2010 Nisan Anneleri

canım benimyaa ama eşinde haksız değilki tatlım

canım bende sadece burdaki arkadaşlarımla paylaşıyorum çoğu şeyi ve iyiki varsınız diyorum yeri geliyor kendi ailene anlatamıyorsun bide farklı şehirlerde olduğumuz için akılları bende kalmasın istiyorum
çok şükür eşim herşeyin farkında canım ama ben kabullenemediğim için evimdeki huzuruda bozuyorum
çok haklısın sanırım bebişime dokunmak ayrı bir güç verecektir bana

kızlar merhaba benimde moralim çok bozuk kendi doktoruma malum sebepten gidemiyorum d.gribi olmuştu cesaret edip aslında haftaya randevum vardı neyse bende özel hastaneleri aradım burda bütün doktorlar dolu bayrama ve bayramdan sonra ilk haftaya kadar yaa çok üzüldüm sormayın budebeciğim sağolsun o araya birini sokacak tanıdığı vardı 4 te bana haber verecek bakalım ayrlamaya çalışcak perşembe gününe ama inşallah olur dua edin bana off offf

jnazcığım canı sakın kafana takma canım ahhh bu büyükler varya hep doğrusu bizim bildiğimiz diyolar bu arada sen neden özür dileyeceksinki valla dileme bizdede oldu öyle bir olay hayatta dilemem dedim dilememde haa hatalı olursam dilerim orasıda benim bileceğim iş canım sen stres etme ne olur bu aradada en yakın zamnda tam kan sayımı yaptır bitanem benim geçmiş olsun en önemlisi sen ve bebişimiz:)))

a.almilacığım canım hiç stres yapma bitanem benim bu testler olasılık testleri bitanem benim rabbim korusun meleklerimizi canım bol bol dua edelim bütün bebişler için canım benim

kız refiye sen nasıl bu kadar zamnda bu kadar işi yapıyosun maşallah valla sana canımcım nazar değmesin ben daha yemek yapmadım elim kolum kalkmıyuo hiç akşama bizde misafirliğe gideceğiz dayımlara gerçi yemek dediğinde neki yarım saatte hallederim şimdi ben birazcık elim çabuktur benimde:)))

Kızlar o kadar kötüyüm ki.Şirkette tuvalate gittim 10 dakka durmadan hıçkıra hıçkıra ağladım.Burnumdan kan bile geldi.Size olayı anlatayım.
Bu krizden dolayı eşimle arabayı satmaya karar verdik.Ben ona dedim ki.Arabayı sattığımızda ufak bir araba alalım malum d.gribi var dolmuşlarda sürünemeyeyim dedim.Tamam dedi söz ver dedim.Söz dedi.Bugün arabaya müşteri çıkmış.İyi hoş ben dedim ki araba alacak mısın ufak bişi dedim.Ne arabası dedi.Alamam araba şimdi borcum var dedi.Hem arabayla mı çıktın sen dedi:gitme:Sonra ne dese beğenirsiniz.İyi günde kötü günde demiştik ama sen hiç lüksünden vazgeçmiyorsun dedisenağlama Yemin ederim kızlar şok oldum.Allah aşkına denilecek laf mı bu yaaa...:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

jnazcım inan ki seni öle iyi anlıyorumki,vallahi bunu için rahatlasın falan diye de sölemiyorum,rabbim bizi bölemi sınıyor bilmiyorum ama bende artık o insanlardan tiksiniyorum ,sıkıldım ve ben onlar yokmuş gibi yaşamaya alıştım,şimdide büyük konuşmayayım hiç bir kuvvet onları yeniden hayatıma dahil edemez...ben büyük bir temizlik yaptım yaşamımda ve çöpler daima dışarda kalmalı yoksa evde koku yapar dimi ben onları huzurumu bozan,aramda fitne çıkaran fesat insanlar olarak görüyorum ve onlar yokken ben daha da mutluyum.....
sen de hiç sıkma canını eden bulur hayatım elbet herkesin yaptığı iyi veya kötü çıkar önüne birgün,,ben rabbime havale ettim ve zamanını bekliyrum....gün olur devran döner onlar yaptıklarından utanır sen hiç sıkma canını ve yine sölüyorum haklıysan davandan dönme ve barışma sen üzüleceğine baskası üzülsün...oh be rahatladım iananki......Çok üzgünüm çoook

