nazcığım geçmiş olsun canım inşallah acısı geçer kolunun canım benim o kolunun üstüne yatmasaydınya keşke ondanda ağrıyabilir ayyy ben nasıl vurdurcam yaa bende hiç sevmiyorum o aşıları gerçi ben tedavim boyunca kendi iğnelerimi kendim vurdum olsun bebişler için herşeye değer
ilke nurcuğum gözün aydın canımcım maşallah kuzucuğumuza rabbim inşallah banada nasip eğler bugün gidebilmeyi inşallah bende çok özledim canımı
ay bıtanemm inşallah gıdersın bugun ya.. arkadaşların gec gelse bıle gıdemezmısın ? gıtmem gerek önemlı felan de :)))) ayrıntılı usg mı olacaksın ? bende 10 aralıkta olacagım çok merak etmeye başladım :)
sağol canım geçicek inş :Saruboceq:canım bu aşı 20 hafta doldukdan sonra oluyornazcım geçmiş olsun güzelim ama çok ağrı yaptığını söylerler hep. geçer inşallah bugün yarın. ya canım bi de bu aşı hangi haftalar arası yapılıyomuş bilgin varmı
canım bende domuz gribi aşısı olmayacağım şimdilik öle düşünüyorumnazcım benim doktorum önermiyo o aşıyı,hatta hamilelik boyunca yapılacak bütün aşıları.......yaptırmayacağım o yüzden.d.gibi aşısınıda vurdurma diyo.gerçi az önce haber okudum bu aşı fareler üzerinde karın iltihabı yapmış
ah canım ya aşı fobisini geç benm iğne fobim var asla iğne olmazdım benbende bayramdan sonraki hafta olucam aşı ve çok korkuyorum inanılmaz aşı fobim var bayılmalara kadar götürüyor beni hemşire bir iki gün ağrır demişti ama nazcım demekki hakikaten çok ağrıyomuş seni duydukça iyice gözüm korkuyor geçmiş olsun canım
aksine hep o kolumun üstüne yatarım ben :gitme:uyuyamam başka şekildenazcığım geçmiş olsun canım inşallah acısı geçer kolunun canım benim o kolunun üstüne yatmasaydınya keşke ondanda ağrıyabilir ayyy ben nasıl vurdurcam yaa bende hiç sevmiyorum o aşıları gerçi ben tedavim boyunca kendi iğnelerimi kendim vurdum olsun bebişler için herşeye değer
ilkecim bebişini görmüşün kocaman olmuş çok sevindim ,iyi haberlerle gelmen de çok güzel canım.....
sağol canımcımmm inşallah hep böyle iyi haberlerle geliriz ::))
Günaydın kızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.Dün Adanya gittik.Eniştemin yattığı başken hastanesine teyzemle görüştük.
öğlen yanına girmiş teyzem eniştem heyecanlanmış
kalp atışlaaaarı falan sıklaşmış teyzem
sakın ol ahmet demiş
Eniştem
gözleriyle ellerini işaret etmiş
teyzem demiş ki ahmet senin için o serumlar cihazlar demiş
eniştem hayır anlamında gözlerini yapmış
tekrar işaret etmiş
teyzem battaniyeyi kaldırmış
eniştemin elleri bağlı:gitme:
biz oradayken doktoru aradı oğlu dedi ki saat 9,30 du
oğlu annemi duymuş onu 3 çocuğunun da aşağıda ve onu çok sevdiğini söyler misiniz dedi
durumunu stabil tutmaya çalışıyorlarmış
teyzem 1 haftadır antibiyotiğe cevap vermiyor dedi
bu arada antibiyotik türkiyedeki en güçlü antibiyotikmiş
yurt dışından da getirtmişler ama
Yok yani
teyzem bekleyin her an dedi
dua edin arkadaşlar...
Şimdi bir geçmişi okuyayım...
slm millet
nasılsınız güzel anneler,cici bebişler,prensesler,prensler,...
akşam istinye parka gittim. o kadar güzel bebek giysileri var ki.bittim yaa...özellikle mothercare ve jujube de.ama çok pahalı insan hepsini almak isteyince işin içinden çıkamıyo. ne zaman alacaksınız eşyaları giysileri. biz de kimse kılını kıpırdatmıyo daha var diye.canım annem hariç..:)))
Bende dun istinye parktaydım. Gerçekten çok güzel şeyler var. mothercare Ayın yarısı fiyatın yarısı indirimini bekliyorum ben de alışveriş için :)
yav kızlar bugün ne oldu. Hastane dönüşü yanlış otobüse binmişim. cebimde de sadece tek binişlik param vardı. indim evimdeeennn çoook uzaklarda. aradım herfimi para yatırdı. 20 tl çektim. vitrin falan bakındım. aktara gittim. ayva yaprağı, ıhlamur, çıbık tarçın aldım 7,5 tuttu. verdim parayı 2,50 para üstüa aldım çıktım. sonra farkettim 10 lira eksik aldığımı döndüm aktara. Adam yok dedi sen bana 10 lira verdin, hakkım geçiyo sana, git düşün sonra gel. kalktım bankaya gittim acaba 10 liramı çektim diye yok. 20 lira çekmişim. döndüm adama, başladı bağırıp çağırmaya. ben salakmıyım 20 ile 10 u ayıramıyomuyum diye. Abi diyorum, başka param yoktu ki sana 10 lira vereyim. Kadınlarla tartışmam, bana 10 lira koymaz, al paranı ama hakkım sana geçti dedi. Abi öbür tarafta kalmışsa hesabın görüşürüz dedim. çıktım dükkandan. ayyy bi kasılma karnımda. oldu sana taş gibi. halada taş.uyuz adam emin olmasan gelir miyim, yedirir miyim ben çocuğuma haram para. sinirlendim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?