ilk önce geçmişi okumadım daha doktora gidenler umarım güzel haberlerle dönmüştür bizde teyzoşları kızımızla bayramlaştık en sonunda detaylı usgye girdik şükürler olsun herşeyim gayet sağlıklıymış bu arada sevgili dünürüm sağolsun o olmasa bizd bayramdan sonraya ancak görüşrüdük kızımızla aslında çoktan geldikte yemek bulaşık falan derken küçük görümcemde bizdeydi ancak oturup yazabildim doktorumuzla bidahaki randevumuz bir ay sonra minik kızım elini yüzüne vermişti canım benim yaa o kadar tatlıydıki üçlü testimizi yine yanımda götürmüştüm doktor amcası gayet güzel dedi doktoruma sordum normalmi sezeryanmi diye seçenek
senin dedi anne eğer ben normal yaparım diyosa sorun yok dedi ben de cık dedim güldü babası o kadar komiktiki kızımın heryerini gördük şimdiden dedi ama kilosunu falan öğrenemedik sormayı unuttum yine yaa ben çok unutkanım dünürcüğüm aşıyıda sormayı unutmuşum heyecandan ama diğer gitmem inşallah herşeyi soracağım inşallah biraz doktor amcamızla tanışma faslı olduğu için oldu sanırım:)))
günaydın cnm... hayırlı ve iyi haberlerle dön inş. yarın dr.dan.. inş. cinsiyetinizde kesinleşir..günaydın hepinizee :)))
yarın büyük gün bebişimi görecem,cinsiyetimizde kesinleşecek artık inşallah.
5 haftadır görmüyorum bebeşimi:) yarında 3 lü testimiz ve detaylı usg olacak.
gamyoncuiremsu çok sağol canımm... bakalım canımm.. ben kızdan sonra hala alışabilmiş ve iinanabilmiş değilim ama hayırlısı.. inş. değişmez bi daha :) gerç hiç değişmedi şu ana kadar3 tahmin erkek ,1kesin erkek kararıı.. yanılma ihtimali olmaz diyorum artık ama kaydirigubbakcemile3 nebüyükmutluluktur düşünebiliyorum cnm.. kızım ve oğlum zemuszemus allahım o günleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin hepimize... :Saruboceq:günaydın kızlarrrrrrrrr ....
bebegcimm maşallah oğluşana tatlım... sonunda kesinleşmesine çok sevindimm .. çok güzel bir kız bir oğlan.. darısı başımıza inşallah :))
.
resmini eklesen de bizde görsek ama maleseff... laelaelaelaelaeayy bugun çok komik hissediyorum kendimi;resmen hamiş gibiyim artıkın ,2. ayımda aldığım kot elbisemi bugun ilk kez giydim,ama alışamadım ben hep normal tarzı benimsemişim ya bu bana tuaf geldi ,yadırgadım etek gibi dursun diye hırka giydim üstüne....
bide karnım elbisede de çok belli değil ama beş aylık olcaz artık yaaaa;benim azman göbüşüm nerelere kayboldun yaww sen....
evet cnm sadece ilk halini biliyoruz haklısın.. amaözgecimm bu aralar sadece ciciler bölümüne eleyin de görelim.. göbüşünü ekle de görelim diyo sadece kaydirigubbakcemile3 kendsinin bişey elediği yokk.. laelaelaelaelae accık kızdırayım da belki ekler.. :dance: akşama 2hafta geçmiş olmasına rağmen değişim olmasa da ekliyim diyorum bende inş..özgeeeeeeeee senin azman göbüşün resmini koysana canım ya bizde görelim ilk halini biliyoduk
özgeeeeeeeee senin azman göbüşün resmini koysana canım ya bizde görelim ilk halini biliyoduk
Maşallah bebişine.Kız heralde utanıyor bebişin:)))slm kizlar nasilsiniz bugün bebegimi gördüm cok tatliydi büyümüs,400gr,21 cm olmus.ama cinsiyetini ögrenemedik yine(
günaydın hepinizee :)))
yarın büyük gün bebişimi görecem,cinsiyetimizde kesinleşecek artık inşallah.
5 haftadır görmüyorum bebeşimi:) yarında 3 lü testimiz ve detaylı usg olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?