aaa canım senin bebişlerin ikiz mi yoksa :) Eğer öyleyse maşallah canım size...
kızlar bir yerde okudum babymaker diye gogoleda aratın indirin bebişiniz neye benzeyecek çıkıyo annenyemi babayamı ben yaptım ama ekleyemedim canlarım deneyin isterseniz
slm canım... nasılsın. benim pek keyfim yok kızlar yaaaa... eşim dükkanda bekliyor ama hiççç gidesim yok
Evet cnm bi kızım bi oğlum olacak inş.Teşekkür ederiz a.s.
İnşaallah :)
Canım liste varmı topikte ,göremedim de... bir bakmak istiyorum sizlere ve bebişlerinize...
var canım nisan anneleri listesi başlığında oradan bakabilirsinkaydirigubbakcemile5İnşaallah :)
Canım liste varmı topikte ,göremedim de... bir bakmak istiyorum sizlere ve bebişlerinize...
:1shok::uhm: ne kız ne zencisi vallamı benimkiside aynen polonyalı kızlara benzedi yaakaydirigubbakcemile3ben daha önce girdim ona, zenci çıktı kız bizim çocuk akannehir
iyyim canım tşkler..benimde pek keyfim var sayılmaz sıcaktan mayışmış halde oturuyom iş yerinde
Benim ablamın çocukları da ikiz,ayrı yumurta ikizleri , ikiside kız , çok şekerlerrr...
36+0 da doğdular ve küvöze girmediler...
Canım sana sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla bebeklerini kucağına almanı diliyorum...
Teşekkürler arkadaşlar , şimdi bakicammm...var canım nisan anneleri listesi başlığında oradan bakabilirsinkaydirigubbakcemile5
İnşallah canımmm...Gözünüz aydın cnm.İkiz doğumlar genelde 36.haftada oluyor ztn.çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Umarım hepimiz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçiririz da sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza :ecrin_bebek:
kızlar görüşürüz biz biraz kızımla dinlenelim çok yorulduk bugün görüşrüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öptüm
kızlar merhaba tekrardan yemek yaptım bugün evi sildim.bugün hiç ders çalışmak gelmiyor içimden ya uyumak istiyorum
merhaba canım kpss ye hazırlanıyorum
inşallah şeymacım oğlumda akıllı olur
ben burdayım seymacım ama aynı zamanda işyerinde oldugum için sık sık yazamıyorum açık duruyor arada bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?