2010 Nisan Anneleri

kızlarlütfen bana cevap verin yaaa:gitme:
canım onu msg şeklinde gelmiş arkadaşın birine kurmayın dedi.

canım benim hoşbulduk bitanem benim tamam yormam canımcım ben gideyim kan şurubumu içeyim yaa ben hiç sevmiyorum şurup içmeyi ama ne yapim canım günde hemde iki kez yaa tek içsem olmazmı canım acaba

İçebildin mi canım.Yok iki dediyse doktorun iki iç.Demekki kansızlık değerin yüksek canımcığım.

yosuncuğumgünaydın canım teşekkürler
ymercim
budebecim
zeyracım
canım hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşşekkürler.sağolasınız.

günaydın hepinizee :)))
yarın büyük gün bebişimi görecem,cinsiyetimizde kesinleşecek artık inşallah.
5 haftadır görmüyorum bebeşimi:) yarında 3 lü testimiz ve detaylı usg olacak.

bende 5 haftadır görmüyorum yarın görücem:CüvCüv:. çoookkkk meraklıyım. akşamları artık öyle hissettiriyor ki kendini sanki kocaman bişi varmış içimde gibi hissediyorum. inşallah normal büyüyüordur. bu arada dün üzerimi değiştirirken karnımı aynada gördüm ve şokkkk oldum. elbiseler giyiyorum sürekli göbüş çıkıyor ama sevimli şirin görünüyordu. çıplak hali hiç öyle değilmiş. ve birden o şekli almış insan hiç farketmez de kendi göbeğinden şok olur mu dimi?? delikafadulden
birde kan tesiti yaptırmıştım geçen gün dün aldım sonuçlarımı kolesterolum çıkmış. inanmıyorum dedim. hayatımın her döneminde zayıf, doğru düzgün bişi yemediğimden şekeri kolesterolü tansiyonu kan değerleri hep düşük ben. dün sonuçları alınca ürktüm. almayada ben gitmemiştim aile hekimim tereyağı tatlı falan yemesin demiş... bu hamileleik nelere kadir allahım yaaaa:bbo:

canım onu msg şeklinde gelmiş arkadaşın birine kurmayın dedi.

İçebildin mi canım.Yok iki dediyse doktorun iki iç.Demekki kansızlık değerin yüksek canımcığım.

canım doktorum demedi aslında eczacı dedi doktor sadece yamıştı dün canım içemedim bazalar geldi eşimde evde yok şimdi onlar eve kadar çıkardılar eşim akşam gelecek işten ev harap bir şekilde bende çıkayım yavaş yavaş bakayım şunlara canımcım öptüm hepinizi görüşrüz opuyorumnanaktan

ben iki lokma birşeyler yiyip geleyim.kahvaltıda etmedim.aslında sorun değil aç hissetmiyorum.zaten benim depomdakiler 8 bebeğe yeter ama malum hastalık hali.yemzsem iyileşemem.ben çooook kilolu başladım hamileliğe.şimdiye kadar 6 kilo vermişim.bakalım bundan sonra ne olacak?

kızlar bu arada tavsiyeler bölümünü okudunuzmu 2009 annelerinin çok güzel bir yazı yazmış 2009 annesi valla okuyun canlarım

kızlar eşim resim çekti ama düzenleyemediğim için koyamaıyorum buraya bi halletsem...üfff....

günaydın kılzar.. ayşecim ben görmüştüm linki ama kendim kurduktan sonra kaldırdım nolduuu

kızlar bu arada ben 2009 nisan annelri tavsiyeleri topiğine baktım bir arkadaş down sendromu hakkında yazmış, el küçük parmağından bahsetmiş çok kötü oldum bizimde küçük dediler ya. yarın doktorumuza gidicez ama çok evham yaptım şimdi.

canım birde yandan çekseydin ya senin göbüş küçülmüş valla azmanlık kalmamış

valla yok ufaldı göbüşüm kuzey utanıyomu ne???
akşam evde çekerim daha rahat olur hem kıyafetden de pek belli olmuyor sanki dar badi giyince daha çok çıkıyor....

[nazlıcım sorma valla ya iç karnımmı genişne anlamadım valla ,normalde hamiş kıyafeti giymezsem anlaşılmıyo ilk aylarda vardı şimdiki karnımdan büyük bir göbüş .....

slm kızlar ben geldim ancak valla kasa denetlemesi vardı başarıyla geçtik:lepi:
ruzenin çok güzel olmuş canım elbisen göbekden bişiy anlamadım ama
elbise süper nerden aldın bende istiyorum

anaa ben bu elbiseyi hiç sevemedim nedense,beyenmeden aldım,göbektenmi anlamadın kız yokki,elbiseyi annem beyendi güya bayram için almıştık ama ben giymiycem bunu,haznedarda hamile kıafetleri satan bi mağaza var ordan aldım canım....

Ay ne güzel nazlıcımm.Seninde güzel haberlerini alırız inşallah.Evet haklısın hamilelikte tüm dengeler değişebiliyor.Kızımda benim karaciğer sorunum olmamasına rağmen karaciğerim bitmişti tamamen. nöbetçi doktor alkolikmisin deyince hemşirelerde (arkadaşımdı) kahkahayı patlatmışlardı.:))

Hadi gözün aydın canım.Kendini boşa üzmüşşün.kaydirigubbakcemile5:lepi:

Özgecim hakikateN o azman göbüş kalmamış hiç. ELBİSEN GÜZELMİŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLAN.

CANINI SIKMA GÜZELİM.Senin ikilin üçlün iyi değilmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…