tarhancığım boşver canımcım yaa rabbim ıslah etsin hamiş insanlarla ne uğraşır bu insanlar anlamam yaa canım az daha sabret zaten doğum iznine ayrılırsın yakında bitanem
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk. işyerimle ilgi sorunlardan dolayı. eşim işsiz olmasaydı bugün kesin işi bırakırdım
neyse günün olayı alminanun amniyosentez sonucu. alminacım gözün aydın, geçmiş olsun. inan o kadar çok sevindiim ki sonucun iyi çıkmasına bundan sonra hamileliğin çok daha güzel geçecektir eminim.opuyorumnanaktan
Anlat ki rahatlayasın canım.Şuda iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz hepberaber mutlu olup hep beraber üzülüyoruz.
saol canım benim. 5 yıldır bu işi yapıyorum. karşımdaki benden daha tecrübeli meslektaşım ve de patronum. bugün ordan oraya koşturdum bi işi yetiştirmek için. hem de topallaya topallaya. ayağımda çıkan nasır yüzünden topallıyorum uzun zamandır. doktor hamile olduğum için nasırı alamıyor. yine de kadın bana yavaş olduğumu işi yetiştirmek için çaba harcamadığımı söylüyor. tamam ben normalde de ağırkanlı bir insanım ama her çalışanın iyi ve kötü yönleri vardır. gebze de benden daha bilgili ve hızlı çizen bir mimar bulması mümkün değil. övünmek değil bu herkes söylüyor bunu. çünkü o kadarını yapanların hepsi kendi bürolarını açar zaten. bir ben kaldım açamayankaydirigubbakcemile3
normalde ben yaptığım işi beğenmeyen insanın yanında çalışmam ama zaten 2-3 ay sonra işi bırakacam. eşim de işsiz bebek de geliyor. o yüzden rest çekemiyorum ya çok ağırıma gitti. akşamdan beri ağlıyorum. allahtan eşim dün geceden uykusuzdu da erken yattı yoksa ona farkettirmemek için iyice kasılacaktım.
off bende amma mızırdandım valla kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
kızlarr biz geldikk... oğlumla birlikte :))))
maşallah paşamın herşeyi çok iyiydii.. boşuna panik yapmışım.. kalbimiz de gayet normal atıyodu...ellerimiz yumruk yapmışızz.. tekmeler flnn ohh.. 19+1 olmuşuz allahıma şükürr.. yalnız kilo-boy söyleyemedi dr.umuz ultrasondan kaynaklanıyomuşş.. ama bacaklarını falan ölçtüü.. herşeyimiz 19 haftayı doldurmuş gibiymiş.. ailede uzun boylu çok aliba dedi.. dayımız 1.85 deyince oo iyi o zaman oğlan dayıya çekermişş dedi.. ben tabii kesin erkek mi yanii dedim :))) söylememişlerm,ydi dedi.. bu arada gittiğim dr. kendi özel doktorumun ablası.. bize yakın bi özel tıp merkezinde dr. benimki ona yönlendirdi.. kendisi bursa dışında olduğu içinn.. neysee dur bakalım dedii.. bacaklarının arasına baktıkk.. bi güzel açtı bacaklarınıı :)) doktorumuzun dediğine göre çoğu zaman torbalarını :) görmek yeterli değilmiş.. kız olupta etli olabilir ve yanıltabilir dedii.. ama göbek kordonu dışında pipisi de burda dedi.. 3. erkek tahmini deyince o zaman şaşma olmaz artık deyip gülüştük :))
allahıma şükürer olsunn içim rahatladıı.. yoksa 4 aralığa kadar bayram sonuna kadar yanii bu kuşukuyla nasıl dayanırıdmm... bana oğluşum bayram için el sallamadı valla yumruk attı kerata :)))) şimdi yemeğimi koyiim gelicemm... öptüm hepinizii.. daha üzerimi bile değiştirmeden yazıyom vallaa :))
Günaydın kızlar geçmişi okumadan hemen yazayım dedim.Dün Adanya gittik.Eniştemin yattığı başken hastanesine teyzemle görüştük.
öğlen yanına girmiş teyzem eniştem heyecanlanmış
kalp atışlaaaarı falan sıklaşmış teyzem
sakın ol ahmet demiş
Eniştem
gözleriyle ellerini işaret etmiş
teyzem demiş ki ahmet senin için o serumlar cihazlar demiş
eniştem hayır anlamında gözlerini yapmış
tekrar işaret etmiş
teyzem battaniyeyi kaldırmış
eniştemin elleri bağlı:gitme:
biz oradayken doktoru aradı oğlu dedi ki saat 9,30 du
oğlu annemi duymuş onu 3 çocuğunun da aşağıda ve onu çok sevdiğini söyler misiniz dedi
durumunu stabil tutmaya çalışıyorlarmış
teyzem 1 haftadır antibiyotiğe cevap vermiyor dedi
bu arada antibiyotik türkiyedeki en güçlü antibiyotikmiş
yurt dışından da getirtmişler ama
Yok yani
teyzem bekleyin her an dedi
dua edin arkadaşlar...
