canım napayım ya kimsecikler yok burayı bekliyorum tek başıma.oh afiyet olsun benimde canım çok istiyor bakalım.sizin gününüz nası geçti*
güzel geçti canım dönüştede bize geldi dayımlar çay içtik burdada amanın canım çay içtik demeyim sonra kızıyolar valla niye yemek adı söylüyosunuz diye valla hiç bir art niyetle söylemedim bugün ama neyse o zamn hiç tv falanda izlemeyelim orada ne yemekler ne reklamlar çıkıyo neyse canım yaa sende damadıma yeni cicişler almışsın canım güle güle kullansın damadım bitanem benim bugün çok yormuş köy yolu beni gerçi yakın ama yorulmuşum gece ne yağmur yağdı canımm yaa ben çok korktum :1shok:
afiyet bal şeker olsun yarasın gelinime.canım kimse art niyetle sölemiyo sen boşver,insanlar başkalarına sinirlenip acısını başkasından çıkarmaya çalışıyolar.damadna hastane çıkışı ve alt açma aldım.hastane çıkışı çok tatlı kayınvalidesi bi görsen.....köy yolu yorar canım ya bende yarın bakalım gitcem bugün sizin yaptığınızdan yapmaya : ))dün gece felaket yağdı ya o neydi öyle?
canım güle güle kullansın canımcım damadım bende alırım damadıma yüz görümlüğü:)))) inşallah sağlıcakla doğsunlarda canımcım evet yollarda yağmurdan bozulmuştu canım ama dayıcım yavaş kullandı sağolsun ben artık arablarda hep öndeyim canım kızımızla birde yavaş gidiliyo biz oldukmu:)))
bugün siz köye gitmeye karar vermişsiniz bende size buraya gelin sahilde yürüyelim diyecektim.canım ordu bugün çok kalabalık olurdu iyi yapmışsınız gitmediğinize.bende kendime bişey alayım diye çıktım dışarı göktuğ ' a ve eşime aldık
bide doktora kişisel temizlik için ağda ve tüy dökücüleri sordum ağdanın bi zararı yok ama tüy dökücüleri tedbirli kullanmak lazım dedi önce küçük bi yeri test edip öyle kullanın dedi
tatlım benim çok sağoll doktorda öyle dedi ama ben kan ilacı magnezyum ve kalsiyum ilacı alıyorum zaten . kan ilacımıda sabah aç karnınacanım benim çok çok geçmiş olsun bitanem acil şifalar dileğimle benimde öyle morluk oluşunca gittiğimdeki doktor hamilelikte kan değerleri haftalar ilerledikce düşer dedi hatta benimki 11 küsürdü iyi dedi ama bol bol vitamin al dedi doktor bu gitmeme tahlil yapmadı ama canım direk kan ilacı verdi sanırım 20. haftadan sonra kullanılması gerekirmiş kan ilacının canımcım doktoruna gittiğinde söylersin sanada yazar bitane veya sen söylemedende yazabilir canım benim tekrar geçmiş olsuna.s
sağol budebecim aslında haklısın tatlım evham yapmayayım dedim kendime ama kan hapımı da hiö bırakmadım ki şekercimjnazcım geçmiş olsun canım.dikkat et endine.sen geç kaldın dr a gitmekte canım ya.........bolca dinlen bundan sonra,kan hapı versin doktorun mutlaka.tekrar geçmiş olsun........
canım benimyaa çok üzüldüm ne desem boş rabbim sabır versiniyi aksamlar kizlar nasilsiniz siz ve o guzel bebekleriniz ben bende bir nisan annesiydim 20 gun oncesine kadar ve bu bolumde cok aktif olamasamda hergun takipteydim.artik ne nisan annesiyim nede bir bebek sahibiyim.bebegim bana veda etti 4.ayimda dusuk yasadim ve bebegimi kaybettim ne nedeni nede sebebi var bu yasadigim olayin Rabbim verdi ve yine o aldi benden.hersey dugum dugum oluyor icimde ve beynimde hic birseye mecalim yok piskolojim cok bozuk ama ayakta kalmaliyim esim icin ve gelecek umutlarimiz icin oglumu umutumu kaybettim.umutlarimiz bitmesin diye ismi umut oldu yavrumun melegim kantlandi ve uctuuuuuuuu.
sağol yosuncumjnazcım dikkat et kendine.Büyük geçmiş olsun.a.s.
