2010 Nisan Anneleri

merhaba seyma88 canım bilgisayar başında değildim o yüzden göremedim küsme sakınnnnn. sana da mrhaba nasıl ikizler hareket varmı bugün?

merhaba seyma88 canım bilgisayar başında değildim o yüzden göremedim küsme sakınnnnn. sana da mrhaba nasıl ikizler hareket varmı bugün?

Ay canım ben yeni gördüm...Nasıl olalım.Çalışıyorum.Sinir stres.Şubatı bekliyorummm.İzine ayrılacam ya.Sen nasılsın

Erken görmüşsün biraz kaydirigubbakcemile3 Neden sinir stres yapıyorsun yazık bebişine yasakkelime Ben iyiyim çok şükür bugün rahatım sositososito

Merhaba cnm.Yok küsmem neden küseyim karakterimde yok çok şükür :Saruboceq: Ama karakterimde yok diye de görmezlikten gelmeyin hee alınıyor yavrularım kaydirigubbakcemile3 Bebişlerim bugün uslu biraz dün hiç durmadılar zorlandım bayağı.Öne geldikleri zmn çok zorlanıyorum oturup kalkarken felan.İki kardeş ortada buluşuyorlar bizde eşimle ayrılın ayrılın herkes köşesine diyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhaba kızlar biz geldik yine bir bakalım teyzoşlara dedik

dünürcüğüm yaa sorma ben çıkmışım sen girmişsin

iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim doktordan da yeni geldim
sabah sağlık ocağına gittim kan sayımı yaptırmak için bide bacağımdaki ekinozlardan dolayı
doktor baya endişelendi kan sayımı nı yaptırdı ama kendi doktoruna git istersen orda yaptır dedi bende dedimki burda tahlillerimi yaptırayım sonuçları alıp doktoruma götürürüm tamam dedi. sonra kendi doktorumu aradım dedim durum böyle sonuçları al ordaki doktora göster dedi eğer normal değerlerdeyse bana gelmene gerek yok . neyse saat 2,30 da aldım sonuçları ama o saatlerde bende felaket halsizlik oldu tansiyonum düşmüş sonuçları alırken ebe de yanımdaydı kanla ilgili olan değerlerim çok düşük çıkmış ama kolestrol vs de fırlamış doktorada gösterdim hiç vakit kaybetme doktoruna git dedi kan değerlerin çok düşük haftasonu daha da düşebilir risk alma diye. apar topar doktoruma gittik merkeze . o baktı kolestrol vs önemli değil dedi ama kanın düşmüş mesela kanda baktığı bir değer var o eğer 150 nin altına düşerse kanama başlar ve pul pul dökülmeler olur muş bende o değer 160 ama korkma dedi sadece çok dikkatli ol kendi vucudunu dinle bacağında ki morartılar artarsa hemen gel ama bir farklılık olmazsa bayramdan sonrayı bekle dedi o zaman duruma göre mikrobiyolojiye gönderirim dedi birde arkadaşlar 25. haftaya kadar bebeklerimizin en hızlı büyüdüğü dönemmiş ve sıkıntıların artacak kesinlikle yerden eğilip bişey kaldırma ayakta durma ve yorulma dedi. birde benim bebiş ters olduğu için çok çok daha dikkat et dedi.
işte böyle kızlar doktoruma gidince içim rahatladı eşimde bende öyle korkmuştukki
eve yeni geldim ve size bir bakayım dedim . şimdi dinleneceğim biraz
eğer kendimi iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum hepinizi

jnaz canım çok gecmiş olsun tatlım,dikkat et bebişede kendinede...
kan değerlerim benimd eçok düşük çıkmıştı,halsizlikten kafamı kaldıramıyordum ilaçlarla falan şimdi iyiyim,inşh sende bir an önce iyileşirsin canım.....
bol bol dinlen canım öpüyrum....

jnaz , geçmiş olsun canımm...Yoğun bir gün yaşamışsın...
Allah emanet canım bebişlerimiz...