Şimdi bir geçmişi okuyayım...
günaydın şekerlerrr biz geldik oğluşumlaaaa :))
doktordaydık bugünn.. oğlumuzu gördük tamm 310 gr olmuş yavrumm:))hihoyyyt kıpır kıpırdı oynayıp duruyordu içerde.. doktor bugüne kadar herşey iyi gelişti çok iyi dedii..10 aralığa ayrıntılı usg ye gün verdi.. inşallah o da iyi geçer..
reflü başlamış bende dün gecede yatamadım zaten yemek borum yandı durdu.. doktor şurup verdi inşallah iyi gelir..
merhaba kızlar ben 009 nisan annesiyim :) domuz gribi ve aşısını araştırırken şu konuyu okuyunca sizinle paylaşmak istedim
Sağlık Bakanlığı, hamilelere, bağışıklık yapma gücünü artıran, ancak kamuoyunda tartışmalara yol açan "Adjuvan" maddesi içermeyen domuz gribi aşısından uygulayacak.
Sağlık Bakanlığı Türkiye'ye aşı temin edecek firmalardan biriyle yaklaşık 1 milyon doz "Adjuvansız aşı" alınması konusunda sözleşme imzaladı.
Anlaşmaya göre, söz konusu aşıların Aralık ayında Türkiye'de olması bekleniyor.
Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi (RSHM) Başkanı Doç. Dr. Mustafa Ertek, gebeliğinin özellikle son 3 ayındakilerde domuz gribinin risk yarattığını belirtti.
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ile Avrupa Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezi'nin gebelere de adjuvan içeren aşı uygulanabileceğini bildirdiğini kaydeden Ertek, "Bu tür konularda karar hekime bırakılıyor, ancak gebelere mümkün olduğunca hiçbir kimyasal ve biyolojik madde verilmemesi gerekiyor. Bu nedenle gebelere adjuvansız aşı uygulanmasına karar verildi" diye konuştu.
Adjuvan nedir?
Aşının bağışıklık yapma gücünü artıran madde "Adjuvan" olarak adlandırılıyor. Türkiye'de uygulanacak aşılar adjuvan olarak "skualen" maddesi içeriyor.
Aşı adjuvanla birlikte yapılınca bağışıklık kazanma potansiyeli daha çok artıyor. Bazı ülkelerde söz konusu maddenin özellikle hamilelerde yan etkilere neden olduğu iddiaları gündeme getiriliyor.
ABD'deki aşılarda adjuvan maddesi bulunmazken, Avrupa'daki aşılar bu maddeyi içeriyor.
Uzmanlar, "Adjuvana bağlı yan etki görülebilir mi" sorusuna kesin yanıt veremezken, "Gerçekleşme olasılığı düşük ihtimaller nedeniyle insanların aşıdan mahrum kalmasının doğru olmadığını, böyle bir yan etkinin olup olmayacağı şimdiden bilinmeden spekülasyon yaratılmasının doğru olmadığını" belirtiyor.
kızlarr biz geldikk... oğlumla birlikte :))))
maşallah paşamın herşeyi çok iyiydii.. boşuna panik yapmışım.. kalbimiz de gayet normal atıyodu...ellerimiz yumruk yapmışızz.. tekmeler flnn ohh.. 19+1 olmuşuz allahıma şükürr.. yalnız kilo-boy söyleyemedi dr.umuz ultrasondan kaynaklanıyomuşş.. ama bacaklarını falan ölçtüü.. herşeyimiz 19 haftayı doldurmuş gibiymiş.. ailede uzun boylu çok aliba dedi.. dayımız 1.85 deyince oo iyi o zaman oğlan dayıya çekermişş dedi.. ben tabii kesin erkek mi yanii dedim :))) söylememişlerm,ydi dedi.. bu arada gittiğim dr. kendi özel doktorumun ablası.. bize yakın bi özel tıp merkezinde dr. benimki ona yönlendirdi.. kendisi bursa dışında olduğu içinn.. neysee dur bakalım dedii.. bacaklarının arasına baktıkk.. bi güzel açtı bacaklarınıı :)) doktorumuzun dediğine göre çoğu zaman torbalarını :) görmek yeterli değilmiş.. kız olupta etli olabilir ve yanıltabilir dedii.. ama göbek kordonu dışında pipisi de burda dedi.. 3. erkek tahmini deyince o zaman şaşma olmaz artık deyip gülüştük :))
allahıma şükürer olsunn içim rahatladıı.. yoksa 4 aralığa kadar bayram sonuna kadar yanii bu kuşukuyla nasıl dayanırıdmm... bana oğluşum bayram için el sallamadı valla yumruk attı kerata :)))) şimdi yemeğimi koyiim gelicemm... öptüm hepinizii.. daha üzerimi bile değiştirmeden yazıyom vallaa :))
