iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
zeyracımm... canımm çok sevindim iyi haberlerle dönmenee... ohh hanım yemeğini bulaşığını halletmiş de gelmişşş kızzz biz burda çatladık meraktann.. herşey iyi ama yemek yapucam şimdi.. fln yazarinsan da iyi olduğunu biliridkk... :)))) ama çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. gözünaydın cnmm... prensesine de maşallah...
Kızın sağlıklıymış maşallah ona canım.Bende kan ilacı kullanıyorum.Gyno-ferrosanol adı.
aahh almınacım bak demedıkkı bız sana..bu üçlü test yanıltıyo ınsanı dıye...üzüldüğünle endıselendıgınle kaldın bak..ooh çok şükür gözun aydın guzelım cok sevındım tatlım benım.
çok sağol zeyracım.. bugün süper bi gündü benim içinn.. sabah 11 de kızımın toplantısında koltuklarım kabardı öğretmenimiz sınıfta okuma yazmanın formülünü çözdü dediği 6 kişinin içinde eda mı da söyleyince.. gayett iyiymiş kuzumun derse katılımı fln.. soonra da eve gelirken çikolata alıp yedim.. işlerimi halledip oğluşumu gördüm.. tekmeler yumruklar havada uçuştuu... çok iyiydi herbişeyimizz.. inş.. bugünüm böyle mutlu geçerr..
eşim de takılıyo bana telf.da nolcek diyo sıpayı 15 günde 1 dr. a göstermeye alıştırdın.. 15 günü geçince garipsiyo evladım neden bana hala bakmadılar diye tepinmiyo o da diyo.. haklı galibaa :))) dr.dan geldiğimizden berii o tekme ve yumruklar içimde davul çalıyo sankii :)))
canım sana yüde yüz bi bilgi verememesi bebeğin pozisyonundan kaynaklanır....
ama benim doktorum 15. haftada karar verdi erkek dedi,şimdide yuzde yuz diyo ....
bizim doktorda gösteriyo öle bişiler diyo ama bende anlamıyrum canım...
AttaQue.. negüzel canımm kıpır kıpırmış meleğin.... kıza benziyordedi demekki hıı.. doğuma kadar değişebilir mi dedi yanniii.. ayy güzelim bende 3 erkeğe benziyo lafından sonra kesinleştirebildim... ama bana sorarsan haala emin değilimm.. bu da sanırım kızım olduğundan erkeğe alışkın olmama durumu psikolojisinden kaynaklanıyoo.. zamanla alışıcam inş. oğlumaa.. :)) onlar sağlıklı olsun cnmm yeter kii. kız erkek önemli değil bencee....
ahh o ölçümler bizde 2 keredir yapılıyoo..
kıslarrr hayırlı aksamlar hepınızee dün öglen doktora gıttım hanı öksürüyorum falan demıstım ya hafif bı kızarıklık gördu doktor 3 gun rapor verdı dunden berı yedıgım c vıtamının ıctıgım ıhlamurun hesabı yok çok sukur ama öksuruk falan kesıldı..toparladım hemen allahıma şükürler olsun yoksa benı bı korku almıstı.naparım dıye.doktor baslangıc olabılır dıyınce. bebegım olmasa hıc dusunmuycem kendımı ama önce o herseyden önce o artık sizler nasılsınız bakalım ...
bu arada ben hala belırgın bısey hıssedemıyorum ya erken kıslar
iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
Gördünmü canım hiçbişeyi yokmuş meleğininhihoyyyt:sm_cool:Gözün aydın.Sana bayram gibidir bugün.opuyorumnanaktaniyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
kıslarrr hayırlı aksamlar hepınızee dün öglen doktora gıttım hanı öksürüyorum falan demıstım ya hafif bı kızarıklık gördu doktor 3 gun rapor verdı dunden berı yedıgım c vıtamının ıctıgım ıhlamurun hesabı yok çok sukur ama öksuruk falan kesıldı..toparladım hemen allahıma şükürler olsun yoksa benı bı korku almıstı.naparım dıye.doktor baslangıc olabılır dıyınce. bebegım olmasa hıc dusunmuycem kendımı ama önce o herseyden önce o artık sizler nasılsınız bakalım ...
bu arada ben hala belırgın bısey hıssedemıyorum ya erken kıslar
birde kızlar doktorum bana diş kanamam var diyince kan ilacı verdi adı ferplex fol onu kullanıcam birde elevite devam edeceğim sabah akşam kullancakmışım aranızda kullanan varmı kan ilacı sanırım özgeciğim sen kullanıyordun değilmi canım
ÇOK ÜZÜLDÜM YAAsaolasınız teyzoşları canlarım benim evet çok mutluyum canım valla yazıcaktımda benim beyefendi açlığa pek tahammüledemiyo o başlamıştı zaten yemek yapmaya bende ortalığı karıştırcak diye koştum öylece kaldım aslında görümcem olmasa yine yazardım şimdi o da var ayıp olmasın diye yoksa yazmazmıyım canlarım benim
bu arada kızlar bugün doktora giderken eşimin arkadaşının çocuğuna grip aşısı vurmuşlar çocukta ters tepki vermiş kan kusmuş adamcağız şaşırmış hatta vurdurulmasına izin vermemişmiş ama vurmuşlar çocuk çok hasta olmuş sanırım tıp fakülteine gideceklermiş kızlar yaa bunu duydum d. gribi aşısını kesinlikle tavsiye etmiyorum vurdurma taraftarıda değilim malum daha vurdurmayan ne insanlar var örnek olcak ama onlar bile vurdurmuyo siz anladınız kimden bahsettiğimi:1shok:
canım şükürler olsun bak demedimmi sana iyi düşün inşallah bi sorun yok diye rabbim korusun meleklerimizi bitanem benim
yosuncuğum sen kan ilacın şurup şeklindemi sabah akşam denildi eczanede yaa birde folik asit ilacıda içiyomusun ayrıca ben birde elevit kullanıyorum doktora sormayı unuttum onuda devam edicemmi diye sormayı yaa:uhm:
Bende dun istinye parktaydım. Gerçekten çok güzel şeyler var. mothercare Ayın yarısı fiyatın yarısı indirimini bekliyorum ben de alışveriş için :)
Gördünmü canım hiçbişeyi yokmuş meleğininhihoyyyt:sm_cool:Gözün aydın.Sana bayram gibidir bugün.opuyorumnanaktan
Periciğim anormal değil hissetmemen.21. haftada bile hissedenler var özellikle ilk bebişte.iNAŞALLAH DÜZELİRSİN EN KISA ZAMANDA.
birpericiğim dikkat et kendine geçmiş olsun canımcım sanada bol bol dinlen yinede bitanem
artık hıssetmek ıstıyorum bıtanem ya.neyse tek saglıklı olsunda nasılsa bellıedecek kendını dımı ama..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?