Merhaba kızlar.Nasılsınız bakalım?Bütün gün evdeydim ama nete giremedim =( zmn geçtikçe ağırlaşıyorum sanırım.Ben artık oturup kalkarken zorlanıyorum.Var mı bnm gibi olan.Oturup ağlayacağım yaa.Birden olur mu ki böyle.Gerçi yavaş yavaş arttı ağrılar ama dün akşamdan beri bebişlerde durmuyor baskı yaptıkça ağrım artıyor =( Karnımı çatlayacak gibi hissediyorum şu halime bakın:
:gitme: :sinifsinif:
valla benimde sancım arttı. bi de karnım taş gibi. artık öne falan eğilince ağrı saplanıyo. bugün dolmuşta adam bi ani fren yaptı, kasıldım diye bi sancı girdi kasıklarıma. bi de ben daha hiç hareketlerini hissetmedim diye sancı girdikçe, bu taş gibi karnı gördükçe panik yapıyom.
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktanilk önce aramıza hoşgeldin melek 76 sonrasında da çok üzüldüm geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın kimseyi de sınamasın yavrusuyla. umarım burada güzel günleri ve şeyleri paylaşıcaz
hoşgeldin güzelim bende yeni katıldım.bebeğin hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın.
sende bakalımbenim gibi yetişebilecekmisin hızlarına :) ben yetişemiyorum valla:)
hoşgeldin canım aramıza.
Yarın doktora gidiyoruuum !
Heyecanlıyım , bebeğimi çok özledim , ilk defa bu kadar ayrı kaldım ondan (görme açısından)
ne güzel canım doya doya bakarsın bebişine bayramlaşırsınız.Güzel haberlerle gel inşallah.a.s.
sende öpüldünnna.s.
a.s.hosgeldin canım.Hayırlı olsun kızın.Maşallah ona.
Maşallah bebişine ve sana. Kilosu çok iyi Allah nazardan saklasın.
Bu arada bu kilo verme işinin sırrı nedir? Bizlede paylaş canım. Bebiş büyüyecek, anne zayıflayacak kulağa çok hoş geliyor.:dance:
hayırlısı olsun kızın canım allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eylesın ayrıca cok guzel kılosu falan masallah canım
Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
maşallah canım bebeğine.. gözün aydın bitanem kızın oluyomuşş.. ayyy nasıl sevindim anlatamam.. :teytey: oğlun vardı ya bu da kız :) rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş.. hıı bu arada daha önce de 6 kg. vermiştin.. toplam 9 mu oldu ne? kızın da maşallah 300 gr.. işin sırrrını hemencecik yazıyosun.. 1 gün boyunca yediğin lokmadan içtiğin suya kadarr.. kaydirigubbakcemile3 baksana sen eriyosun maşallah kızın büyüyooo.. kim istemez :))
eniştene acil şifalar diliyorum cnm.. dualarımız onunla.. ama herşey bizim için.. dayanıklı olmak kendimizi en kötüye hazırlamak daha mantıklı sanırım.. yine de allahtan ümit kesilmezz.. inş. iyileşir :Saruboceq:
ahh canımm ben soluma öldürseler yatamam.. uyumadan soluma yatıyorum.. 1 saat geçiyo ıı ıh.. 2 saat oluyoo ıı ıhh uyuyamıyorum.. sağıma döndüğümü hatırlıyorum gerisini hatırlamaya meydan kalmadan uyuyorum sanırım :roflol: doktoruma sordum sola yatmak faydalı ama yatılamıyosa sağ da olur.. çok sakıncası olmaz dedi.. doğuma yakın bebek dönsün diye soluna yatmalarını öneriyoruz demiştii.. yalan mı söledi bana :))))
ooohhh gözün aydın cnmm.. gelinim tepiklere başlamış... ne güzell hihoyyyt inş. yakın zamanda daha kuvvetlilerini de duyacaksın cnmm... kaydirigubbakcemile5
maşallah oğluşuna canımm.. ne güzel haberler bunlar böylee... opuyorumnanaktan üçlüyü yaptırmıcaksın anladığım kadarıyla.. iyi etmişsin öyleyse.. ben de yaptırmasaydım keşke :1rolleyes:
oy oy oy maşallah kızına canımm... ayy 15+6 da kesin kız biliyosun.. bizim dr. 17. haftada bile benziyo dedi sadecee :))))
sağol canımcım.. yaptığında da yazarsın kaç tane çekirdeğe ne kadar su ve kaç gün beklettiğini de ona göre yaparız...a.s.
