2010 Nisan Anneleri

slam kızlar nasılsınız? benim akıntım olmaya başladı ya sizde de oluyormu?

hoşgeldin canım benim bendede var o beeyaz renkte canım o normalmiş doktorum öyle demişti canım ama kokulu koyu renkte olursa o zamn doktora danışmak lazımmış

hihoyyyt ne güzell cnnmm.. iyi hadi çabuk almışsın sonucunu.. 72 saat sonra alıcaz fln yazınca sen .. ben de bugün beklemiyodum açıkçası ama gözün aydın cnmm ne güzell temiz çıkmış sonucunuz daa.. kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine .. canım ilk bebeği olanların daha geç hissetmesi normalmiş.. acele etmeyelim cnmm. diyorum ama 3-4 gün hissetmedim diye bugün kendimi dr. da buldum kaydirigubbakcemile3
maşallah edamıza bebegcım...kimin kızı dımı ama.bebegınede masallah canım benım.bu arada oglan olduguda kesınlesmıs artık gözun aydın artık tatlım.
opuyorumnanaktan çok sağol teyzesii... kızım ve oğlum adına teşekkürler ediyorum :asigim:
sağol teyzesi opuyorumnanaktan amin cnm tüm duaların için.. hepimiz için öncelikle hayırlısı olsun bitanemm.. ama kuzum,bebişim daha iyi zatenn.. ben halaa öyle seviyorum desem inanırmısın.. en azından dr.ların yanılma ihtimali durumunda bebeğim ben kızmıyım yadaben erkekmiyim gibi bi bocalama yaşamazz.. genel sevmek daha bi hoşş.. kaydirigubbakcemile5

ruzgaryagmur.. canımm sende yeni mi olmaya başladı :)) benim hamile kaldıpımdan beri hiç kesilmedi desem yeridir valla.. azaltı arttı.. ama hiç kesilmedi.. ama bazen şeffaf.. bazen beyaz.. ... doktorlar önemli olan kötü kokulu ve renkli olan akıntı diyoo.. hamileliğin her döneminde olabilir yanii..

slam kızlar nasılsınız? benim akıntım olmaya başladı ya sizde de oluyormu?
a.s.hoşgeldin bendede oluyor akıntı.Beyaz yada açık sarıysa korkma sorun olmaz ama çok yoğunsa yinede doktoruna sorarsan iyi olur.
saolasın yosuncuğum vermiş olduğun bilgi için acaba iki tane diyo günde ama o çok olur sanırım ben bitane içsem olurmuki canım yaa

Rica canımcığım.Doktorun nasıl dediyse öyle kullan bence.Bide bak bakalım reçetende 2x1 mi yazıyor.Bazen ecz dede sorun olabiliyor dalgınlıkla.opuyorumnanaktansositososito

saolun kızlar yok beyaz oluyor sorun yok o zaman. bi de bugün çok sırt ağrım oldu, eee yavaş yavaş kendilerini hissettircekler demi? ee sizlerde ne var ne yok?

mehtapçım.. bitanem yaa valla iyiki hamilesiiinn.. iyiki nisan annesi olucaksıınn... iyiki sağlıkçısınnn... ve iyiki bizim topiktesinn... ve iyiki seni tanımışızz..... opuyorumnanaktan

sabah akşam bir tane tok yazıyo canımcım yaa ben şurup olduğunu bilmiyodum keşke doktorum sorsaydı ilacı içiyorum amaşuruptan nefret ediyorum bakalım nasıl içceksem tok karnına yazıyo bitaem ama yatarken alıcam ben daha iyi :1hug:

allah hepimizinkini korucun zeyracım Allaha emanetler Allaha sukurler olsun:1hug:

mehtapçım.. bitanem yaa valla iyiki hamilesiiinn.. iyiki nisan annesi olucaksıınn... iyiki sağlıkçısınnn... ve iyiki bizim topiktesinn... ve iyiki seni tanımışızz..... opuyorumnanaktan

Dur kıss utandırıyorsun beni:kedi::kedi:

Zeyracığım onları bi yudumda içmen lazım.Yudum yudum içemezsin.Minik şişelerin içinde.Rahat içersin temennim.Tadı biraz buruk bildiğim kadarıyla

alminacım gözün aydın canım amnio sentez için testden sonramı karar verildi? nasıl yapıyolar banada azcık anlatırmısın?

neden utanıcıksın kızz... mehtapım utancak bişey yok valla.. . baksana bişey merak etsek sana soruyoz.. kafamıza bişey takılsa sana danışıyozz... sıkışan seni buluyo yani :))))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk. işyerimle ilgi sorunlardan dolayı. eşim işsiz olmasaydı bugün kesin işi bırakırdım
neyse günün olayı alminanun amniyosentez sonucu. alminacım gözün aydın, geçmiş olsun. inan o kadar çok sevindiim ki sonucun iyi çıkmasına bundan sonra hamileliğin çok daha güzel geçecektir eminim.opuyorumnanaktan

tarhancığım boşver canımcım yaa rabbim ıslah etsin hamiş insanlarla ne uğraşır bu insanlar anlamam yaa canım az daha sabret zaten doğum iznine ayrılırsın yakında bitanem

sagol canım cok sagol pc basında degıldım yenı gordum kusura bakma evet canım bende daha ıyı gecegını dusunuyorum.senın noldu işlerin hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…