- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım benimyaa ama eşinde haksız değilki tatlımözge.. esros .. sağolun canlarr..
maşallah de kız esross.. yemeğim dünden varr sabahtan yapmıştım ama eşim akşam geç gelceğini haber verdiğinden pilav yapmamıştım.. şimdi yanına pilav yapıcam :)) ma okul dönüşü yaparım tabii.. valla cnım gezmeye gitmicem ama okul saatine kadar uzanıp bi dinleniyim diyodum yaa.. benim büyüük bir sorunum varr aslındaa.. eşimle hamileliğimin başından beri kavga ettiğimiz konular varr.. çorap fln giymezsemm.. bide içime badi fln giymezsem üşütüyorum diye kızıyoo :) bide yolda yürürken koşuyosun resmen diyoo.. bu konuda sonuna kadar haklı yaa.. ne yazıkki yine hızlı hızlı yürüyüp okul.. pazarr .. markett.. bide ayakkabıcıya gitim.. fln eve geldiğimden berii karnım taşş gibi.. bebeişim tepinip duruyo ama sancım var bidee.. yavaş yürümeyi öğrenmem lazımm ...
jnazcım bunlar özel şeyler tabi ama yani burada olan ve artık tanıdığımız kişileri evimizden biri gibi görüyorum ben hele de bu özel ve güzel dönemde. sana tavsiyem onları düşünmemeye çalış evdeki huzur hiçbirşeye değişilmez eğerki eşin de sana bunları hatırlatmıyosa ne ala dünya aklına bu tarz şeyler geldiğinde gözlerini kapat ve karnına dokun hatta sarıl opuyorumnanaktan
bebegcim çok haklısın tatlım ama ben bir senedir sabrediyorum zaten ve şimdiye kadar hiç laf etmedim olur dedim geçtimjnaz.. cnım neden kafana takıp kendini de bebişini de üzüyosun kuzum yaa... herşey olacağına varırr.. kaynanan gelip sana akıl verceğine accık da kızına gitseymiş ya ama neyse yaa boşver senn.. hamilesin etkilenip de üzme oğluşunu.. eninde sonunda anlar hatası olann... ama kalpler kırılıyo işte ne yazıkki..
bende uzuuun yıllardır görümcemle kedi köpek gibiyim.. ama ne biçim biraraya gelince yiyoruz birbirimizi kaydirigubbakcemile3 gerçi kaynanam falan sağolsun hep benden taraf olurlarr.. kızının huyunu biliyo çünkü ağzının lastiği accık gevşek :))) ee kişiye göre muamele bende dee.. ayrıca eltimin oğlu 1,5 yıl oluyo evlenelii.. bizdebayramlarda köye gdiyoruz kaynanamlara.. bi evde 18 kişi fln oluyoruz sen düşün :)))) neysee işte eltimin oğlunun hanımı oturuyoo biz sofra hazırla bulaşık yıka fln.. hanım hiç kalkmıyoo.. bende söylendim.. dedim sende burda kalıp yyipiçiyosun bi işin ucundan tutsaydın diyee.. kız kalktı yaptı ama beyfendinin zoruna gitti.. o bu evin torununun karısıymış yapmak zorunda değilmişş.. falan filan bende kapıyı çarpıp yan odadabi güzell sinir krizi geçirmiştim.. tabi eşim,kaynımlar,kaynatam fln oğlanı halledivermişler.. sonra bi özür ler fln ama kıymeti yokk.... o günden berii yani geçen kurban bayramından beri konuşmuyoruzz.. karısıyla iyiyiz ama uyuz çocuğu gömek bile istemiyorumm.. halaa geliyoo ablaa fln diye.. benden 2 yaş küçük sadece o yüzden o da kardeşi de abla der.. bende öz kardeşimden ayrı tutmadım bu güne kadar ama karı alınca ablasına dediği lafları söylemicem şimdii... ayyyy ne dertliymişim... kaydirigubbakcemile3
ya canımm işte asıl mesele herailede böyle konular oluyoo.. ama takmamak lazımm.. herkesin kendimiz gibi olmasını bekleyemeyizz.. huyuna göre idare edicezz napalımm...
ayy cidden destan yazmışım hee kaydirigubbakcemile3
Kızlar o kadar kötüyüm ki.Şirkette tuvalate gittim 10 dakka durmadan hıçkıra hıçkıra ağladım.Burnumdan kan bile geldi.Size olayı anlatayım.
