slm kızlar,
az önce dr geldim,çok şükür herşey yolunda.
2.oğlum geliyor.dr 13 haftalık kıza benziyor demişti,yanılmış.
şimdi 2 erkek annesi olmanın heycanı var içimde.
3 lü test için kan verdim.2 aralıkta dataylı usg olacak.
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider.
kızlar annemlerdeyim akşamda kardeşimin yanına gideceğiz diğer kardeşimle gezeceğiz 3 kardeş hafta sonu herkese iyi pazarlar diliyorum şimdiden
kızlar biz geldik doktordan herşey yolumda çok şükür doktor öyle dedi gelişimi normalmiş boyu 31 cm kilo 345 gr boy iyi ama azcık kilo eksik dedi bundan sonra daha dikkat etnek gerek demekki yemek olayına ama çok tatlıydı oğlum ya sanki gülüyor gibiydi yavrum ellleri kolları kıpır kıpırdı yine :)))))
ruzenincim gezdik geldik valla,ay iyi oldu biraz deniz havası iyi geldi
Allah kavuştursun canım.Az özgürlüğünü yaşada:)zemuszemusohhh. kocamı yolladım bu öğlen istanbula çarşambaya kadar yok. yaşasın özgürlük.
Güzel haberlerle gel nazlıcığımopuyorumnanaktangünaydın kızlar.... doktora gidiyorum 1 de randevum. dualarınızı eksik etmeyin..
Canım başkaları yüzünden kendini ve bebişini üzme sakın.Değmez hiç kimse bebişini üzmene.opuyorumnanaktanmerhaba kızlar , birkaç gündür moralim bozuk ve ne yazık ki sürekli karnımda ağrılar var
moral bozukluğu yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum.
insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar ve biz onları değiştiremiyoruz yada hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz ne yazık ki.
Allah rahmet eylesin.Başka acı göstermesin.slm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.
Testinin sonucu inş iyi çıkar canım.Oğluşun hayırlı olsun.slm kızlar,
az önce dr geldim,çok şükür herşey yolunda.
2.oğlum geliyor.dr 13 haftalık kıza benziyor demişti,yanılmış.
şimdi 2 erkek annesi olmanın heycanı var içimde.
3 lü test için kan verdim.2 aralıkta dataylı usg olacak.
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider.
Hayırlı olsun.Göktuğumuz içini doldurur inşallah annesi.opuyorumnanaktankızlar bugün pğluşuma 1 tane alt açma ile hastane çıkışı aldık,hastane çıkışı o kadar tatlı kiiiiii.......ay küçücük şeyler şimdiden insanın sevesi geliyor
Geçmiş olsun refiyeciğimmm.Hayırlı olsun cicileriniz.opuyorumnanaktanbudebe.. ne güzell cnm.. sağlıkla kullansın inş.. bende kızıma alışveriş yaparken bebeğime de alıcaktım birkaç parça ama nedense bugün çok tepindi yavrum :)) ve midemin alt tarafına doğru fecii sancım var sabahtan berii.. sanki içerden yırtılıyomuş gibni olduu.. eve dar attım kendimii.. o kadar da yavaş yürüdü annem bile sağolsun ama neyse.. acık dinlenip uyumuşumda şimdi biraz iyiyim..sadece kızıma aldık bayramlık.. bide kendime ayakkabı ve çanta aldım.. pantolon ve tunik almayı da istiyordum ama artık p.tesi çarşıya çıkıp alıcam sanırım :)))
Gözün aydın rabia-fatma.kızlar biz geldik doktordan herşey yolumda çok şükür doktor öyle dedi gelişimi normalmiş boyu 31 cm kilo 345 gr boy iyi ama azcık kilo eksik dedi bundan sonra daha dikkat etnek gerek demekki yemek olayına ama çok tatlıydı oğlum ya sanki gülüyor gibiydi yavrum ellleri kolları kıpır kıpırdı yine :)))))
ay bugün kimsecikler yok topikte,kızlar huuuu nerdesiniz yahu*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?