Meme çatlağında bahsetmişsiniz.Kızlar ben kendi lohusalarıma gögüslerini temizleyerek emzirmelerini tavsiye ediyorum.Bu arada emzirmede püf noktası memenin kahverengi kısmıda bebişin ağzında olacak o zaman çatlak olmaz muhtemelen.Yanımda annelere emzirtiyorum ben eğer sadece bebek memenin ucunu alıyorsa hem çatlak oluşuyor hemde bebeğiniz yeterince süt alamadığı için beslenemiyor.Doğru emzirmeyi öğretip yolluyorum sonrada annişleri.
yosuncum.. sağol canımcım bilgilerin için... kızz beceremezsem atlar uçağa gelirim valla oraya :))) manayla görüşmüş oluruzz... :)) iyisindir inş. cnmm...
kızlarr merak ettim de listeye baktımm.. hep nisan erkek ayı deniyor ama şu ana kadar bildirilen cinsiyetlere göre 23 erkek.. 18 kız.. görünüyoo.. ve listede 70 i aşkın kişi olduğunu varsayarsak yarıdan fazlası da söylememiş yada bilmiyo demektir.. bakalım herkesin kesin belli olunca dengeler ne yönde olucak :)))
:
eniştene acil şifalar diliyorum cnm.. dualarımız onunla.. ama herşey bizim için.. dayanıklı olmak kendimizi en kötüye hazırlamak daha mantıklı sanırım.. yine de allahtan ümit kesilmezz.. inş. iyileşir :Saruboceq:
bu arada aramızda 1 güncük var sadecee.. bakalım hangimiz önce doğurcakk.. ama seninki normal olursa ben önce çıkarabilirim gibi görünüyoo.. inş.. sağlıkla hayırlısıyla o zamanları görelim de :))
bu arada aramızda 1 güncük var sadecee.. bakalım hangimiz önce doğurcakk.. ama seninki normal olursa ben önce çıkarabilirim gibi görünüyoo.. inş.. sağlıkla hayırlısıyla o zamanları görelim de :))
kızlar bende reflüü başladı galibaa( çok kötüyüm ..
Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
kızlar bende reflüü başladı galibaa( çok kötüyüm ..
Kızlar geçmiş olsun.Bende de var aynı sorunoff sorma canım ya bende de ülser var hamilelikle birlikte şikayetler iyice arttı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?