2010 Nisan Anneleri

tarhancığım boşver canımcım yaa rabbim ıslah etsin hamiş insanlarla ne uğraşır bu insanlar anlamam yaa canım az daha sabret zaten doğum iznine ayrılırsın yakında bitanem

saol canım benim. 5 yıldır bu işi yapıyorum. karşımdaki benden daha tecrübeli meslektaşım ve de patronum. bugün ordan oraya koşturdum bi işi yetiştirmek için. hem de topallaya topallaya. ayağımda çıkan nasır yüzünden topallıyorum uzun zamandır. doktor hamile olduğum için nasırı alamıyor. yine de kadın bana yavaş olduğumu işi yetiştirmek için çaba harcamadığımı söylüyor. tamam ben normalde de ağırkanlı bir insanım ama her çalışanın iyi ve kötü yönleri vardır. gebze de benden daha bilgili ve hızlı çizen bir mimar bulması mümkün değil. övünmek değil bu herkes söylüyor bunu. çünkü o kadarını yapanların hepsi kendi bürolarını açar zaten. bir ben kaldım açamayankaydirigubbakcemile3

normalde ben yaptığım işi beğenmeyen insanın yanında çalışmam ama zaten 2-3 ay sonra işi bırakacam. eşim de işsiz bebek de geliyor. o yüzden rest çekemiyorum ya çok ağırıma gitti. akşamdan beri ağlıyorum. allahtan eşim dün geceden uykusuzdu da erken yattı yoksa ona farkettirmemek için iyice kasılacaktım.

off bende amma mızırdandım valla kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım.Canını sıkmamaya çalış.Düzelir herşey.Oğluşunuda üzme güzel anniş.

Anlat ki rahatlayasın canım.Şuda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz hepberaber mutlu olup hep beraber üzülüyoruz.
opuyorumnanaktan

dünürcüğüm maşallah kuzucuğuna canım.doktordan memnun kalmanada sevindim,yoksa çok üzülürdüm.ben böyleyim ya bazen çok ısrarcı oluyorum ama doktordan emindim hani.....ellerin nie yüzüne kapatmış gelinim utanmış mı acaba anesi..................yerim ben onun ellerini kuzucuğum benim................................

alminacığım çok çok çok sevindim canım.ohhhhhhhh ya rahatladım şimdi.adını görünce daha aşağıyı okumadan Allahm dedm içimden acaba üzülecek myiz sevinecek miyiz?Allaha şükürler olsun.......

tarhancığım sendeüzülme canım bebeğinide üzme.bazı insanlar maalesef böyle kıymet bilmezler,inşallah yaptıkları hatanın farkına varırlar

bebegcim ne mutlu sana bende bugün doktordaydim ama ben ögrenemedim acmadi bacaklarini ama cok tatli bi ultrason resmi verdi onu sevip duruyom byüymesi gayet norrmalmis hersey yolunda:Saruboceq:

tekrar tekrar gecmis olsun canim benim
acil sifalar:Saruboceq:

mansallah canim ona gecmis olsun sanada canimopuyorumnanaktan

cok sagol verdigin bilgiler icin opuyorumnanaktan

cok sevindim canimadina herseyin yolunda olmasina sevndim
bebeginede mansallah:Saruboceq:

mansallah canim

ohhhh coksükür canim artik hamileliginin tadini cikar insallahopuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(

mansallah bebegine baya büyümüs ya

derindenizcim bebeğini görmüşsün bugün negüzel...maşallah 400 gr olmuş.canım seninki kız heralde kızlar geç gösterir diyorlar ya...........boyuda güzel maşallah ya benim oğlumu görmeme 4 hafta var daha : (

tarhancığım sendeüzülme canım bebeğinide üzme.bazı insanlar maalesef böyle kıymet bilmezler,inşallah yaptıkları hatanın farkına varırlar

