2010 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar.Nasılsınız bakalım?Bütün gün evdeydim ama nete giremedim =( zmn geçtikçe ağırlaşıyorum sanırım.Ben artık oturup kalkarken zorlanıyorum.Var mı bnm gibi olan.Oturup ağlayacağım yaa.Birden olur mu ki böyle.Gerçi yavaş yavaş arttı ağrılar ama dün akşamdan beri bebişlerde durmuyor baskı yaptıkça ağrım artıyor =( Karnımı çatlayacak gibi hissediyorum şu halime bakın:
:gitme: :sinifsinif:

geçmişi okudum. anca geldim. 2 gündür attım kendimi sokaklara. dün ankamall daydım ve mothercare e gittim. çok güzel şeyler buldum. indirim zamanını yakalayabilsem bi ton şey buldum alacak. bi de oaradaki satış ekibi çok bilgili. ööle güzel yönlendiediki. aval aval, ne almak lazım ki diye dolaşmadım hi. indirim yakalayan olursa haber versin bi zahmet. bugün de hamile kıyafeti bakamaya indim. bi ton şey var ama hep ileri hamilelik dönemi için. çuval gibi durdu hepsi. bende iice şişene kadar lcw den bi atane kot alcam. işe gitmiyorum nasıl olsa idare eder.

valla benimde sancım arttı. bi de karnım taş gibi. artık öne falan eğilince ağrı saplanıyo. bugün dolmuşta adam bi ani fren yaptı, kasıldım diye bi sancı girdi kasıklarıma. bi de ben daha hiç hareketlerini hissetmedim diye sancı girdikçe, bu taş gibi karnı gördükçe panik yapıyom.

Cnm bnm yaa.Ben pek toplu taşıta felan binmiyorum.Çok korkuyorum bebişlerime birşey olacak diye.Ztn sülalemde izin vermiyor =( Dikkat et kendine de bebişine de a.s.

mrb kızlar.
şeymacım maşallah göbüşününe....
özgecim bugün hiç görüşemedik nasılsın*ben gezmeye gittim ev oturmasına.......yeğenim büyümüş bugün 1 aylık....................sitede sorun var sanırım sayfalar pek ilerlememiş

slm güzel annişler nasılsınız bakalım bende çok iyiyim bebişim hiç durmuyo maşallah.aslında çok iyiyim bazen hamilelik psikolojisimidir nedir bilmiyorum bazende durduk yere içim çok sıkılıyo.durduk yere.

ilk önce aramıza hoşgeldin melek 76 sonrasında da çok üzüldüm geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın kimseyi de sınamasın yavrusuyla. umarım burada güzel günleri ve şeyleri paylaşıcaz
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
Canım iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim...Dediğin gibi hep birlikte güzel şeyleri payşlaşırız inşaallah...
hoşgeldin güzelim bende yeni katıldım.bebeğin hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın.
sende bakalımbenim gibi yetişebilecekmisin hızlarına :) ben yetişemiyorum valla:)

Hoşbulduk opuyorumnanaktan İnşaallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım...
Gündüz giremedim yoğundum biraz , geçmişi okudum , bayağı yazmışsınız :) Dediğin gibi bayağı hızlı arkadaşlar :)
hoşgeldin canım aramıza.

Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

fundacım ewt görüşemedik sitede akşamüstü delirdi gene acayip oldu....zaten kimseciklr yoktu bende çok sıkıldım canım.....

Yarın doktora gidiyoruuum !
Heyecanlıyım , bebeğimi çok özledim , ilk defa bu kadar ayrı kaldım ondan (görme açısından)

sende öpüldünnna.s.

a.s.hosgeldin canım.Hayırlı olsun kızın.Maşallah ona.

cok sagol canim benim allah razi olsunopuyorumnanaktan

Maşallah bebişine ve sana. Kilosu çok iyi Allah nazardan saklasın.
Bu arada bu kilo verme işinin sırrı nedir? Bizlede paylaş canım. Bebiş büyüyecek, anne zayıflayacak kulağa çok hoş geliyor.:dance:

canim allah razi olsun
bilmiyorum ama durmadan kilo veriyorum toplam 9 kilo oldu
ama cok sükür bebgim kilo sorun felan yok su an
aslinda baslarda tamam hic birsey yiyemiyordum ama son bir aydir yiyorum ama yine 3 kilo gitmis
hem kilon yerindeyse bosver o kilolarda gidiyorkaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun kızın canım allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eylesın ayrıca cok guzel kılosu falan masallah canım

cok sagol canim benimopuyorumnanaktan

gecmis olsun canim insallah sag saglim cikar yogun bakimdan
sen en güzelini düsünmeye calis dualarim enistenle canim

canimsin cok sagol canim allah razi olsun
ama inan yaptigim hic birsey yok 1 aydir normal yiyorum
eet toplam 9 oldu canim benim bosver sen al kilolari sözlestik fazlaliklardan beraber kurtulacazopuyorumnanaktan

SEYMA canım bebişler çok şirin kocaman olmuş ya....

Sorma Özge'cim bi kaç günde bu hale geldim anlamadım bende :sinifsinif: Daha yolun yarısındayım oturup kalkarken zorlanıyorum.Aynı zmndaki arkadaşlarıma göre daha şiş karnım.Diğer bebeklerin de etkisi var sanırım.Çözemedim CADIARZU

Mrb cnm.Göbüşüme maşallah derken bi de dua istesem olur mu cnm yaa.Bugünlerde zorlanıyorum biraz.Böyle dvm eder mi çözemedim kafamçokkarıştı
Site getevey diyip diyip duruyo kovar gibi.. :umursamaz:

İlahi AttaQue çok güldürdün beni karnıma sancı girdi yaw. getevey hee :roflol: lülülülülülü
Modemin kablosunu çıkarıp takmayı dene işe yarıyor yerimseniben

selam kızlar nasılsınız

Kızlar dün doktordaydım. Kızımı gördüm. 15+6 haftadaymışım. kızım 135 g olmuş maşalah.
elini yüzüne götürdü. parmak kaldırdı bize. Ayak tabanını bile gorduk. Çok mutluyum ..

günaydın kızlarr... dün akşam giremedim.. babamız erken geldi yamekten sonra da bizi gezmeye götürdü.. babamın p.tesi günü doğum günüydü.. biz ancak c.tesi gidicez okulumuz dolayısıyla.. babam da takılıyo gerçi c.tesi akşam yapıcam 50 yaş partimi diye :)) neyse ona hediye almaya gittik ama ben bebiş kıyafetlerinden gözümü almakta accık zorlanınca accık kıskandı benimkiler :))) geç geldik giremedim...

umarım herkes iyidirr... bide bişey daha varr. ben 3-4 gündür bebeğimihiçbirşekilde hissetmiyorum daha öncede söylemiştim.. bugün sağlık oağına gtmeyi düşünüodum kalp sesini dinlyip rahatlıyım diye ama sonra akşam kocişim dr. agitmemin daha garanti olucağını söyledii. bende tabi hem endişeliyim hemde mutluyum bayram sonuna kadar beklemiceğim için :))) inş. iyi haberlerle gelirim dua edin benim için... randevum 15 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…