2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar tekrar uzun bir zamandan sonra burdayım................. düşük tehlikem hala geçmiş değil tekrar hastanede yatmak zorunda kaldım...........herkes iyidir inşallah............üçlü testimizide yaptık ama bir sorun var betahcg düzeyi biraz yüksek çıktı bir doktor önemli değil dedi ama başka doktor kafamı karıştıracak şekilde konuştu............sizin üçlü test sonuçlarınız nasıl çıktı........hiç böyle bir sorunla karşılaşan varmı.............ha bu arada bebeğim kız olabilir doktor öyle dedi tabi bize süpriz yapıp sonra değişmesse............aslında şu anda oturmam bile yasak size şöyle bir bakayım dedim...........tekrar akşama doğru bakabilirim herkes hayırlı cumalar diliyorum

CANINI SIKMA GÜZELİM.Senin ikilin üçlün iyi değilmiydi?

ikili iyi çıktı ama üçlü de bir değer riskli olabilir dediler, detaylı ultrasona gönderdiler orda da küçük parmağı için küçük dediler. yarın dr a gidicez ama okuyunca çok evhamlandım şimdi.

geçmiş olsun canım, ay şu testlerden illallah dedim ben ya. sıkma canını tatlım.

kimse bana bişi yazmıyo akannehir

canım bahsettiğin yazıyı okumadım.ama ben en önemli dawn sendromu belirtisinin ikili testle yapılan ense kalınlığı ölçümü olduğunu biliyorum.sırf serçe parmağının kısa olmasının belirti olduğunu düşünmüyorum.çünkü benim serçe parmağım yüzük parmağımdan oldukça kısa.üstelik genetikte değil.babamın eli çok güzeldi.annemim kide öyle.çok normal olduğumu söyleyemem ama inan down sendromlu değilim.hatta IQ normalin birazcık üstünde.yanlış hatırlamıyorsan sen ayrıntılı ultrasona girmiştin ve herşey çok güzeldi.galiba hamilelik bizi çok pinpirikli yaptı.bende 3 gündür bebeğimi hissetmiyorum.akşamları eşimin başının etini yiyorum. oda evham yapma.olan sana ve bebeğe oluyor diyor.oysa ben çok serin kanlıyımdır.her zaman herkese birşey başınıza gelince ağlayın peşin peşin ağlamak ne oluyor derim.ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.doktorada gitmek iştemiyorum daha 2 hafta var kontrolüme. dertli türküler dinliyorum.şimdi kubattan bu nasıl sevdaymış'ı dinliyorum.canını sıkma bebişin çok iyi inşallah ve çok sağlıklı

ruzenincim bende elbisene bayıldım.bence gömüşün haftana göre normal.(eski halini bilmiyorum.)sıra gündoğarkenden ellerimde çiçekler şarkısında.sizde severmisiniz?hele klibine bayılıyorum bu şarkının

vallahi kızlar ben şu testlerin sıkıntısından neler çektim benim de ikilim için binbir şey dendi yok sorunluymuşta falan filan beni korkutlar aslında bişi yokmuş sadece testi yapmayı unutmuşlar ....
bana üçlüye gerek yok dedi doktorum yaptırmıycam bende....

ah canım ya bende bi anlasam hangisi daha önemli. 2009 nisan annelerinden tavsiyeler bölümünde okudum ve koptum şu an yani. yazan arkadaş küçük parmağı kısalığı varsa şüphe edin demiş. benim ikilim iyiydi ama üçlü 1:318 çıktı. detaylıya gittik allaha şükür herşey normal ama serçe parmak küçük, doktorunuz karar versin dediler amniosentez için. şu an o kadar kötüyümki anlatamam yarın dr um ne dicek hiç bilmiyorum.

avukat saol canım beyendiğin için....
ben bu ara klasik müziğe taktım doktorum muaynanesindede çalıyordu bebeğin rusal gelişimi açısından çok önemliymiş ve gercekten bebiş rahatlıyo ben dinlerken sanki bunu birebir ultrasondada gördüm...

