2010 Nisan Anneleri

bende yarın bakıcam kızıma ve kendime bişiylerr...bakalım... neler buluabilicezz :)))) belkide oğluşa da bi tulum fln alıveririrm arada :))))

günaydın kızlar biz geldik nasılsınız teyzoşlar bakalım bizde kahvaltımızı yaptık geldik sabah trt 1 de bir programda hurmanın hamilelikte doğuma yardımcı olduğunu söyledi bir doktor şimdide show tvde sanırım hamilelik hakkında konuşulcak kızlar bir bakın hem yazışalım hem kulağımız orda olsun gerçi ben fazla kalamayacağım birazcık temizlik yapıcam bugün mutfak dolabımın dışını faln sileceğim biraz bayram temizliği yapacağım gerçi yarında usta gelecek eve bu hafta çok yoğun olacağım yani

bende yarın bakıcam kızıma ve kendime bişiylerr...bakalım... neler buluabilicezz :)))) belkide oğluşa da bi tulum fln alıveririrm arada :))))

fundacım öpüyorum hemencik cnm...

zeyra... kolay gelsin cnm.. yorma kendini fezla emi...

mehtapçım.. işin zor valla.. allah kolaylık versin cnım.. olsun güzelim yaa biz bi şekilde görüşür kaynatırız :))))

herkese günaydın ve hayırlı cumalr arkadaşlar.
1 haftadır yoktum.geçmişe bir bakayım dedim.ama 130 sayfa olmuş.tam okuyamadım.testlerinin sonuçlarını alanlara iyi neticeler için çok sevindim.
hasta olanlara geçmiş olsun.
ailevi sorunlar yaşayanlara boşverin,inanın değmeyen kişiler için üzülmeye hiç değmez.
iş yerinde sorunlar yaşayanlar maalesef insanlarda merhamet ölmüş.kıymet bilmek ise çoktan defnedilmiş bile.
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenenler ve kesinleştirenlerede hayırlı olsun diyorum.
bende 3 gümdür rahatsızım.geçen c.tesi oğlum hastalandı.doktora götürdük.
eşim de bugünlerde hızır acil servis gibi çalıştığı için8tüm akrabalarını doktora o götürüyor,dün bir yakınına kan verdi.9o dagrip oldu. en son bende kaptım şifayı.kaç gündür duruşmalarım var.sabah gidip hemen eve geliyorum.oğlumda hasta hasta babasıyla gitmek zorunda kalıyor.kayınvalideme bulaşmasın diye ona bırakamıyoruz.okulada gidemiyor.şükür bugün evdeyim.birazda iyiyim.
grip bir bakayım dedim sizlere.3 gündür ıhlamur içmekten,mandalina kiwi yemekten artık mahvoldum.
birde buradaen ufak bir grip belirtisiyle doktora git hemne domuz gribi teşhisi koyuyorlar ne test ne bişey.zaten testin ankara istanbul vs. de yapılanı doğru sonuç veriyormuş.
doktoru oğluma bence zaten geçiriyor.aşı yaptırmanıza gerek yok dedi.
bende zaten gitmedim doktora.birşey yapamayacak zaten.şükür serum alacak kadar kötüde değilim.
d.gribi aşısı konusunda da kararsızım.doktoruma kontrolegidince soracağım ama muhtemelen yaptırmayacım.dün eşi doktor olan bir hakime hanımda biz yaptırmadık be soranlarada yaptırmayın diyoruz dedi.ben aşının kısa süreli etkilerinden çok uzun süreli etkisinden korkuyorum.ben neysede birde bebeğimin geleceği sözkonusu.birde malum kişiler bile ailecek yaptırmıyor.iyice kafam karıştı.doktorundan net bir cevap alan varmı aranızda?
bir haftanın acısını çıkardım.kaydirigubbakcemile2
herkese selamlar

hadi ben kaçtım.. byyyy..... cumanız mübarek olsun terar.. burda şu an selalar okunuyo :)

günaydın dünürcüğüm.biz iyiyiz damadınla siz de gelinimle iyisinizdir inşallah.....canım evet show tv de hamileyken domuz gribine yakalanma konusu konuşulacak...izleyin bencede.canım benimde mutfak dolabımın dışları çok kirlendi.bi ara bende el atayım

günaydın yosuncuğum nasılsın?sanada hayırlı cumalar........
bebegcim kolay gelsin sanada ve edamızada.............edayı öp benim için.....
Çokşukur canım sen nasılsın?