Bu krizden dolayı eşimle arabayı satmaya karar verdik.Ben ona dedim ki.Arabayı sattığımızda ufak bir araba alalım malum d.gribi var dolmuşlarda sürünemeyeyim dedim.Tamam dedi söz ver dedim.Söz dedi.Bugün arabaya müşteri çıkmış.İyi hoş ben dedim ki araba alacak mısın ufak bişi dedim.Ne arabası dedi.Alamam araba şimdi borcum var dedi.Hem arabayla mı çıktın sen dedi:gitme:Sonra ne dese beğenirsiniz.İyi günde kötü günde demiştik ama sen hiç lüksünden vazgeçmiyorsun dedisenağlama Yemin ederim kızlar şok oldum.Allah aşkına denilecek laf mı bu yaaa...:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
üzme kendini canım mutlaka eşinin canı bişeye sıkılmştır.
Kızlar o kadar kötüyüm ki.Şirkette tuvalate gittim 10 dakka durmadan hıçkıra hıçkıra ağladım.Burnumdan kan bile geldi.Size olayı anlatayım.
Bu krizden dolayı eşimle arabayı satmaya karar verdik.Ben ona dedim ki.Arabayı sattığımızda ufak bir araba alalım malum d.gribi var dolmuşlarda sürünemeyeyim dedim.Tamam dedi söz ver dedim.Söz dedi.Bugün arabaya müşteri çıkmış.İyi hoş ben dedim ki araba alacak mısın ufak bişi dedim.Ne arabası dedi.Alamam araba şimdi borcum var dedi.Hem arabayla mı çıktın sen dedi:gitme:Sonra ne dese beğenirsiniz.İyi günde kötü günde demiştik ama sen hiç lüksünden vazgeçmiyorsun dedisenağlama Yemin ederim kızlar şok oldum.Allah aşkına denilecek laf mı bu yaaa...:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar merhaba benimde moralim çok bozuk kendi doktoruma malum sebepten gidemiyorum d.gribi olmuştu cesaret edip aslında haftaya randevum vardı neyse bende özel hastaneleri aradım burda bütün doktorlar dolu bayrama ve bayramdan sonra ilk haftaya kadar yaa çok üzüldüm sormayın budebeciğim sağolsun o araya birini sokacak tanıdığı vardı 4 te bana haber verecek bakalım ayrlamaya çalışcak perşembe gününe ama inşallah olur dua edin bana off offf
jnazcığım canı sakın kafana takma canım ahhh bu büyükler varya hep doğrusu bizim bildiğimiz diyolar bu arada sen neden özür dileyeceksinki valla dileme bizdede oldu öyle bir olay hayatta dilemem dedim dilememde haa hatalı olursam dilerim orasıda benim bileceğim iş canım sen stres etme ne olur bu aradada en yakın zamnda tam kan sayımı yaptır bitanem benim geçmiş olsun en önemlisi sen ve bebişimiz:)))
QUOTE]
ah canım benimyaa kıyamam ben sanaa
üzme kendini inşallah ayarlar budebe
sizinle konuşmak çok iyi geliyor tatlım
bende öyle diyorum zaten ben özür dileyecek bişey yapmadımkii vede dilemeyeceğim bayramın gelip gelmemeside hiç önemli değil
yarın gidip yaptıracağım canım bugün böyle geçti malesef
Şeniz
canım benimyaa kıyamam ben sanaKızlar o kadar kötüyüm ki.Şirkette tuvalate gittim 10 dakka durmadan hıçkıra hıçkıra ağladım.Burnumdan kan bile geldi.Size olayı anlatayım.
eşin hatalı davranmış ama belki o da çok bunalmıştır tatlım sakinleşince konuşur ve anlatırsın üzme kendini ne olur
jnazcım inan ki seni öle iyi anlıyorumki,vallahi bunu için rahatlasın falan diye de sölemiyorum,rabbim bizi bölemi sınıyor bilmiyorum ama bende artık o insanlardan tiksiniyorum ,sıkıldım ve ben onlar yokmuş gibi yaşamaya alıştım,şimdide büyük konuşmayayım hiç bir kuvvet onları yeniden hayatıma dahil edemez...ben büyük bir temizlik yaptım yaşamımda ve çöpler daima dışarda kalmalı yoksa evde koku yapar dimi ben onları huzurumu bozan,aramda fitne çıkaran fesat insanlar olarak görüyorum ve onlar yokken ben daha da mutluyum.....
