kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım
günaydın nisan anneleri. ben mayıs annesiyim ama doktoruma göre nisan sonundada hazırlıklı olmalıymışım.sizlere birşey sormak istiyorum bebğinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı yada kaçıncı haftada ilk hissettiniza.s.
canım günaydın geçmiş olsun çok
ben 4.5 aydır ilk kez bebeğimi hissettim de, bir coştum, görgüsüzlük çöktü üstüme ondan kaçırmışım yazdığını:)
başka bir sıkıntın yoksa sırf boğazındaki kaşıntıyı kötüye yorma. hastalanmazsın inşallah.
mevsim geçiş mevsimi.. tam hastalık zamanı. belki basit bir boğaz tahrişi ya da enfeksiyonudur.
ılık şeyler iç, sağlam giyin, boğazını zorlama.. bir şeyciğin kalmaz yarına inşallah
sagol tatlım ya..aman zaten herseye alınıyorum..nolcak böle bılmem.
bebişinin hareketlerını hıssetmene cok sevındım..çok guzel bı duygu olmalı gercekten.bende daha hıssedemedım.bişeyler oluyo ama ne oldugunu anlamıyorumkı.
ay maşallah canım ne güzel
siz hissede hissede alışmışsınız işte :)
ben bunca ayda bir kez hisseder gibi oldum, ama muhtemelen başka bir şeydi o :)
bir de bu işte :) ilk kez oluyor, hem çok şaşırdım hem de delirdim resmen sevinçten..
ya bu sağlık ocağı meselesi nasıl oluyor ?
ben hiç gitmedim sağlık ocağına.
gidip "ben kızımı dinlemek istiyorum, hadi bi güzellik yapın, el dopplerinzi getirin" mi dicem :)
Kızlar dün doktordaydım. Kızımı gördüm. 15+6 haftadaymışım. kızım 135 g olmuş maşalah.
elini yüzüne götürdü. parmak kaldırdı bize. Ayak tabanını bile gorduk. Çok mutluyum ..
sen neredesin bilmiyorum ama.bizim sağlık ocağındakilerle kanka olduk.çok iyiler ve ilgililer. bundan yaklaşık 1 ay önce gitmiştim kayıt olmak için ozaman başkasını dinliyolardı beni de yatırdılar sonra gel bakalım duyuyomuyuz diye. sonra duyamamışlardı. daha erken seninki küçük falan dmişlerdi. ben dün gittim bugün hissetmedim bebeğimi dedim.onlarda yardımcı oldular sağolsunlar.mutlaka kaydınızı yaptırın sağlık ocağına.her konuda çok yardımcı oluyorlar. doğumdan sonra emzirme, aşı,ufak tefek şikayetler.Bu arada 20. haftası bitenler mutlaka tetanoz aşısı için mutlaka gidin sağlık ocağına.
Bende hiç gitmedim sağlık ocağına.Bu arada ben galiba bebeğimin hareketlerini 15. haftada falan hissettim ilk böyle kalp atışı gibi.Ama şimdi hiç durmuyor.Sanki içeride biri davul çalıyor gibi.Drum drum drum...
Teşekkürler :))gözün aydın canım :)
ne güzel haberler bunlar..
doktora gittiğimiz günler bayram oluyor işte hepimize..
ah bi de gerçek bayram geçse de ben görsem kızımı..
ben de çok özledim...
bana da ilkönce mantıksız gelmişti sağlık ocağına gitmek.arkadaşım hamileydi birkere onunla gittik.ilgileri ve tecrübeleri beni çok şaşırttı.ondan sonra ben de gider oldum.arkadaşım doğum yaptı sonra yine gittik. nasıl emzirmesi gerektiğini, neyin neden kaynaklandığını, aşıları varsa onlarla ilgili bilgiyi.ben içim rahat gidiyorum açıkçası.özellikle ilk bebeğini bekleyen tecrübesiz bir anne adayı olarak. herkesin kendi yorumunu kattığı kocakarı safsatalarını dinlemektense en azından bir hemşire ile muhattap olurum diye düşünüyorum.
herkese günaydın kızlar
dün akşam 5,5 ta bıraktım o zamandan beri 15 sayfa olmuş e anca bitti tabi. ama iyi ki okumuşum genellikle çok güzel şeyler okudum hepinizin adına çok sevindim.
iki kedili deli ...o hissettiğin arkadaşların da dediği gibi bebekti canım gözün aydın artık elin sürekli karnında olmaya başlayacaktır ilk etapta bir kez daha duymak hissetmek için elim karnımda dolaşıyordum ben de :)
günaydın canım sana da.herkese günaydın kızlar
ayşe_deniz... geçmiş olsun canım allah nerde varsa acil şifalar versin ve hayırlısını versin hakkında
çok sağol canım :)
valla aynen dediğin gibi elim karnımda dolaşıyorum sabahtan beri :)
tez zamanda büyüsün, daha çok hissettirsin kendini, anasını tepiklesin paralasın istiyorum :)
geçmiş olsun canım dikkat et.bu boğaz kaşıntısı ile çok uğraştığım için biliyorum benim farenjitim falan var. küçük diline bakmaya çalış. eğer uzamış yada kızarmışsa mutlaka kbb uzmanına görün.yoksa bişey sana tavsiyem adaçayı iç.ama fazla bitki çayı önermiyo doktorlar.poşet adaçayı olanlardan bi tane iç kahvaltıdan sonra.normal çay da içme serlteştiriyo boğazını. ıhlamur içebilirsin mesela. aman dikkat et.hafife alma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?