2010 Nisan Anneleri

Güzel haberlerini alırsın eniştenin inşallah canım.Hayırlısıyla düzelir.(

Güzel haberlerle gel canım.opuyorumnanaktan

GÖZÜN AYDIN CANIM.MAŞALLAH OĞLUŞUNA.Şurup rahatlatıyor bayağı bende kullanıyorum canım.

Çifte kutlama yaparsınız canım ne güzel.a.s.

Sonucun güzel çıkmış canım sevindim.Sonra görecem diye endişeleniyorsan bebişini sıkma canını.Bişeyler bahane eder gidersin.Demokraside çareler tükenmez.kaydirigubbakcemile3

kötükedihüsoklava:Hayret adama yaa.Bebişini üzme canım boşver.

Hepinize geçmiş olsun canımcığım.İnşallah hepiniz düzelirsiniz en kısa zamanda.sositososito

Hoşgeldin canım.Maşallah oğluşuna.Rabbim esirgesin miniğini.Uzun olacak ha yeğenimiz.Sevsin onu teyzesi.Bak iyiymiş oğluşun.Hadi bakalım rahatladın geldin çokşükür.Sıra geldi adının konulmasına:)))hihoyyytŞeniz

geldim burdayım kızlar yazdım ama gelmedi yazdıklarım offf offf yaaa işimde var yemek yapıcam yemekten sonra yazarım bol bol

Banyo yapıyordur annesi:))

zeyra da dr. a gidicekti demi?
Evet canım.Geçmişi okudum öyle yazmıştı.Gelmiş bilee:)

geldim burdayım kızlar yazdım ama gelmedi yazdıklarım offf offf yaaa işimde var yemek yapıcam yemekten sonra yazarım bol bol
canım hoşgeldin ama bari azcık ipucu yaz sonra yemeğini yaparsınopuyorumnanaktan

budebe.. yosun çok sağolun kızlarr... valla sormayın öyle rahatladım ki anlatamam.. ona bişey oldu korkusu uykularımı haram etmişti resmen 3-4 gecedir.. bu gece rahatt bi uyku çekicemm.. isim mi mehtap teyzesi :)) bakalım cnm yaa babamız son kararı vericek miş miş miş :)))) eda yı ben seçmiştim de erkek olursa o karar vericekti.. bakalım kararını bi söylesin de o zaman düşüncem hangi stratejiyi uygulayacağıma :)))

zeyra.. evett yaaa.. bak ben ne yemek koydum ne üstümü değiştirdim hemencecik yazım :)))) accık ipucu verseydin bari..

ben ve kolumun ağrısı geldik kızlar nasılsınız
zeyra hemen bi açıklama yap bizim evde de yok bi lokma yemek....
hepimiz seni bekliyoruz...

biz geldik :)))

babamız geç gelcekmiş bizde yemek yiyelim de 10 a kadar burda olcaz :))

2009 kasım annelerinin doğum öykülerini okuyodum. ben de doğurmak istiyorum yaaa. neyseki 21 nisanı beklemeyecem. benim ki sezeryan olacamış. nisan başında sevcem kızımı...

2009 kasım annelerinin doğum öykülerini okuyodum. ben de doğurmak istiyorum yaaa. neyseki 21 nisanı beklemeyecem. benim ki sezeryan olacamış. nisan başında sevcem kızımı...
canım bebişin son günlerdeki anne karnında geçen her gününü kar saymak lazım.Hayırlısı olsun tabi kii.

yosuncuğum nasılsın cnım
görüşemedik uzun zamandır?

ıiyiyim canım seni sormalı.Şu domuz gribi konusuyla uğraşıp duruyoruz işyerinde.

özge.. cnımm evden girebilsen beraberkaynatırdık 10a kadar ama nasip işte.. :))
mehtapçım haklısın valla.. accık gürültü yapalım.. kaynatalımm...

hıı ne dicem benim ultrason kontrollerimde hep kasıklarımdan yada göbek deliğimin alt tarafından baklıyolardı.. bugün dr. teyzemizx göbek deliğimin hizasından ve bazen de birazcık üstünden baktıı.. bebeğimyukarıya mı çıkmış dedim.. evet haftasına göre gayet iyi yeri dedii.. göbek deliğiminm etrafındaki acının sebebi oymuş demekki :)))

kızz bu arada bakk bizde 19+1 mişiz.. dr. öyle dedi bugün.. yetiştim sana :))))

Ben demiştim sana bebek büyüdüğündendir diye.kaydirigubbakcemile5
kızz bu arada bakk bizde 19+1 mişiz.. dr. öyle dedi bugün.. yetiştim sana :))))

Helal oğluşunaaa:))Biraraya gelebilirsek güreş tuttururuz onlarakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…