2010 Nisan Anneleri

zeynepcim o hissettiğin bebektir tatlım...
çünkü bende suanda bişiye benzetemiyorum hissettiklerimi ama var bişiler biliyroum ve artık bu gaz falan değil,eee kaç yaşıma geldim artık gaz olayını ayırt ederim demi????
bendede bazen seyirme falan oluyo bazen resmen içimde döndüğünü hissediyorum karnımı biraz bastırınca bi bakıyorum bir taraf daha sert oğlum gene gezmeye çıktı diyorum....
yaaa sen hissetmiyorum de de,kızında alında sana bak gör daha ne depikler yiycez onlardan......

ay çok sevindim valla, böyle ağzım kulaklarımda şu an :)

kızım gücendi bana demek hakkaten :) "al sana hareket" mi dedi naptı ki :)
bi an önce büyüse, daha da çok hissettirse kendini..
tek kale maç yapıp istediği kadar tekmeleyebilir.
valla hiç şikayet etmicem...

günaydın kızlar oğluşumla biz geldik allaha çok şükür mutlu haberlerle geldik.oğluşumu dün akşam doya doya gördüm.herşey normal herşey iyi çok şükür.%100 erkek dedi doktorumuz 255 grammış benim oğluşum.çok sağlıklıyız herşeyimiz yolunda.3 lü testi uzun uzun konuştuk dktorumla en ufak şüphe görmedim dedi bende istemediğim için yaptırmadım.gittiğimde kıçını dönmüş hıçkırıyodu bebişim çok tatlıydı yaa hiç ayrımak istemedim ondankaydirigubbakcemile3

maşallah canım oğlusun hayırlı olsun allahım ınsallah hayırlısıyla saglıkla tamamlamak nasıp etsın ınsallah..kocaman olmus baksana.ınsan görunce gercekten ayrılmak ıstemıyro

ZEYNEPPPP hadi canımcım bi zahmet pankartları hazırla.......delikafadulden
:enbuyukkk:

ay valla yazarken demin de bir şey hissettim, hem şaşkınım hem mutluluktan uçuyorum şu an..

siz haftalardır hep bunları mı hissediyordunuz kızlar yaa :)
insanı acayip mutlu eden bir şeymiş ya :)
günüm şenlendi resmen :)

pankart hazırlayayım ben evet. :)
akşam haberlerde izlersiniz, "kimliği belirlenemeyen hamile, tuhaf pankartlarıyla istanbul sokaklarını arşınladı" diye :))

canım.. gözün aydın :)
ne güzel bi sabah bu yaa.. :)

insan doktor muayenehanesinden ayrılmak istemiyor di mi, ben de 1 aralığa gün sayıyorum
zaman geçmek bilmiyor..
öyle özledim ki bebeğimi.

şu detaylı ultrasona girsek, sağlık sıhhat haberlerini alsam deriiiiiiiin bir iç çekicem.

bi de seninki 255 olmuş bak:) benim kuzum ne kadar oldu acaba :) onu da merak ediyorum

kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım

canım aman dikkat et boğaz kaşıntısı gribe çevirebilir.. sıcak takviye yap..

ay cidden bebek miydi ki kaydirigubbakcemile3

anaam dün dedim daha di mi, hissedeyim elime pankart alıp sokaklara çıkıcam diye :lepi:

ayy, kızımı mı hissettim ben şimdi yaa hihoyyyt

pankartları bekliyoruz şeker.. benimde ilk başlarda öyleydi.. şimdi daha net..

hoşgeldinn gelincimm.. maşallah poyrazına annesi..baya kilo almış.. bende merak ediyorum yavrumu yarın sabah randevum var.:teytey:.uçak konusunu sordun mu ? yoksa heycandan unuttun mu:))kaydirigubbakcemile3 bende öyle olur genelde :))bir sürü soru hazırlarım sorcam diye bebişimi görünce aklım başımdan gidiverir.. Allahtan kociş unutmuyor soracaklarımı :)))

kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım

canım günaydın geçmiş olsun çok

ben 4.5 aydır ilk kez bebeğimi hissettim de, bir coştum, görgüsüzlük çöktü üstüme ondan kaçırmışım yazdığını:)

başka bir sıkıntın yoksa sırf boğazındaki kaşıntıyı kötüye yorma. hastalanmazsın inşallah.
mevsim geçiş mevsimi.. tam hastalık zamanı. belki basit bir boğaz tahrişi ya da enfeksiyonudur.
ılık şeyler iç, sağlam giyin, boğazını zorlama.. bir şeyciğin kalmaz yarına inşallah

ilk önce aramıza hoşgeldin melek 76 sonrasında da çok üzüldüm geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın kimseyi de sınamasın yavrusuyla. umarım burada güzel günleri ve şeyleri paylaşıcaz

ay cidden bebek miydi ki kaydirigubbakcemile3

anaam dün dedim daha di mi, hissedeyim elime pankart alıp sokaklara çıkıcam diye :lepi:

ayy, kızımı mı hissettim ben şimdi yaa hihoyyyt

yaaa canım benim tabi kızındı o. ne olacak ki :))) ben de bir haftadan beri daha sık hissediyordum ama seyirmeler pıt pıt atmalar falan.3 gündür moralim bozuktu.ondan ı bilmem.dün sanki hiç hissetmedim hareketini kalktım sağlık ocağına gittim.el dopleri ile dinlediler. duydum kalp atışını da rahatladım.çok mu uyuyo ne benim zilli :))) ama bu sabah yatakta bir haraket bir haraket sormayın kızlar.bu kadar derin ve net dumadım hiç hareketini hiç.eşimle birlikte yarım saate yakın dinledik kızımı.harika bişey ya.bi oraya bi buraya kayak yapıyo sanki.nazar değmesin yarabbim

a.s sağol canım uçak konusunu sordum hiçbi sakınca yok dedi.gidioz kocişle hem yılbaşı için hem bebişimize alışverişe..hihoyyyt

sağol tatlım 1 aralığa ne kaldı dayan azcık napalım bende öle şafak sayar gibi bekliom muayene günümü.allah sana da hepimizide ii haber duymaktan ayırmasın.

ay maşallah canım ne güzel
siz hissede hissede alışmışsınız işte :)

ben bunca ayda bir kez hisseder gibi oldum, ama muhtemelen başka bir şeydi o :)
bir de bu işte :) ilk kez oluyor, hem çok şaşırdım hem de delirdim resmen sevinçten..

ya bu sağlık ocağı meselesi nasıl oluyor ?
ben hiç gitmedim sağlık ocağına.
gidip "ben kızımı dinlemek istiyorum, hadi bi güzellik yapın, el dopplerinzi getirin" mi dicem :)

sagolun kıslar içtim şimdi ballı bi ıhlamur umarım ıyı gelır ınsan stres oluyo ıster ıstemez..o kadar da kollarım kendımı gelır benı bulur hersey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…