bebegcim çok haklısın tatlım ama ben bir senedir sabrediyorum zaten ve şimdiye kadar hiç laf etmedim olur dedim geçtim
ama hakkımda o kadar çok yalan söyleyip iftira attılarki artık yeter diyorum
ben hamileyken bunları yapan insanlardan ne bekleyebilirimki ve yoktan yere
düşün tatlım şimdiye kadar aldığım hediyeleri bile kapımın önüne bırakan insanlar bunlar
ıvır zıvırı geçtim Kuran ı kerim bile vardı o poşetin içinde
ve ben ne yüzlerini görmek ne seslerini duymak istiyorum tek istediğim evimde eşimle çocuğumla huzurla yaşamak o kadar
bu yaptıkları 2 oldu o yüzden bir daha affedipte 3. yü yaşamak istemiyorum
bile bile lades demek istemiyorum tatlım çünkü haketmiyorlar

üzme kendini canım mutlaka eşinin canı bişeye sıkılmştır.

ahh zeyracım ahh.. sağolasın cnımcım.. popişimi kaşıdım bu arada :))) ben sana sabah 6:30 dan itibaren 1 günümü yazsam aklın durur kaydirigubbakcemile3

bide benim hayatım sadece yemek bulaşık olmadığı için.. bi de eda'm var cnmm.. onu kahvaltısı ayrıı hazırlığı okula götürmesi alması akannehir bide bebişim varr dikkat etmem gerekenn.... neyse cnm.. baymıyım seni de..
valla var yaa bugünlerinizin kıymetini çook iyi bilinn...

ve çalışan arkadaşlara da duyurulur burdann.. evde olan hanımlrıı istediği zaman yatıp uyuyabilenn yan gelip akşama kadar uzanan insanlar sanmayınn.. en azından ben yapamıyorumm.. yapabilenleri de tebrik ederim valla.. bide ben bigün şöööyle uyuyabilsem öğlene kadarr düşüncesizcee kaydirigubbakcemile3

jnazcım sıkma canını üzme bebişini biliyorum bu tip anlarda ne dense boş ama gene de içini ferah tutmaya çalış aynı dertten bende muzdaribim uzaklar benimkiler ama bi telefonla yetiyolar

üzme kendini canım mutlaka eşinin canı bişeye sıkılmştır.

Ya tamam mutlaka birşeylere sıkılmıştır.Ama böyle tepki vermesi.Ben ona asla böyle şeyler yapmıyorum.Saygıda kusur etmiyorum:gitme:.Bana neden böyle yapıyor.Onu geçtim hamileyim ben ya hamile...:gitme:

oyy oyy oyyy bugün dertli günümüzdeyiz kızlar desenize valla....
canım benim neden okadar hırpaladın kendiniki....ayy kıyamam sanada bebişede,yapma be güzelim bu günlerde gececek ,hersey para demek değilmiş ben bunu anladım inan,olsun durumunuzu tplayınca yeni bir tane alırsınız,eşinde sinir anında sölemiştir,hem unutma hiçbi erkek arabasız kalmak istemez kimbilir oda zor koşullarda böle bir karar verdi,biz eşler iyi kötü her anımızı çekiyoruz işte napalım...aslında sen hamilesin daha temkinli olabilirdi haklısın ama sen bebişi üzme annesi ya...onun ne suçu varki,sizin yaşadıklarınıza ortak oluyor....sen eve gidince sessiz sakin konuş elbet alınır ufak yollu bişi dimi.....

nazzcımm üzme kendini lütfen dediğin gibi eşin ve oğlunla mutlu ol yeter sen.. anlattığın kadarıyla pek bır uyuzmuş görümcenler.. evde kaldıkları için senı kıskanıyor olabılırlerde :)))

benim eşimin tarafından kimse yok istanbulda..hepsi mersinde.. uzak olduklarından mı bilemiyorum ama şimdilik herkes çok ıyı.. birtane görümcem var zaten ..

---

ayşecim üzülme lütfen eminim ki sen yanlış anlamışsındır.. hamilelikten dolayı bence biiz biraz olayları farklı yöne çekiyoruz...

zeyracım sıkma canını valla bugun dertli gününde topik....canım ya hallolur bi şekilde baksana rabbim baska dert sıkıntı vermesin....
refiyecim valla sende haklısın kız allahtan evdekilerde senin yanında olmuş,birde onlarda kızın tarafını tutsaydı düşün ,her evde oluyor sorunlar valla.....