SEYMA canım bebişler çok şirin kocaman olmuş ya....
mrb kızlar.
şeymacım maşallah göbüşününe....
özgecim bugün hiç görüşemedik nasılsın*ben gezmeye gittim ev oturmasına.......yeğenim büyümüş bugün 1 aylık....................sitede sorun var sanırım sayfalar pek ilerlememiş
Site getevey diyip diyip duruyo kovar gibi.. :umursamaz:
canlarım yazdıklarınızı okudum anladıgım kadarıyla cogunuz 3 lu test yaptırmamıssınız ben yaptırdıgımı bugun tekrar doktora gosterdım oda yıne amnıosentez dedı yarın nasıpse yaptıracagım baska carem kalmadı ınsallah amnıo sentez sonucum temız cıkar benım yaptırdıgım test yanılmıstır bana dua edın lutfen şimdi kızımın yanına gıdıyorum annemelrdeydı k.i.b optum sızlerı gorusuruz allah kımseye boyle bıseyde yastmasın
Kızlar o kadar kötüyüm ki.Şirkette tuvalate gittim 10 dakka durmadan hıçkıra hıçkıra ağladım.Burnumdan kan bile geldi.Size olayı anlatayım.
Bu krizden dolayı eşimle arabayı satmaya karar verdik.Ben ona dedim ki.Arabayı sattığımızda ufak bir araba alalım malum d.gribi var dolmuşlarda sürünemeyeyim dedim.Tamam dedi söz ver dedim.Söz dedi.Bugün arabaya müşteri çıkmış.İyi hoş ben dedim ki araba alacak mısın ufak bişi dedim.Ne arabası dedi.Alamam araba şimdi borcum var dedi.Hem arabayla mı çıktın sen dedi:gitme:Sonra ne dese beğenirsiniz.İyi günde kötü günde demiştik ama sen hiç lüksünden vazgeçmiyorsun dedisenağlama Yemin ederim kızlar şok oldum.Allah aşkına denilecek laf mı bu yaaa...:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bebegcim çok haklısın tatlım ama ben bir senedir sabrediyorum zaten ve şimdiye kadar hiç laf etmedim olur dedim geçtim
ama hakkımda o kadar çok yalan söyleyip iftira attılarki artık yeter diyorum
ben hamileyken bunları yapan insanlardan ne bekleyebilirimki ve yoktan yere
düşün tatlım şimdiye kadar aldığım hediyeleri bile kapımın önüne bırakan insanlar bunlar
ıvır zıvırı geçtim Kuran ı kerim bile vardı o poşetin içinde
ve ben ne yüzlerini görmek ne seslerini duymak istiyorum tek istediğim evimde eşimle çocuğumla huzurla yaşamak o kadar
bu yaptıkları 2 oldu o yüzden bir daha affedipte 3. yü yaşamak istemiyorum
bile bile lades demek istemiyorum tatlım çünkü haketmiyorlar
ahh zeyracım ahh.. sağolasın cnımcım.. popişimi kaşıdım bu arada :))) ben sana sabah 6:30 dan itibaren 1 günümü yazsam aklın durur kaydirigubbakcemile3
bide benim hayatım sadece yemek bulaşık olmadığı için.. bi de eda'm var cnmm.. onu kahvaltısı ayrıı hazırlığı okula götürmesi alması akannehir bide bebişim varr dikkat etmem gerekenn.... neyse cnm.. baymıyım seni de..
valla var yaa bugünlerinizin kıymetini çook iyi bilinn...
ve çalışan arkadaşlara da duyurulur burdann.. evde olan hanımlrıı istediği zaman yatıp uyuyabilenn yan gelip akşama kadar uzanan insanlar sanmayınn.. en azından ben yapamıyorumm.. yapabilenleri de tebrik ederim valla.. bide ben bigün şöööyle uyuyabilsem öğlene kadarr düşüncesizcee kaydirigubbakcemile3
Hemen hemen herkes bir cinsiyet tahmini duydu bir ben duymadım bir de net olarak sütlü_gayfe duymadı sanırım..
