2010 Nisan Anneleri

ilkecimm artık kocaman olmuş bebişin göbüşte büyümüştr heralde dimi???

canım son günlerde büyümüş diyorlar :)) ama bana göre hala büyük değil biraz daha çıksın eklicem göbişimi inşallah :)))

sağol tatlım.. inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz :Saruboceqpuyorumnanaktan

ademircim sıkma canını sen kendinden eminsen zaten problem yok adamın boşuna yaptığı dırdır yüzünden sıkma bebişin canını

merhaba kızlar nasılsınız bizi hiç sormayın oğlum çok şükür iyileşti dün de eşim hastalandı ben zaten kendi hastalıımı un uttum neyse eşimle ilgilendim biraz şimdi yatakta yatıyorum hertarafım ağrıyor yaa çok kötüyüm eşimi işe bırakmadım sen biraz iyiysin benle ilgilen çok hastayım dedim neyse sağ olsun beni yanlız bırakmadı az önce çıktı biraz işim var gideyim erken gelirim inşallah
off en azından ilaç içiyor kendine geliyor eşim ben onuda yapamıyom doğal yollarla geçsn diyom ama galiba olmayacak dua edin kızlar bebeğim zaten 1 hafta geriden geliyor gelişmesi bişeyde yiyemiyorum iice zayıflayacak bebeişim

arkadaşım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ıhlamur kivi mandalin falan sürekli vitamin takviyesi yap canın istemese de yemek zorundasın unutma eğer üşütmen de varsa veya boğazın acıyorsa bir fincan pekmezi cezvede ısıt ve onu iç çok kaynatmana gerek yok çay kadar sıcak olsa yeter çok koyuysa biraz sulandırabilirsin ama ihmal etme

ılke_nurcum bebişine maşallah. Allah nazarlardan korusun.

Hacercim, geçmiş olsun. Canım bebişin arkadan gelmesi geç döllenmedende olabilir. Doktorun bu konuda ne diyor.
Bazılarınında çok önde gidebiliyor, buda iri bebekleri olacağını gösteriyormuş. Bebişlerimiz biz az beslendiğimizdede çok şükür bizim depolardan besleniyorlarmış. Moralini hiç bozma.

kızlarr biz geldikk... oğlumla birlikte :))))

maşallah paşamın herşeyi çok iyiydii.. boşuna panik yapmışım.. kalbimiz de gayet normal atıyodu...ellerimiz yumruk yapmışızz.. tekmeler flnn ohh.. 19+1 olmuşuz allahıma şükürr.. yalnız kilo-boy söyleyemedi dr.umuz ultrasondan kaynaklanıyomuşş.. ama bacaklarını falan ölçtüü.. herşeyimiz 19 haftayı doldurmuş gibiymiş.. ailede uzun boylu çok aliba dedi.. dayımız 1.85 deyince oo iyi o zaman oğlan dayıya çekermişş dedi.. ben tabii kesin erkek mi yanii dedim :))) söylememişlerm,ydi dedi.. bu arada gittiğim dr. kendi özel doktorumun ablası.. bize yakın bi özel tıp merkezinde dr. benimki ona yönlendirdi.. kendisi bursa dışında olduğu içinn.. neysee dur bakalım dedii.. bacaklarının arasına baktıkk.. bi güzel açtı bacaklarınıı :)) doktorumuzun dediğine göre çoğu zaman torbalarını :) görmek yeterli değilmiş.. kız olupta etli olabilir ve yanıltabilir dedii.. ama göbek kordonu dışında pipisi de burda dedi.. 3. erkek tahmini deyince o zaman şaşma olmaz artık deyip gülüştük :))

allahıma şükürer olsunn içim rahatladıı.. yoksa 4 aralığa kadar bayram sonuna kadar yanii bu kuşukuyla nasıl dayanırıdmm... bana oğluşum bayram için el sallamadı valla yumruk attı kerata :)))) şimdi yemeğimi koyiim gelicemm... öptüm hepinizii.. daha üzerimi bile değiştirmeden yazıyom vallaa :))

refiye canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına,oyy kıyamam ben ona demek yumruk yapmış ellerini eee haşin erkek olcak valla seninki....
bizimki babasına cekecek heralde mülayim,sessiz bi çocuk olcak.....
aman aman pipisi görülmüş paşamın tamam artık isim düşünebiliriz eee ne olcek şimdi ege mi demeliydim yoksa...hadi üstnü değişte detaylı konuşuruk......

gözün aydın arkadaşım. çok sevindim senin adına hem oğlunu görmene hem de içinin rahat etmesine. 4 ünde yine gitcek misin? ay valla ben de çoook özledim oğlumu yaaaaaaa... ama sağlıklı olduğunu biliyorum çok şükür en azından bana içerden mesaj yolluyo tekmelerle
e hadi bakalım artık isim düşünmeye başlayabilirsiniz. allah kolaylık versin baya zor oluyo bizim babamız her hafta karar değiştiriyo :)

Ayy çok sevindim canım yaa.Valla.Oh oh bir oğluşumuz daha geliyor.Yesin teyzesi onu ham ham ham:ecrin_bebek:

klava:kötükedihüso
sinir oldum ve içimden gelen ne kadar kötü laf varsa saydım.Pislik.Üzülme sen canım.O haline yansın hamile bir kadına böyle yapmanın ızdırabını çekecek pislik.

geldim canlarım... yemeğimi de koydum.. şim di 5 buçuğa kadar rahatım :)))

sağolun kızlarr.. iyi kötü her günümde yanımda oldunuzz.. valla özgecim bakalım babamızla artık kesin olduğna göre konuşuciiz akşama :))) abiziddin demezse büyük ihtimal ege gibi görünüyoo... :)))

annee... sağol cnm.. 4 ünde yine giderim muhtemelen rutin kontrolüm var o zaman aylık :)) yine göriciimm :)) kendi dr . da bakar sanırım.. ne kadar ablası da bakmış olsa kendi de bakıcaktır mutlakaa.. hayırlısı cnmm..

ayşecimm sağol cnımcımm.. rabbim hepimizin minişlerine sağlık versin inş..

bebegcim canım benim hadi tam anlamıyla hayırlı olsun oğluşumuz artık kesin egemiz geliyoooooo.maşallah kuzucuğuna yerim ben onun ellerini boksör mü olacak ne,yumuk yumuktur elleri kıyamam yaaaa....ay canım çok sevindim iyi olduğuna

he yav. hani benimde %80 kızdı ya. işte artıkın %100 kız. bu arada ben hiç tepilmiyorum bebişim tarafından. sana daha 1-2 hafta var dedi. bi de suyun az dedi ya. günde 3 litre su içiyorum. hayatımı tuvalette geçiriyorum, ne yapıyo ki bu kız bu kadar suyu ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…