2010 Nisan Anneleri

ay bıtanemm inşallah gıdersın bugun ya.. arkadaşların gec gelse bıle gıdemezmısın ? gıtmem gerek önemlı felan de :)))) ayrıntılı usg mı olacaksın ? bende 10 aralıkta olacagım çok merak etmeye başladım :)

canım o daha belli değil ben doktoruma gitmeyeceğim canım başaka doktora gideceğim eğer koyarsa girerim ayrıntılıya sorma canım bu ay doktor konusunda şanssızlıklar üst üste geldi arada bayramdan dolyıda randevu bulmak zor saosun dünürcüğüm ayarladı bu gideceğim doktorumuda

ilkecim bebişini görmüşün kocaman olmuş çok sevindim ,iyi haberlerle gelmen de çok güzel canım.....

nazcım geçmiş olsun güzelim ama çok ağrı yaptığını söylerler hep. geçer inşallah bugün yarın. ya canım bi de bu aşı hangi haftalar arası yapılıyomuş bilgin varmı
sağol canım geçicek inş :Saruboceq:canım bu aşı 20 hafta doldukdan sonra oluyor
ben 20+2 de oldum mesela bunu gibi
canım bende domuz gribi aşısı olmayacağım şimdilik öle düşünüyorum
tatonoz aşısı içinde zeynep kamil hastanesi çok ısrarcı kaç kez sordu doktor hemşireler
kendi özel doktorumda sen bilirsin dedi bende her ihtimale karşı yaptırmaya karar verdim
ah canım ya aşı fobisini geç benm iğne fobim var asla iğne olmazdım ben
en son evlenirken büyük konuşdum tahliller için kan verdim eşime dedimki bak bunu senin
için yapıyorum başkası olsa yapmazdım dedimkafamçokkarıştıçookk büyük konuşmuşum
çünkü bebeğim için herşeyii yaparım bir dahaki ay gene var devamı herşey oğlumiçinopuyorumnanaktan
aksine hep o kolumun üstüne yatarım ben :gitme:uyuyamam başka şekilde
alışkanlıkakannehiray canım evlat işde insan kıyamıyor

slm millet
nasılsınız güzel anneler,cici bebişler,prensesler,prensler,...
akşam istinye parka gittim. o kadar güzel bebek giysileri var ki.bittim yaa...özellikle mothercare ve jujube de.ama çok pahalı insan hepsini almak isteyince işin içinden çıkamıyo. ne zaman alacaksınız eşyaları giysileri. biz de kimse kılını kıpırdatmıyo daha var diye.canım annem hariç..:)))

merhaba düb benim bebeğimde öyle böle değil bir tekmeler savurdu ki şaşırdım. çıkacak şimdi yerinden dedim. Babamıza da bi şov yaptı. Ço şükür allaha bugünleri bile bize gösterdiği için:)))

ilkenurcum maaşallah oğluna canım.

bende ayrıntılı usg zamanını bekliyorum kızımı görmek için neyseki çok zaman yok ayın 2sinde hemde evlilik yıldönümümüz inş. güzel haberler alırımda bana en büyük hediye olur:)

merhaba kızlar ben 009 nisan annesiyim :) domuz gribi ve aşısını araştırırken şu konuyu okuyunca sizinle paylaşmak istedim
Sağlık Bakanlığı, hamilelere, bağışıklık yapma gücünü artıran, ancak kamuoyunda tartışmalara yol açan "Adjuvan" maddesi içermeyen domuz gribi aşısından uygulayacak.

Sağlık Bakanlığı Türkiye'ye aşı temin edecek firmalardan biriyle yaklaşık 1 milyon doz "Adjuvansız aşı" alınması konusunda sözleşme imzaladı.

Anlaşmaya göre, söz konusu aşıların Aralık ayında Türkiye'de olması bekleniyor.

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi (RSHM) Başkanı Doç. Dr. Mustafa Ertek, gebeliğinin özellikle son 3 ayındakilerde domuz gribinin risk yarattığını belirtti.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ile Avrupa Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezi'nin gebelere de adjuvan içeren aşı uygulanabileceğini bildirdiğini kaydeden Ertek, "Bu tür konularda karar hekime bırakılıyor, ancak gebelere mümkün olduğunca hiçbir kimyasal ve biyolojik madde verilmemesi gerekiyor. Bu nedenle gebelere adjuvansız aşı uygulanmasına karar verildi" diye konuştu.

Adjuvan nedir?

Aşının bağışıklık yapma gücünü artıran madde "Adjuvan" olarak adlandırılıyor. Türkiye'de uygulanacak aşılar adjuvan olarak "skualen" maddesi içeriyor.

Aşı adjuvanla birlikte yapılınca bağışıklık kazanma potansiyeli daha çok artıyor. Bazı ülkelerde söz konusu maddenin özellikle hamilelerde yan etkilere neden olduğu iddiaları gündeme getiriliyor.

ABD'deki aşılarda adjuvan maddesi bulunmazken, Avrupa'daki aşılar bu maddeyi içeriyor.