Ben 3 hafta aradan sonra perşembe günü gidicem 4lü test için belki doktorum o zaman söyler cinsiyetini.
selam kizlar hayirli geceler
dünden beri bir bas agrisi varki sormaynin resmen tartamiyorum basimi
gecmisi okuyamadim insallah herkesler iyidir
bende bugün doktora gittim bebegimi gördüm
cok sükükür iyiz
300 gr olmus bebegim
ve kizzzzzzzzzzz
ayrica 3 kilo daha vermisim
Günaydın kızlar...
Eniştemin rahatsızlığından bahsetmiştim hepinize..Adanaya götürdüler diye...Doktorlar dün gece yoğun bakıma almışlar.İlaçlar tedaviler cevap vermiyormuş.Oksijene bağlamışlar.Her an bekleyin demişler.:gitme:Size de haber vereyim dedim.Lütfen daha çok dua edelim lütfen...Allah rızası için...senağlama
günaydın kızlar oğluşumla biz geldik allaha çok şükür mutlu haberlerle geldik.oğluşumu dün akşam doya doya gördüm.herşey normal herşey iyi çok şükür.%100 erkek dedi doktorumuz 255 grammış benim oğluşum.çok sağlıklıyız herşeyimiz yolunda.3 lü testi uzun uzun konuştuk dktorumla en ufak şüphe görmedim dedi bende istemediğim için yaptırmadım.gittiğimde kıçını dönmüş hıçkırıyodu bebişim çok tatlıydı yaa hiç ayrımak istemedim ondankaydirigubbakcemile3
Kızlar dün doktordaydım. Kızımı gördüm. 15+6 haftadaymışım. kızım 135 g olmuş maşalah.
elini yüzüne götürdü. parmak kaldırdı bize. Ayak tabanını bile gorduk. Çok mutluyum ..
Selam kızlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Ben de sizler gibi 2010 Nisan annesi olacağım inşallah. 18 haftalık hamileyim şu an. Bebeğimin hareketlerini hissedip hissetmediğimi tam olarak bilmiyorum açıkçası. Bazı günler pıt pıt birşeyler oluyor ama çok sık değil. benim derdim şu: Doktorum beni ayda 1 kontrole çağırıyor. Kontrole gittiğim hafta iyiyim, 2. hafta fena değil ama 3. ve 4. hafta zor dayanıyorum. Acaba sağlıklı mı yoksa Allah korusun kalbi falan durdu mu gibi sorular var sürekli aklımda. Allah korusun bebeğe birşey olsa hamilelik belirtileri gerilermiş ama benim zaten pek belirtim yok. Çok şükür mide bulantım bile olmadı, şu sıra hamilelik belirtisi olarak sadece göbeğim var o kadar. Vesvese bunlar diye düşünüyorum ama merak ettim sizlerde de oluyor mu böyle vesveseler?
Sorma Özge'cim bi kaç günde bu hale geldim anlamadım bende :sinifsinif: Daha yolun yarısındayım oturup kalkarken zorlanıyorum.Aynı zmndaki arkadaşlarıma göre daha şiş karnım.Diğer bebeklerin de etkisi var sanırım.Çözemedim CADIARZU
Mrb cnm.Göbüşüme maşallah derken bi de dua istesem olur mu cnm yaa.Bugünlerde zorlanıyorum biraz.Böyle dvm eder mi çözemedim kafamçokkarıştı
İlahi AttaQue çok güldürdün beni karnıma sancı girdi yaw. getevey hee :roflol: lülülülülülü
Modemin kablosunu çıkarıp takmayı dene işe yarıyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?