2010 Nisan Anneleri

canım benim çok üzüldüm rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah.........

yosuncuğum nasılsın?bugün sana bişey sormuştum h1n1 virüsü var mı yok mu bilmeden tüm grip olanlara domuz gribine yakalanmışsın diyorlarya bu insanar sonradan gerçekten bu gribe yakalansalar nerden anlayacaklar.çünkü 1 defa geçiriliyor,daha seni yakalamıyor diyorlarya...........ay çok tuhaf bi soru oldu ama aklıma çok takılıyor

slm canlar. ne var ne yok naıl gidiyor. princess of rain arkadaşım allahım sabır versin tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah. dediğin gibi rabbimiz veriyor ve onun dediği oluyor. kızlar ben 2 gün önce tetanoz aşısı oldum ve çok ateşlendim ogün kolum şişti hareket ettiremedim. hemşireme sordum koruyuculuğun yokmuş hiç dedi. kendim için hiç korkmadım ama bebeğim için korktum. önceki sayfaları okuyamadım sizlerde de böle olan varmıydı. hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın.

slm canım.canım ben teteanoz aşısı olmadım ama bi arkadaşımız daha yaptırmıştı aşı onun kolunda da ağrı olmuştu.

kızlar kredikartlari.net diye bi adres var oradan mağazaların o anki promosyon, indirim gibi bilgilerini öğrenebilirsiniz.

dünürcüğüm benim yaa sorma hiç konuşamadık canımcım ben bugün kendimi çok yordum özledim kız damadımı neler yaptı bakalım bizim kızl benimle temizlik yaptı eee gelin olacak öğrensin şimdiden

princess of rain canım benim bi kaç kere konuşmuştuk canım hatırlıyorum burada rabbim sabırlar nasip eğlesin canım inşallah tez zamanda rabbim umudunu sana yeniden yaşatır canımcım ne desem boş aslında rabbim sabırlar versin bitanem

butterflycığım geçmiş olsun canım bende vurdurmadım daha ayın 1 de inşallah vurdurcam canım tekrar geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla ağrı olabiliyomuş bitanem

ademirciğim ilahi kız valla komedisin haa kocasını yollayıpta böyle sevinen az bulunur valla ne diyeyim iyi tatiller o zamn:)))

slm kızlarr diyorum ama sadece tarhan açık görünüyoo.. gün içinde giremedim malesef.. şimdi de kardeşimi kandırıp resmimi çektirebilirsem eklicem diye girdim... inş. herkes için iyi bir gün olmuşturr.... geçmişi bi okuyiim bu aradaa....

merhaba kızlar nasılsınız çok şükür ben biraz ii oldum oğlumda iileşti
ama şimdi sinirden çatlayacam geçmişi okudum alıntılar yaptım tam gönderdim sayfa çok meşgulmüş bütün yazdıklarım gitti yaa

hasta olanlara geçmi olsun doktora gidenler cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın hasta olanlar allah acil şıfalar versin

iyi akşamlar kızlarr.. bende bu satte kimse girmez diye geziniyodum.. göbüşümü ekledim vee.. 17+6 da eklemişim en son .. şu an 19+3 üz.. 2 hafta bile olmamış pek bi değişim de yok ama olsun annemlere gelmişken ekliyim dedim...

hacercim... çok geçmiş olsun cnm tekrardan.. site sorunlıu birkaç gündür cnm.. normaldirr.. hastalığı atlatmanıza sevindim cnmm...

canımm acının tarifi ve tesellisi yok biliyorum ama.. rabbim sabır versin sana.. bu olayı 4. ayında yaşamış olman daha da zordur inanırım.. bende bir düşük yaşamıştım ama 4 haftalıktı ve anlayamadan alışamadan düşmüştü.. seninki daha zor daha acı inanırım ama dayanıklı olmaya çalışş..inşallah tez zamanda hayırlısyla sağlıkla uzun ömürlü evlatlarını kucaklarsın cnımm... :Saruboceq:
ohhh. kocamı yolladım bu öğlen istanbula çarşambaya kadar yok. yaşasın özgürlük.
kaydirigubbakcemile3 kızz ne bu sevinç anlamadım valla... akannehir ben yas tutuyo olurdum heralde... 1 gece gelemicem sabaha kadar mesaideyim dese (kii yılda bir olur belki) sabaha kadar ağlarım uyuyamam... mafoldumben allah seni napmasın emii.. gece gece güldürdün beni yaa...

ben yatıyorum artıkk.. kimseden de çıt çıkmıyo zatenn.. iyi uykularrr herkese.. rüyanızda meleklerinizi görürsünüz inş.. bende tabi... yarın görüşürüzz.. yani bugün demeliydim sanırım.. öğlene doğru yada sabahtan ne bilim.. ayy uykum geldii..

günaydınnlar güzel anneler...

kızlarr 7 den beri uyanıkız.. hadi deim accık oyuna takılalım.. ama baktım halaa gelen giden yokk.. açılışı yapmak bana nasip oldu yine:))))

Allah sabırlar versin.bak kendin söylemişsin.herşey Allah'tan.gerçekten çok zor bir durum.biz ne desek boş ama sen kendine dikkat et.umudunu kaybetme canımm.yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…