2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız benim kolum çok ağrıyor :((
gece uyanıp uyanıp durdum kolum çok fena ağrıdı..

biz oğluşumla iyiyiz nazcım.sen tetanoz aşısı vurdurmuştun dimi*niye o kadar çok ağrıtıyomuş ki ya..........

günaydın kızlar nasılsınız hepinize şimdiden hayırlı günler bugün inşallah doktora gideceğiz büyük ihtimalle gerçi arkadaşım aradı samsundan trabzona geçiceklermiş yanıma uğrayacaklar saat 2de randevum inşallah o zamana kadar gelirler yoksa kaçırırım randevumu dua edin kızlar benim için inşallah erkenden gelirler yoksa çok üzülürüm benim bu ayki doktor olayım çok şansızlıklarla geçti yaa o kadar üzülüyorumki bebişimi göremediğim için çok tedirgin oluyorum

zeyracım inşallah yetişirsin bebeğini görmeye de sana da doping gibi moral olur

zeyra demek gidiyosun doktora canım.eğer memnun kalmazsan kendi doktoruna devam et çünkü güven çok önemli biliyosun....gelinime benden selam söyle

biz oğluşumla iyiyiz nazcım.sen tetanoz aşısı vurdurmuştun dimi*niye o kadar çok ağrıtıyomuş ki ya..........

canım bizde iyiyiz çok şükür :Saruboceq:hemşire ağrıcanı söledi ama
bukad olcanı düşünmedim mafoldumbeneşimde çoküzülmüş gece kabus bile görmüş:sinifsinif:
ben ağlıyormuşum rüyasında hazır değilim istemiyorum bu çocuğu diye :bbo:
sabah söledide bana bende dedim ikinizide çok seviyorum vazgeçemem dedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sonra öpüştük sarıldık anladımki çok etkilenmiş:gitme::gitme:

günaydın kızlar nasılsınız benim kolum çok ağrıyor :((
gece uyanıp uyanıp durdum kolum çok fena ağrıdı..

nazcım geçmiş olsun güzelim ama çok ağrı yaptığını söylerler hep. geçer inşallah bugün yarın. ya canım bi de bu aşı hangi haftalar arası yapılıyomuş bilgin varmı

günaydın şekerlerrr biz geldik oğluşumlaaaa :))
doktordaydık bugünn.. oğlumuzu gördük tamm 310 gr olmuş yavrumm:))hihoyyyt kıpır kıpırdı oynayıp duruyordu içerde.. doktor bugüne kadar herşey iyi gelişti çok iyi dedii..10 aralığa ayrıntılı usg ye gün verdi.. inşallah o da iyi geçer..
reflü başlamış bende dün gecede yatamadım zaten yemek borum yandı durdu.. doktor şurup verdi inşallah iyi gelir..

nazcım benim doktorum önermiyo o aşıyı,hatta hamilelik boyunca yapılacak bütün aşıları.......yaptırmayacağım o yüzden.d.gibi aşısınıda vurdurma diyo.gerçi az önce haber okudum bu aşı fareler üzerinde karın iltihabı yapmış

bebgciğim inşallah güzel haberlerle dönersin canımcım dönceğinede eminim bitanesi

ayşeciğim inan dualarım hep seninle canım enişten inşallah düzelir canım rabbimden umut kesilmez ben bu sene iki amcamıda 50 gün arayla kaybettim hayatta en acı şey ölüm gerçekten herşey boş geliyo insana inan ben tüp bebekle hamile kaldım amcamın bitanesi tam ben 1 aylık hamileyken vefat etti o kadar sıktımkikendimi anlatamam canım bir tarafta 5 sene sonra gelen rabbimin emaneti bir tarafta canım amcam rabbim sabrını veriyo canım inan umarım en yakın zamnda eniştenin ayağa kalkıp yürüdüğü günleri yazarsın bizlere bitanem

dünürcüğüm bizim damat illa yavuklusunu görmek istiyordur o yüzdendir bu tekmeler canım inşallah bizde bugün gelinini görmeye gidebiliriz dua et arkadaşım erken gelsinler yoksa yatıcak bu iş gelmede diyemem ben ayıp olur inşalllah o saate kadar gelirler

bende bayramdan sonraki hafta olucam aşı ve çok korkuyorum inanılmaz aşı fobim var bayılmalara kadar götürüyor beni hemşire bir iki gün ağrır demişti ama nazcım demekki hakikaten çok ağrıyomuş seni duydukça iyice gözüm korkuyor geçmiş olsun canım

ilkenurcum oh ne güzel bebeğini görmüşsün bende özledim kuzumu....maşallah kilosuda güzel.bende 18 aralıkta gireceğim ayrıntılı usg ye....sana valla bişeyden daha maşallah diyorum domuz gribini hiç panik yapmadan atlattın ya....maşallah 41 kere.........

