selam arkadaşlar ...ben nisan annesi degilim..daha dogrusu hamile bile degilim.naz arkadaşımı bi takip edem dedim burda buldum...ama ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞ TEDAVİSİNE BAŞLAMAK ÜZEREYİM DİYEYİM...
inşallah herkes evlat sahibi olur.yüce mevlam kimsenin kucagını boş bırakmasınn.
naz bacım yakaladım seni.seni çok seviyom seni canım benim.kib emi.nerde olursan ol her zaman aklımdasın ..
sevgilerimle kib nisan annneleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ...ben nisan annesi degilim..daha dogrusu hamile bile degilim.naz arkadaşımı bi takip edem dedim burda buldum...ama ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞ TEDAVİSİNE BAŞLAMAK ÜZEREYİM DİYEYİM...
inşallah herkes evlat sahibi olur.yüce mevlam kimsenin kucagını boş bırakmasınn.
naz bacım yakaladım seni.seni çok seviyom seni canım benim.kib emi.nerde olursan ol her zaman aklımdasın ..
sevgilerimle kib nisan annneleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım rabbim tez zamnda inşallah güzel sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip eğler inşallh amin :Saruboceq:
Kızlar şu yemek mevzuu bakıyorumda sadece nisan annelerinde var , afiyet olsun bal şeker olsun bebişlere yarasın ama biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar , sözü bilmeyen yoktur heralde..
Yemek konusunda daha hassas olursak iyi olur benim canım istese şimdi nerden bulucam pat diye..
canım ablam seni çok seviyorum inş ikizlerin olur hakkında hayırlısı
yine gel bizi ziyarete sen bütün çocukların annesisinŞeniz
özgem günaydın canım evet bugün çok sessiz sanırım millet bayram alışverişine gitti.bizde az sonra yürüyüşe çıkacağız
valla kızlar bizde iki kişiyiz bugün yetişemiyoruz yoğunlukdan
ondan yazamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?