kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım
kıslar bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürüp duruyorum halsızlık yok burun akıntısı yok ates yok ama ne oldugunu anlamadım
ayy kızlar kasım annelerinden iki üç kişi falan kalmış doğurmayan gün sayıyorlar valla....doğuranlarda uykusuzluktan muzadrip,yorgunluktan,birde meme uçları parçalanmış.....
tek iyi gelen de ayva çekirdeğiymiş,kızlar şuan ayva var çekirdeklerini cam bir kovanozda yada buzdolabı poşeti içinde saklayalım ilerde çok lazım olcak bulamıycak.....
göğüs ucu yarasına birebirmiş....
bende ayva çekirdeğini şu şekilde duydum kızlar 4-5 tane ayva çekirdeği yarım fincan gülsuyunda bir hafta bekletiliyor jelleşmesi için sonrada göğüs uçlarına sürülüyormuş doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyormuş
selam kizlar hayirli geceler
dünden beri bir bas agrisi varki sormaynin resmen tartamiyorum basimi
gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir
bende bugün doktora gittim bebegimi gördüm
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
ayrica 3 kilo daha vermisim
eniştene acil şifalar diliyorum cnm.. dualarımız onunla.. ama herşey bizim için.. dayanıklı olmak kendimizi en kötüye hazırlamak daha mantıklı sanırım.. yine de allahtan ümit kesilmezz.. inş. iyileşir :Saruboceq:Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
ahh canımm ben soluma öldürseler yatamam.. uyumadan soluma yatıyorum.. 1 saat geçiyo ıı ıh.. 2 saat oluyoo ıı ıhh uyuyamıyorum.. sağıma döndüğümü hatırlıyorum gerisini hatırlamaya meydan kalmadan uyuyorum sanırım :roflol: doktoruma sordum sola yatmak faydalı ama yatılamıyosa sağ da olur.. çok sakıncası olmaz dedi.. doğuma yakın bebek dönsün diye soluna yatmalarını öneriyoruz demiştii.. yalan mı söledi bana :))))kızlar gece ben genelde soluma yatıyorum yalnız bacaklarım çok ağrıyor,siz de de oluyor mu bu tür ağrılar?ağrı olunca mecburen bazen sağıma yatıyorum bazen de düz.........aslında düz yatmamak lazım ama gece kendimi öyle yatarken buluyorum sonra hemen tekrar soluma yatyorum
ooohhh gözün aydın cnmm.. gelinim tepiklere başlamış... ne güzell hihoyyyt inş. yakın zamanda daha kuvvetlilerini de duyacaksın cnmm... kaydirigubbakcemile5ay çok sevindim valla, böyle ağzım kulaklarımda şu an :)
kızım gücendi bana demek hakkaten :) "al sana hareket" mi dedi naptı ki :)
bi an önce büyüse, daha da çok hissettirse kendini..
tek kale maç yapıp istediği kadar tekmeleyebilir.
valla hiç şikayet etmicem...
günaydın kızlar oğluşumla biz geldik allaha çok şükür mutlu haberlerle geldik.oğluşumu dün akşam doya doya gördüm.herşey normal herşey iyi çok şükür.%100 erkek dedi doktorumuz 255 grammış benim oğluşum.çok sağlıklıyız herşeyimiz yolunda.3 lü testi uzun uzun konuştuk dktorumla en ufak şüphe görmedim dedi bende istemediğim için yaptırmadım.gittiğimde kıçını dönmüş hıçkırıyodu bebişim çok tatlıydı yaa hiç ayrımak istemedim ondankaydirigubbakcemile3
Kızlar dün doktordaydım. Kızımı gördüm. 15+6 haftadaymışım. kızım 135 g olmuş maşalah.
elini yüzüne götürdü. parmak kaldırdı bize. Ayak tabanını bile gorduk. Çok mutluyum ..
sağol canımcım.. yaptığında da yazarsın kaç tane çekirdeğe ne kadar su ve kaç gün beklettiğini de ona göre yaparız...a.s.kızlar kk da sorun var siteye giremiyorum fitil oldum.....
nese bu çekirdekleri temiz küçük cam bir kavanozun içinde içerisine bir miktar su koyarak bikaç gün ağzı kapalı buzdolabında bekletiyormuşuz ve kendisi jel kıvamına geliyorumuş ben bu akşam yapıcam şimdiden sürülebilrmiş ilerde çatlamasın diye hemde bakarım oluyomu....yaparken de resimlerini çekerim,sonrada olduğunda jel halini,sizlerde görmüş olursunuz kızlar...bu arada ananemiz bize ciciler almış,ekliyccem bi ara,pike takımıda yapmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?