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
gözün aydın ayşe denizcim bak gördünmü sadece biraz zaman istiyo herşey o da kimbilir ne kadar pişman olmuş ki sana bu denli açık şekilde duygularını açmış. çok sevindim senin adına görüşünce herşey daa da iyi olacak göreceksin
zemuszemuszemuszemuszemuszemus bu da sana kapak olsun 2 dakikada anlayışsız ilan ettin adamı seni utandırdı kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana çok sevindimm canım gönlünü almasına
hadi ben kaçtım kızlar kayınvalideme gidiyorum yemeğe...bukadar kaynana muhabbetine inşallah bizde kapışmayız:)))))kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ohhh sıkıntının biri gitti aslan enişte zamanında yetişdi:jeyyar:
hadi canım güsün yüzündelikafadulden
merhaba canım.hoşgeldin.Ne dedi doktor?Bebişin nasılmış?
Benimde öyleydi bende başladım kan hapına.Çok güzeldi gebeliğin başında değerim nasıl o kadar hızlı düşmüş şaşırdım.Deseydin doktora bebişide bi görsemm diyekaydirigubbakcemile3Ben arada yapıyorum öyle:)))Canım, bebişimi göremedim, kan ve idrar tahlilleri için gittim. Kan değerlerim tam sınırdaymış, kan hapı verdi doktorumuz herşeye rağmen. Aklımdan bir iyilik yapsada ultrasonda baksa geçti ama aralıkta bir sonraki bebişle randevumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?