Güzel haberlerini alırsın eniştenin inşallah canım.Hayırlısıyla düzelir.Günaydın kızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.Dün Adanya gittik.Eniştemin yattığı başken hastanesine teyzemle görüştük.
öğlen yanına girmiş teyzem eniştem heyecanlanmış
kalp atışlaaaarı falan sıklaşmış teyzem
sakın ol ahmet demiş
Eniştem
gözleriyle ellerini işaret etmiş
teyzem demiş ki ahmet senin için o serumlar cihazlar demiş
eniştem hayır anlamında gözlerini yapmış
tekrar işaret etmiş
teyzem battaniyeyi kaldırmış
eniştemin elleri bağlı:gitme:
biz oradayken doktoru aradı oğlu dedi ki saat 9,30 du
oğlu annemi duymuş onu 3 çocuğunun da aşağıda ve onu çok sevdiğini söyler misiniz dedi
durumunu stabil tutmaya çalışıyorlarmış
teyzem 1 haftadır antibiyotiğe cevap vermiyor dedi
bu arada antibiyotik türkiyedeki en güçlü antibiyotikmiş
yurt dışından da getirtmişler ama
Yok yani
teyzem bekleyin her an dedi
dua edin arkadaşlar...
Şimdi bir geçmişi okuyayım...
Güzel haberlerle gel canım.opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız hepinize şimdiden hayırlı günler bugün inşallah doktora gideceğiz büyük ihtimalle gerçi arkadaşım aradı samsundan trabzona geçiceklermiş yanıma uğrayacaklar saat 2de randevum inşallah o zamana kadar gelirler yoksa kaçırırım randevumu dua edin kızlar benim için inşallah erkenden gelirler yoksa çok üzülürüm benim bu ayki doktor olayım çok şansızlıklarla geçti yaa o kadar üzülüyorumki bebişimi göremediğim için çok tedirgin oluyorum
GÖZÜN AYDIN CANIM.MAŞALLAH OĞLUŞUNA.günaydın şekerlerrr biz geldik oğluşumlaaaa :))
doktordaydık bugünn.. oğlumuzu gördük tamm 310 gr olmuş yavrumm:))hihoyyyt kıpır kıpırdı oynayıp duruyordu içerde.. doktor bugüne kadar herşey iyi gelişti çok iyi dedii..10 aralığa ayrıntılı usg ye gün verdi.. inşallah o da iyi geçer..
reflü başlamış bende dün gecede yatamadım zaten yemek borum yandı durdu.. doktor şurup verdi inşallah iyi gelir..
merhaba düb benim bebeğimde öyle böle değil bir tekmeler savurdu ki şaşırdım. çıkacak şimdi yerinden dedim. Babamıza da bi şov yaptı. Ço şükür allaha bugünleri bile bize gösterdiği için:)))
Çifte kutlama yaparsınız canım ne güzel.a.s.ilkenurcum maaşallah oğluna canım.
bende ayrıntılı usg zamanını bekliyorum kızımı görmek için neyseki çok zaman yok ayın 2sinde hemde evlilik yıldönümümüz inş. güzel haberler alırımda bana en büyük hediye olur:)
Sonucun güzel çıkmış canım sevindim.Sonra görecem diye endişeleniyorsan bebişini sıkma canını.Bişeyler bahane eder gidersin.Demokraside çareler tükenmez.kaydirigubbakcemile3selam kızlar. 3 lü taramamızın sonucunu aldık.tr 21 riski 1/3261 trisomy 18 <1/10000 çıktı. yaş riskimizde 1/574. gayet ii çıktı. sadece kan değerim düşük. demir hapı verdi. 24. haftada gel şeker yüklemesi yapalım dedi. yani seneye görcem bi daha bebeğimi.
