2010 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun canım. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde.:Saruboceq:
Canım annenin rüyasının tersi çıkarmış. Ben hep erkek diyordum ama rüyalarıma kız bebek girdi hep hatta cinsiyetini öğrendikten sonra bile...İçimden hep erkek geçti, rüyalarımda hep kız gördüm. Şimdi oğluşumu bekliyorum.gamyoncuiremsu

hoşgeldin melek gözün aydın bebişini bu sefer kucağına alabilirsin inşallah kardeşinin temsilcisi olcak inşallah bebişin..opuyorumnanaktan

canım benim inşallah toplanırız sensiz olurmu toplanırsak 3 ümüze uygun bir zaman seçeriz zaten. hatta bakarsın istanbullu annişler de katılır istanbul dediğin şurası çok yakınzemuszemus

Ne büyük bir heyecan :) Belki de hissettiğin doğrudur ...Benim ki 11+0 da bildiyse bravo dicem valla :)

Ayy canım , 20. haftadasın ama...Belkide bulantılarının son günlerini yaşıyorsundur...

Bizim bebişler en ufakları olucak galiba bu arada :)
Evet :) Aramız da 2 hafta ...

Paşa oğlunu sağlıkla biyitirsin inşaallahh :)

Teşekkür ederim canımm...
Rüyamın tersi çıkacaksa kızım olacak o zaman :)

hoşgeldin melek gözün aydın bebişini bu sefer kucağına alabilirsin inşallah kardeşinin temsilcisi olcak inşallah bebişin..opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım :) Güzel dileklerin için teşekkür ederim...

ii akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere öpüldünüz.....
iyi akşamlar , görüşürüz...

canım benim inşallah toplanırız sensiz olurmu toplanırsak 3 ümüze uygun bir zaman seçeriz zaten. hatta bakarsın istanbullu annişler de katılır istanbul dediğin şurası çok yakınzemuszemus

inş canım ne güzel olur ya eşimin deyimiyle koca göbeklerimizle hepimiz bi arada düşünmesi bile güzela.s:enbuyukkk:

2010. sayfaya geldik vay bee :)
Kızlar hepiniz doğurucaksınız belki biz en sona kalıcaz yaa , heyecandan naparız bilemiyorum :)
Güle güle ruzenin , yine gel :)

Bugün öğlen baktım topic coşmuştu ama misafir olarak izledim sizi uzaktan :)
ışyerinden kayıtlı isimle giremiyorum maalesef..
Bu arada nasıl doğum düşünüyorsunuz kızlar?
Ben galiba korkuyorum normalden bu korkumu nasıl yenicem bilmiyorum , hiç bakmadım hayatımda normal doğumla ilgili bişeye bayılır kalırım gibi geliyo :)
Gerçi bende skolyoz var normal olabilirmiyim bilmiyorum , epiduralli doğum yapamazmışım ama

iyi akşamlar kızlarr.. ödev yapıcaz daha ama bi bakimm dedim kimler var diye :))

AttaQue.. benim mecburen sezeryan olucak cnmm.. kızımda öyle olmuştu çünkü :)

canım sen moralini yüksek tut..3 lü testi pozitif çıkıpta amniyosentezi iyi çıkan çok kişi var...Dualarımız seninle canım...

sagol canım insallah ıyı cıkar :Saruboceq:

amin insallah güzel haberler alırım senınde ıyı cıkar ınsallah canım:Saruboceq:
evet ıkılıyı kacırmıstım keske kacırmasaydım sımdı bı nebze ıcıme su serperdı onun sonucu ama malesef yaptırtamadım
arkadaşım allah hakkınızda önce hayırlısını versin ve inşallah duymak istediğin güzel şeyleri duyarsın mutlaka haber ver ve moralini yüksek tut
sagol canım amin allah kımseyı evladınla sınamasın
ınsallah benımde ıyı gecer yarın olacak bakalım sonucu kesın yazarım canım allah herkesın bbegıne uzun omur versın

alminacım umarım amniyosentez sonucun iyi çıkar, için rahatlar canım. kalan günleriniz de huzurla geçer böyleceopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]
insallah canım insallah :Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar kızlarr.. ödev yapıcaz daha ama bi bakimm dedim kimler var diye :))

AttaQue.. benim mecburen sezeryan olucak cnmm.. kızımda öyle olmuştu çünkü :)

Hepimizi Allah kurtarsın öyleyse canım , geçmişe şöyle bir baktım da elti - kaynana - görümce bermuda şeytan üçlüsü sorunları ğğğğğğ tüm saçlarım diken diken oluyo , neyse sinirlenmiyciim..

a.almina uzun zamandır yoktun herkez merak etti , test sonuçlarına kafanı takma lütfen birçok arkadaşımızın sonuçları bazen riskli çıktı ama olasılık bunlar , için rahat olsun , amniyosentez konusunda da içinden ne geliyorsa onu yap bence canım.

AttaQue.. aminn cnmm... kızımd ilk olması ve daha cahil oluşum sanırım korkum pek yoktuu.. bilmeden girdim ameliyathaneye.. ama şimdi düşününce hepsi gözümün önüne geliyoo ... ya aslında kötü bi olay yaşamadım ama diğeri adı üstünde doğall... bunda ne kadar kolay da olsa narkoz alıyosunn.. bayılıyosunn.. kızz düşünsene onca adamın arasında baygın, eli kolu bağlı, kıyafetsiz bi kadın kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın cnmm...

hoşgeldin canım aramıza.

aminnn.Alemsin kızz.Adamlar ne edecek narkoz almış kadınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AttaQue... canımcım bu takvim muhabbeti nedirr? baktım bende şimdi ama sende yorum yazmşsınn.. merak ettim.. o ark. da adının altına "sitede hacker var" yazmış ya merak ettim yaaaa...

yosuncum.. iyi akşamlar cnmm... valla güzelim bilemiyorum ne ederler :))) ben baygın bi halde yatıyorum sonuçtaa.. bu sefer kocamı da mı soksam ameliyata.. amaann o da bakıyolar diye bile hallediverir adamlarıı :)) yok yok söylemesi bile vazgeçirdi beni.. ben yine kendim girim de naparlarsa yapsınlar :))))

Son düzenleme:
hacker kendini ilan etmiştir arkadaş.Benim ne hacker arkadaşlarım var.SİTE KAPATIYORLAR.
:))))))))epidural yaptır eşinde girsin.Dur bakalım ben öyle düşünüyorum.

AttaQue... canımcım bu takvim muhabbeti nedirr? baktım bende şimdi ama sende yorum yazmşsınn.. merak ettim.. o ark. da adının altına "sitede hacker var" yazmış ya merak ettim yaaaa...

Ben indirdim o takvimi canım , çok değişik güzel bişey bu arada bu takvime göre benim bebiş erkek görülüyo .. Neyse kurdum kurcaladım bir anda pc eski haline döndü yani eskiden masaüstündeki fotoğraflar çıktı ortaya şimdi tarama yaptım 2 tane virüs buldu sildim virüsleri program çalışmaya devam ediyor.. Programı da kendisi haricinde biri eklemiş siteye söylediğine göre bilemiyorum :uhm:

Bu arada bence de eşini sokma sakın delikafadulden
Benimki muayenede bile bi tedirgin oluyor sorma , bende normal doğurursam yanlışlıkla yanımda olmasın kocam ( zaten şu an sinirlerimi bozdu ) ne bulursam atarım kafasına neşter , makas , senin yüzünden diye klava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…