2010 Nisan Anneleri

Kızlaaarr ne güzel bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmişsiniz...Benim doktorum 11+0 da kıza benziyor dedi...Çok erken yaptı tahminini , bakalım tutacakmı :) 6 gün sonra randevum var , kesin öğrenirim artık ...

Hoşbulduk canım...
Canım ben ilk bebeğimde sezeryan olmuştum ...
O yüzden bunda da sezeryan olmam gerekiyor...
Yalnız ilk bebeğimi karnımda kaybetmiştim ben , sezeryanla aldılar bebeğimi...mart 2009 da...

anladım canım......
ama ne güsel bak rabbim bir tane daha bebiş vermiş sana ne mutlu....
sen nerdensin canım....

jnaz , canım hatırladın mı beni...ılk sayfalar da ''2010 nisan annesi olmak isteyenler '' diye bir liste yapmıştık...Ben o ay hamile kalamamıştım...Ama nisan sonuna yetiştim :)

anladım canım......
ama ne güsel bak rabbim bir tane daha bebiş vermiş sana ne mutlu....
sen nerdensin canım....
Çok şükür Allahıma , umutları kaybetmeden yola devam etmek gerekir...Unutulmuyor tabi , o benim küçük meleğim...

Canım ben Ankaradanım...Sen nerdensin ?

slm kızlar
geçmişi şöle bi baktım dertli bi günmüş sanırım tam olarak sorunlar ne bilmiyorum ama inş. herkes derdine bi derman bulur çünki bizim dertlerimiz bebeklerimizede yansıyor onların üzülmesine dayanamam:gitme:

ya bende kocaelideki arkadaşlarla görüşmek istiyorumm :1hug:

ymer canım bende cok isterim kocaelindeki arkadaşlarla görüşmeyi zaten üç kişiyiz gailba sen tarhan ve ben eğer buluşursanız banada haber verin gelmeye çalışırım

Çok şükür Allahıma , umutları kaybetmeden yola devam etmek gerekir...Unutulmuyor tabi , o benim küçük meleğim...

Canım ben Ankaradanım...Sen nerdensin ?

aynen öyle,umudunu yitirdimi yaşaymaz zaten insan....ben istanbuldanım canım....
senin diğer yazıyordu sehir kısmında ben de sandım yurtdışı falan...
çok erken tahmin etmiş cinsiyetini bide doktorun ondan dedim belki yurtdışındaysan olabilir diye ama burdaymışın....:))))
eee nası gidiyo mide bulantın falan daha geçmemiştir senin.....

ayy sorma rabiacım valla bugün efkarlıydık,kaynana,koca derdi derken bi ara bebişleri unuttuk valla....eee sen nasılsın???

ruzenin , canım ben şanslı gruptanım çünkü benim mide bulantım hiç olmadı çok şükür...Şu ana kadar da 2 kilo aldım...
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı ( prof )...Doktorum aralık ayında hamileler için gelecek olan domuz gribi aşısını vurulabilirsin demişti bana , gerçi son kararı iğne gelince tekrar veririz demişti...Sizler bu konuda naptınız , aşı yaptıran varmı ?

Hemen hemen herkes bir cinsiyet tahmini duydu bir ben duymadım bir de net olarak sütlü_gayfe duymadı sanırım..
Ben 3 hafta aradan sonra perşembe günü gidicem 4lü test için belki doktorum o zaman söyler cinsiyetini.

jnaz , canım hatırladın mı beni...İlk sayfalar da ''2010 nisan annesi olmak isteyenler '' diye bir liste yapmıştık...Ben o ay hamile kalamamıştım...Ama nisan sonuna yetiştim :)

canım ben hatırladım ilk tebrik senden gelmişti bana burda çok sevindim senin için inş bu sefer bebeğini sağlıklıa kucağına alırsın:)a.s.

ruzenin hoşbulduk canım.
rabia fatma oğluşun yavuz selim olucak sanırım çok güzel bir tercih olmuş bence ismiyle büyür inşallah

Sen de öğrenmemişsin cinsiyetini , çok heyecanlısındır şimdi :)
Ben çok merak ediyorum...Doktorum kıza benziyor dedi ama ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum...Sağlıklı gelsinler de ...Ama yine de insan merak ediyor :)
Buradaki arkadaşların cinsiyet tahminleri tuttu mu ?

ayy sorma rabiacım valla bugün efkarlıydık,kaynana,koca derdi derken bi ara bebişleri unuttuk valla....eee sen nasılsın???

iyiyim canım benimde bu hafta misafirle geçti üç günde akşama misafirim vardı göbek büyümeden alalım dedik alaınacak tüm misafirleri ama bitti sonunda:lepi:

Heyecanlıyım evet kızım yada oğlum diye sevebilicez inşallah bizde :)
Etrafımdakiler benden daha heyecanlı hergün cinsiyet ne zaman söylüycek sorusunu yanıtlamaktan da yoruldum.
Benim doktorum tahmin yapmadı hiç yapmıycağını bildiğimizden bizde sormadık ama ben hep kız hissettim , kız ismi hazırladım fakat benim göbek enine değil de dikine doğru büyüdüğü için çevredekilerden erkek galiba sözünü duymaya başladım.
Diğer arkadaşlardan tahminde yanılan olduğunu hatırlamıyorum ben hepsininki kesinleşti sen , ben ve bir arkadaş daha var sütlü_gayfe onun haricinde bakalım :)

aman aman ben halen çekiyorum valla mide bulantısı ara arada olsa...
iki kiloda normal gözüküyor....
banada doktourm yaptırma aşıyı demişti...
kardeşimede yaptırmadık okulda,bugün annem söledi iğneyi vurulan okuldan sınıf arkadaşı bugun hastaneye kaldırılmış,iğne vücuduna çok ağır gelmiş,resmen sıtma tutmuş kızı fenalaşmış....

valla melekcim sanırım çoğumuz cinsiyet tahmini tutmadı helede çin takvimi tezini ben birgüzel çürüttüm...o ekşi yemelerim falan karnımın enine büyümesi hep yalanmış,benim paşa oğlum geliyo valla....ama şimdi sorarsan karnım basket topu gibi sivri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…