canım aynı sıkıntılar bende de var aşımı olalı 4 gün olacak ama hala ağrıyorslm canlar. ne var ne yok naıl gidiyor. princess of rain arkadaşım allahım sabır versin tez zamanda sağlıkla nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah. dediğin gibi rabbimiz veriyor ve onun dediği oluyor. kızlar ben 2 gün önce tetanoz aşısı oldum ve çok ateşlendim ogün kolum şişti hareket ettiremedim. hemşireme sordum koruyuculuğun yokmuş hiç dedi. kendim için hiç korkmadım ama bebeğim için korktum. önceki sayfaları okuyamadım sizlerde de böle olan varmıydı. hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın.
canım lütfen başkaları yüzünden kendini ve bebeğini üzme yazık size inan değmiyormerhaba kızlar , birkaç gündür moralim bozuk ve ne yazık ki sürekli karnımda ağrılar var
moral bozukluğu yüzünden bebeğime bişey olmasından korkuyorum.
insanlar ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar ve biz onları değiştiremiyoruz yada hayatımızdan tamamen çıkaramıyoruz ne yazık ki.
bende dizüstünü kucağımda değil de koltuğun kenarında kullanıyorum canımbundan 3 hafta yakında dogum yapacak bı arkadasımla konustum.benı kesın ve net bır sekılde uyardı.bılg.dız ustu oldugunu bıldıgı ıcın sakın fazla kullanma dedı.fecı derecede radyasyon yayıyo dedı.bende ısyerınde dıkkat etmedım bana da hep soylemıslerdı ama takmadım dedı takı bebegım 30.haftalara gelene kadar dedı.nezaman bılg.onune otursa bebegı delı gıbı harekete baslamıs.bırakıncada duruyomuş.ve ben bebegımın cok rahatsız oldugunu farkettım dedı.bu hareketler normal hareketlerı degıldı dedı.bende ogunden berı tedırgınım.dıger bır sebepte 2 haftadır hastaydım.okulda cocuklar hep hastaydı sanırım psıkolojik etkılendım.vee malesef 1 ay sonra sınavım var ders alısıyorum.ıste boyle...
canımyaa mekanı cennet olsun dayının rabbim gani gani rahmet eylesinslm kızlar nasılsınız bende pek iyi değilim.dayım bugün vefat etti.cenazesinede gidemiyorum.hamillelikten dolayı.çok üzüldüm 3 tane çocuğu kaldı.dahada gençti.hele ufak çocuğu daha 2 yaşına yeni girdi.gidemedimde.ewde ağlayıp duruyorum bende işte.
ohh maşallah oğluşumuza canımslm kızlar,
az önce dr geldim,çok şükür herşey yolunda.
2.oğlum geliyor.dr 13 haftalık kıza benziyor demişti,yanılmış.
şimdi 2 erkek annesi olmanın heycanı var içimde.
3 lü test için kan verdim.2 aralıkta dataylı usg olacak.
inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider.
rabiacım maşlallah senin yavrunadakızlar biz geldik doktordan herşey yolumda çok şükür doktor öyle dedi gelişimi normalmiş boyu 31 cm kilo 345 gr boy iyi ama azcık kilo eksik dedi bundan sonra daha dikkat etnek gerek demekki yemek olayına ama çok tatlıydı oğlum ya sanki gülüyor gibiydi yavrum ellleri kolları kıpır kıpırdı yine :)))))
iyigecelerr gerçi kimsecikler yok ama. ben bugün geç kalktım da hala uykum gelmedikaydirigubbakcemile3 rabiacım sorduğun için çok teşekkürler ben de kendi doktoruma soracam oda olur derse kullanacam artık. bu arada maşalah bebişin 345 gr olmuş, herşey yolundaymış artık bayağı büyüdüler sıpalaropuyorumnanaktan
afiyet bal şeker olsun yarasın gelinime.canım kimse art niyetle sölemiyo sen boşver,insanlar başkalarına sinirlenip acısını başkasından çıkarmaya çalışıyolar.damadna hastane çıkışı ve alt açma aldım.hastane çıkışı çok tatlı kayınvalidesi bi görsen.....köy yolu yorar canım ya bende yarın bakalım gitcem bugün sizin yaptığınızdan yapmaya : ))dün gece felaket yağdı ya o neydi öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?