günaydın kızlar nasılsınız hepinize şimdiden hayırlı günler bugün inşallah doktora gideceğiz büyük ihtimalle gerçi arkadaşım aradı samsundan trabzona geçiceklermiş yanıma uğrayacaklar saat 2de randevum inşallah o zamana kadar gelirler yoksa kaçırırım randevumu dua edin kızlar benim için inşallah erkenden gelirler yoksa çok üzülürüm benim bu ayki doktor olayım çok şansızlıklarla geçti yaa o kadar üzülüyorumki bebişimi göremediğim için çok tedirgin oluyorum
biz oğluşumla iyiyiz nazcım.sen tetanoz aşısı vurdurmuştun dimi*niye o kadar çok ağrıtıyomuş ki ya..........
günaydın kızlar nasılsınız benim kolum çok ağrıyor :((
gece uyanıp uyanıp durdum kolum çok fena ağrıdı..
zeyracım inşallah yetişirsin bebeğini görmeye de sana da doping gibi moral olur
zeyra demek gidiyosun doktora canım.eğer memnun kalmazsan kendi doktoruna devam et çünkü güven çok önemli biliyosun....gelinime benden selam söyle
zeyracım bu arada o doktoroda sorsan domuz gribi aşısını
günaydın şekerlerrr biz geldik oğluşumlaaaa :))
doktordaydık bugünn.. oğlumuzu gördük tamm 310 gr olmuş yavrumm:))hihoyyyt kıpır kıpırdı oynayıp duruyordu içerde.. doktor bugüne kadar herşey iyi gelişti çok iyi dedii..10 aralığa ayrıntılı usg ye gün verdi.. inşallah o da iyi geçer..
reflü başlamış bende dün gecede yatamadım zaten yemek borum yandı durdu.. doktor şurup verdi inşallah iyi gelir..
iyiyim bitanem sağol sen de iyisindir umarım. nasıl bebiş? ben de anca akşamı okudum yetiştim size enişten için allahtan hayırlısını diliyorum tekrar. allah yardımcısı olsun inşallah
evet ayşecim ya bi an önce gelsin şu nisan ayı da sevelim bebişlerimizi..........
günaydın kızlar nasılsınız hepinize şimdiden hayırlı günler bugün inşallah doktora gideceğiz büyük ihtimalle gerçi arkadaşım aradı samsundan trabzona geçiceklermiş yanıma uğrayacaklar saat 2de randevum inşallah o zamana kadar gelirler yoksa kaçırırım randevumu dua edin kızlar benim için inşallah erkenden gelirler yoksa çok üzülürüm benim bu ayki doktor olayım çok şansızlıklarla geçti yaa o kadar üzülüyorumki bebişimi göremediğim için çok tedirgin oluyorum
ilkenurcum oh ne güzel bebeğini görmüşsün bende özledim kuzumu....maşallah kilosuda güzel.bende 18 aralıkta gireceğim ayrıntılı usg ye....sana valla bişeyden daha maşallah diyorum domuz gribini hiç panik yapmadan atlattın ya....maşallah 41 kere.........
İyiyim canım.Nasıl olsun koşturuyoruz.İşe git gel....Bebiş iyi tepik tepik içerde ne yapıyorsa anlamadım.Şuan bişi yok ama uyuyo galiba.Aman uyusun.Zaten anesi gece uyumadı o uyusun bari....
EvET YAAA....
Günaydın canım.Söyle arkadaşına erken gelsin.Randevum var benim 2 de de.Anlat yani....Olmaz mı?
dünürcüğüm inşallah gidersin canım kuzucuğunu görmek sana iyi gelecek,hem renkli usg herşeyini göreceksin.o doktor renkli bakıyo hep çok güzel renklide bakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?