hoşgeldin güzelim bende yeni katıldım.bebeğin hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın.
sende bakalımbenim gibi yetişebilecekmisin hızlarına :) ben yetişemiyorum valla:)
arkadaşlar herkese günaydııııııııııııııına.s.
hepinize güzel geçirebileceğiniz bir gün diliyorum hepinizi günaydın öpücüğü opuyorumnanaktan
İnşallah canım güzel haberleri alırız.Evet önce dua önce dua...:Saruboceq:
günaydın kızlar.....
ayse denizcim rabbim acil şifalar versin dualarımız enişten için....
aysecim, böyle bir haber karşısında üzülmemek elde değil ama kendini de harap etme lütfen.
hayat böyle işte.. birileri ölüyor birileri doğuyor.
sen de karnındakini düşüneceksin her şeyden önce.
günaydın kızlar.....
ayse denizcim rabbim acil şifalar versin dualarımız enişten için....
ayşecim dualrımız eniştenle acil şifalar diliyorum
Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
günaydınlar kızlar herkese,karnınızdaki minik yavrularınızıda öpüyorum gıdıklarından...........
ayşecim dualarımız enişten için,inşallah iyileşir rabbimden ümit kesilmez.........
günaydın özgecim
nasılsın :)
kuzey bey nasıl :)
kızlar gece ben genelde soluma yatıyorum yalnız bacaklarım çok ağrıyor,siz de de oluyor mu bu tür ağrılar?ağrı olunca mecburen bazen sağıma yatıyorum bazen de düz.........aslında düz yatmamak lazım ama gece kendimi öyle yatarken buluyorum sonra hemen tekrar soluma yatyorum
kızlar gece ben genelde soluma yatıyorum yalnız bacaklarım çok ağrıyor,siz de de oluyor mu bu tür ağrılar?ağrı olunca mecburen bazen sağıma yatıyorum bazen de düz.........aslında düz yatmamak lazım ama gece kendimi öyle yatarken buluyorum sonra hemen tekrar soluma yatyorum
günaydın zeynepcim ;ben iyyim valla ,kuzey bey de dünki depinmesinden sonra bugun yorgun düştü sanırsam şimdi sakin....
valla akşam yemeği yedim oturdum tv izliyorum oğlum coştu sanki diyo anne sen benle ilgilen bakma tv 'ye....oyy kurban olurum ona ben.....eeee sen nasılsın.....
aysecim Rabbim acil şifalar versin.:çok üzgünüm:dualarımız enişten için.sende kendini harap etme.yeterince dün üzüldün bugünde bu üzüntü lütfen kendine ve bebeğine dikkat et
günaydın canlarım nasılsınız?
aysecım cok cok gecmıs olsun ınsallah düzelir enisten üzme kendını nolur.
günaydın kızlar..
ayşecim acil şifalar versin rabbaim eniştene inşallah..
iki kedili deli canım işte o bebişinnnn :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?