2010 Nisan Anneleri

günaydın hepinizee :)))
yarın büyük gün bebişimi görecem,cinsiyetimizde kesinleşecek artık inşallah.
5 haftadır görmüyorum bebeşimi:) yarında 3 lü testimiz ve detaylı usg olacak.

günaydın kızlarrrrrrrrr ....

canımmm çok sevindim bebişinin iyi olmasınaaa opuyorumnanaktan maşallah sağlığı yerindeymış.. inşallah hep böyle olur annesi. demek elleri ile yüzünü kapatmış.. kız oldugu nerdende belli utangaç bebiş :asigim:

bebegcimm maşallah oğluşana tatlım... sonunda kesinleşmesine çok sevindimm .. çok güzel bir kız bir oğlan.. darısı başımıza inşallah :))

aliminaa gözünaydın tatlımm.. bundan sonra güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah..

ayy bugun çok komik hissediyorum kendimi;resmen hamiş gibiyim artıkın ,2. ayımda aldığım kot elbisemi bugun ilk kez giydim,ama alışamadım ben hep normal tarzı benimsemişim ya bu bana tuaf geldi ,yadırgadım etek gibi dursun diye hırka giydim üstüne....
bide karnım elbisede de çok belli değil ama beş aylık olcaz artık yaaaa;benim azman göbüşüm nerelere kayboldun yaww sen....

özgeeeeeeeee senin azman göbüşün resmini koysana canım ya bizde görelim ilk halini biliyoduk

günaydın cnm... hayırlı ve iyi haberlerle dön inş. yarın dr.dan.. inş. cinsiyetinizde kesinleşir..
günaydın kızlarrrrrrrrr ....

bebegcimm maşallah oğluşana tatlım... sonunda kesinleşmesine çok sevindimm .. çok güzel bir kız bir oğlan.. darısı başımıza inşallah :))
.
gamyoncuiremsu çok sağol canımm... bakalım canımm.. ben kızdan sonra hala alışabilmiş ve iinanabilmiş değilim ama hayırlısı.. inş. değişmez bi daha :) gerç hiç değişmedi şu ana kadar3 tahmin erkek ,1kesin erkek kararıı.. yanılma ihtimali olmaz diyorum artık ama kaydirigubbakcemile3 nebüyükmutluluktur düşünebiliyorum cnm.. kızım ve oğlum zemuszemus allahım o günleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin hepimize... :Saruboceq:
resmini eklesen de bizde görsek ama maleseff... laelaelaelaelae
özgeeeeeeeee senin azman göbüşün resmini koysana canım ya bizde görelim ilk halini biliyoduk
evet cnm sadece ilk halini biliyoruz haklısın.. amaözgecimm bu aralar sadece ciciler bölümüne eleyin de görelim.. göbüşünü ekle de görelim diyo sadece kaydirigubbakcemile3 kendsinin bişey elediği yokk.. laelaelaelaelae accık kızdırayım da belki ekler.. :dance: akşama 2hafta geçmiş olmasına rağmen değişim olmasa da ekliyim diyorum bende inş..

kız artık azman falan değil,o gazmış yaa...
diyorum ya nerde o eski azman göbüşüm,oğlum utangaç çıktı saklanıyo fundacım....
şimdi hamiş jilesi de giyince kendimi baya komik hissettim kız,.....
eşim çekse koyarım tatlım.....
bi şansımı deniyim.....

Kızlar bana sabah kadınlar klübünden mail geldi Advanced Woman Calender hakkında onu kurduysanız hemen silin.bütün şifrelerinizi de..Haber vereyim dedim...

kız refiye varya acayippp kızdım hemencecik ekliycem aayyy nedendir bilmem bi dünya sey var ekliycek elim gitmiyo yaa,eşim gaztesini okusun çekcek resmimi bekliyorum,bebişin ciclerinide ekliycem aklımda yaww......kaydirigubbakcemile3

ozaman size bayram için beyendiğim cicileri ekliyim çok hoşlar istanbulda olanlar bulabilirler bakırköy lord hamile giyimde.....

herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun hepinize.
doktora giden arkadaşlar gözünüz aydın şöyle bir baktım şükür hep iyi haberlerinizi okudum. alminacım gözün aydın canım sonucuna çok sevindim hepimiz merakla bekliyormuşuz demek

herkese günaydınlar...biz cok şükür iyiyiz.bayram sonu kontrolümüz..tatlı yiyince kıprişiyo benmki.cok tatlı...iş yerimde 2 hamile bayan var.aynen nisan annesi onlarda.ama hissetmiyolar.bana gaz diyoolar töbe töbee..

anneee, avukat44, ayse_denizy, bebeg83+, budebe+, dsa06, ruzenin+,esros,ronesans günaydın kızlar.Hayırlı cumalarınız olsun.

slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(
Maşallah bebişine.Kız heralde utanıyor bebişin:)))

GÜZEL HABERLERıNı BEKLıYORUZ CANIM.

kızlarr ben kapatıyorum artık.. birazcık hece ve kelime çalışalım... dün sınavda 1 tane harf hatamız olmuş sadece ama olsun.. hepinize iyi günler diliyorum şimdilik.. okul dönüü girebilirsem görüşürüzz... olmazsa akşam annemlerden artıkk.. öptüm hepinizii...

bu kıyafetler çok şeker ya bayıldım hepsine ama ben nedense kışın elbise giyemem donar bi tarafım........hadi kocişin çeksin seni görelim.....

amann mehtap yaa.. hep ben çıkıcağım zaman geliyosun kızz sende.. öptüm cnımmm....

günaydın yosuncuğum nasılsın?sanada hayırlı cumalar........
bebegcim kolay gelsin sanada ve edamızada.............edayı öp benim için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…