2010 Nisan Anneleri

kıslarrr hayırlı aksamlar hepınızee dün öglen doktora gıttım hanı öksürüyorum falan demıstım ya hafif bı kızarıklık gördu doktor 3 gun rapor verdı dunden berı yedıgım c vıtamının ıctıgım ıhlamurun hesabı yok çok sukur ama öksuruk falan kesıldı..toparladım hemen allahıma şükürler olsun yoksa benı bı korku almıstı.naparım dıye.doktor baslangıc olabılır dıyınce. bebegım olmasa hıc dusunmuycem kendımı ama önce o herseyden önce o artık sizler nasılsınız bakalım ...

bu arada ben hala belırgın bısey hıssedemıyorum ya erken kıslar

aahh almınacım bak demedıkkı bız sana..bu üçlü test yanıltıyo ınsanı dıye...üzüldüğünle endıselendıgınle kaldın bak..ooh çok şükür gözun aydın guzelım cok sevındım tatlım benım.

Kızın sağlıklıymış maşallah ona canım.Bende kan ilacı kullanıyorum.Gyno-ferrosanol adı.

saolasınız teyzoşları canlarım benim evet çok mutluyum canım valla yazıcaktımda benim beyefendi açlığa pek tahammüledemiyo o başlamıştı zaten yemek yapmaya bende ortalığı karıştırcak diye koştum öylece kaldım aslında görümcem olmasa yine yazardım şimdi o da var ayıp olmasın diye yoksa yazmazmıyım canlarım benim

bu arada kızlar bugün doktora giderken eşimin arkadaşının çocuğuna grip aşısı vurmuşlar çocukta ters tepki vermiş kan kusmuş adamcağız şaşırmış hatta vurdurulmasına izin vermemişmiş ama vurmuşlar çocuk çok hasta olmuş sanırım tıp fakülteine gideceklermiş kızlar yaa bunu duydum d. gribi aşısını kesinlikle tavsiye etmiyorum vurdurma taraftarıda değilim malum daha vurdurmayan ne insanlar var örnek olcak ama onlar bile vurdurmuyo siz anladınız kimden bahsettiğimi:1shok:

cok sagol canım allahıma şukurler olsun ya halen soktayım vallahi:teytey:

maşallah edamıza bebegcım...kimin kızı dımı ama.bebegınede masallah canım benım.bu arada oglan olduguda kesınlesmıs artık gözun aydın artık tatlım.

hmmmm

Canım yeğenimde iyiymiş bende çok sevindim öncelikle..
Cinsiyet konusunda değişebilir demedi canım , ultrasonda % lik belirtemeyeceğini söyledi , bilmiyorum belki ilerleyen zamanda daha net bişeyler söylenir çünkü görüntü olarak da elimizde fazla değişik pozisyondan alınmış görüntü yok.. Hayırlısı tabi dediğin gibi.. Sağlıklı olsunlar , Allah bizi utandırmasın inşallah.. Ama ben kızım diye sevebileceğimi sanmıyorum sanırım , bugüne kadar kuzum , bebişim , miniğim diye alıştım garip geliyo kızım diye :)

yosuncum evet canım sağlığı sıhhati iyi olsun da en önemlisi o

zeyracım senin adına da çok sevindim canım herşey yolundaymış ne güzel darısı başıma inşallah , bakalım ilerleyen günlerde dediğin gibi belki biraz netlik olur canım.

gecmıs olsun sanda canım dıkkat et kendıne lutfen..:1hug:

Ayy gözün aydıııın :CüvCüv: canım yaa çok sevindim.

canım şükürler olsun bak demedimmi sana iyi düşün inşallah bi sorun yok diye rabbim korusun meleklerimizi bitanem benim

yosuncuğum sen kan ilacın şurup şeklindemi sabah akşam denildi eczanede yaa birde folik asit ilacıda içiyomusun ayrıca ben birde elevit kullanıyorum doktora sormayı unuttum onuda devam edicemmi diye sormayı yaa:uhm:

Gördünmü canım hiçbişeyi yokmuş meleğininhihoyyyt:sm_cool:Gözün aydın.Sana bayram gibidir bugün.opuyorumnanaktan

Periciğim anormal değil hissetmemen.21. haftada bile hissedenler var özellikle ilk bebişte.iNAŞALLAH DÜZELİRSİN EN KISA ZAMANDA.

birpericiğim dikkat et kendine geçmiş olsun canımcım sanada bol bol dinlen yinede bitanem

zeyracım bende kan ılacı kullanıyorum hergun ac karnına bıtane heraksamda ayrıca elevıt.pekı ecoprın kullanan varmı kızlar ben heraksam alıyorum onuda..

ÇOK ÜZÜLDÜM YAA(((

bENİMKİ KAPSÜL ŞEKLİNDE GECE YATARKEN ALIYORUM GENELDE.eLEVİTEDE DEVAM EDİYORUM CANIMCIĞIM.

Bende dun istinye parktaydım. Gerçekten çok güzel şeyler var. mothercare Ayın yarısı fiyatın yarısı indirimini bekliyorum ben de alışveriş için :)

aaa..süper bi haber bak o kadar geziyorum ama bilmiyorum hiç. teşekkürler söylediğin için.hatta buluşup tanışıp beraber gidelim şekerim kaydirigubbakcemile5

artık hıssetmek ıstıyorum bıtanem ya.neyse tek saglıklı olsunda nasılsa bellıedecek kendını dımı ama..:1hug:

artık hıssetmek ıstıyorum bıtanem ya.neyse tek saglıklı olsunda nasılsa bellıedecek kendını dımı ama..:1hug:

Ondan şüphen olmasın canım.Aslında gece yatarken bir saat önce çikolata yiyip dinle bakalım yatınca.Belki hissedersinopuyorumnanaktan

saolasın yosuncuğum vermiş olduğun bilgi için acaba iki tane diyo günde ama o çok olur sanırım ben bitane içsem olurmuki canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…