Uzmanlar, "Adjuvana bağlı yan etki görülebilir mi" sorusuna kesin yanıt veremezken, "Gerçekleşme olasılığı düşük ihtimaller nedeniyle insanların aşıdan mahrum kalmasının doğru olmadığını, böyle bir yan etkinin olup olmayacağı şimdiden bilinmeden spekülasyon yaratılmasının doğru olmadığını" belirtiyor.

selam kızlar. 3 lü taramamızın sonucunu aldık.tr 21 riski 1/3261 trisomy 18 <1/10000 çıktı. yaş riskimizde 1/574. gayet ii çıktı. sadece kan değerim düşük. demir hapı verdi. 24. haftada gel şeker yüklemesi yapalım dedi. yani seneye görcem bi daha bebeğimi.

slm kızlarrrrrr bugünde çok yoğunum fazla takip edemeyeceğim topiği ama yine de bi slm verim dedim..öptüm sizleri ii muhabbetler.. opuyorumnanaktan

[ademir47... ulusa gittinmi bilmiyorum ama oradaki anafartalar çarşısının en üst katında merdivenden çıkıp devsm edip sola dönüyosun solunda kalan ilk dükkanda çocuk için aradığın herşeyi bulabilirsin. ben çok beğendim orayı hatta birkaç bişey de aldım fiyatı da korkunç uygun. hamile kıyafeti için ise kızılayda sakaryanın orda iş bankasının olduğu arada bir pasaj var solda o pasajın hem alt hem üst katında hamile kıyafetleri satan dükkanlar var. ama bence üste hamile kıyafeti almaya en azından henüz gerek yok çünkü adı hamile olunca dünya para oluyo biraz büyük beden olan bişeyler bulabiliyorum ben dışarda ama pantolon falan mecburan alınıyo. inşallah kafana göre bişey bulursun şekerim[/QUOTE]

canım teşekkürler. hamile kıyafet konusunda haklısın. bugün lcw de beli lastikli kot buldum. daha göbeğim şişmediği için rahat giyinirm. yeni çıkarmışlar bu kotu. üstede göğüs altında genişleyen gömlek, kazak falan buldum şişko patates olana kadar idare eder. bebeğim içinde bugün sincanı, kzılayı falan gezdim. sanırım 3-5 fazla verip mothercare den alacağım.

arkadaşım Allah 2 iyilikten birini versin. Bende babam için yoğun bakım kapısında beklerken çok çaresizdim.Ama herşey insanlar için.

Bende dun istinye parktaydım. Gerçekten çok güzel şeyler var. mothercare Ayın yarısı fiyatın yarısı indirimini bekliyorum ben de alışveriş için :)

yav kızlar bugün ne oldu. Hastane dönüşü yanlış otobüse binmişim. cebimde de sadece tek binişlik param vardı. indim evimdeeennn çoook uzaklarda. aradım herfimi para yatırdı. 20 tl çektim. vitrin falan bakındım. aktara gittim. ayva yaprağı, ıhlamur, çıbık tarçın aldım 7,5 tuttu. verdim parayı 2,50 para üstüa aldım çıktım. sonra farkettim 10 lira eksik aldığımı döndüm aktara. Adam yok dedi sen bana 10 lira verdin, hakkım geçiyo sana, git düşün sonra gel. kalktım bankaya gittim acaba 10 liramı çektim diye yok. 20 lira çekmişim. döndüm adama, başladı bağırıp çağırmaya. ben salakmıyım 20 ile 10 u ayıramıyomuyum diye. Abi diyorum, başka param yoktu ki sana 10 lira vereyim. Kadınlarla tartışmam, bana 10 lira koymaz, al paranı ama hakkım sana geçti dedi. Abi öbür tarafta kalmışsa hesabın görüşürüz dedim. çıktım dükkandan. ayyy bi kasılma karnımda. oldu sana taş gibi. halada taş.uyuz adam emin olmasan gelir miyim, yedirir miyim ben çocuğuma haram para. sinirlendim gene.

Bende dun istinye parktaydım. Gerçekten çok güzel şeyler var. mothercare Ayın yarısı fiyatın yarısı indirimini bekliyorum ben de alışveriş için :)

indirim zamanı, tulum ve çıt çıtlı body lerde %50 yapmıyolarmış. %20 imiş. çok satıldığı ve iddialı oldukları parçalar oldukları için yokmuş indirim o kadar. anka mall dakı mothercare in satış danışmanı sööledi. ona göre yapın hesabınızı.

Merhaba Nisan Annişleria.s. Nasılsınız?

Ademircim bebişler herşeyden etkileniyor, bizimde bu aralar hep angarya işlerimiz oluyor. Bugün bir toplantıda oturdukça, oğluşum sıkıldı sorma sürekli tekmeledi. gamyoncuiremsu
Yeter anne sıkıldım der gibiydi. Zetn oturmaktan kalçalarıma ağrı girdi. Senin bebişte kızmıştır aktara. klava:

Bebek ürünlerinde indirimler çok az oluyor gerçekten özelliklede kaliteli markalarda. Biliyorlar birçok anne, baba kendinden kısıp bebişine alacak. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…