2010 Nisan Anneleri

yaa kızlarr hep ben konuşuyorum ama bide şey dicem..

bugün dr.da 2 bayanla sohbet ettik birazcık.. biri 8 biri 6 aylık hamileymiş.. 6 aylık hamile olan söylemese anlamıcaktım valla.. öyle yayvan normal bi kilo göbeği gibiydi.. sanki 5 kg. bi yağ kütlesi koymuşsun göbeğine gibi sert bi görünümü bile yokru.. vee oğlu olucakmışş..

diğer 8 aylık bayanın gayett sivri ve basket topu yutmuş gibiydi görseniz dersiniz ki erkek amayook kızı olcakmışş... valla ben bu işten bişey anlamadım... ama dr.lar diyolar kişiden kişiye ve bebeğin duruşuna göre değişir o diyede bunca yıldır sivri göbek erkektir diye boşuna mı düşünmüşüz...

kaydirigubbakcemile3 ilahi mehtapçım yaa... güzelim diyorum işte oğlanı kızı fln al gel yaza bursa ya diyee.. bekliyorum ciddi ciddi... güreştiririz inş.. :))))

iyiyim yosuncum.valla işniz zor kolay gelsin sanada.bende yaptırsam mı şu aralıkta gelecek aşıyı diye düşünüyorum.

[ Hep öyle derler eskiden beri ama hormonlu gıdalardan kuzucukların şeklide değişti anne karnında:))kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ilahi mehtapçım yaa... güzelim diyorum işte oğlanı kızı fln al gel yaza bursa ya diyee.. bekliyorum ciddi ciddi... güreştiririz inş.. :))))

Bu yaz erken olurda daha 2-3 aylık olacaklar.Gelecek yaza inşallah.:Saruboceq:

iyiyim yosuncum.valla işniz zor kolay gelsin sanada.bende yaptırsam mı şu aralıkta gelecek aşıyı diye düşünüyorum.

Bne yaptırmayacağım sanırım.Zaten aralığın sonuna yetişir.Sizler daha şanslısınız.Gerekmedikçe çıkmazsınız evden.Biz toplantıya gittik.Denildiki 6 aydan 5 yaşına kadar çocuklara yapılacak eee be güzel kardeşim benim karnımdaki 6 aydan büyük mü??

refiye demekki benim göbek deliğimin etarafındaki acı hissi ondanmı kaynaklanıyrmuş...ama ben en son gittim bebiş halen kasıktaydı 20. haftamı bekliyruz çıkması için....çünkü halen kasıktan muayne oluyorum....

ıyi akşamlar hatunlar.
Bugün doktordaydım , garip ölçümler yaptı bacak kemiği , kafa , göbek gibi değişik şeyler ölçtü , 3 boyutlu da göremedim tavşanımı
Sonra bacaklarının arasına baktı boş duruyo kıza benziyor diyebiliriz dedi , bende % olarak olasılığı yokmu bunun dedim doğuma kadar olmaz dedi.. Haydaaa dedim.. Yani benim tavşanım şimdilik kız :) ıleride değişmeye karar vermezse..
4 lü için kan verdim.
Hafta olarak adet geciktirici hap kullanmam dolayısıyla 2 hafta geriden takip ediyor hala , hamile kalmadan önce adet geciktirici kullandım bu neden olabilir mi dedim evet dedi. Onun haricinde kalbi , omurgası , çiş torbası :) baktı falan ama ben hiç bişi anlamadım. Zırt pırt yer değiştirdi durdu zaten bi sağa dönüyo bi sola dönüyo.. Kısa sürdü bu seferki görüşme , umarım ölçümler herşey iyi çıkar ..

[
Hep öyle derler eskiden beri ama hormonlu gıdalardan kuzucukların şeklide değişti anne karnında:))kaydirigubbakcemile3

Bu yaz erken olurda daha 2-3 aylık olacaklar.Gelecek yaza inşallah.:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 doğru valla canımcımm.. herşey hormonlu şu aralar .. benim karnım da öyle aman aman sipsivri değil ama mesela kızımda kalça kemiklerime kadar göbeğim genişti bu sefer yanlar boş gibi geliyo ama bakalım daha da büyüyünce tam anlaşılır ne şekilde oldukları kaydirigubbakcemile3

ahh canımm inş.. :Saruboceq: cidden yaa yaza 3-4 aylık olcaklarr.. ayy düşünmesi bile güzell... gamyoncuiremsu allahım inş. o günleri sağlıkla hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinn.. allahımm nebüyük mutlulukturr.. eşim ve ben aramızda da kızımız ve minik oğlumuz :asigim: allahım inş. dualarımızı kabul etsin hepimizin.. :Saruboceq:

canım sana yüde yüz bi bilgi verememesi bebeğin pozisyonundan kaynaklanır....
ama benim doktorum 15. haftada karar verdi erkek dedi,şimdide yuzde yuz diyo ....
bizim doktorda gösteriyo öle bişiler diyo ama bende anlamıyrum canım...

