Size bi daha nasılsınız diye sormayacağım hıııııhhh :sinifsinif: Kimse üstüne alınmamış aşk olsun mafoldumben
Ay canım ben yeni gördüm...Nasıl olalım.Çalışıyorum.Sinir stres.Şubatı bekliyorummm.İzine ayrılacam ya.Sen nasılsın
merhaba seyma88 canım bilgisayar başında değildim o yüzden göremedim küsme sakınnnnn. sana da mrhaba nasıl ikizler hareket varmı bugün?
canım benim çok sağolljnaz canım çok gecmiş olsun tatlım,dikkat et bebişede kendinede...
kan değerlerim benimd eçok düşük çıkmıştı,halsizlikten kafamı kaldıramıyordum ilaçlarla falan şimdi iyiyim,inşh sende bir an önce iyileşirsin canım.....
bol bol dinlen canım öpüyrum....
jnaz , geçmiş olsun canımm...Yoğun bir gün yaşamışsın...
Allah emanet canım bebişlerimiz...
iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim doktordan da yeni geldim
sabah sağlık ocağına gittim kan sayımı yaptırmak için bide bacağımdaki ekinozlardan dolayı
doktor baya endişelendi kan sayımı nı yaptırdı ama kendi doktoruna git istersen orda yaptır dedi bende dedimki burda tahlillerimi yaptırayım sonuçları alıp doktoruma götürürüm tamam dedi. sonra kendi doktorumu aradım dedim durum böyle sonuçları al ordaki doktora göster dedi eğer normal değerlerdeyse bana gelmene gerek yok . neyse saat 2,30 da aldım sonuçları ama o saatlerde bende felaket halsizlik oldu tansiyonum düşmüş sonuçları alırken ebe de yanımdaydı kanla ilgili olan değerlerim çok düşük çıkmış ama kolestrol vs de fırlamış doktorada gösterdim hiç vakit kaybetme doktoruna git dedi kan değerlerin çok düşük haftasonu daha da düşebilir risk alma diye. apar topar doktoruma gittik merkeze . o baktı kolestrol vs önemli değil dedi ama kanın düşmüş mesela kanda baktığı bir değer var o eğer 150 nin altına düşerse kanama başlar ve pul pul dökülmeler olur muş bende o değer 160 ama korkma dedi sadece çok dikkatli ol kendi vucudunu dinle bacağında ki morartılar artarsa hemen gel ama bir farklılık olmazsa bayramdan sonrayı bekle dedi o zaman duruma göre mikrobiyolojiye gönderirim dedi birde arkadaşlar 25. haftaya kadar bebeklerimizin en hızlı büyüdüğü dönemmiş ve sıkıntıların artacak kesinlikle yerden eğilip bişey kaldırma ayakta durma ve yorulma dedi. birde benim bebiş ters olduğu için çok çok daha dikkat et dedi.
işte böyle kızlar doktoruma gidince içim rahatladı eşimde bende öyle korkmuştukki
eve yeni geldim ve size bir bakayım dedim . şimdi dinleneceğim biraz
eğer kendimi iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum hepinizi
jnazcım dikkat et kendine.Büyük geçmiş olsun.a.s.iyi akşamlar kızlar
bugün hiç giremedim doktordan da yeni geldim
sabah sağlık ocağına gittim kan sayımı yaptırmak için bide bacağımdaki ekinozlardan dolayı
doktor baya endişelendi kan sayımı nı yaptırdı ama kendi doktoruna git istersen orda yaptır dedi bende dedimki burda tahlillerimi yaptırayım sonuçları alıp doktoruma götürürüm tamam dedi. sonra kendi doktorumu aradım dedim durum böyle sonuçları al ordaki doktora göster dedi eğer normal değerlerdeyse bana gelmene gerek yok . neyse saat 2,30 da aldım sonuçları ama o saatlerde bende felaket halsizlik oldu tansiyonum düşmüş sonuçları alırken ebe de yanımdaydı kanla ilgili olan değerlerim çok düşük çıkmış ama kolestrol vs de fırlamış doktorada gösterdim hiç vakit kaybetme doktoruna git dedi kan değerlerin çok düşük haftasonu daha da düşebilir risk alma diye. apar topar doktoruma gittik merkeze . o baktı kolestrol vs önemli değil dedi ama kanın düşmüş mesela kanda baktığı bir değer var o eğer 150 nin altına düşerse kanama başlar ve pul pul dökülmeler olur muş bende o değer 160 ama korkma dedi sadece çok dikkatli ol kendi vucudunu dinle bacağında ki morartılar artarsa hemen gel ama bir farklılık olmazsa bayramdan sonrayı bekle dedi o zaman duruma göre mikrobiyolojiye gönderirim dedi birde arkadaşlar 25. haftaya kadar bebeklerimizin en hızlı büyüdüğü dönemmiş ve sıkıntıların artacak kesinlikle yerden eğilip bişey kaldırma ayakta durma ve yorulma dedi. birde benim bebiş ters olduğu için çok çok daha dikkat et dedi.
işte böyle kızlar doktoruma gidince içim rahatladı eşimde bende öyle korkmuştukki
eve yeni geldim ve size bir bakayım dedim . şimdi dinleneceğim biraz
eğer kendimi iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum hepinizi
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz siz ve o guzel bebekleriniz ben bende bir nisan annesiydim 20 gun oncesine kadar ve bu bolumde cok aktif olamasamda hergun takipteydim.artik ne nisan annesiyim nede bir bebek sahibiyim.bebegim bana veda etti 4.ayimda dusuk yasadim ve bebegimi kaybettim ne nedeni nede sebebi var bu yasadigim olayin Rabbim verdi ve yine o aldi benden.hersey dugum dugum oluyor icimde ve beynimde hic birseye mecalim yok piskolojim cok bozuk ama ayakta kalmaliyim esim icin ve gelecek umutlarimiz icin oglumu umutumu kaybettim.umutlarimiz bitmesin diye ismi umut oldu yavrumun melegim kantlandi ve uctuuuuuuuu.
tesekkur ederim canim henuz hic birsey belli degil neden dustugunu onlarda bilmiyor ama bende iki tane miyom var ustelik tiroid hastasiyim ben miyomlardan supheleniyorum doktorlarda bu konunun uzerine odaklanicaklar hamile kalmadan once sormustum doktora hamilelik esnasinda bebege zarari olurmu miyomlarin diye hayir dediler ama hamilelik ve dusuk esnasinda miyomlarim buyume yapmis bilmiyorum bu ay icinde belli olucak hersey ama cok buyuk bir beklettim yok nedenini hic kimse bulamicak cunku herseyi bilen rabbim bundada vardir bir hayir deyip icime aticam acimi doya doya yasicagim hepsi bu ben cok kotuyum ya yazamicam artik piskolojim cok kotu bunalimdayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?