ezginin günlüğü ''düşler sokağı''gençliğimin şarkısı.harika ya.
ruzenincim ''mutlu ol bu bir emirdir ''diye bir kısa bir film var.sinan çetinin nette seyretmeni tavsiye ederim inan klasik müziği hiç böyle dinlememişsindir.oğlum bayılıyor ona, çoçuk mozart,beethoven öğrendi.

slm kızlar uzun zamandır yoktum ortalıkta kaydirigubbakcemile3
benim bebişim baya büyüdü hareketlerinide iyice hisseder oldum. suanda 17 haftalıgız. ve yakışıkllı bir tosun geliyor:) yavaş yavaş cicilerini almaya başladık ama beşiğini fln 6 ay olunca alıcam büyük eşyalarını beşik perdesi arabası fln hepsini.. beşik için anadolu yakasında önerebileceginiz bi yer varmı??
biz cicilerini eminönü havuzlu handan almayı düşünüyoruz hem uygunmuş hemde cok güzel şeyler varmış hemde koca han tamamen bebek eşyaları satıormus yani bir yerden herşeyini alıcaz inş..

doğum için nisan sonu diyor doktorum.. doğumu nasıl düşünüyorsunuz normalmi sezeryanmı ben normal düşünüyorum fakat cokda korkuyorum.

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

ağlamak isteyenler tam bize göre aslinda bunu burada daha çok kına gecesinde söylüyorlar ama ''alaaddin us''yüksek eyvanlarda bülbüller öter.
BEN ANNEMı ÖZLEDıM.mafoldumben

ruzenin elbisene bayıldım canım çok yakışmış sendemi lord dan aldın hamile kıyafetlerini bende ordan almıştım :)) öpüyorum seni

kimse bana bişi yazmıyo akannehir

HOŞGELDİN MAVİE.
alışverişte kolay gelsin.benim önceki sezenyandı.muhtemelen bu da öyle.bencede mümkün olduğunca normal düşün.hepsinin kendine göre zorluğu,kolaylığı var.ama normal en iyisi ve en kolay normal hayata dönüleniymiş.bencede öyle.artık çok duysakta yinede bir ameliyat bunu unutmamak gerekiyor.hayırlısı olur inşallah.
kızlarının adını ZEYNEP koyacak arkadaşalara ERKAN OĞUR''ZEYNEBİM''bakın kızınızın türküsü bile var.kızım olsaydı bende adını zeynep bengisu koyacaktım bu arada.
tamam tamam pes ettim bu kadar müzik yeter.ben kendin dinler kendim ağlarım:1shok:

Saol cnm bnm a.s.

Teşekkür ederim cnmcım.Gerçekten ihtiyacım var :Saruboceq:
Sağol cnm duan için teşekkür ederim.Gerçekten çok ihtiyacım var.bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Çok şükür zemuszemus

almina iyi haberler almana çok sevindim cnm.Rahatlamışsındır artık bebişlerinin keyfini çıkar :CüvCüv:

Eee kızlar nasılsınız bakalım.ıki gündür birşey yazamadım ama takip etmeye çalıştım.Sorun yok inş.:Saruboceq:

kızlarr biz geldik.. bi yandan mamamızı yiyip bi yandan accık neler aynattığınıza bakçaz...

ama geçmişe gitmeden sölemeden geçemicemm....

rüzgaryağmur.. canımm benim ikilim 1:6275 çıkmıştı down sendrom riski.. üçlüm de1:278 çıktı.. ve ben ne ayrıntılı ne amniosentez.. hiçbirini yaptırmadım.. içini ferah tut lütfenn.. takılma meleğinin parmağınaa...

saol canım benim

teyzoşlar bizde geldik kuru fasulyemizide ateşe koyduk patatesimizde haşlanıyo akşama salata için bizde az sonra yiyecez tarhana kaynattım çok iyi geliyo kışın tarhana siz neler yaptınız sonunda yavşta olsa mutfk dolaplarımıda sildim ama sadece dışını annem gelicekmiş beni aradı çok kızdı yaparım bir ara dedi sen hiç rahat durmazsın diye bir güzelde fırçaladı beni olsun anne işte bizler gibi evladını torununu düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…