Bizim bebişler en ufakları olucak galiba bu arada :)
Sen de öğrenmemişsin cinsiyetini , çok heyecanlısındır şimdi :)
Ben çok merak ediyorum...Doktorum kıza benziyor dedi ama ben rüyamda hep erkek bebek görüyorum...Sağlıklı gelsinler de ...Ama yine de insan merak ediyor :)
Buradaki arkadaşların cinsiyet tahminleri tuttu mu ?
Meraba arkadaşlar ...
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Sezeryan olacağım için nisan sonu yada en geç mayısın 4 üne kadar bebeğim doğacak inşaallah...
Kısaca kendimden bahsedeyim...
32 yaşındayım , öğretmenim , 3 yıllık evliyim...
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...
slm kızlar
geçmişi şöle bi baktım dertli bi günmüş sanırım tam olarak sorunlar ne bilmiyorum ama inş. herkes derdine bi derman bulur çünki bizim dertlerimiz bebeklerimizede yansıyor onların üzülmesine dayanamam:gitme:
ymer canım bende cok isterim kocaelindeki arkadaşlarla görüşmeyi zaten üç kişiyiz gailba sen tarhan ve ben eğer buluşursanız banada haber verin gelmeye çalışırım
Ne büyük bir heyecan :) Belki de hissettiğin doğrudur ...Benim ki 11+0 da bildiyse bravo dicem valla :)
Heyecanlıyım evet kızım yada oğlum diye sevebilicez inşallah bizde :)
Etrafımdakiler benden daha heyecanlı hergün cinsiyet ne zaman söylüycek sorusunu yanıtlamaktan da yoruldum.
Benim doktorum tahmin yapmadı hiç yapmıycağını bildiğimizden bizde sormadık ama ben hep kız hissettim , kız ismi hazırladım fakat benim göbek enine değil de dikine doğru büyüdüğü için çevredekilerden erkek galiba sözünü duymaya başladım.
Diğer arkadaşlardan tahminde yanılan olduğunu hatırlamıyorum ben hepsininki kesinleşti sen , ben ve bir arkadaş daha var sütlü_gayfe onun haricinde bakalım :)
Ayy canım , 20. haftadasın ama...Belkide bulantılarının son günlerini yaşıyorsundur...aman aman ben halen çekiyorum valla mide bulantısı ara arada olsa...
iki kiloda normal gözüküyor....
banada doktourm yaptırma aşıyı demişti...
kardeşimede yaptırmadık okulda,bugün annem söledi iğneyi vurulan okuldan sınıf arkadaşı bugun hastaneye kaldırılmış,iğne vücuduna çok ağır gelmiş,resmen sıtma tutmuş kızı fenalaşmış....
Evet :) Aramız da 2 hafta ...Bizim bebişler en ufakları olucak galiba bu arada :)
Paşa oğlunu sağlıkla biyitirsin inşaallahh :)valla melekcim sanırım çoğumuz cinsiyet tahmini tutmadı helede çin takvimi tezini ben birgüzel çürüttüm...o ekşi yemelerim falan karnımın enine büyümesi hep yalanmış,benim paşa oğlum geliyo valla....ama şimdi sorarsan karnım basket topu gibi sivri....
Teşekkür ederim canımm...Hayırlı olsun canım. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.:Saruboceq:
Canım annenin rüyasının tersi çıkarmış. Ben hep erkek diyordum ama rüyalarıma kız bebek girdi hep hatta cinsiyetini öğrendikten sonra bile...İçimden hep erkek geçti, rüyalarımda hep kız gördüm. Şimdi oğluşumu bekliyorum.gamyoncuiremsu
Hoşbulduk canım :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim...hoşgeldin melek gözün aydın bebişini bu sefer kucağına alabilirsin inşallah kardeşinin temsilcisi olcak inşallah bebişin..opuyorumnanaktan
iyi akşamlar , görüşürüz...ii akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere öpüldünüz.....
canım benim inşallah toplanırız sensiz olurmu toplanırsak 3 ümüze uygun bir zaman seçeriz zaten. hatta bakarsın istanbullu annişler de katılır istanbul dediğin şurası çok yakınzemuszemus
kızlar iyi akşamlar kocam çay bekler ben kaçıyım bebişlerinize iyi bakın :ecrin_bebek:
canım sen moralini yüksek tut..3 lü testi pozitif çıkıpta amniyosentezi iyi çıkan çok kişi var...Dualarımız seninle canım...
..
canım yenı öğrendım ben inşallah bır sorun yoktur( temız cıkar. ben hıc okumadım görmedım burada amniosentez yaptırıpta sonucunun kotu cıkanını..
benım doktorumda 3 lü istemedı.. ama baska bır test ıstedı onun ıcın bugun kan verdım.. omur iliğinde açıklık var mı yok mu dıye bakılıyormus sanırım bende tam anlamadım ne testı oldugunu..
hayırlı ve guzel haberlerını beklıyoruz canım..
evet ıkılıyı kacırmıstım keske kacırmasaydım sımdı bı nebze ıcıme su serperdı onun sonucu ama malesef yaptırtamadımMerhaba nisan anneleri, nasılsınız?a.s.