saol canım benim idare etcem artık 2-3 ay bebişim içinopuyorumnanaktan

saolun kizlar cvp lariniz icin iyigeceler sizlere-tatlicadiarzu-

derindenizcim ne bu acele dur hele yazacazkaydirigubbakcemile3 400 gramı görünce küçük dilimi yuttum valla maşallah bebişine de cinsiyeti neden göstermiyor o yaramaz ayolkaydirigubbakcemile3 ay acaba benim bebişimde 400 gram olmuşmudur sıpam benim:asigim:

iyi geceler kızlar
bugün pek bir keyifsizsim bir ara nete de girdim ama yazmaya halim yoktu
felaket bir başağrısı ve kırıklık vardı üzerimde akşam da eşim gelene kadar uyuyunca şimdi uyku da tutmuyor tabi
yarında doktora gideceğim
bu aralar çok yoğunum kızlarya kursa gidiyorum malum sabah erkenden çıkıyorum akşamda doğru geliyorum e gelincede evi toparla yemek yap derken mecalim kalmıyor
bugün güzel haberler üstüste gelmiş ne güzel
bebegcim çok sevindim canım oğlun olmasına kızın vardı zaten bide oğlun olsun değil mi
denizcim maşallah senin kızına da
zeyracım doktora gidebilmene çok sevindim bitanem için rahatlamış oldu bak
almina sonuçların temiz çıkmış çok şükür canım
batuhanım senin oğlun vardı diye hatırlıyorum şimdide kız mış galiba rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

günaydın kızlarr... 7 buçuktan beri uğraşıyorum anca açıldı sayfa... herkese güzel birr gün diliyorum... hayırlı cumalarr...

canım boşver dmesi kolay biliyorum ama takmamaya çalışş.. o konuşsun dursun duyma senn.. şurda kaç ayın kaldı ki işten ayrılmak içinn.. oğlunu daetkileme bu durumdan gamyoncuiremsu hıı tabiki anlatıcasın cnmm.. iyi kötü herşeyimizi paylaşmak için burda toplanmadıkmıı.. kaydirigubbakcemile5 insan anlatınca rahatlıyo biraz...

slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(

bebegcim ne mutlu sana bende bugün doktordaydim ama ben ögrenemedim acmadi bacaklarini ama cok tatli bi ultrason resmi verdi onu sevip duruyom byüymesi gayet norrmalmis hersey yolunda:Saruboceq:
maşallah bebeğine cnmm.. ne güzell 400 gr. 21 cm . olmuş annesi :teytey: herşey yolundaynışyayeter canım benim.. cinsiyetini de bi dahaki sefere öğrenirsiniz cnmm.. size süpriz yapıcak sanırım senin miniğin zemuszemus inş. bidahaki gidişte açar bacacıklarını da gösterir kuzun :Saruboceq: bizde teşekkür ederiz teyzesi

cok sevindim canimadina herseyin yolunda olmasina sevndim
bebeginede mansallah:Saruboceq:
çok sağol teyzoşumuz

iyi geceler kızlar

bugün güzel haberler üstüste gelmiş ne güzel
bebegcim çok sevindim canım oğlun olmasına kızın vardı zaten bide oğlun olsun değil mi
çok sağol cnımcım... hayırlısı olsun önclikle.. sğlıklı,aklı fikri yerinde,ayıpsız kusursuz olsun da cnm hayırlı evlat olsunlar yeterkii.. bakalım kızdan sonra erkek büyütmeyi de yaşıcaz inş. rabbim izin verirse.. gamyoncuiremsu sende çok yoruyosun kendini cnm yaa.. diat et birazcık kendinee.. doktora git mutlakaa.. yoksa gelip ben götürcem hee... kaç saatlık yol şurdan oraya :)))

kızlarr ben çamaşır katlıcam daha.. kızım uyanmadan işlerimi hallediyim.. akşam oul çıışı daannanemize gidip bu gece orda kalıcaz inş.. birazdan gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…