canım neden riskliydi?Söylediysen bile balık hafıza sanırım şu an benimkisi
bende komple plesanta previa çıktı. böcüğümün eşi rahim ağzını tamamen kapatmış. 6. aydan sonra kanamalarım olabilirmiş ve doğum kasılmaları başlarsa eşi patlar ve bebeği ve benim hayatımı tehlikeye sokarmış. o sebeple 36 yı tamamlayabilirsek alınacak yavrumcum.
birde kızlar doktorum bana diş kanamam var diyince kan ilacı verdi adı ferplex fol onu kullanıcam birde elevite devam edeceğim sabah akşam kullancakmışım aranızda kullanan varmı kan ilacı sanırım özgeciğim sen kullanıyordun değilmi canım
bende bugün kü 3 lü taramada kan değerim düşük çıktığı için aynı ialcı elevitle beraber günde bi kere kullancam.
CANINI SIKMA GÜZELİM.Senin ikilin üçlün iyi değilmiydi?
merhaba arkadaşlar tekrar uzun bir zamandan sonra burdayım................. düşük tehlikem hala geçmiş değil tekrar hastanede yatmak zorunda kaldım...........herkes iyidir inşallah............üçlü testimizide yaptık ama bir sorun var betahcg düzeyi biraz yüksek çıktı bir doktor önemli değil dedi ama başka doktor kafamı karıştıracak şekilde konuştu............sizin üçlü test sonuçlarınız nasıl çıktı........hiç böyle bir sorunla karşılaşan varmı.............ha bu arada bebeğim kız olabilir doktor öyle dedi tabi bize süpriz yapıp sonra değişmesse............aslında şu anda oturmam bile yasak size şöyle bir bakayım dedim...........tekrar akşama doğru bakabilirim herkes hayırlı cumalar diliyorum
kimse bana bişi yazmıyo akannehir
canım bahsettiğin yazıyı okumadım.ama ben en önemli dawn sendromu belirtisinin ikili testle yapılan ense kalınlığı ölçümü olduğunu biliyorum.sırf serçe parmağının kısa olmasının belirti olduğunu düşünmüyorum.çünkü benim serçe parmağım yüzük parmağımdan oldukça kısa.üstelik genetikte değil.babamın eli çok güzeldi.annemim kide öyle.çok normal olduğumu söyleyemem ama inan down sendromlu değilim.hatta IQ normalin birazcık üstünde.yanlış hatırlamıyorsan sen ayrıntılı ultrasona girmiştin ve herşey çok güzeldi.galiba hamilelik bizi çok pinpirikli yaptı.bende 3 gündür bebeğimi hissetmiyorum.akşamları eşimin başının etini yiyorum. oda evham yapma.olan sana ve bebeğe oluyor diyor.oysa ben çok serin kanlıyımdır.her zaman herkese birşey başınıza gelince ağlayın peşin peşin ağlamak ne oluyor derim.ama şimdi ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.doktorada gitmek iştemiyorum daha 2 hafta var kontrolüme. dertli türküler dinliyorum.şimdi kubattan bu nasıl sevdaymış'ı dinliyorum.canını sıkma bebişin çok iyi inşallah ve çok sağlıklı
kimse bana bişi yazmıyo akannehir
slm kızlar uzun zamandır yoktum ortalıkta kaydirigubbakcemile3
benim bebişim baya büyüdü hareketlerinide iyice hisseder oldum. suanda 17 haftalıgız. ve yakışıkllı bir tosun geliyor:) yavaş yavaş cicilerini almaya başladık ama beşiğini fln 6 ay olunca alıcam büyük eşyalarını beşik perdesi arabası fln hepsini.. beşik için anadolu yakasında önerebileceginiz bi yer varmı??
biz cicilerini eminönü havuzlu handan almayı düşünüyoruz hem uygunmuş hemde cok güzel şeyler varmış hemde koca han tamamen bebek eşyaları satıormus yani bir yerden herşeyini alıcaz inş..
doğum için nisan sonu diyor doktorum.. doğumu nasıl düşünüyorsunuz normalmi sezeryanmı ben normal düşünüyorum fakat cokda korkuyorum.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Saol cnm bnm a.s.AttaQue inşallah güzel haberlerle dönersin canım doktordan.Söylesin artık aaaa kısarıs yoksa ona...
gelincik53 yesin teyzesi onu.Dönen kıçısını.Çok sevindim canım senin adına...
seyma88 maşallah bebişlere canım.Oyyyy Rabbim nazarlardan korusun sizi..
günaydın arkadaşlar..........
bebegcim güzel haberlerle gel inşallah.ne güzel bebeğini göreceksin.............
şeymacım dua edicem canım senin için....................
kızlar dün akşam benim sıpayı görmeliydiniz............nasıl tekmeliyo çoştu bizimdi.................babasına da ne tekmaler attı..........yerim ben kuzucuklarımızı yaaaaaaaaaaaa.............
Sağol cnm duan için teşekkür ederim.Gerçekten çok ihtiyacım var.bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi.Çok şükür zemuszemusseyma88cim... maşallah seymacım sana da bebişlerine de canım ama normal bu ağırlaşma ve ağrılar bize göre 2 kat daha fazla ve daha hızlı, önce yaşaman da normal rabbim yardım etsin ağrılarını azaltsın canım
bebeg83cüm... canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin oğluna el salla benim için de. gözün aydın bu arada erken göreceksin hadi
budebecim... gözün aydın canım ya insan ne kadar mutlu oluyo demi hissettiğinde yoğun olarak rabbim sağlık versin bebeklerimize
ademir47... ulusa gittinmi bilmiyorum ama oradaki anafartalar çarşısının en üst katında merdivenden çıkıp devsm edip sola dönüyosun solunda kalan ilk dükkanda çocuk için aradığın herşeyi bulabilirsin. ben çok beğendim orayı hatta birkaç bişey de aldım fiyatı da korkunç uygun. hamile kıyafeti için ise kızılayda sakaryanın orda iş bankasının olduğu arada bir pasaj var solda o pasajın hem alt hem üst katında hamile kıyafetleri satan dükkanlar var. ama bence üste hamile kıyafeti almaya en azından henüz gerek yok çünkü adı hamile olunca dünya para oluyo biraz büyük beden olan bişeyler bulabiliyorum ben dışarda ama pantolon falan mecburan alınıyo. inşallah kafana göre bişey bulursun şekerim
iyi aksamlar canlarım nasılsınız ben dün amnıosentezimi yaptırdım az once sonucunu aldım çok mutlutyum bir problem cıkmamış sizinle de paylaşmak ıstedım.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı kabul eyledi:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
kızlarr biz geldik.. bi yandan mamamızı yiyip bi yandan accık neler aynattığınıza bakçaz...
ama geçmişe gitmeden sölemeden geçemicemm....
rüzgaryağmur.. canımm benim ikilim 1:6275 çıkmıştı down sendrom riski.. üçlüm de1:278 çıktı.. ve ben ne ayrıntılı ne amniosentez.. hiçbirini yaptırmadım.. içini ferah tut lütfenn.. takılma meleğinin parmağınaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?