ruzenin elbisene bayıldım canım çok yakışmış sendemi lord dan aldın hamile kıyafetlerini bende ordan almıştım :)) öpüyorum seni
slm kızlar...
slm canım... nasılsın. benim pek keyfim yok kızlar yaaaa... eşim dükkanda bekliyor ama hiççç gidesim yok
bende çok severim onur akını.ben çıkayım kızlar.sonra görüşürüz inşallah.kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalın.neşeli kalınözgecim... kızz oğlanı nerene sakladın :)))) o başlardaki azman göbüş diye koyduğun resimler kimin göbeğiydi çabuk konuş :)))))) maşallah diyim cnm.. ama elbisden mi anlamadım daböyle geniş değil benim göbek diyodun... ben senin göbekte sivri bişey göremedim.. bayaa yayvan duruyoo... neyse başka dar bi kıyafetle de koyarsın da net görürüz :))))
ayşe_denizy.... denizcim.. o linki bende tıklayıp takvimi bi güzel yüklemiştim.. ama açılmadı benim bilg.dabende hemen sildim.. ama AttaQue arkadaşımız açıp bakmıştı bile hatta oğlum olcak demişti o takvme göre.. kimin paylaştığını da bilemicem valla ne yalan diyiim...
nazlıcım... yarın dr.dan hayırlıı güzell haberlerle geliceksin inş. cnmm...
yosun... kızz mehtap valla bende burda evde yalnızım ama deli gibi bi kahkahayı bastım.. karnım sancıdı valla gülmekten.. alkolik hee ... sen hee... :))))))
mavie... tekrar hoşgeldin cnm ... oğlun sağlıla gelsin inş.. sağlıkla doğumlar diliyorum...benim ilk doğumum sezeryandı.. muhtemelen bu da öyle olucaktırr... ama sen mümkün olucaksa eğer normal doğur..
avukatt... kızz yosunun anlattığı olaya güleyimmi sen,nşarkıları düşünüp ağlıyayımmı bilemedim valla... senden özendim bende açtım bakk... bilirmisin bilmem.. benden de sana onur akın'dan seviyorum seniigelsin.. arasından da gaybana geceler varr :)))
canım görüşürüz edamızı öp bizim için şekerciğim iyi günler sana annenlerden gir bir ara boş bırakma buraları kendine iyi bak bu arada canım sen kahve içme başka bişey iç arkadaşın sana sütlü kahve yapsın o zamn bizim zeynep öyle dedi dersin :1shok::1hug:kızlar bizede müsadee... akşam biliyosunuz edoşumu alıp anneme geçicez direk.. arkidişim aradı şimdi de bize gel birer kahve içeriz burdan okula geçeriz diyee.. kahve deyince kıramadım..
öpüyorum hepinizii.. giyinip süsleniyim de gidiyim barii.... iyi günlerr...
bebeg83, budebe, bursa82, nazliozger, RONESANS, TARHAN, ymer, zeyra Herkese merabaaa...
Okuldan yeni geldim ve size bir bakayım dedi...Maşallah sayfalar hızla ilerlemiş :)
Ben yeniyim , 4 gün önce katıldım aranıza ama 2,3 gündür çok yoğunum giremedim bi türlü...
canımcım hoşgelmişen sefalar getirmişen bitanem
Bu salı üçlü testimi yaptırcam ve bebişim cinsiyetini net olarak öğrencem :) Çok heyecanlıyım ...
aaa canım senin bebişlerin ikiz mi yoksa :) Eğer öyleyse maşallah canım size...Size bi daha nasılsınız diye sormayacağım hıııııhhh :sinifsinif: Kimse üstüne alınmamış aşk olsun mafoldumben
İnşaallah :)inşallah canımcım inşallah sağlıklı olunda gerisi önemli değil bitanem:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?