canım benim çok sağoll
inşallah güzelim sanada çok geçmiş olsun
bu arada elbisenide gördüm çok şekermiş:)
bende 2 tane elbise diktim ama usb kablom olmadığı için pc ye atamıyorum
jnaz , geçmiş olsun canımm...Yoğun bir gün yaşamışsın...
Allah emanet canım bebişlerimiz...

melek çim çok sağol tatlım hiç sorma aslında ben panik değilimdir ama ebe olsun burdaki doktor olsun o kadar telaşlandılarki bende anlamadım .
sorma canım bi an o kadar endişelendimki bebişim için
rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

canım benim çok çok geçmiş olsun bitanem acil şifalar dileğimle benimde öyle morluk oluşunca gittiğimdeki doktor hamilelikte kan değerleri haftalar ilerledikce düşer dedi hatta benimki 11 küsürdü iyi dedi ama bol bol vitamin al dedi doktor bu gitmeme tahlil yapmadı ama canım direk kan ilacı verdi sanırım 20. haftadan sonra kullanılması gerekirmiş kan ilacının canımcım doktoruna gittiğinde söylersin sanada yazar bitane veya sen söylemedende yazabilir canım benim tekrar geçmiş olsuna.s

jnazcım geçmiş olsun canım.dikkat et endine.sen geç kaldın dr a gitmekte canım ya.........bolca dinlen bundan sonra,kan hapı versin doktorun mutlaka.tekrar geçmiş olsun........

dünüüüüüüüüüüüürrrrrüüüüüüümmmmm nerdesin canım ya bugün hiç konuşamadk

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz siz ve o guzel bebekleriniz ben bende bir nisan annesiydim 20 gun oncesine kadar ve bu bolumde cok aktif olamasamda hergun takipteydim.artik ne nisan annesiyim nede bir bebek sahibiyim.bebegim bana veda etti 4.ayimda dusuk yasadim ve bebegimi kaybettim ne nedeni nede sebebi var bu yasadigim olayin Rabbim verdi ve yine o aldi benden.hersey dugum dugum oluyor icimde ve beynimde hic birseye mecalim yok piskolojim cok bozuk ama ayakta kalmaliyim esim icin ve gelecek umutlarimiz icin oglumu umutumu kaybettim.umutlarimiz bitmesin diye ismi umut oldu yavrumun melegim kantlandi ve uctuuuuuuuu.

jnazcım dikkat et kendine.Büyük geçmiş olsun.a.s.

canım benimm yaaa.Çok kötü oldum şu an.Nasıl sebepsiz bir gidiş buRabbim sabır versin.Doktorun ne dedi peki.:gitme::çok üzgünüm:

tesekkur ederim canim henuz hic birsey belli degil neden dustugunu onlarda bilmiyor ama bende iki tane miyom var ustelik tiroid hastasiyim ben miyomlardan supheleniyorum doktorlarda bu konunun uzerine odaklanicaklar hamile kalmadan once sormustum doktora hamilelik esnasinda bebege zarari olurmu miyomlarin diye hayir dediler ama hamilelik ve dusuk esnasinda miyomlarim buyume yapmis bilmiyorum bu ay icinde belli olucak hersey ama cok buyuk bir beklettim yok nedenini hic kimse bulamicak cunku herseyi bilen rabbim bundada vardir bir hayir deyip icime aticam acimi doya doya yasicagim hepsi bu ben cok kotuyum ya yazamicam artik piskolojim cok kotu bunalimdayim.

tamam canım.Keşke elden bişey gelse.Allah veriyor ve yine o alıyor.Bizim şer bildiklerimizde hayr,hayır bildiklerimizde şer olabilir.Herşeyin en doğrusunu yüce yaradan bilir.Bizler ancak sabretmekle yetinebiliriz((((Kendini üzme desemde nafile biliyuorum.İnşallah sağlıklı bebişlerin dünyaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…