2010 Nisan Anneleri

hmm anladım cnmm...

kızlarr eşim geldi ben kaçarr.. iyi geceler hepinize..öpüldünüzz...

selam kizlar hayirli geceler
dünden beri bir bas agrisi varki sormaynin resmen tartamiyorum basimi
gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir
bende bugün doktora gittim bebegimi gördüm
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
ayrica 3 kilo daha vermisim

hmm anladım cnmm...

kızlarr eşim geldi ben kaçarr.. iyi geceler hepinize..öpüldünüzz...
sende öpüldünnna.s.

a.s.hosgeldin canım.Hayırlı olsun kızın.Maşallah ona.

budebeciğim nasılsın canım sanırım kente gideceğiz canım özelden yazdım sana

sagol canım benim net yoktu gıremiyodum sımdıde arara gırebılıyom vakıt buldukca umarım ıyı cıkar canım umarım:Saruboceq: umarım sızler ıyısınızdır bu arada

Maşallah bebişine ve sana. Kilosu çok iyi Allah nazardan saklasın.
Bu arada bu kilo verme işinin sırrı nedir? Bizlede paylaş canım. Bebiş büyüyecek, anne zayıflayacak kulağa çok hoş geliyor.:dance:

a. alminacığım nasılsın canım benim ne zamn alacaksın sonucu canım inan içini ferah tut bitanem herşey çok temiz ve güzel çıkıcak inan buna bitanem tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine canımcım

hayırlısı olsun kızın canım allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eylesın ayrıca cok guzel kılosu falan masallah canım

zeyracıgım daha yarın amnıosentez yapacaklar sonucu erken almak ıcın hızlandırılmıs yaptırtacaz bız 72 saat sonrada sonucu bellı oluyomus yanı nasıpse cuma veya cumartesıye bellı olur canım desteklerınız ıcın cok sagolun ınsan en cok boyle zamanlarda ıhtıyac duyuyor.insallah canım güzel cıkır sonucu insallah :Saruboceq:

canım benim iyi düşündünmü amniyo için bitanem rabbim meleklerimizi korusun bu tesler olasılık testleri biliyosun bitanem bence bebişin turp gibi bitanem ayrıntılı usgyede girip öyle karar verseydiniz bitanem keşke:1hug:

ayrıntılı usg nasıl oluyor canım bıldıgımız ultrason degılmı?

ayrıntılı usg nasıl oluyor canım bıldıgımız ultrason degılmı?

canımcım sitede sorun var yazıyorum yollanmıyo bir türlü gerekli açıklamyayı şeyma sağolsun yapmış canım detaylı olarak kalbine organlarına bakılıyo canım benim

canımcım sitede sorun var yazıyorum yollanmıyo bir türlü gerekli açıklamyayı şeyma sağolsun yapmış canım detaylı olarak kalbine organlarına bakılıyo canım benim

canım yanlız down sendromuna usg le bakılamıyomuz kromozon anomolısı oldugu ıcın

Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama

canım..
günaydın

çok üzüldüm bu habere, ama sayılı nefes be aysecim..
en kötüsü olacakmış gibi hazırlayalım kendimizi, ama en iyisi için de dua edelim.
Allah'tan ümit kesilir mi hiç ?

biz de duacınız, iyi haberler alırız inşallah.

hoşgeldin güzelim bende yeni katıldım.bebeğin hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın.
sende bakalımbenim gibi yetişebilecekmisin hızlarına :) ben yetişemiyorum valla:)

arkadaşlar herkese günaydııııııııııııııına.s.
hepinize güzel geçirebileceğiniz bir gün diliyorum hepinizi günaydın öpücüğü opuyorumnanaktan

İnşallah canım güzel haberleri alırız.Evet önce dua önce dua...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…