2010 Nisan Anneleri

günaydın herkese nasılsınız bugün biz kahvaltı yapıyoz oğlumla ii olduk yaa yemenin tadını çıkarıyoz valla 1 haftadır hiç güzel yemek yiyemiyodum normal kıyafetlerimi giyiyordum hala hasta olunca dahada genişledi galiba ben hamilelik alamıycam ya off bende hamiş elbisesi giymek istiyorum yaaa
bebeg83 canım çok sağol ii olduk çok şükür seninde bbişinin ii olmasına sevindim bide erkek olduğunu yeni öğrendim ben hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ...ben nisan annesi degilim..daha dogrusu hamile bile degilim.naz arkadaşımı bi takip edem dedim burda buldum...ama ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞ TEDAVİSİNE BAŞLAMAK ÜZEREYİM DİYEYİM...
inşallah herkes evlat sahibi olur.yüce mevlam kimsenin kucagını boş bırakmasınn.
naz bacım yakaladım seni.seni çok seviyom seni canım benim.kib emi.nerde olursan ol her zaman aklımdasın ..
sevgilerimle kib nisan annneleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım rabbim tez zamnda inşallah güzel sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip eğler inşallh amin :Saruboceq:

bizim buralarda çok yağmur yağdı sular gitti bugün ustamızda gelecekti gelemedi o yüzden bizde artıuk kocişle gezmeye gideriz ama ben pek gezmek istemiyorum malum hastalıktan dolayı bakalım kız bebeg maşallh sana kız 2 de yatmışsın 9da kalkmışsın ben az önce yaptım daha kahvaltıyı 11de kalktım

neyse kızlar ben kaçıyorum dayımlarla ızgara yapmaya gidiyoruz köye hamsi ızgara bayılırım ben hamsi ızgaraya bol bol beslensin yavrum yiyeyimde görüşrürz hepinizi öptüm

günaydın kızlar
dünürüm bende seni buraya çağıracaktım sahilde yürüyüşeeeee.ay benimde canım hamsi ızgarası istiyor ama kocam üşeengeçliken yapmadı daha yarın artık abimi kandırmaya çalışacağım

merhaba kızlar , birkaç gündür moralim bozuk ve ne yazık ki sürekli karnımda ağrılar var
moral bozukluğu yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum.
insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar ve biz onları değiştiremiyoruz yada hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz ne yazık ki.

Kızlar şu yemek mevzuu bakıyorumda sadece nisan annelerinde var , afiyet olsun bal şeker olsun bebişlere yarasın ama biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar , sözü bilmeyen yoktur heralde..
Yemek konusunda daha hassas olursak iyi olur benim canım istese şimdi nerden bulucam pat diye..

canım ablam seni çok seviyorum inş ikizlerin olur hakkında hayırlısı
yine gel bizi ziyarete sen bütün çocukların annesisinŞeniz

amin canım rabbim tez zamnda inşallah güzel sağlıklı bir bebiş kucağına almayı nasip eğler inşallh amin :Saruboceq:

sagol canım...insallah .ALLAHIM ARTIK EVLAT HASRETİYLE YANANLARIN KUCAGINI DOLDURSUN.cümlemize saglıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:.sevgilerimle

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ablam seni çok seviyorum inş ikizlerin olur hakkında hayırlısı
yine gel bizi ziyarete sen bütün çocukların annesisinŞeniz

GELİRİM BACIM.GELMEMMİ.KİB EMİ...opuyorumnanaktan

denef72 canım hoşgeldin topiğimize.inşallah sende en yakın zamanda bebek sahibi olursun.bu süreç o kadar zor ki bunu çok iyi bilirim.dualarımız seninle canım

özgem günaydın canım evet bugün çok sessiz sanırım millet bayram alışverişine gitti.bizde az sonra yürüyüşe çıkacağız

valla kızlar bizde iki kişiyiz bugün yetişemiyoruz yoğunlukdan
ondan yazamıyorum ..

özgem günaydın canım evet bugün çok sessiz sanırım millet bayram alışverişine gitti.bizde az sonra yürüyüşe çıkacağız

oohh valla süpper , nerde biz çalışıyoruz hasret kaldık yürüyüş yapmaya..
bayram alışverişinide heralde bu akşam çıkışta yapıcaz,ama ben ne alcam hala bilmiyorum....mirmirmirmir

mrb canlarım.bız uzun bı aradan sonra geldık.yenı katılan ark.olmus.hoşgelmısler.kakao yağı kremımı surerken hep aklıma sen geldın ruzenın.artık oglusumun tekmelerını cok net hıssedıyorum.egılırken falanda kızıyo heralde batıyo bıeyler.nasılsınız kızlar gorusmeyelı.yıgenlerım ıyı degılmı.uzak kalmamın sebeplerını anlatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…