sen de hiç sıkma canını eden bulur hayatım elbet herkesin yaptığı iyi veya kötü çıkar önüne birgün,,ben rabbime havale ettim ve zamanını bekliyrum....gün olur devran döner onlar yaptıklarından utanır sen hiç sıkma canını ve yine sölüyorum haklıysan davandan dönme ve barışma sen üzüleceğine baskası üzülsün...oh be rahatladım iananki......Çok üzgünüm çoook
canım yazdıklarına birebir katılıyorum
bende kayınvaldemler gelmeden 1 ay öncesine kadar o kadar rahattımki en azından görmüyor duymuyordum şimdi isimlerini anmaya bile tahammülüm yok
ve haklı olduğumu da biliyorum en ufak bir şüphem olsa acaba derdim ama çok şükür kendimi biliyorum ve birdaha da asla diyorum
isteyen istediğini düşünsün hakkımda hiç umrumda değil
eşimede sordum geldiğinde haksız olduğumu düşündüğün bir konu var mı diye hayır diyor
seninde rahatlamana çok sevindim canım sizinle konuşmakta çok iyi geldi bana
oyy oyy oyyy bugün dertli günümüzdeyiz kızlar desenize valla....
canım benim neden okadar hırpaladın kendiniki....ayy kıyamam sanada bebişede,yapma be güzelim bu günlerde gececek ,hersey para demek değilmiş ben bunu anladım inan,olsun durumunuzu tplayınca yeni bir tane alırsınız,eşinde sinir anında sölemiştir,hem unutma hiçbi erkek arabasız kalmak istemez kimbilir oda zor koşullarda böle bir karar verdi,biz eşler iyi kötü her anımızı çekiyoruz işte napalım...aslında sen hamilesin daha temkinli olabilirdi haklısın ama sen bebişi üzme annesi ya...onun ne suçu varki,sizin yaşadıklarınıza ortak oluyor....sen eve gidince sessiz sakin konuş elbet alınır ufak yollu bişi dimi.....
canım benimyaa ama eşinde haksız değilki tatlım
canım bende sadece burdaki arkadaşlarımla paylaşıyorum çoğu şeyi ve iyiki varsınız diyorum yeri geliyor kendi ailene anlatamıyorsun bide farklı şehirlerde olduğumuz için akılları bende kalmasın istiyorum
çok şükür eşim herşeyin farkında canım ama ben kabullenemediğim için evimdeki huzuruda bozuyorum
çok haklısın sanırım bebişime dokunmak ayrı bir güç verecektir bana
canım benimm çok sağollnazzcımm üzme kendini lütfen dediğin gibi eşin ve oğlunla mutlu ol yeter sen.. anlattığın kadarıyla pek bır uyuzmuş görümcenler.. evde kaldıkları için senı kıskanıyor olabılırlerde :)))
benim eşimin tarafından kimse yok istanbulda..hepsi mersinde.. uzak olduklarından mı bilemiyorum ama şimdilik herkes çok ıyı.. birtane görümcem var zaten ..
---
ayşecim üzülme lütfen eminim ki sen yanlış anlamışsındır.. hamilelikten dolayı bence biiz biraz olayları farklı yöne çekiyoruz...
jnazcım sıkma canını üzme bebişini biliyorum bu tip anlarda ne dense boş ama gene de içini ferah tutmaya çalış aynı dertten bende muzdaribim uzaklar benimkiler ama bi telefonla yetiyolar
konuşulmaz ki onunla.Yani mutlaka alttan alan her seferinde özür dileyen benim.Haklı olsam bile sıfr tatsızlık çıkmasın diye..Biliyorum o da satmak istemiyor.Amainan bana günde en az 500 telefona bakıyorum en az.NAKLİYECİLER GÜMRÜKTEKİLER patronlar.maaş alamıyorum hepsi üst üste bana edilen hakaretler tavırlar.ama laf etmiyorum susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?