bundan 3 hafta yakında dogum yapacak bı arkadasımla konustum.benı kesın ve net bır sekılde uyardı.bılg.dız ustu oldugunu bıldıgı ıcın sakın fazla kullanma dedı.fecı derecede radyasyon yayıyo dedı.bende ısyerınde dıkkat etmedım bana da hep soylemıslerdı ama takmadım dedı takı bebegım 30.haftalara gelene kadar dedı.nezaman bılg.onune otursa bebegı delı gıbı harekete baslamıs.bırakıncada duruyomuş.ve ben bebegımın cok rahatsız oldugunu farkettım dedı.bu hareketler normal hareketlerı degıldı dedı.bende ogunden berı tedırgınım.dıger bır sebepte 2 haftadır hastaydım.okulda cocuklar hep hastaydı sanırım psıkolojik etkılendım.vee malesef 1 ay sonra sınavım var ders alısıyorum.ıste boyle...
mrb canlarım.bız uzun bı aradan sonra geldık.yenı katılan ark.olmus.hoşgelmısler.kakao yağı kremımı surerken hep aklıma sen geldın ruzenın.artık oglusumun tekmelerını cok net hıssedıyorum.egılırken falanda kızıyo heralde batıyo bıeyler.nasılsınız kızlar gorusmeyelı.yıgenlerım ıyı degılmı.uzak kalmamın sebeplerını anlatıcam
denef72 canım hoşgeldin topiğimize.inşallah sende en yakın zamanda bebek sahibi olursun.bu süreç o kadar zor ki bunu çok iyi bilirim.dualarımız seninle canım
slm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.
slm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.
sağol ruzenim.iyiki varsınız.hastalığa yakalandı ve 15 gün içinde de vefat etti.şoktayız hala.sabırlı olmaktan başka yapabilcek bişeyimiz yok ki.
iyi olmanıza çok sevindim cnm.. inş. bi daha hastalanmazsınız...çok saol canım... amin inş.. hepimize nasip etsin rabbim sağlıklı yavrularımızı hayırlısıyla sorunsuz doğurup büyütmeyi.. :Saruboceq:günaydın herkese nasılsınız bugün biz kahvaltı yapıyoz oğlumla ii olduk yaa yemenin tadını çıkarıyoz valla 1 haftadır hiç güzel yemek yiyemiyodum normal kıyafetlerimi giyiyordum hala hasta olunca dahada genişledi galiba ben hamilelik alamıycam ya off bende hamiş elbisesi giymek istiyorum yaaa
bebeg83 canım çok sağol ii olduk çok şükür seninde bbişinin ii olmasına sevindim bide erkek olduğunu yeni öğrendim ben hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canımm.. inşallah en kısa zamanda rabbim gönlündeki meleğini karnına gönderir :Saruboceq: inşallah bize tez zamanda müjdeli haberlerle gelirsin cnm.. allah yar ve yardımcınız olsunn.. :Saruboceq:selam arkadaşlar ...ben nisan annesi degilim..daha dogrusu hamile bile degilim.naz arkadaşımı bi takip edem dedim burda buldum...ama ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞ TEDAVİSİNE BAŞLAMAK ÜZEREYİM DİYEYİM...
inşallah herkes evlat sahibi olur.yüce mevlam kimsenin kucagını boş bırakmasınn.
naz bacım yakaladım seni.seni çok seviyom seni canım benim.kib emi.nerde olursan ol her zaman aklımdasın ..
sevgilerimle kib nisan annneleri...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 ne 9 u kızz.. 7 de kalktım kaydirigubbakcemile3 ayy ama valla az önce 2 buçuk gibi bi sızmışım tv karşısında.. annecazım da mutfakta tek kaldı ama napiimm.. 1 saatte olsa uyudum ya yetti banaa zemuszemusbizim buralarda çok yağmur yağdı sular gitti bugün ustamızda gelecekti gelemedi o yüzden bizde artıuk kocişle gezmeye gideriz ama ben pek gezmek istemiyorum malum hastalıktan dolayı bakalım kız bebeg maşallh sana kız 2 de yatmışsın 9da kalkmışsın ben az önce yaptım daha kahvaltıyı 11de kalktım
h.g cnm. uzun zaandır özlettin kendini.. bebeğinin iyi olmasına sevindim... dizüstü bilg. için bende aynını duymuştum ama allahtan benim evde de annemlerde de dizüstü değil hihoyyyt bu arada çok geçmiş olsun cnımm... opuyorumnanaktanbundan 3 hafta yakında dogum yapacak bı arkadasımla konustum.benı kesın ve net bır sekılde uyardı.bılg.dız ustu oldugunu bıldıgı ıcın sakın fazla kullanma dedı.fecı derecede radyasyon yayıyo dedı.bende ısyerınde dıkkat etmedım bana da hep soylemıslerdı ama takmadım dedı takı bebegım 30.haftalara gelene kadar dedı.nezaman bılg.onune otursa bebegı delı gıbı harekete baslamıs.bırakıncada duruyomuş.ve ben bebegımın cok rahatsız oldugunu farkettım dedı.bu hareketler normal hareketlerı degıldı dedı.bende ogunden berı tedırgınım.dıger bır sebepte 2 haftadır hastaydım.okulda cocuklar hep hastaydı sanırım psıkolojik etkılendım.vee malesef 1 ay sonra sınavım var ders alısıyorum.ıste boyle...
çok üzüldüm cnım dayına.. başınız sağolsun.. rabbim size ve ailesine sabır versin.. diecek ve yapacak bişeyimiz yok.. rabbim mekanını cennet etsin inş.. :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.
cnımm.. gözün aydınn... sağlıkla gelsin inş. oğlunn.. ne güzell bi evde 3 aşk yaşıcaksın.. :asigim: sağ salim sorunsuz doğsunlar inş. hepimizinki.. :Saruboceq:slm kızlar,
az önce dr geldim,çok şükür herşey yolunda.
2.oğlum geliyor.dr 13 haftalık kıza benziyor demişti,yanılmış.
şimdi 2 erkek annesi olmanın heycanı var içimde.
3 lü test için kan verdim.2 aralıkta dataylı usg olacak.
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?