2010 Nisan Anneleri

günaydın..sen de hoşgeldin perioski :)
üç beş gün girmeyince yığılıyor sayfalar ama tadı da böyle çıkıyor :)
bebek kıyafetlerinden girip kaynana derdinden çıkıyoruz pek güzel sohbet dönüyor :)

İnşallah canım güzel haberleri alırız.Evet önce dua önce dua...:Saruboceq:

aysecim, böyle bir haber karşısında üzülmemek elde değil ama kendini de harap etme lütfen.
hayat böyle işte.. birileri ölüyor birileri doğuyor.
sen de karnındakini düşüneceksin her şeyden önce.

günaydınlar kızlar herkese,karnınızdaki minik yavrularınızıda öpüyorum gıdıklarından...........
ayşecim dualarımız enişten için,inşallah iyileşir rabbimden ümit kesilmez.........

Tabikide...O da can.Canım o onu üzmemem lazım yoksa kızar bana.Benim tek yapamam gereken bence hiç bu haberi almamış gibi davranmak ama haberi almış gibi de dua etmek.Nasıl ?

günaydın kızlar.....
ayse denizcim rabbim acil şifalar versin dualarımız enişten için....

Günaydın canım.Amin Ruzenincim inşallah...

ayşecim dualrımız eniştenle acil şifalar diliyorum

Çok sağolasın canım.Allah razı olsun...

Bu arada Mehmet Efe bugün çok huzursuz...

aysecim Rabbim acil şifalar versin.:çok üzgünüm:dualarımız enişten için.sende kendini harap etme.yeterince dün üzüldün bugünde bu üzüntü lütfen kendine ve bebeğine dikkat et

günaydın canlarım nasılsınız?

aysecım cok cok gecmıs olsun ınsallah düzelir enisten üzme kendını nolur.

kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım

kızlar gece ben genelde soluma yatıyorum yalnız bacaklarım çok ağrıyor,siz de de oluyor mu bu tür ağrılar?ağrı olunca mecburen bazen sağıma yatıyorum bazen de düz.........aslında düz yatmamak lazım ama gece kendimi öyle yatarken buluyorum sonra hemen tekrar soluma yatyorum

günaydın özgecim
nasılsın :)
kuzey bey nasıl :)

günaydın zeynepcim ;ben iyyim valla ,kuzey bey de dünki depinmesinden sonra bugun yorgun düştü sanırsam şimdi sakin....
valla akşam yemeği yedim oturdum tv izliyorum oğlum coştu sanki diyo anne sen benle ilgilen bakma tv 'ye....oyy kurban olurum ona ben.....eeee sen nasılsın.....

bende soluma yatıyorum ama bu sürekli olmuyor canım,ben gecen sordum doktora yok çok sorun olmaz dedi mümkün olduğunca soluna yatarsan problem değil dedi,haliyle şimdilik insanlık hali düzde yatıyoruz sağımızada...
zaten doğumun yaklaşacağı vakitler hiç yatamıycakmşız,oturur vaziyetde de yatabiliyomuşuz,ozaman daha önemliymiş sanırsam öle dedi doktor amcamız.....

ben de gece yüzükoyun uyurken bile buluyorum kendimi bazen.. sonra hemen soluma dönüyorum.. ara sıra pozisyon değiştirmemizden bir şey olmuyordur, ferah tut içini.
robot gibi yattığımız pozisyonda sabit kalamayız ki, mecbur uyku esnasında dönüyoruzdur.
ama daha çok büyümedi ki karnımız, bebeklere falan zararı yoktur bence.

ağrı meselesi ise bende yok ama şöyle rahaat, deliksiz de uyumuyorum.
sürekli bi pozisyon değiştirme halindeyim, minik bir topun üstünde yatmaya çalışıyor gibiyim, karnıma, belime, sırtıma bir şeyler batıyor gibi oluyor hep..

eheh yorgun düştü çocuk demek :) istirahata çekildi şimdi :)

ben de iyiyim çok şükür. kahvaltımı yaptım, bi çay koydum kndime, sefa yapıyorum kızımla.

ya özge, hissetmiyorum hissetmiyorum dedim ama dün böyle bir şey hisseder gibi oldum içimde. öyle seğirme gibi değil de, derimin altında yılan dolaşıyormuş gibi (ay ne iğrenç bi benzetme oldu bu da)
elimi koydum, pıtır pıtır bir şey hissettim, bebek miydi ki bu acaba ??

aysecim Rabbim acil şifalar versin.:çok üzgünüm:dualarımız enişten için.sende kendini harap etme.yeterince dün üzüldün bugünde bu üzüntü lütfen kendine ve bebeğine dikkat et

:kedi:Teşekkürler canım.Evet dün de üzüldüm bayağı.Yani yapabileceğimiz pek bişi yok sadece sua edebiliriz.Teyzemi bile yanına almıyorlar.Öğlen 12-13 arası alacaklar sadece teyzemi.Akşamda doktordan durumu telefonda öğreneceklermiş

günaydın kızlar..
ayşecim acil şifalar versin rabbaim eniştene inşallah..
iki kedili deli canım işte o bebişinnnn :teytey:

zeynepcim o hissettiğin bebektir tatlım...
çünkü bende suanda bişiye benzetemiyorum hissettiklerimi ama var bişiler biliyroum ve artık bu gaz falan değil,eee kaç yaşıma geldim artık gaz olayını ayırt ederim demi????
bendede bazen seyirme falan oluyo bazen resmen içimde döndüğünü hissediyorum karnımı biraz bastırınca bi bakıyorum bir taraf daha sert oğlum gene gezmeye çıktı diyorum....
yaaa sen hissetmiyorum de de,kızında alında sana bak gör daha ne depikler yiycez onlardan......

günaydın kızlar..
ayşecim acil şifalar versin rabbaim eniştene inşallah..
iki kedili deli canım işte o bebişinnnn :teytey:

ay cidden bebek miydi ki kaydirigubbakcemile3

anaam dün dedim daha di mi, hissedeyim elime pankart alıp sokaklara çıkıcam diye :lepi:

ayy, kızımı mı hissettim ben şimdi yaa hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…