2010 Nisan Anneleri

yosuncum.. sağol canımcım bilgilerin için... kızz beceremezsem atlar uçağa gelirim valla oraya :))) manayla görüşmüş oluruzz... :)) iyisindir inş. cnmm...

kızlarr merak ettim de listeye baktımm.. hep nisan erkek ayı deniyor ama şu ana kadar bildirilen cinsiyetlere göre 23 erkek.. 18 kız.. görünüyoo.. ve listede 70 i aşkın kişi olduğunu varsayarsak yarıdan fazlası da söylememiş yada bilmiyo demektir.. bakalım herkesin kesin belli olunca dengeler ne yönde olucak :)))

ayy yosun iyiki bu topictesin. valla senden çok şey öğreniyoruz. SÜPERSİNNNNN...

bu arada aramızda 1 güncük var sadecee.. bakalım hangimiz önce doğurcakk.. ama seninki normal olursa ben önce çıkarabilirim gibi görünüyoo.. inş.. sağlıkla hayırlısıyla o zamanları görelim de :))

ayy neyi var bu sitenin yine ayoll.. sık sık hata veriyo .. süre bitti fln gibi bi yazıylaa.. ne süresiyse :))))

kızlarr bu msj ı inş. gönderebilirsem :)) ben çıkıyorumm.. site acık kendine gelsin hem .. hem de akşamlık ne yemek yapiim bilemiyorum dahaa.. ona bakıyım da yapıyım barii.. hepinize iyi günerr.. öpüldünüzz....

Beklerim canımmm.Ben iyi olmaya çalışıyorum.İşyerindeyim canımcığım.hayırlısı olsun:)a.s.

bebişim bugun kıpır kıpır valla bende oğluşumu beni mutlu ettiği için ödüllendirdim ona pasta aldım hehe:)))
birazdanda mamamızı yıycez,acıktık...
bu arada benim karnım kaşınıyoooo,göğüsler gene acımaya başladı .....fisfisfis

İnşallah canım inşallah....

Sen nasılsın?Ya bu site delirtti beni bugün yaaa

Nazlıcım elimden geldiğince anlatmaya çalışırım.Est.

Benimde sezeryan olma ihtimali var hayırlısı bakalım:)

Nazlıcım elimden geldiğince anlatmaya çalışırım.Est.

Benimde sezeryan olma ihtimali var hayırlısı bakalım:)

DeLİ ETTİ SİTE BENİİİ

:1hug::1hug::1hug::1hug:
Senle ben aynıyız...kendimi zor tutuyom valla.iyi mi bişi oldu mu yaşıyo mu...

site insanın sabrını zorluyoo.zati yoruldum..

Son düzenleme:
ya kızlar benim kaç gündür karnım çok sert acaba üşütüyomuyum ya çok rahatsız edici bir şişkinlik valla kocam benim sürekli oram şiş buram yanıyo ay başım ay karnım dememden bıktı valla yazık adam nasıl geçecek daha çok var bi doğursaydın diyo valla

sinir oldum girilmiyor siteye ....

ymercimm bendede aynı sorun var benım kocişte yoruldu artık benden bu seferde mide yanması başladı.. yarın sabah kontrolum var soracağım doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…