slam kızlar nasılsınız? benim akıntım olmaya başladı ya sizde de oluyormu?
hihoyyyt ne güzell cnnmm.. iyi hadi çabuk almışsın sonucunu.. 72 saat sonra alıcaz fln yazınca sen .. ben de bugün beklemiyodum açıkçası ama gözün aydın cnmm ne güzell temiz çıkmış sonucunuz daa.. kaydirigubbakcemile5iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
çok geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine .. canım ilk bebeği olanların daha geç hissetmesi normalmiş.. acele etmeyelim cnmm. diyorum ama 3-4 gün hissetmedim diye bugün kendimi dr. da buldum kaydirigubbakcemile3kıslarrr hayırlı aksamlar hepınızee dün öglen doktora gıttım hanı öksürüyorum falan demıstım ya hafif bı kızarıklık gördu doktor 3 gun rapor verdı dunden berı yedıgım c vıtamının ıctıgım ıhlamurun hesabı yok çok sukur ama öksuruk falan kesıldı..toparladım hemen allahıma şükürler olsun yoksa benı bı korku almıstı.naparım dıye.doktor baslangıc olabılır dıyınce. bebegım olmasa hıc dusunmuycem kendımı ama önce o herseyden önce o artık sizler nasılsınız bakalım ...
bu arada ben hala belırgın bısey hıssedemıyorum ya erken kıslar
opuyorumnanaktan çok sağol teyzesii... kızım ve oğlum adına teşekkürler ediyorum :asigim:maşallah edamıza bebegcım...kimin kızı dımı ama.bebegınede masallah canım benım.bu arada oglan olduguda kesınlesmıs artık gözun aydın artık tatlım.
sağol teyzesi opuyorumnanaktan amin cnm tüm duaların için.. hepimiz için öncelikle hayırlısı olsun bitanemm.. ama kuzum,bebişim daha iyi zatenn.. ben halaa öyle seviyorum desem inanırmısın.. en azından dr.ların yanılma ihtimali durumunda bebeğim ben kızmıyım yadaben erkekmiyim gibi bi bocalama yaşamazz.. genel sevmek daha bi hoşş.. kaydirigubbakcemile5hmmmm
Canım yeğenimde iyiymiş bende çok sevindim öncelikle..
Cinsiyet konusunda değişebilir demedi canım , ultrasonda % lik belirtemeyeceğini söyledi , bilmiyorum belki ilerleyen zamanda daha net bişeyler söylenir çünkü görüntü olarak da elimizde fazla değişik pozisyondan alınmış görüntü yok.. Hayırlısı tabi dediğin gibi.. Sağlıklı olsunlar , Allah bizi utandırmasın inşallah.. Ama ben kızım diye sevebileceğimi sanmıyorum sanırım , bugüne kadar kuzum , bebişim , miniğim diye alıştım garip geliyo kızım diye :)
.
a.s.hoşgeldin bendede oluyor akıntı.Beyaz yada açık sarıysa korkma sorun olmaz ama çok yoğunsa yinede doktoruna sorarsan iyi olur.slam kızlar nasılsınız? benim akıntım olmaya başladı ya sizde de oluyormu?
saolasın yosuncuğum vermiş olduğun bilgi için acaba iki tane diyo günde ama o çok olur sanırım ben bitane içsem olurmuki canım yaa
a.s.hoşgeldin bendede oluyor akıntı.Beyaz yada açık sarıysa korkma sorun olmaz ama çok yoğunsa yinede doktoruna sorarsan iyi olur.
Rica canımcığım.Doktorun nasıl dediyse öyle kullan bence.Bide bak bakalım reçetende 2x1 mi yazıyor.Bazen ecz dede sorun olabiliyor dalgınlıkla.opuyorumnanaktansositososito
Ayy gözün aydıııın :CüvCüv: canım yaa çok sevindim.
canım şükürler olsun bak demedimmi sana iyi düşün inşallah bi sorun yok diye rabbim korusun meleklerimizi bitanem benim
yosuncuğum sen kan ilacın şurup şeklindemi sabah akşam denildi eczanede yaa birde folik asit ilacıda içiyomusun ayrıca ben birde elevit kullanıyorum doktora sormayı unuttum onuda devam edicemmi diye sormayı yaa:uhm:
mehtapçım.. bitanem yaa valla iyiki hamilesiiinn.. iyiki nisan annesi olucaksıınn... iyiki sağlıkçısınnn... ve iyiki bizim topiktesinn... ve iyiki seni tanımışızz..... opuyorumnanaktan
Gördünmü canım hiçbişeyi yokmuş meleğininhihoyyyt:sm_cool:Gözün aydın.Sana bayram gibidir bugün.opuyorumnanaktan
evet yosuncugum şükürler olsun yokmuş ömrümden öbür gecti vallahi ama sonucu ıyı cıktıya dedıgın gıbı bugun benım bayramım canım hamıle oldugumu ogrendıgımden bıle daha fazla sevındım bugun canım:asigim:
Zeyracığım onları bi yudumda içmen lazım.Yudum yudum içemezsin.Minik şişelerin içinde.Rahat içersin temennim.Tadı biraz buruk bildiğim kadarıylasabah akşam bir tane tok yazıyo canımcım yaa ben şurup olduğunu bilmiyodum keşke doktorum sorsaydı ilacı içiyorum amaşuruptan nefret ediyorum bakalım nasıl içceksem tok karnına yazıyo bitaem ama yatarken alıcam ben daha iyi :1hug:
hihoyyyt ne güzell cnnmm.. iyi hadi çabuk almışsın sonucunu.. 72 saat sonra alıcaz fln yazınca sen .. ben de bugün beklemiyodum açıkçası ama gözün aydın cnmm ne güzell temiz çıkmış sonucunuz daa.. kaydirigubbakcemile5
sagol canım cok sagol aydınlıkta kalın bızede oyle demıslerdı ama sonuc ıyı cıkınca onlarda beklemek ıstememısler bıran once bıldırmek ıstemısler canım
Gördünmü canım hiçbişeyi yokmuş meleğininhihoyyyt:sm_cool:Gözün aydın.Sana bayram gibidir bugün.opuyorumnanaktan
evet yosuncugum şükürler olsun yokmuş ömrümden öbür gecti vallahi ama sonucu ıyı cıktıya dedıgın gıbı bugun benım bayramım canım hamıle oldugumu ogrendıgımden bıle daha fazla sevındım bugun canım:asigim:
Canım bi süre istirahat etmelisin ama amniosentez yapıldığı için.Doktorun istirahat yazdımı peki?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk. işyerimle ilgi sorunlardan dolayı. eşim işsiz olmasaydı bugün kesin işi bırakırdım
neyse günün olayı alminanun amniyosentez sonucu. alminacım gözün aydın, geçmiş olsun. inan o kadar çok sevindiim ki sonucun iyi çıkmasına bundan sonra hamileliğin çok daha güzel geçecektir eminim.opuyorumnanaktan
Canım bi süre istirahat etmelisin ama amniosentez yapıldığı için.Doktorun istirahat yazdımı peki?
ılk 24 saat risklimis canım sukur onuda atlattık ama yınede dıkkat etmeye calıışıyorum tabiki 2-3 gun ıstırıhat gerekıyomus
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk. işyerimle ilgi sorunlardan dolayı. eşim işsiz olmasaydı bugün kesin işi bırakırdım
neyse günün olayı alminanun amniyosentez sonucu. alminacım gözün aydın, geçmiş olsun. inan o kadar çok sevindiim ki sonucun iyi çıkmasına bundan sonra hamileliğin çok daha güzel geçecektir eminim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?