amann takma canım.Şu hormonlar alt üst ediyor biz malesef.kaydirigubbakcemile5zemuszemusAttaQue... canımcım bu takvim muhabbeti nedirr? baktım bende şimdi ama sende yorum yazmşsınn.. merak ettim.. o ark. da adının altına "sitede hacker var" yazmış ya merak ettim yaaaa...
Ben indirdim o takvimi canım , çok değişik güzel bişey bu arada bu takvime göre benim bebiş erkek görülüyo .. Neyse kurdum kurcaladım bir anda pc eski haline döndü yani eskiden masaüstündeki fotoğraflar çıktı ortaya şimdi tarama yaptım 2 tane virüs buldu sildim virüsleri program çalışmaya devam ediyor.. Programı da kendisi haricinde biri eklemiş siteye söylediğine göre bilemiyorum :uhm:
Bu arada bence de eşini sokma sakın delikafadulden
Benimki muayenede bile bi tedirgin oluyor sorma , bende normal doğurursam yanlışlıkla yanımda olmasın kocam ( zaten şu an sinirlerimi bozdu ) ne bulursam atarım kafasına neşter , makas , senin yüzünden diyeklava:
sende öpüldünnna.s.hmm anladım cnmm...
kızlarr eşim geldi ben kaçarr.. iyi geceler hepinize..öpüldünüzz...
a.s.hosgeldin canım.Hayırlı olsun kızın.Maşallah ona.selam kizlar hayirli geceler
dünden beri bir bas agrisi varki sormaynin resmen tartamiyorum basimi
gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir
bende bugün doktora gittim bebegimi gördüm
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
ayrica 3 kilo daha vermisim
Hepimizi Allah kurtarsın öyleyse canım , geçmişe şöyle bir baktım da elti - kaynana - görümce bermuda şeytan üçlüsü sorunları ğğğğğğ tüm saçlarım diken diken oluyo , neyse sinirlenmiyciim..
a.almina uzun zamandır yoktun herkez merak etti , test sonuçlarına kafanı takma lütfen birçok arkadaşımızın sonuçları bazen riskli çıktı ama olasılık bunlar , için rahat olsun , amniyosentez konusunda da içinden ne geliyorsa onu yap bence canım.
selam kizlar hayirli geceler
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
selam kizlar hayirli geceler
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
a. alminacığım nasılsın canım benim ne zamn alacaksın sonucu canım inan içini ferah tut bitanem herşey çok temiz ve güzel çıkıcak inan buna bitanem tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine canımcım
zeyracıgım daha yarın amnıosentez yapacaklar sonucu erken almak ıcın hızlandırılmıs yaptırtacaz bız 72 saat sonrada sonucu bellı oluyomus yanı nasıpse cuma veya cumartesıye bellı olur canım desteklerınız ıcın cok sagolun ınsan en cok boyle zamanlarda ıhtıyac duyuyor.insallah canım güzel cıkır sonucu insallah :Saruboceq:
canım benim iyi düşündünmü amniyo için bitanem rabbim meleklerimizi korusun bu tesler olasılık testleri biliyosun bitanem bence bebişin turp gibi bitanem ayrıntılı usgyede girip öyle karar verseydiniz bitanem keşke:1hug:
ayrıntılı usg nasıl oluyor canım bıldıgımız ultrason degılmı?
ayrıntılı usg nasıl oluyor canım bıldıgımız ultrason degılmı?
canımcım sitede sorun var yazıyorum yollanmıyo bir türlü gerekli açıklamyayı şeyma sağolsun yapmış canım detaylı olarak kalbine organlarına bakılıyo canım benim
Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
Meraba arkadaşlar ...
Ben de aranıza katılmak istiyorum...
Sezeryan olacağım için nisan sonu yada en geç mayısın 4 üne kadar bebeğim doğacak inşaallah...
Kısaca kendimden bahsedeyim...
32 yaşındayım , öğretmenim , 3 yıllık evliyim...
Herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum...
canım..
günaydın
çok üzüldüm bu habere, ama sayılı nefes be aysecim..
en kötüsü olacakmış gibi hazırlayalım kendimizi, ama en iyisi için de dua edelim.
Allah'tan ümit kesilir mi hiç ?
biz de duacınız, iyi haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?