ilk önce geçmişi okumadım daha doktora gidenler umarım güzel haberlerle dönmüştür bizde teyzoşları kızımızla bayramlaştık en sonunda detaylı usgye girdik şükürler olsun herşeyim gayet sağlıklıymış bu arada sevgili dünürüm sağolsun o olmasa bizd bayramdan sonraya ancak görüşrüdük kızımızla aslında çoktan geldikte yemek bulaşık falan derken küçük görümcemde bizdeydi ancak oturup yazabildim doktorumuzla bidahaki randevumuz bir ay sonra minik kızım elini yüzüne vermişti canım benim yaa o kadar tatlıydıki üçlü testimizi yine yanımda götürmüştüm doktor amcası gayet güzel dedi doktoruma sordum normalmi sezeryanmi diye seçenek senin dedi anne eğer ben normal yaparım diyosa sorun yok dedi ben de cık dedim güldü babası o kadar komiktiki kızımın heryerini gördük şimdiden dedi ama kilosunu falan öğrenemedik sormayı unuttum yine yaa ben çok unutkanım dünürcüğüm aşıyıda sormayı unutmuşum heyecandan ama diğer gitmem inşallah herşeyi soracağım inşallah biraz doktor amcamızla tanışma faslı olduğu için oldu sanırım:)))
iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(
tarhancığım sendeüzülme canım bebeğinide üzme.bazı insanlar maalesef böyle kıymet bilmezler,inşallah yaptıkları hatanın farkına varırlar
saolun kizlar cvp lariniz icin iyigeceler sizlere-tatlicadiarzu-
canım boşver dmesi kolay biliyorum ama takmamaya çalışş.. o konuşsun dursun duyma senn.. şurda kaç ayın kaldı ki işten ayrılmak içinn.. oğlunu daetkileme bu durumdan gamyoncuiremsu hıı tabiki anlatıcasın cnmm.. iyi kötü herşeyimizi paylaşmak için burda toplanmadıkmıı.. kaydirigubbakcemile5 insan anlatınca rahatlıyo biraz...
saol canım benim. 5 yıldır bu işi yapıyorum. karşımdaki benden daha tecrübeli meslektaşım ve de patronum. bugün ordan oraya koşturdum bi işi yetiştirmek için. hem de topallaya topallaya. ayağımda çıkan nasır yüzünden topallıyorum uzun zamandır. doktor hamile olduğum için nasırı alamıyor. yine de kadın bana yavaş olduğumu işi yetiştirmek için çaba harcamadığımı söylüyor. tamam ben normalde de ağırkanlı bir insanım ama her çalışanın iyi ve kötü yönleri vardır. gebze de benden daha bilgili ve hızlı çizen bir mimar bulması mümkün değil. övünmek değil bu herkes söylüyor bunu. çünkü o kadarını yapanların hepsi kendi bürolarını açar zaten. bir ben kaldım açamayankaydirigubbakcemile3
normalde ben yaptığım işi beğenmeyen insanın yanında çalışmam ama zaten 2-3 ay sonra işi bırakacam. eşim de işsiz bebek de geliyor. o yüzden rest çekemiyorum ya çok ağırıma gitti. akşamdan beri ağlıyorum. allahtan eşim dün geceden uykusuzdu da erken yattı yoksa ona farkettirmemek için iyice kasılacaktım.
off bende amma mızırdandım valla kusura bakmayın kızlaropuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(
bebegcim ne mutlu sana bende bugün doktordaydim ama ben ögrenemedim acmadi bacaklarini ama cok tatli bi ultrason resmi verdi onu sevip duruyom byüymesi gayet norrmalmis hersey yolunda:Saruboceq:
çok sağol teyzoşumuzcok sevindim canimadina herseyin yolunda olmasina sevndim
bebeginede mansallah:Saruboceq:
çok sağol cnımcım... hayırlısı olsun önclikle.. sğlıklı,aklı fikri yerinde,ayıpsız kusursuz olsun da cnm hayırlı evlat olsunlar yeterkii.. bakalım kızdan sonra erkek büyütmeyi de yaşıcaz inş. rabbim izin verirse.. gamyoncuiremsu sende çok yoruyosun kendini cnm yaa.. diat et birazcık kendinee.. doktora git mutlakaa.. yoksa gelip ben götürcem hee... kaç saatlık yol şurdan oraya :)))iyi geceler kızlar
bugün güzel haberler üstüste gelmiş ne güzel
bebegcim çok sevindim canım oğlun olmasına kızın vardı zaten bide oğlun olsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?