2010 Nisan Anneleri

ya bide şu ticker ım hep geri kalıyo yaa :))) bugün 19+0 olmamız lazımdıı.. neyse dr. dönüşü düzeltirim artıkk...

Günaydın kızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.Dün Adanya gittik.Eniştemin yattığı başken hastanesine teyzemle görüştük.
öğlen yanına girmiş teyzem eniştem heyecanlanmış
kalp atışlaaaarı falan sıklaşmış teyzem
sakın ol ahmet demiş
Eniştem
gözleriyle ellerini işaret etmiş
teyzem demiş ki ahmet senin için o serumlar cihazlar demiş
eniştem hayır anlamında gözlerini yapmış
tekrar işaret etmiş
teyzem battaniyeyi kaldırmış
eniştemin elleri bağlı:gitme:
biz oradayken doktoru aradı oğlu dedi ki saat 9,30 du
oğlu annemi duymuş onu 3 çocuğunun da aşağıda ve onu çok sevdiğini söyler misiniz dedi
durumunu stabil tutmaya çalışıyorlarmış
teyzem 1 haftadır antibiyotiğe cevap vermiyor dedi
bu arada antibiyotik türkiyedeki en güçlü antibiyotikmiş
yurt dışından da getirtmişler ama
Yok yani
teyzem bekleyin her an dedi

dua edin arkadaşlar...
Şimdi bir geçmişi okuyayım...

günaydın arkadaşlar gönlünüzce bir gün geçirmenizi diliyorum akşam neler kaçırmışım okuyalım bi

Hadi canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.Ne aldın peki babacığına onu yazmamışsın.Bende hissettim öyle hiç hareket yoktu amannnn sonra bir başladı pir başladı sıpa...
Bu arada ticker olmadı yaptıgın tarihte kalıyor.Ben o yüzden değiştirdim siteni verdiği adrestekini yaptımm.Bilgin olsun canım

günaydın kızlar refiyecim güzel haberlerle dön inşlh...
aysecim rabbim sabırlar versin acil şifalar versin inşlh....

AttaQue inşallah güzel haberlerle dönersin canım doktordan.Söylesin artık aaaa kısarıs yoksa ona...

gelincik53 yesin teyzesi onu.Dönen kıçısını.Çok sevindim canım senin adına...

seyma88 maşallah bebişlere canım.Oyyyy Rabbim nazarlardan korusun sizi..

çok sağolun kızlarr... acayip heyecanlıyım yaa.. öyle ki sürekli wc ye gitme isteği duyuyorum :))) inş. güzel haberlerle dönerim... geldiğim gibi yazıcam sizee..

ayşecim.. rabbim acil şifalar versin cnm.. bol sabır diliyorum size ve ailesine...
hıı babama penye accık spor tarzda kazak aldım :)) ihtiyar delikanlı 50 sini dolduruyo :))) genç dahaa... ayy canım bişey daha sormuştun galiba ama hatırlayamadım neyse kusura bakma canımm.. :))

hıı hatırladım.. tamam canım dr. dönüşü inş. ticker factory den yaparım tekrar :))

kızlarr eda'mın 11 de toplantısı varr.. ben şimdi çıkıyorum... okuldan eve gelmem tekrar sanırım.. gelirsem yazarım da neyse dr. dönüşü iyi haberlerle dönerim inş. ..

herkese iyi günlerr... dua edin bana nolurr.. bebeğim iyi olsunn.. allahımm nolursunn ...

günaydın arkadaşlar..........
bebegcim güzel haberlerle gel inşallah.ne güzel bebeğini göreceksin.............
şeymacım dua edicem canım senin için....................
kızlar dün akşam benim sıpayı görmeliydiniz............nasıl tekmeliyo çoştu bizimdi.................babasına da ne tekmaler attı..........yerim ben kuzucuklarımızı yaaaaaaaaaaaa.............

inşallah canım.Rabbim ikinizi de korusun....

Günaydın canım...
Oy yerim ben onu yaaaa.Hadi nisan gel hemen de alalım kucaklarımızaaa

seyma88cim... maşallah seymacım sana da bebişlerine de canım ama normal bu ağırlaşma ve ağrılar bize göre 2 kat daha fazla ve daha hızlı, önce yaşaman da normal rabbim yardım etsin ağrılarını azaltsın canım

bebeg83cüm... canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin oğluna el salla benim için de. gözün aydın bu arada erken göreceksin hadi

budebecim... gözün aydın canım ya insan ne kadar mutlu oluyo demi hissettiğinde yoğun olarak rabbim sağlık versin bebeklerimize

ademir47... ulusa gittinmi bilmiyorum ama oradaki anafartalar çarşısının en üst katında merdivenden çıkıp devsm edip sola dönüyosun solunda kalan ilk dükkanda çocuk için aradığın herşeyi bulabilirsin. ben çok beğendim orayı hatta birkaç bişey de aldım fiyatı da korkunç uygun. hamile kıyafeti için ise kızılayda sakaryanın orda iş bankasının olduğu arada bir pasaj var solda o pasajın hem alt hem üst katında hamile kıyafetleri satan dükkanlar var. ama bence üste hamile kıyafeti almaya en azından henüz gerek yok çünkü adı hamile olunca dünya para oluyo biraz büyük beden olan bişeyler bulabiliyorum ben dışarda ama pantolon falan mecburan alınıyo. inşallah kafana göre bişey bulursun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…