saolasın canım.sanada geçmiş olsun yosuncum
ya kızlar benim kaç gündür karnım çok sert acaba üşütüyomuyum ya çok rahatsız edici bir şişkinlik valla kocam benim sürekli oram şiş buram yanıyo ay başım ay karnım dememden bıktı valla yazık adam nasıl geçecek daha çok var bi doğursaydın diyo valla
ya kızlar benim kaç gündür karnım çok sert acaba üşütüyomuyum ya çok rahatsız edici bir şişkinlik valla kocam benim sürekli oram şiş buram yanıyo ay başım ay karnım dememden bıktı valla yazık adam nasıl geçecek daha çok var bi doğursaydın diyo valla
[COLOR="Magenta" .!.:ymercim[/COLOR]m bendede aynı sorun var benım kocişte yoruldu artık benden bu seferde mide yanması başladı.. yarın sabah kontrolum var soracağım doktoruma..
bebişin büyüdüğündendir yada gaz yapıcı gıdaları çok alıyosundur.Hep aynı şikayetlerde
bende bulunuyorum artık idare edecekler doğuma kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Benimde aklıma gelen bişey yok saolasın.opuyorumnanaktanslm kızlar site sorunlu galiba geçmişi okumaya çalıştım ama deli oldum sayfalar çok ağır açılıyor
kızlar cumartesi doktora gideceğim hep gitmeden her şeyi sorup öğreneyim diyorum ama orada bişi aklıma gelmiyor bebişimi görünce her şeyi unutuyorum:) sizinde aklınıza gelen bişiler varsa söleyin sorayım
kızlar görüşürz yarın sabah maalesef ben evden giremiyorum yemekti ortalığı toparlaydı sonrada malum aşkımcım geliyo onla ilgileniyorum fırsta olmuyor hepinizi öptüm görüşmek dileğiyle kendinize ve bebişlerinize iyibakın
mide yanması mı dediniz! gaviscon şurup olmadan yatağa giremiyorum. hamileliğin başından beri en büyük sorunum mide yanmasıydı. artık saçmalama boyutunda. özellikle akşamları su içsem yanıyo, meyve yesem yanıyo, bende bütün gün işyerinde yeterince beslenemedim diye akşamları meyve ve sıvı almak istiyorum ama ne mümkün:sinifsinif: artık geceleri eşim dalga geçiyo benle gavisconumla; ben de içkimi aldım yatıyom diyom kaydirigubbakcemile3
Nazcım geçmiş olsun.Soğuk uygulama yapabilirsin.Rahatlatır seni.Dayanamazsan da minoset yada parol alabilirsin.kıslar yazdım ama göbüş topikine yazmışım aşı vuruldum bugün :sinifsinif:
ağrı yapar dedi hemşire sol kola vurdu çok ağrıyor ama iki kolumda ağrıyormafoldumben
site sorunlu evet çok ağır sinir oldum bendeakannehir
slm kızlar site sorunlu galiba geçmişi okumaya çalıştım ama deli oldum sayfalar çok ağır açılıyor
kızlar cumartesi doktora gideceğim hep gitmeden her şeyi sorup öğreneyim diyorum ama orada bişi aklıma gelmiyor bebişimi görünce her şeyi unutuyorum:) sizinde aklınıza gelen bişiler varsa söleyin sorayım
rabiacım benim bir sorum var söylemesi ayıp: tüy dökücü krem kullanabilirmiyiz diye sorarmısın acaba. nette sakıncalı diyor ama ben kendi doktoruma da soracam bir doktorun daha fikrini alırsam iyi olur. çünkü daha önce alerji için kullandığım burun spreyine de nette sakıncalı diyordu ama ben tam 4 doktora sordum biri KBB ci diğerleri kadın doğumcu. hepsi de onay verdiler. o yüzden birazda çaresizimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi: muayene olmam lazım jilet mahvediyo ve düzgün alamıyorum. ağdaya normalde dayanamıyom şimdi hiç dayanamam oracıkta doğuruveririm çocuğu, tek çarem tüy dökücü krem:sinifsinif: zaten bu çektiklerim bana ders oldu doğumdan sonra doğğrruuu lazer epilasyona gidecemkaydirigubbakcemile3
tarhancım valla iyi aklına gelmiş bu soru benim hiç ihtiyacım olmadı tüğ dükücü kreme ama olurda yaptıramassam ağdayı bu yöntemdn baska ne olabilirki....bide sanırım ben soramazdım doktora benim doktorum erkek....
iyi akşamlar kızlarr
ne oluyor bu siteye böyle
bende sabahtan anasağlığa gittim tahlil yaptırırım diye ama numara kalmamıştı cuma günü gel dediler
öğleden sonrada tetenoz aşısının ilk dozunu yaptırdım ama benim kolumda felaket ağrıyorbide bacaklarıma baktılar ödem oluşmuş tuzu kes dediler
bide kursa gittim tabi iyi geliyor orda olmak
akşam üzeri de eve gelince anca temizliğimi yaptım dinleniyorum şimdi akşam kayınvaldemlere gidecekmişiz
sizler nasılsınız?
tarhancım yazdıklarını okuyunca çok güldüm doğuruveririm falan diyince:)
rabiacım inşallah iyi haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?