2010 Nisan Anneleri

kızlar bir yerde okudum babymaker diye gogoleda aratın indirin bebişiniz neye benzeyecek çıkıyo annenyemi babayamı ben yaptım ama ekleyemedim canlarım deneyin isterseniz

ben daha önce girdim ona, zenci çıktı kız bizim çocuk akannehir

Evet cnm bi kızım bi oğlum olacak inş.Teşekkür ederiz a.s.

Benim ablamın çocukları da ikiz,ayrı yumurta ikizleri , ikiside kız , çok şekerlerrr...
36+0 da doğdular ve küvöze girmediler...
Canım sana sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla bebeklerini kucağına almanı diliyorum...

İnşaallah :)
Canım liste varmı topikte ,göremedim de... bir bakmak istiyorum sizlere ve bebişlerinize...
var canım nisan anneleri listesi başlığında oradan bakabilirsinkaydirigubbakcemile5
ben daha önce girdim ona, zenci çıktı kız bizim çocuk akannehir
:1shok::uhm: ne kız ne zencisi vallamı benimkiside aynen polonyalı kızlara benzedi yaakaydirigubbakcemile3
iyyim canım tşkler..benimde pek keyfim var sayılmaz sıcaktan mayışmış halde oturuyom iş yerinde

gelinciğim hoşgeldin canım benim ojhhh ne güzel bende tarhanamı içiyorum hem sizlerle muhabbet ediyorumcokacimcoook

Gözünüz aydın cnm.İkiz doğumlar genelde 36.haftada oluyor ztn.çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Umarım hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz da sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza :ecrin_bebek:

var canım nisan anneleri listesi başlığında oradan bakabilirsinkaydirigubbakcemile5
Teşekkürler arkadaşlar , şimdi bakicammm...

İnşallah canımmm...

kızlar görüşürüz biz biraz kızımla dinlenelim çok yorulduk bugün görüşrüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öptüm

kızlar merhaba tekrardan yemek yaptım bugün evi sildim.bugün hiç ders çalışmak gelmiyor içimden ya uyumak istiyorum

inşallah şeymacım oğlumda akıllı olur

Bu dönemlerde yapılan şeylere bebişlerimiz meyilli oluyorlarmış.Mesela yabancı dil birşeyler dinleyebilirsin.Öğrenmelerinde kolaylık oluyormuş.Dikkat etmek lazım herşey bizim elimizde neye meyilli olmalarını istiyorsak ona hazırlık yapmak gerek şimdiden. yerimseniben

ben burdayım seymacım ama aynı zamanda işyerinde oldugum için sık sık yazamıyorum açık duruyor arada bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…