günaydın kızlarr... dün akşam giremedim.. babamız erken geldi yamekten sonra da bizi gezmeye götürdü.. babamın p.tesi günü doğum günüydü.. biz ancak c.tesi gidicez okulumuz dolayısıyla.. babam da takılıyo gerçi c.tesi akşam yapıcam 50 yaş partimi diye :)) neyse ona hediye almaya gittik ama ben bebiş kıyafetlerinden gözümü almakta accık zorlanınca accık kıskandı benimkiler :))) geç geldik giremedim...
umarım herkes iyidirr... bide bişey daha varr. ben 3-4 gündür bebeğimihiçbirşekilde hissetmiyorum daha öncede söylemiştim.. bugün sağlık oağına gtmeyi düşünüodum kalp sesini dinlyip rahatlıyım diye ama sonra akşam kocişim dr. agitmemin daha garanti olucağını söyledii. bende tabi hem endişeliyim hemde mutluyum bayram sonuna kadar beklemiceğim için :))) inş. iyi haberlerle gelirim dua edin benim için... randevum 15 de
ayşecim ne denir hiç bilmiyorum allah teyzene ve sizlere sabır versin dualarım sizinle
günaydın kızlar refiyecim güzel haberlerle dön inşlh...
aysecim rabbim sabırlar versin acil şifalar versin inşlh....
kızlarr eda'mın 11 de toplantısı varr.. ben şimdi çıkıyorum... okuldan eve gelmem tekrar sanırım.. gelirsem yazarım da neyse dr. dönüşü iyi haberlerle dönerim inş. ..
herkese iyi günlerr... dua edin bana nolurr.. bebeğim iyi olsunn.. allahımm nolursunn ...
günaydın arkadaşlar..........
bebegcim güzel haberlerle gel inşallah.ne güzel bebeğini göreceksin.............
şeymacım dua edicem canım senin için....................
kızlar dün akşam benim sıpayı görmeliydiniz............nasıl tekmeliyo çoştu bizimdi.................babasına da ne tekmaler attı..........yerim ben kuzucuklarımızı yaaaaaaaaaaaa.............
annee sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?