2010 Nisan Anneleri

merhaba nazlıozger biz iyiyiz çok şükür umarım siz de iyisiniz. sağlık ocağı fikri bana da mantıklı gelmeye başladı hafta sonları da açık mı acaba peki bilen varmı

canım dualarımız enişten için bitanem rabbim şifa nasip eğlesin bitanem inşalllah bitanem çok çok geçmiş olsun

canım ben gidiyorum her ay benim tetenoz için ayın 1de çağırdılar hemeglobin falanda yapılcakmış sanırım bitanem sezeryan yaptırcaklar bence muhakkak vurulmalı bu iğnneden canımcım her ihtimale karşı

kızlar bende hasta olucam galiba. yzümün sol tarafı sinüzit galiba acıyor. boğazım kaşınıyor veeeeee hapşuuuu.. evde yatıyorum bugün birazdan mandalin sıkıp içicem. adaçayı,ıhlamur falan çok sevmem ve hep sakıncası olcak diye korkuyorum. başka ne yapayım??

bu arada günaydın kızlar hepinize hayırlı günler sitede sanırım sorun var yine yazdıklarım zor yollanıyo

herkeze günaydıııınnnnn....

geçmişi okuyup geliyorum..bu arada çoklu alıntı nasıl yapıyor biri bana anlatabilirmi??

geçmiş olsun nazlıcımm..
sıcak ıhlamur cok ıyı gelıyor zararıda yok bana doktor söylemıstı.. içine elma ve ayva kabugu at.. bende sevmem ama zorla içtinn (
bu arada günaydın kızlar hepinize hayırlı günler sitede sanırım sorun var yine yazdıklarım zor yollanıyo

günaydın zeyracımm hoşgeldin.. doktor işini halledebildin mi ?

nazlıcım gecmiş olsun.....
ıhlamur,kuşburnu zencefil iç içebiliyorsan,birde sakın adaçayı içme ,rahimde gevseme yapabiliyor 9 ay boyunca çok riskli,çünkü birde tansiyon düşüklüğü yapıyo.....
en iyisi bol bol c vitamini tükat canım......

herkeze günaydıııınnnnn....

Geçmişi okuyup geliyorum..bu arada çoklu alıntı nasıl yapıyor biri bana anlatabilirmi??

canım okuduğun mesajların altındaki mq varya onları tıklıyosun tektek. En son alacağın mesaja da alıntı yap de olcak.

tamam canım sağol. Zorla içmeye çalışıcam bende...

Veeeeee.... Bugün kayınvalidem gelicek... Darılmış bana zaten. Geçen gün evde boya varken aradı gelicez akşama diye bende gelmeyin dedim. Ev çok kötü dedim. Dünde aradım artık gelebilirsiniz diye küstüm ben sana dedi yaa... şaka gibi... Aslında hep iyiyizdir hiçbir sorunumuz yok ama neyse anlamadım ben.

canım adaçayını kesinlikle doktorlar önermiyor neden bilmiyorum ama hamilelere adaçayı yasak dedi kime sorduydam sen sadece ıhlamur içine yarım elmayı kabuğuyla birlikte doğra yarım limonu olduğu gibi koy ve varsa çubuk tarçın at içine ince bir tane kaynasın biaz sonra 1,2 dakika dinlensin bardağın içine 1 tatlı kaşığı fazlası da olabilir bal koy üstüne de karışımı süz ve boğazın yanmayacak kadar sıcakken iç. sinüzit için de ılık 1 bardak suyun içine 1 çay kaşığı tuz koy karıştır burnuna çek iyice ve sonra temizle burnunu aynı karışımı boğazın yanıyosa onun için de yapabilirsin. dikkat et kendine geçmiş olsun

Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?

hoşbulduk canımcım hallettim sayılır sağolsun budebeciğim ayarladı tanıdıkları varmış gideceğim hastahanede benim doktorumuda aramış eşim sanırım o da şimdi iyiymiş tahlilleri temiz çıkmış bitanem inşallah gideceğim canımcım sen nasılsın :1hug:

tmm kızlar çok sağolun derhal mutfaga gidiyorum...

canım çok normal benim 2 düşüğüm vardı ikincisinin senin korkun gibi kalbi durdu kontrole gittiğimizde öğrendik. Bu gebeliğimde atamadım hiç o korkuyu üzerimden halende devam ediyor. Angelsounds aldım ben o sayede rahatım işte çok şükür çok meraklandığımda dinliyorum. Allaha sığın ve dua et başka yapacak bişi yok:))

o hissettiklerin bebeğinin hareketleri canım eğer ki içine öyle bir olumsuzluk düşüyorsa ki sakın düşürme bişeycik olmaz allahın izniyle olumlu düşün her zaman ama velevki oldu o zaman alıyosun bir nutella kaşık kaşık yiyosun yada kocaman bir çikolata yiyosun kocaman derken yani bir parça değil demek istedim sonra aldığı kiloları benden bilme :)
1 2 saat sonra bebeğine enerji gelmiş oluyo ve sana mesajını tepikleriyle veriyo olacak

canım hoşgeldin öncelikle bitanem evet o duygular bendede oluyo bu çok normalmiş zaten internette bazı yazılarda bile okudum anne devamlı bebği düşündüğü için acaba nasıl iyimi ne yapıyo bu gibi düşüncelerin olması doğalmış bitanem hormonlardan kaynaklanan bişey işte cnım

çok sevındım canımcımmm.. demek bebişinle bayramlaşacaksın :)) benımde mıde yanmam var sanırım reflü oldummm ( onun dışında iyiyiz.. bizde yarın gidiyoruz teyzesiii doktorumuza ):))

merhaba kızlar ancak geldim bende temizlik vardı iş yerinde anca bitti
malum bu gripden çok etkilendik biz her yerleri sildik akşamda tahlile gidicez
inş temiz çıkar sonuçları geçmişe bakim biraz en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…