2010 Nisan Anneleri

fundacım.. haklısın cnım.. evlatlarımızın olsun da bizim olmasa da olur.. ama inanırmısın içine girebldiğim 1 tane pantolonum var.. almak zorundayım o yüzdenn.. tebriğin için sağol cnım....
midemi rahatsız edicek bişiy yemedim canımm sabah kahvaltı yapmıştım sadece.. acıktım ama yiyesim yoktu sağolsun annem hazırlamış getirdi bişeylerr.. hem midemden değildi o ağrı sancı olayıı.. rahmimin üst bölümü diye düşünüyorum.. çünkü tam mide tarafım değil göbek deliğimin az üstü.. dr. da yukarıya çıkıyo yeri iyi demişti ama olsun bebeğim iyi olsun da şimdi daha iyiyim.. daha da dikkat edcem arada dinlenmeye...

neyse cnm çok sağol sohbetin için.. ben şimdi çıkayım eşim de gelir birazdan.. misafirler döüklmeden yemeğimizi de yiyelim.. babam hazırladı sağolsun yemek olayını b akşam.. ımmm.. miss gibi geliyo kokusu valla.. canım babam iyi ki varr.. :asigim:

kendine çok dikkat et cnım.. öpüyorum seni ve oğluşunu...

kaydirigubbakcemile3 kızz ne bu sevinç anlamadım valla... akannehir ben yas tutuyo olurdum heralde... 1 gece gelemicem sabaha kadar mesaideyim dese (kii yılda bir olur belki) sabaha kadar ağlarım uyuyamam... mafoldumben allah seni napmasın emii.. gece gece güldürdün beni yaa...[/QUOTE]

ay ne üzülmesi ayol. akşam yayıldık kızımla tv. karşısına oooohhh. 3 te yattık, öğlen 11 de kalktık. evimizi topladık sonra doğru sokağa. keyfe bak keyfe. şimdi herifim olsa yok yemekti, yok kahvaltydı, erken yat, erken kalk. bekarlık günlerime döndüm valla. Allah' tan hiçbi şeye karışmayan bi de koca bulmuşum. takmaz ööle kaçta çıktın, nereye çıktın? gezcem ööleee.

oooo gezmelre gidilmiş alışverişler yapılmış,bende çıktımm azcık yürüdüm geldim.....

yav ben alacak pantalon bulamıyorum. benim göbek daha büyümedi. hamile pantalonları da bol geliyo. kendi pantalonlarım dar geliyo. ben ne yapcam ayol?

kızlar biz geldik doktordan herşey yolumda çok şükür doktor öyle dedi gelişimi normalmiş boyu 31 cm kilo 345 gr boy iyi ama azcık kilo eksik dedi bundan sonra daha dikkat etnek gerek demekki yemek olayına ama çok tatlıydı oğlum ya sanki gülüyor gibiydi yavrum ellleri kolları kıpır kıpırdı yine :)))))

bide doktora kişisel temizlik için ağda ve tüy dökücüleri sordum ağdanın bi zararı yok ama tüy dökücüleri tedbirli kullanmak lazım dedi önce küçük bi yeri test edip öyle kullanın dedi

kızlar annemlerdeyim akşamda kardeşimin yanına gideceğiz diğer kardeşimle gezeceğiz 3 kardeş hafta sonu herkese iyi pazarlar diliyorum şimdiden

bebegcim afiyet olsun size bizde şimdi kalktık sofra başından.ay ne acıkmışım bütün gün boyunca.......size iii eğlenceler canım

Canım sağlıkla gelsin benimde cinsiyet tahmini yapıldı bu hafta , bizim tarihler yakın ya en sona kaldık bana da kıza benziyor dedi.

kızlar annemlerdeyim akşamda kardeşimin yanına gideceğiz diğer kardeşimle gezeceğiz 3 kardeş hafta sonu herkese iyi pazarlar diliyorum şimdiden

Güzel haberler duydukça moralim düzeliyo , iyi olmanıza çok sevindim canımi ne güzel kardeşlerinle geziceksin yarında , ben ne yazık ki ailemden uzaktayım ve böyle bir imkanım yok.

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.ay o ne boy öyle dalyan gibi olacak oğluşumuz demekki...maşallah iyi bakmışsın kilodan da toparlar zamanla kendini

ruzenincim gezdik geldik valla,ay iyi oldu biraz deniz havası iyi geldi

iyi yapmışşın arkadaşım valla.....
bebişede iyi gelmiştir demek alışverişte yaptın bekliyorum resmimlerini bakalım ne aldın....üşeniyorum bende kuzeyin cicilerini ekliycemde üffff,uyuşuk oldum valla....sırnaşık şey

ohhh. kocamı yolladım bu öğlen istanbula çarşambaya kadar yok. yaşasın özgürlük.
Allah kavuştursun canım.Az özgürlüğünü yaşada:)zemuszemus

günaydın kızlar.... doktora gidiyorum 1 de randevum. dualarınızı eksik etmeyin..
Güzel haberlerle gel nazlıcığımopuyorumnanaktan

Canım başkaları yüzünden kendini ve bebişini üzme sakın.Değmez hiç kimse bebişini üzmene.opuyorumnanaktan

[ Allah rahmet eylesin.Başka acı göstermesin.

Testinin sonucu inş iyi çıkar canım.Oğluşun hayırlı olsun.

kızlar bugün pğluşuma 1 tane alt açma ile hastane çıkışı aldık,hastane çıkışı o kadar tatlı kiiiiii.......ay küçücük şeyler şimdiden insanın sevesi geliyor
Hayırlı olsun.Göktuğumuz içini doldurur inşallah annesi.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun refiyeciğimmm.Hayırlı olsun cicileriniz.opuyorumnanaktan

Gözün aydın rabia-fatma.
Hayırlısıyla kucağınada alırsın oğluşunu.Uzun boylu olacak oğluşun ne güzel.

canım napayım ya kimsecikler yok burayı bekliyorum tek başıma.oh afiyet olsun benimde canım çok istiyor bakalım.sizin gününüz nası geçti*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…