zeyracım inşallah yetişirsin bebeğini görmeye de sana da doping gibi moral olur

zeyra demek gidiyosun doktora canım.eğer memnun kalmazsan kendi doktoruna devam et çünkü güven çok önemli biliyosun....gelinime benden selam söyle

zeyracım bu arada o doktoroda sorsan domuz gribi aşısını

inşallah canlarım inşallah arkadaşım gelirde yetişiriz randevumuza dua edin çok özledim minik kızımı söylerim dünürcüğüm selamımı canım sorarım grip aşısını sen merak etme birde canım bence vurdur tetanoz aşısını bitanem çünkü bebkleride doğduktan bir süre için koruyomuş o aşı ben vurdurcam inşallah ayın 1de

sana da günaydın ilke_nurc cum... gözün aydın canım maşallah bebeğine de inşallah biz de 15 aralıkta giricez ayrıntılıya. umarım hepimiz iyi haberler duyarız reflü için de aman dikkat sakın kızartma acı falan yeme

iyiyim bitanem sağol sen de iyisindir umarım. nasıl bebiş? ben de anca akşamı okudum yetiştim size enişten için allahtan hayırlısını diliyorum tekrar. allah yardımcısı olsun inşallah

İyiyim canım.Nasıl olsun koşturuyoruz.İşe git gel....Bebiş iyi tepik tepik içerde ne yapıyorsa anlamadım.Şuan bişi yok ama uyuyo galiba.Aman uyusun.Zaten anesi gece uyumadı o uyusun bari....

evet ayşecim ya bi an önce gelsin şu nisan ayı da sevelim bebişlerimizi..........

EvET YAAA....

Günaydın canım.Söyle arkadaşına erken gelsin.Randevum var benim 2 de de.Anlat yani....Olmaz mı?

dünürcüğüm inşallah gidersin canım kuzucuğunu görmek sana iyi gelecek,hem renkli usg herşeyini göreceksin.o doktor renkli bakıyo hep çok güzel renklide bakmak

nazcığım geçmiş olsun canım inşallah acısı geçer kolunun canım benim o kolunun üstüne yatmasaydınya keşke ondanda ağrıyabilir ayyy ben nasıl vurdurcam yaa bende hiç sevmiyorum o aşıları gerçi ben tedavim boyunca kendi iğnelerimi kendim vurdum olsun bebişler için herşeye değer

ilke nurcuğum gözün aydın canımcım maşallah kuzucuğumuza rabbim inşallah banada nasip eğler bugün gidebilmeyi inşallah bende çok özledim canımı

sağol budebecimm.. çok tatlıydı oğlum.. aşık oldum küçük erkekime :asigim::asigim:
canım etrafımdakı ınsanların etkısı çok buyuktu atlatmamda.. sağlıkçılarla aynı evde olmam vs..
annemlerın sitede bir komsumuz gecen hafta olmus domuz gırıbı.. şükürler olsun o da atlattı.. korkacak bırsey yok bağışıklıgı kuvvetlı tutup.. hıc kalkmadan dınlenmek lazım..panık yapma tatlım sende lutfen.. bol bol c vıtamını al.. hergun bır kıvı özellıkle.

canım valla ben nedense hiç diyemem o gibi zamanlarda işim var falan diye ancak yanıma geldiğinde derim 2 de randevumuz vardı diye şimdi ayıp olur yaa nasıl diyeyim:uhm:
dünürcüğüm inşallah gidersin canım kuzucuğunu görmek sana iyi gelecek,hem renkli usg herşeyini göreceksin.o doktor renkli bakıyo hep çok güzel renklide bakmak

evet canım hemde nasıl rahatlayacağım inan dünyalar benim olur desem yeridir bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…