2010 Nisan Anneleri

bundan 3 hafta yakında dogum yapacak bı arkadasımla konustum.benı kesın ve net bır sekılde uyardı.bılg.dız ustu oldugunu bıldıgı ıcın sakın fazla kullanma dedı.fecı derecede radyasyon yayıyo dedı.bende ısyerınde dıkkat etmedım bana da hep soylemıslerdı ama takmadım dedı takı bebegım 30.haftalara gelene kadar dedı.nezaman bılg.onune otursa bebegı delı gıbı harekete baslamıs.bırakıncada duruyomuş.ve ben bebegımın cok rahatsız oldugunu farkettım dedı.bu hareketler normal hareketlerı degıldı dedı.bende ogunden berı tedırgınım.dıger bır sebepte 2 haftadır hastaydım.okulda cocuklar hep hastaydı sanırım psıkolojik etkılendım.vee malesef 1 ay sonra sınavım var ders alısıyorum.ıste boyle...

inanmıyorum ya,eşimle biz buyuzden okadar çok tartışıyoruz ki,bende diz üstü kullanıyroum baska sekilede rahat edemiyorum dükkandada gnün 12 saati pc basındayım,ben doktora sordum eskisi kadar etkisi yok artık güvenilir dedi ,kullanabilirmişim yani,valla anlamdım canım ya ben daha tekmelrini çok net hissetmiyorum acaba etkileniyormudur,aman eşim duymasın yoksa yandım.....
değil pcyi dükkana bil getirmez artıkın ne yapcam ben yaw.....

hoşgeldin canım uzun bi ara oldu evt yoktun ....kakao yağı etkisini gösterdi canım bende bir tane bile göbüşte çatlak yok:))))
valla canım kuzey bey iyi ,arkadaşını soruyo oda iyi değilmi......gamyoncuiremsu

slm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.

merhaba kzlar gerçekten topik çok sessiz yaa neyse
hayatsn gerçekten o kadar çok etkilniyormudur yaa bende diz üstü kullanıyorum ama masanın üstüne koyuyorum en azından karnımdan uzak tutmaya çalışıyorum ama etkileniyorsa artık yapacak bişey yok günde bi kaç saat girerim sonrda kapatırım bebeğim etkilenmesin valla

başın sağ olsun canım allah kalanlara sabır versin kendini üzmemeye çalış canım bilirim çok zordur insan kendini tutamıyor rabbim mekanını cennet eylesin

canım başın saolsun,rabbim mekanını cennet etsin,ardında kalanlara versin ömrünü,sizede sabırlı olmak düşşyor canım.....

sağol hacercim amin işallah canım.gerçekten kalanlar için çok zor olucak.ama allahın takdiri.

sağol ruzenim.iyiki varsınız.hastalığa yakalandı ve 15 gün içinde de vefat etti.şoktayız hala.sabırlı olmaktan başka yapabilcek bişeyimiz yok ki.

slm kızlar,
az önce dr geldim,çok şükür herşey yolunda.
2.oğlum geliyor.dr 13 haftalık kıza benziyor demişti,yanılmış.
şimdi 2 erkek annesi olmanın heycanı var içimde.
3 lü test için kan verdim.2 aralıkta dataylı usg olacak.
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider.

slm kızlarr... bugün hiç giremedim.. kızıma lcw den kyafet fln aldık bayramlık :))))

bide akşam dayımlar teyzemler fln gelicek.. bbamın gecikmiş doğum günü kutlaması için.. hazırlıklar fln yapılıyo o yüzden fırsat bulamadım.. accık bakimm neler olmuş bugün..

canım başın sağolsun Allahım mekanını cennet eylesin,geride kalanlarına Allahtan sabır diliyorum......

kızlar bugün pğluşuma 1 tane alt açma ile hastane çıkışı aldık,hastane çıkışı o kadar tatlı kiiiiii.......ay küçücük şeyler şimdiden insanın sevesi geliyor

iyi olmanıza çok sevindim cnm.. inş. bi daha hastalanmazsınız...çok saol canım... amin inş.. hepimize nasip etsin rabbim sağlıklı yavrularımızı hayırlısıyla sorunsuz doğurup büyütmeyi.. :Saruboceq:
canımm.. inşallah en kısa zamanda rabbim gönlündeki meleğini karnına gönderir :Saruboceq: inşallah bize tez zamanda müjdeli haberlerle gelirsin cnm.. allah yar ve yardımcınız olsunn.. :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 ne 9 u kızz.. 7 de kalktım kaydirigubbakcemile3 ayy ama valla az önce 2 buçuk gibi bi sızmışım tv karşısında.. annecazım da mutfakta tek kaldı ama napiimm.. 1 saatte olsa uyudum ya yetti banaa zemuszemus
h.g cnm. uzun zaandır özlettin kendini.. bebeğinin iyi olmasına sevindim... dizüstü bilg. için bende aynını duymuştum ama allahtan benim evde de annemlerde de dizüstü değil hihoyyyt bu arada çok geçmiş olsun cnımm... opuyorumnanaktan
çok üzüldüm cnım dayına.. başınız sağolsun.. rabbim size ve ailesine sabır versin.. diecek ve yapacak bişeyimiz yok.. rabbim mekanını cennet etsin inş.. :Saruboceq:
cnımm.. gözün aydınn... sağlıkla gelsin inş. oğlunn.. ne güzell bi evde 3 aşk yaşıcaksın.. :asigim: sağ salim sorunsuz doğsunlar inş. hepimizinki.. :Saruboceq:

budebe.. ne güzell cnm.. sağlıkla kullansın inş.. bende kızıma alışveriş yaparken bebeğime de alıcaktım birkaç parça ama nedense bugün çok tepindi yavrum :)) ve midemin alt tarafına doğru fecii sancım var sabahtan berii.. sanki içerden yırtılıyomuş gibni olduu.. eve dar attım kendimii.. o kadar da yavaş yürüdü annem bile sağolsun ama neyse.. acık dinlenip uyumuşumda şimdi biraz iyiyim..sadece kızıma aldık bayramlık.. bide kendime ayakkabı ve çanta aldım.. pantolon ve tunik almayı da istiyordum ama artık p.tesi çarşıya çıkıp alıcam sanırım :)))

bebegcim bende bugün aslında kendime bişey alayım diye çıktım ama o kadar güzeldiki bu hastane çıkışı kendimi unuttum.olsun oğlumun olsunda beni olmasa da olur.ben taaaa 1.5 ay önce kendime bişey almıştım hiç kullanmamıştım.onu giyeceğim birde pantalon almıştım onuda hiç giymedim oldu bana bi bayramlık.
canım şimdi iyisin dimi?mideni ağrıtacak bişey mi yedin acılı falan...........bizim içind babanın doğum gününü kutla....

zeyra.. balık demiş canım çekti yaa.. anneme diyodum tam babam duydu gtti aldı geldi bile.. hamsi yokmuş ama olsun sevdiğim bi balık almış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…