kötükedihüsoyav kızlar bugün ne oldu. Hastane dönüşü yanlış otobüse binmişim. cebimde de sadece tek binişlik param vardı. indim evimdeeennn çoook uzaklarda. aradım herfimi para yatırdı. 20 tl çektim. vitrin falan bakındım. aktara gittim. ayva yaprağı, ıhlamur, çıbık tarçın aldım 7,5 tuttu. verdim parayı 2,50 para üstüa aldım çıktım. sonra farkettim 10 lira eksik aldığımı döndüm aktara. Adam yok dedi sen bana 10 lira verdin, hakkım geçiyo sana, git düşün sonra gel. kalktım bankaya gittim acaba 10 liramı çektim diye yok. 20 lira çekmişim. döndüm adama, başladı bağırıp çağırmaya. ben salakmıyım 20 ile 10 u ayıramıyomuyum diye. Abi diyorum, başka param yoktu ki sana 10 lira vereyim. Kadınlarla tartışmam, bana 10 lira koymaz, al paranı ama hakkım sana geçti dedi. Abi öbür tarafta kalmışsa hesabın görüşürüz dedim. çıktım dükkandan. ayyy bi kasılma karnımda. oldu sana taş gibi. halada taş.uyuz adam emin olmasan gelir miyim, yedirir miyim ben çocuğuma haram para. sinirlendim gene.
Hepinize geçmiş olsun canımcığım.İnşallah hepiniz düzelirsiniz en kısa zamanda.sositosositomerhaba kızlar nasılsınız bizi hiç sormayın oğlum çok şükür iyileşti dün de eşim hastalandı ben zaten kendi hastalıımı un uttum neyse eşimle ilgilendim biraz şimdi yatakta yatıyorum hertarafım ağrıyor yaa çok kötüyüm eşimi işe bırakmadım sen biraz iyiysin benle ilgilen çok hastayım dedim neyse sağ olsun beni yanlız bırakmadı az önce çıktı biraz işim var gideyim erken gelirim inşallah
off en azından ilaç içiyor kendine geliyor eşim ben onuda yapamıyom doğal yollarla geçsn diyom ama galiba olmayacak dua edin kızlar bebeğim zaten 1 hafta geriden geliyor gelişmesi bişeyde yiyemiyorum iice zayıflayacak bebeişim
Hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.Rabbim esirgesin miniğini.Uzun olacak ha yeğenimiz.Sevsin onu teyzesi.Bak iyiymiş oğluşun.Hadi bakalım rahatladın geldin çokşükür.Sıra geldi adının konulmasına:)))hihoyyytŞenizkızlarr biz geldikk... oğlumla birlikte :))))
maşallah paşamın herşeyi çok iyiydii.. boşuna panik yapmışım.. kalbimiz de gayet normal atıyodu...ellerimiz yumruk yapmışızz.. tekmeler flnn ohh.. 19+1 olmuşuz allahıma şükürr.. yalnız kilo-boy söyleyemedi dr.umuz ultrasondan kaynaklanıyomuşş.. ama bacaklarını falan ölçtüü.. herşeyimiz 19 haftayı doldurmuş gibiymiş.. ailede uzun boylu çok aliba dedi.. dayımız 1.85 deyince oo iyi o zaman oğlan dayıya çekermişş dedi.. ben tabii kesin erkek mi yanii dedim :))) söylememişlerm,ydi dedi.. bu arada gittiğim dr. kendi özel doktorumun ablası.. bize yakın bi özel tıp merkezinde dr. benimki ona yönlendirdi.. kendisi bursa dışında olduğu içinn.. neysee dur bakalım dedii.. bacaklarının arasına baktıkk.. bi güzel açtı bacaklarınıı :)) doktorumuzun dediğine göre çoğu zaman torbalarını :) görmek yeterli değilmiş.. kız olupta etli olabilir ve yanıltabilir dedii.. ama göbek kordonu dışında pipisi de burda dedi.. 3. erkek tahmini deyince o zaman şaşma olmaz artık deyip gülüştük :))
allahıma şükürer olsunn içim rahatladıı.. yoksa 4 aralığa kadar bayram sonuna kadar yanii bu kuşukuyla nasıl dayanırıdmm... bana oğluşum bayram için el sallamadı valla yumruk attı kerata :)))) şimdi yemeğimi koyiim gelicemm... öptüm hepinizii.. daha üzerimi bile değiştirmeden yazıyom vallaa :))