Alminacım, yanlış hatırlamıyorsam sen ikili testi kaçırmışmıydın. Canım, üçlü testlerde yanılma payı çok yüksekmiş. Moralini bozma, aminosentez ins temiz çıkacaktır. :Saruboceq: İyi haberlerini bekliyoruz.
Bende hastanedeydim kan verdim. Birazdan sonuçları almaya gideceğim. Oradada üçlünün çok yanıltıcı olduğunu konuşuyordu hamişler. Benim hamile olmam bayanları bayağı şaşırttı. :1shok:
sagol canım amin allah kımseyı evladınla sınamasınarkadaşım allah hakkınızda önce hayırlısını versin ve inşallah duymak istediğin güzel şeyleri duyarsın mutlaka haber ver ve moralini yüksek tut
ınsallah benımde ıyı gecer yarın olacak bakalım sonucu kesın yazarım canım allah herkesın bbegıne uzun omur versınalminacım dualarımız seninle içini ferah tut.yengem,ablam ve arkadaşımda yaptırmak zorunda kalmıştı ama çok şükür temiz çıktı.sağlıklı bebişleri oldu.yengemin hemde ikizdi.
üzülürsen bebeğinde etkilenir o yüzden sakın moralini bozma.Sonuçlardan bizi de haberdar et lütfen.kendine ii bak cnm :1hug:
zeyra; [COLOR="Magenta" .!.:a.almilacığım[/COLOR] canım hiç stres yapma bitanem benim bu testler olasılık testleri bitanem benim rabbim korusun meleklerimizi canım bol bol dua edelim bütün bebişler için canım benim
allah hepsını korusun ona emanet once tabıkı
umarım ıyı cıkar sagol canımmerhaba kızlarr
sabah girmemle çıkmam bir oldu malesef
kayınvaldem geldi yeni gitti sayılır o gidincede eşimi aradım o geldi çok dolmuşum bi güzel ağladımda rahatladım
onuda gönderdim şimdi sizlere bakayım dedim
a.alminacım inşllah amniyosentez sonucun iyi çıkar canım kalbini ferah tut bu testlerin yanılma payı çok yüksek
erkflz sende hayırlı haberlerle gel olur mu
1/35 olması benı cok korkutuyor canım cok yuksekkk:roflol::Saruboceq:hiç merak etme canım sen..üçlü çok yanıltıyomus bunun sonucunda amnıyosentez yaptıranlarda tertemız alıyor hep sonuclarını içini ferah tut sakın...bak göreceksın hıc bısey cıkmayacak..stres yapma sakın..
canım,güzel haberlerle gel inşallah.opuyorumnanaktan
ınsallah canım dualarını eksık etmeyın lutfen
hepınıze cok tesekkurler desteklerınız ıcın canlarım..
.
iyi akşamlar kızlarr.. ödev yapıcaz daha ama bi bakimm dedim kimler var diye :))
AttaQue.. benim mecburen sezeryan olucak cnmm.. kızımda öyle olmuştu çünkü :)
hoşgeldin canım aramıza.Meraba arkadaşlar ...
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Sezeryan olacağım için nisan sonu yada en geç mayısın 4 üne kadar bebeğim doğacak inşaallah...
Kısaca kendimden bahsedeyim...
32 yaşındayım , öğretmenim , 3 yıllık evliyim...
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...
AttaQue.. aminn cnmm... kızımd ilk olması ve daha cahil oluşum sanırım korkum pek yoktuu.. bilmeden girdim ameliyathaneye.. ama şimdi düşününce hepsi gözümün önüne geliyoo ... ya aslında kötü bi olay yaşamadım ama diğeri adı üstünde doğall... bunda ne kadar kolay da olsa narkoz alıyosunn.. bayılıyosunn.. kızz düşünsene onca adamın arasında baygın, eli kolu bağlı, kıyafetsiz bi kadın kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın cnmm...
hacker kendini ilan etmiştirAttaQue... canımcım bu takvim muhabbeti nedirr? baktım bende şimdi ama sende yorum yazmşsınn.. merak ettim.. o ark. da adının altına "sitede hacker var" yazmış ya merak ettim yaaaa...
yosuncum.. iyi akşamlar cnmm... valla güzelim bilemiyorum ne ederler :))) ben baygın bi halde yatıyorum sonuçtaa.. bu sefer kocamı da mı soksam ameliyata.. amaann o da bakıyolar diye bile hallediverir adamlarıı :)) yok yok söylemesi bile vazgeçirdi beni.. ben yine kendim girim de naparlarsa yapsınlar :))))
AttaQue... canımcım bu takvim muhabbeti nedirr? baktım bende şimdi ama sende yorum yazmşsınn.. merak ettim.. o ark. da adının altına "sitede hacker var" yazmış ya merak ettim yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?