kızlarr hepinizi çokk öpüyorumm... ama şimdi cidden birazcık dinlenmem lazım gibi geliyoo... yoksa okula bile gitmeye takatim kalmicak :)))

ayşecim.. eşin mutlaka bir şeye sinirlidir o ann.. benimkide bazen tlf.da söyleni,yo gündüz.. akşam geldiğinde dediyoki ona kızmıştım buna sinirlenmiştim.. kendini üzme tatlım.. konuşarak halledilemiycek bişiy değildir mutlakaa..

jnazcımm... konu ve olay ne olursa olsun üzme kendini..seni çook iyi anlıyorum cnm ama değmez kii.. biliyorum söylemesi kolay diceksin ama bende yaşadım o kadar çok şeyy.. üzüldüm ağladımm.. hastanelik bile oldumm.. ama nolduu.. bana oldu olanlarr.. kendimi üzdüğümle kaldımm.. beni üzenlerin şeyi b,ile duymadı afedersin.. booşşver cnımm.. en aızndan eşin farkında bakk.. sana rabbimden eşin ve evladınla bol bol huzurr diliyorum cnmm...

konuşulmaz ki onunla.Yani mutlaka alttan alan her seferinde özür dileyen benim.Haklı olsam bile sıfr tatsızlık çıkmasın diye..Biliyorum o da satmak istemiyor.Amainan bana günde en az 500 telefona bakıyorum en az.NAKLİYECİLER GÜMRÜKTEKİLER patronlar.maaş alamıyorum hepsi üst üste bana edilen hakaretler tavırlar.ama laf etmiyorum susuyorum

canım zaten böyle şeyler aileye anlatılmaz sonra onlar daha duygusal oluyor bu tarz konularda ben de az çok yaşadım bazı şeyler ben direk kayınvalidemle yaşadım hep içime attım ne eşime ne aileme anlatamadım en son sizin gibi sevdiğim ve güvendiğim arkadaşıma anlattım sadece rahatladım ama çözüm olmadı sonra beni tanıdıkça tabi bu nişanlılık da dahil olmak üzere 3 senesini aldı aslında kafasındakilerin yersiz olduğunu anladı ve bana doğru adım attı ama ben hiçbirşey söylemedim bana onca söylediklerine rağmen hep allaha dua ettim gerçek beni görebilmesi için rabbim kabul etti çok zor zamanlar geçirdi onun da tek evladı var ona da anlatamadığı için benimle paylaştı benim kapımı çaldı hep bana sığındı. inşallah sizinkilerde senin yoluna dönerler arkadaşım ama sana tavsiyem eşinin bi kusuru yoksa sakın kalbini kırma ona daha da sarıl ki senin kıymetini bildiği için tabi ilk önce bebeğini düşünmen lazım bir de sen bile birinci planda değilsin ki onlar hiç olamaz. canını hiç sıkma ne derdin olursa paylaşmaya hazırım akıl veremem belki ama çözüm üretmeye seni rahatlatmaya çalışırım.

erkeklere bişi yaptırmak istiyosan iyi zamanlarını kolluycan ve ihtiyacın oldugunu anlıycak.hele de sevdiği arabasını satmış,morali bozuktur şimdi.üstüne gitme bence.zati onun da cocugu,düşünmesi lazım diyosun ama erkekler bizim gibi ayrıntıları takılmıyo..

canım benimm çok sağoll
aynı şeyi eşimde söyledi biliyor musun :)
hatta bugün kayınvaldem de ağzından kaçırdı arada kıskanmış olabilirler diye:)
aman tatlım uzak olsunlarda keyifler yerinde olsun önemli olan o
jnazcım sıkma canını üzme bebişini biliyorum bu tip anlarda ne dense boş ama gene de içini ferah tutmaya çalış aynı dertten bende muzdaribim uzaklar benimkiler ama bi telefonla yetiyolar

ymer cim çok sağoll canım
ama inan çok iyi geldi bana msj larınız
iyiki varsınız
keşke herkes kendi derdinde olsada başkalarıyla uğraşmayı kesse :Saruboceq:

yapma arkadaşım neden kendini harap ediyosun eşinin mutlaka ters saatine denk gelmişsindir. seni üzeceğini bile bile bişey yapmamıştır. mantıklı bi zamanda oturup konuşursan belki seni ve hatasını anlar canım üzme kendini

inan sende çok çok haklısın ,vlla çalışıyoruz ve bir gün içinde elli tür insanla muhattap oluyoruz....sende azcık belli et canım ozaman ben artık haklıysam alttan almıyorum sözümü sölüyorum vallla.....tatsızlık çıkacaksa çıksın diyorum oda artık anladı ortak noktada buluşmayı.....canım benim ikinizde sakinleşinde konuşun bi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…