tesekkur ederim canim henuz hic birsey belli degil neden dustugunu onlarda bilmiyor ama bende iki tane miyom var ustelik tiroid hastasiyim ben miyomlardan supheleniyorum doktorlarda bu konunun uzerine odaklanicaklar hamile kalmadan once sormustum doktora hamilelik esnasinda bebege zarari olurmu miyomlarin diye hayir dediler ama hamilelik ve dusuk esnasinda miyomlarim buyume yapmis bilmiyorum bu ay icinde belli olucak hersey ama cok buyuk bir beklettim yok nedenini hic kimse bulamicak cunku herseyi bilen rabbim bundada vardir bir hayir deyip icime aticam acimi doya doya yasicagim hepsi bu ben cok kotuyum ya yazamicam artik piskolojim cok kotu bunalimdayim.
slm canım.canım ben teteanoz aşısı olmadım ama bi arkadaşımız daha yaptırmıştı aşı onun kolunda da ağrı olmuştu.
canımm acının tarifi ve tesellisi yok biliyorum ama.. rabbim sabır versin sana.. bu olayı 4. ayında yaşamış olman daha da zordur inanırım.. bende bir düşük yaşamıştım ama 4 haftalıktı ve anlayamadan alışamadan düşmüştü.. seninki daha zor daha acı inanırım ama dayanıklı olmaya çalışş..inşallah tez zamanda hayırlısyla sağlıkla uzun ömürlü evlatlarını kucaklarsın cnımm... :Saruboceq:iyi aksamlar kizlar nasilsiniz siz ve o guzel bebekleriniz ben bende bir nisan annesiydim 20 gun oncesine kadar ve bu bolumde cok aktif olamasamda hergun takipteydim.artik ne nisan annesiyim nede bir bebek sahibiyim.bebegim bana veda etti 4.ayimda dusuk yasadim ve bebegimi kaybettim ne nedeni nede sebebi var bu yasadigim olayin Rabbim verdi ve yine o aldi benden.hersey dugum dugum oluyor icimde ve beynimde hic birseye mecalim yok piskolojim cok bozuk ama ayakta kalmaliyim esim icin ve gelecek umutlarimiz icin oglumu umutumu kaybettim.umutlarimiz bitmesin diye ismi umut oldu yavrumun melegim kantlandi ve uctuuuuuuuu.
kaydirigubbakcemile3 kızz ne bu sevinç anlamadım valla... akannehir ben yas tutuyo olurdum heralde... 1 gece gelemicem sabaha kadar mesaideyim dese (kii yılda bir olur belki) sabaha kadar ağlarım uyuyamam... mafoldumben allah seni napmasın emii.. gece gece güldürdün beni yaa...ohhh. kocamı yolladım bu öğlen istanbula çarşambaya kadar yok. yaşasın özgürlük.
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz siz ve o guzel bebekleriniz ben bende bir nisan annesiydim 20 gun oncesine kadar ve bu bolumde cok aktif olamasamda hergun takipteydim.artik ne nisan annesiyim nede bir bebek sahibiyim.bebegim bana veda etti 4.ayimda dusuk yasadim ve bebegimi kaybettim ne nedeni nede sebebi var bu yasadigim olayin Rabbim verdi ve yine o aldi benden.hersey dugum dugum oluyor icimde ve beynimde hic birseye mecalim yok piskolojim cok bozuk ama ayakta kalmaliyim esim icin ve gelecek umutlarimiz icin oglumu umutumu kaybettim.umutlarimiz bitmesin diye ismi umut oldu yavrumun melegim kantlandi ve uctuuuuuuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?