merhaba arkadaşlar gün içinde pek bakamıyorum artık herkes ii dimi???
sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar tetanoz aşınız geliyor. bence bir an önce yaptırın. benim dün kanımıda aldılar bi hemoglobin kontrolü falan yapılacak tiroid bakılacak. bu kontrolün bize faydası var. bir an önce yaptırın derim.
canım dualarımız enişten için bitanem rabbim şifa nasip eğlesin bitanem inşalllah bitanem çok çok geçmiş olsunGünaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
merhaba arkadaşlar gün içinde pek bakamıyorum artık herkes ii dimi???
sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar tetanoz aşınız geliyor. bence bir an önce yaptırın. benim dün kanımıda aldılar bi hemoglobin kontrolü falan yapılacak tiroid bakılacak. bu kontrolün bize faydası var. bir an önce yaptırın derim.
merhaba nazlıozger biz iyiyiz çok şükür umarım siz de iyisiniz. sağlık ocağı fikri bana da mantıklı gelmeye başladı hafta sonları da açık mı acaba peki bilen varmı
kızlar bende hasta olucam galiba. yzümün sol tarafı sinüzit galiba acıyor. boğazım kaşınıyor veeeeee hapşuuuu.. evde yatıyorum bugünbirazdan mandalin sıkıp içicem. adaçayı,ıhlamur falan çok sevmem ve hep sakıncası olcak diye korkuyorum. başka ne yapayım??
bu arada günaydın kızlar hepinize hayırlı günler sitede sanırım sorun var yine yazdıklarım zor yollanıyo
herkeze günaydıııınnnnn....
Geçmişi okuyup geliyorum..bu arada çoklu alıntı nasıl yapıyor biri bana anlatabilirmi??
geçmiş olsun nazlıcımm..
Sıcak ıhlamur cok ıyı gelıyor zararıda yok bana doktor söylemıstı.. Içine elma ve ayva kabugu at.. Bende sevmem ama zorla içtinn(
günaydın zeyracımm hoşgeldin.. Doktor işini halledebildin mi ?
kızlar bende hasta olucam galiba. yzümün sol tarafı sinüzit galiba acıyor. boğazım kaşınıyor veeeeee hapşuuuu.. evde yatıyorum bugünbirazdan mandalin sıkıp içicem. adaçayı,ıhlamur falan çok sevmem ve hep sakıncası olcak diye korkuyorum. başka ne yapayım??
geçmiş olsun nazlıcımm..
sıcak ıhlamur cok ıyı gelıyor zararıda yok bana doktor söylemıstı.. içine elma ve ayva kabugu at.. bende sevmem ama zorla içtinn(
günaydın zeyracımm hoşgeldin.. doktor işini halledebildin mi ?
ya bu tamamen gidilen sağlık ocağıyla alakalı demek ki.
ben iki üç kişiden de gittiklerine gideceklerine pişman olduklarını duymuştum.
sen istanbulun neresindeki sağlık ocağına gidiyorsun acaba ?
nazlıcım gecmiş olsun.....
ıhlamur,kuşburnu zencefil iç içebiliyorsan,birde sakın adaçayı içme ,rahimde gevseme yapabiliyor 9 ay boyunca çok riskli,çünkü birde tansiyon düşüklüğü yapıyo.....
En iyisi bol bol c vitamini tükat canım......
canım adaçayını kesinlikle doktorlar önermiyor neden bilmiyorum ama hamilelere adaçayı yasak dedi kime sorduydam sen sadece ıhlamur içine yarım elmayı kabuğuyla birlikte doğra yarım limonu olduğu gibi koy ve varsa çubuk tarçın at içine ince bir tane kaynasın biaz sonra 1,2 dakika dinlensin bardağın içine 1 tatlı kaşığı fazlası da olabilir bal koy üstüne de karışımı süz ve boğazın yanmayacak kadar sıcakken iç. Sinüzit için de ılık 1 bardak suyun içine 1 çay kaşığı tuz koy karıştır burnuna çek iyice ve sonra temizle burnunu aynı karışımı boğazın yanıyosa onun için de yapabilirsin. Dikkat et kendine geçmiş olsun
selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. Benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. Hafta fena değil ama 3. Ve 4. Hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
hoşbulduk canımcım hallettim sayılır sağolsun budebeciğim ayarladı tanıdıkları varmış gideceğim hastahanede benim doktorumuda aramış eşim sanırım o da şimdi iyiymiş tahlilleri temiz çıkmış bitanem inşallah gideceğim canımcım sen nasılsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?