Hep öyle derler eskiden beri ama hormonlu gıdalardan kuzucukların şeklide değişti anne karnında:))kaydirigubbakcemile3yaa kızlarr hep ben konuşuyorum ama bide şey dicem..
bugün dr.da 2 bayanla sohbet ettik birazcık.. biri 8 biri 6 aylık hamileymiş.. 6 aylık hamile olan söylemese anlamıcaktım valla.. öyle yayvan normal bi kilo göbeği gibiydi.. sanki 5 kg. bi yağ kütlesi koymuşsun göbeğine gibi sert bi görünümü bile yokru.. vee oğlu olucakmışş..
diğer 8 aylık bayanın gayett sivri ve basket topu yutmuş gibiydi görseniz dersiniz ki erkek amayook kızı olcakmışş... valla ben bu işten bişey anlamadım... ama dr.lar diyolar kişiden kişiye ve bebeğin duruşuna göre değişir o diyede bunca yıldır sivri göbek erkektir diye boşuna mı düşünmüşüz...
kaydirigubbakcemile3 ilahi mehtapçım yaa... güzelim diyorum işte oğlanı kızı fln al gel yaza bursa ya diyee.. bekliyorum ciddi ciddi... güreştiririz inş.. :))))
iyiyim yosuncum.valla işniz zor kolay gelsin sanada.bende yaptırsam mı şu aralıkta gelecek aşıyı diye düşünüyorum.
kızlar biz geldik
[
Hep öyle derler eskiden beri ama hormonlu gıdalardan kuzucukların şeklide değişti anne karnında:))kaydirigubbakcemile3
Bu yaz erken olurda daha 2-3 aylık olacaklar.Gelecek yaza inşallah.:Saruboceq:
İyi akşamlar hatunlar.
Bugün doktordaydım , garip ölçümler yaptı bacak kemiği , kafa , göbek gibi değişik şeyler ölçtü , 3 boyutlu da göremedim tavşanımı
Sonra bacaklarının arasına baktı boş duruyo kıza benziyor diyebiliriz dedi , bende % olarak olasılığı yokmu bunun dedim doğuma kadar olmaz dedi.. Haydaaa dedim.. Yani benim tavşanım şimdilik kız :) İleride değişmeye karar vermezse..
4 lü için kan verdim.
Hafta olarak adet geciktirici hap kullanmam dolayısıyla 2 hafta geriden takip ediyor hala , hamile kalmadan önce adet geciktirici kullandım bu neden olabilir mi dedim evet dedi. Onun haricinde kalbi , omurgası , çiş torbası :) baktı falan ama ben hiç bişi anlamadım. Zırt pırt yer değiştirdi durdu zaten bi sağa dönüyo bi sola dönüyo.. Kısa sürdü bu seferki görüşme , umarım ölçümler herşey iyi çıkar ..
Şimdilik kızım diye seversin canımcığım.Önemli olan sağlıklı olması tabikiii.İyi akşamlar hatunlar.
Bugün doktordaydım , garip ölçümler yaptı bacak kemiği , kafa , göbek gibi değişik şeyler ölçtü , 3 boyutlu da göremedim tavşanımı
Sonra bacaklarının arasına baktı boş duruyo kıza benziyor diyebiliriz dedi , bende % olarak olasılığı yokmu bunun dedim doğuma kadar olmaz dedi.. Haydaaa dedim.. Yani benim tavşanım şimdilik kız :) İleride değişmeye karar vermezse..
4 lü için kan verdim.
Hafta olarak adet geciktirici hap kullanmam dolayısıyla 2 hafta geriden takip ediyor hala , hamile kalmadan önce adet geciktirici kullandım bu neden olabilir mi dedim evet dedi. Onun haricinde kalbi , omurgası , çiş torbası :) baktı falan ama ben hiç bişi anlamadım. Zırt pırt yer değiştirdi durdu zaten bi sağa dönüyo bi sola dönüyo.. Kısa sürdü bu seferki görüşme , umarım ölçümler herşey iyi çıkar ..
kaydirigubbakcemile3 doğru valla canımcımm.. herşey hormonlu şu aralar .. benim karnım da öyle aman aman sipsivri değil ama mesela kızımda kalça kemiklerime kadar göbeğim genişti bu sefer yanlar boş gibi geliyo ama bakalım daha da büyüyünce tam anlaşılır ne şekilde oldukları kaydirigubbakcemile3
ahh canımm inş.. :Saruboceq: cidden yaa yaza 3-4 aylık olcaklarr.. ayy düşünmesi bile güzell... gamyoncuiremsu allahım inş. o günleri sağlıkla hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinn.. allahımm nebüyük mutlulukturr.. eşim ve ben aramızda da kızımız ve minik oğlumuz :asigim: allahım inş. dualarımızı kabul etsin hepimizin.. :Saruboceq:
birde kızlar doktorum bana diş kanamam var diyince kan ilacı verdi adı ferplex fol onu kullanıcam birde elevite devam edeceğim sabah akşam kullancakmışım aranızda kullanan varmı kan ilacı sanırım özgeciğim sen kullanıyordun değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?