ilk önce geçmişi okumadım daha doktora gidenler umarım güzel haberlerle dönmüştür bizde teyzoşları kızımızla bayramlaştık en sonunda detaylı usgye girdik şükürler olsun herşeyim gayet sağlıklıymış bu arada sevgili dünürüm sağolsun o olmasa bizd bayramdan sonraya ancak görüşrüdük kızımızla aslında çoktan geldikte yemek bulaşık falan derken küçük görümcemde bizdeydi ancak oturup yazabildim doktorumuzla bidahaki randevumuz bir ay sonra minik kızım elini yüzüne vermişti canım benim yaa o kadar tatlıydıki üçlü testimizi yine yanımda götürmüştüm doktor amcası gayet güzel dedi doktoruma sordum normalmi sezeryanmi diye seçenek senin dedi anne eğer ben normal yaparım diyosa sorun yok dedi ben de cık dedim güldü babası o kadar komiktiki kızımın heryerini gördük şimdiden dedi ama kilosunu falan öğrenemedik sormayı unuttum yine yaa ben çok unutkanım dünürcüğüm aşıyıda sormayı unutmuşum heyecandan ama diğer gitmem inşallah herşeyi soracağım inşallah biraz doktor amcamızla tanışma faslı olduğu için oldu sanırım:)))

birde kızlar doktorum bana diş kanamam var diyince kan ilacı verdi adı ferplex fol onu kullanıcam birde elevite devam edeceğim sabah akşam kullancakmışım aranızda kullanan varmı kan ilacı sanırım özgeciğim sen kullanıyordun değilmi canım

Şimdilik kızım diye seversin canımcığım.Önemli olan sağlıklı olması tabikiii.

Aminn canım aminn inşallahh.Sağlıklı olarak alırız kucağımıza meleklerimizi.kaydirigubbakcemile5

AttaQue.. negüzel canımm kıpır kıpırmış meleğin.... kıza benziyordedi demekki hıı.. doğuma kadar değişebilir mi dedi yanniii.. ayy güzelim bende 3 erkeğe benziyo lafından sonra kesinleştirebildim... ama bana sorarsan haala emin değilimm.. bu da sanırım kızım olduğundan erkeğe alışkın olmama durumu psikolojisinden kaynaklanıyoo.. zamanla alışıcam inş. oğlumaa.. :)) onlar sağlıklı olsun cnmm yeter kii. kız erkek önemli değil bencee....

ahh o ölçümler bizde 2 keredir yapılıyoo..

kızlar bu arada bu sefer baya bir doktorumuz 15 dakika nerdeyse inceledi bebişimi heryerini evirip çevirip ordan kalkasım gelmedi bebişim kıpırdısını hissedersin dedi ama öyle küt küt vurmaz şimdilik dedi kuzucuğumun kalbini böbreklerini mesanesini yüzünü kollarını omurgasını herşeyini gördük nerdeyse bugün herşeyi unuttum sormaya tetonozuda soramadım ama vurulcam büyük ihtimalle

AttaQue+, canım gözün aydın bebişini sende görmüşsün olsun canım sağlıklı olsunda önemli olan o zaten cinsiyetinide öğrenirsin inşallah bidahaki gitmeye

bebgciğim canım benim seninde gözün aydın tekrar egemizi görmüşsün sende şükürler olsun yaradanıma varmı daha büyük bir heyecan bundan başka

zeyracımm... canımm çok sevindim iyi haberlerle dönmenee... ohh hanım yemeğini bulaşığını halletmiş de gelmişşş kızzz biz burda çatladık meraktann.. herşey iyi ama yemek yapucam şimdi.. fln yazarinsan da iyi olduğunu biliridkk... :)))) ama çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. gözünaydın cnmm... prensesine de maşallah...

Kızın sağlıklıymış maşallah ona canım.Bende kan ilacı kullanıyorum.Gyno-ferrosanol adı.

çok sağol zeyracım.. bugün süper bi gündü benim içinn.. sabah 11 de kızımın toplantısında koltuklarım kabardı öğretmenimiz sınıfta okuma yazmanın formülünü çözdü dediği 6 kişinin içinde eda mı da söyleyince.. gayett iyiymiş kuzumun derse katılımı fln.. soonra da eve gelirken çikolata alıp yedim.. işlerimi halledip oğluşumu gördüm.. tekmeler yumruklar havada uçuştuu... çok iyiydi herbişeyimizz.. inş.. bugünüm böyle mutlu geçerr..

eşim de takılıyo bana telf.da nolcek diyo sıpayı 15 günde 1 dr. a göstermeye alıştırdın.. 15 günü geçince garipsiyo evladım neden bana hala bakmadılar diye tepinmiyo o da diyo.. haklı galibaa :))) dr.dan geldiğimizden berii o tekme ve yumruklar içimde davul çalıyo sankii :)))

iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…