Hoşgeldin canım.Kolay gelsin kendinide yorma olurmu prensesin annesi:)

taabi al ya oğluşada.O eksikmi kalsın.:))

Günaydın-sanada hayırlı cumalar.Geçmiş olsun canım.Bende yaptırmayı düşünmüyorum eşime ve kızıma da tabii şimdilik.Elimizin altında var nasıl olsa. bizim buralarda şimdilik pek yok.Görülürse duruma göre bakacağız artık.

avukat 44 canım geçmiş olsun hepinize.........canım herkese evet d.gribi diyolarda h1n1 virüsü var mı diye kana bakmıyolarki.. o zaman biz neye göre d.gribi oluyoruz.neye göre her olan d. gribide hatta bunu atlatmış oluyo......nası yani daha yakalanmayacak mıyız?bilmiyoruz ki o hastalığı geçirip geçirmediğimizi.........

canımcım yaa bana şu an ev nasıl gözüküyo biliyomusun sanki 5 yıldır hiç ellenmemiş gibi bu hafta temizleyeceğiz artık eşimle onun nöbetli çalışmasıda iyi bu arada dolabımız geldi o kurulcak baza gelicek hep onları eşim tek yapıcak onada üzülüyorum ama ne yapim sağolsun sobamı sabah dolduruyo öyle çıkıyo ben sadece yemek bulaşık o kadar çamaşırları asıyorum birde ama bugün yavaş yavaş yapacağım artık bişeyler canımcım çok yormadan ddaha tüllerim yıkanıcak çok iş var çok olsun canım canımız sağolsun bebişler sağolsun yaparız inşallah ama ben hiç bukadar boşlamamıştım evi canımcım önceden elimden silgi bezleri düşmezdi kendimi resmen temizliğe vermiştim bebiş yokkenkaydirigubbakcemile3

bebgciğim saolasın canımcım yok yavaş yavaş yapıcağız teyzoşumuz merak etme sen sanada kolay gelsin hadi öptüm canımcım

ilkenurcuğum çok saolasın teyzoşumuz evet prensesimiz maşallah iyiydi keyfi yerinedeydikaydirigubbakcemile5

avukatcığım hoşgeldin canım geçmiş olsun bitanem

canım benim hoşbulduk bitanem benim tamam yormam canımcım ben gideyim kan şurubumu içeyim yaa ben hiç sevmiyorum şurup içmeyi ama ne yapim canım günde hemde iki kez yaa tek içsem olmazmı canım acaba

günaydın yosuncuğum.bizde iyiyiz.canım gerçekten kimseye şimdi kan tahlili yapmıyolarya o h1 n1 i taşıyıp taşımadığını bilmeden neden d.gribi diyolar.şunu biliyorum herkese d.gribi diyorlar ama normal gribede bunu dedikleri için sonradan gerçekten bu virüse yakalanabiliriz

dünürcüğüm çok yorma kendini tül-perde olayına sen girişme onları eşinle yapın.ağır kaldırma tüle perdeye uzanma.iyi canım gözünüz aydın dolabınız gelmiş,görümcenin yolladıklarıda geldi mi*çok yorma şu usta çıksın evinden öyle yaparsın daha çok karışmasın ev..........bende senin gibiyim canım çok iş yapmıyorum.sobamıda eşim dolduruyor sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…