canım onu msg şeklinde gelmiş arkadaşın birine kurmayın dedi.kızlarlütfen bana cevap verin yaaa:gitme:
canım benim hoşbulduk bitanem benim tamam yormam canımcım ben gideyim kan şurubumu içeyim yaa ben hiç sevmiyorum şurup içmeyi ama ne yapim canım günde hemde iki kez yaa tek içsem olmazmı canım acaba
günaydın hepinizee :)))
yarın büyük gün bebişimi görecem,cinsiyetimizde kesinleşecek artık inşallah.
5 haftadır görmüyorum bebeşimi:) yarında 3 lü testimiz ve detaylı usg olacak.
canım onu msg şeklinde gelmiş arkadaşın birine kurmayın dedi.
İçebildin mi canım.Yok iki dediyse doktorun iki iç.Demekki kansızlık değerin yüksek canımcığım.
sonunda basardım.....:hooray:
canım birde yandan çekseydin ya senin göbüş küçülmüş valla azmanlık kalmamış
slm kızlar ben geldim ancak valla kasa denetlemesi vardı başarıyla geçtik:lepi:
ruzenin çok güzel olmuş canım elbisen göbekden bişiy anlamadım ama
elbise süper nerden aldın bende istiyorum
Ay ne güzel nazlıcımm.Seninde güzel haberlerini alırız inşallah.Evet haklısın hamilelikte tüm dengeler değişebiliyor.Kızımda benim karaciğer sorunum olmamasına rağmen karaciğerim bitmişti tamamen. nöbetçi doktor alkolikmisin deyince hemşirelerde (arkadaşımdı) kahkahayı patlatmışlardı.:))bende 5 haftadır görmüyorum yarın görücem:CüvCüv:. çoookkkk meraklıyım. akşamları artık öyle hissettiriyor ki kendini sanki kocaman bişi varmış içimde gibi hissediyorum. inşallah normal büyüyüordur. bu arada dün üzerimi değiştirirken karnımı aynada gördüm ve şokkkk oldum. elbiseler giyiyorum sürekli göbüş çıkıyor ama sevimli şirin görünüyordu. çıplak hali hiç öyle değilmiş.ve birden o şekli almış insan hiç farketmez de kendi göbeğinden şok olur mu dimi?? delikafadulden
birde kan tesiti yaptırmıştım geçen gün dün aldım sonuçlarımı kolesterolum çıkmış. inanmıyorum dedim. hayatımın her döneminde zayıf, doğru düzgün bişi yemediğimden şekeri kolesterolü tansiyonu kan değerleri hep düşük ben. dün sonuçları alınca ürktüm. almayada ben gitmemiştim aile hekimim tereyağı tatlı falan yemesin demiş... bu hamileleik nelere kadir allahım yaaaa:bbo:
Hadi gözün aydın canım.Kendini boşa üzmüşşün.kaydirigubbakcemile5:lepi:slm kızlar ben geldim ancak valla kasa denetlemesi vardı başarıyla geçtik:lepi:
ruzenin çok güzel olmuş canım elbisen göbekden bişiy anlamadım ama
elbise süper nerden aldın bende istiyorum
CANINI SIKMA GÜZELİM.Senin ikilin üçlün iyi değilmiydi?kızlar bu arada ben 2009 nisan annelri tavsiyeleri topiğine baktım bir arkadaş down sendromu hakkında yazmış, el küçük parmağından bahsetmiş çok kötü oldum bizimde küçük dediler ya. yarın doktorumuza gidicez ama çok evham yaptım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?