Yemekle ilgili en son yorum yazan bendim , sanırım beni sinirimi başkasından çıkarmakla itham etmeye çalışmışsın.. Ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum , tv de yemekle ilgili reklam çıkarsa değiştiririm kanalı gerekirse bakmam , böyle bir tercih hakkım var.. Bu arada yanlış birşey söylemediğim halde bu tür ithamlarda bulunmak yakışmadı budebe.. Kimse art niyetle yapıyor demedim ayrıca ama senin söylediğin gayet açık art niyetli.
yosun zeyra hoşgeldiniz kızlar......
yosun zeyra hoşgeldiniz kızlar......
kızlar neyse ben kahvaltıya kaçıyorum görüşrüz özgeciğim yosuncuğum
Merak etmezmiyiz canım aşkolsun.Dün yazmıştım güzel haberlerle gel diye:)Meleğin iyiymiş çok sevindim.Gözün aydın.opuyorumnanaktangünaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
neyse bebeişim ii çok şükür 360 gr olmuşuz. bir güzel görüntüler verdiki anlatamam. yüzü aynı benmiş drum bile söyledi. uzun çeneli bir kız geliyor.. bebişim ağzını açıp kapattı bir kaç kez dilini bile gösterdi bize. ellerini yüzüne götürdü amin der gibi. çok güzel di yaaa allahım nazarlar değirmesin. dvdye kayıt ta yaptı sevgili doktorum.. bu arada kolesterolum çıkmıştı kan tahlilinde. çok önemli değilmiş. gebelikte baktırmazlarmış bile kolesterole. biraz kansızlığa dikkat çekti drum. ilaca aynen devam. bir dahaki kontrolümüz 1,5 ay sonra dedi. gitmeden bir kaç test ve şeker yüklemesi istedi. bu arada artık bütün sakatlık testlerini geçtik.dün böbreklerine, kalbine ve beynine baktı dikkatle bir aksilik görseydi renkli dopplere göndericektim dedi. ama gerek yok çok şükür. artık farklı kontroller yapıcaz. suyuna, bebeğe oksijen gidip gitmediğine falan bakılacakmış.
haftasında görünüyordu bebebğim ama artık bundan sonra ult. ölçümleriyle haftası tutmayabilir dedi. Ama her geldiğinde bebekte az da olsa yani zayıf bir bebek olacaksa bile gelişim görmeliyiz dedi. bu kadar sanırım aklıma gelen....:))
Merak etmezmiyiz canım aşkolsun.Dün yazmıştım güzel haberlerle gel diye:)Meleğin iyiymiş çok sevindim.Gözün aydın.opuyorumnanaktan
günaydın özgeciğim günaydın yosuncuğum hoşbulduk diyelim öyle olsun valla daha buraya bişey yazma diyo aklım haa millet neden böyle hemen bişey olsada yorum yapsak diye bekliyo anlamadım neyse kızlar harbi çok kızdım yine budebe orda hiçte art niyetli bişey yazmadı ama neyse yaaa yinede çok üzüldüm özgeciğim burda hatırlarsan seninle bir gün boyunca yemek muhabbeti yaptık akşma kadar ama kimse demedi canım çekti yok çünkü kimse bizim yaptığüımız yöresel yemekleri bilmiyor günlük menümüzüde söylediğimiz oldu valla daha söylemeyelim çok resmi olalım burada bundan sonra o zamn
günaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
neyse bebeişim ii çok şükür 360 gr olmuşuz. bir güzel görüntüler verdiki anlatamam. yüzü aynı benmiş drum bile söyledi. uzun çeneli bir kız geliyor.. bebişim ağzını açıp kapattı bir kaç kez dilini bile gösterdi bize. ellerini yüzüne götürdü amin der gibi. çok güzel di yaaa allahım nazarlar değirmesin. dvdye kayıt ta yaptı sevgili doktorum.. bu arada kolesterolum çıkmıştı kan tahlilinde. çok önemli değilmiş. gebelikte baktırmazlarmış bile kolesterole. biraz kansızlığa dikkat çekti drum. ilaca aynen devam. bir dahaki kontrolümüz 1,5 ay sonra dedi. gitmeden bir kaç test ve şeker yüklemesi istedi. bu arada artık bütün sakatlık testlerini geçtik.dün böbreklerine, kalbine ve beynine baktı dikkatle bir aksilik görseydi renkli dopplere göndericektim dedi. ama gerek yok çok şükür. artık farklı kontroller yapıcaz. suyuna, bebeğe oksijen gidip gitmediğine falan bakılacakmış.
haftasında görünüyordu bebebğim ama artık bundan sonra ult. ölçümleriyle haftası tutmayabilir dedi. Ama her geldiğinde bebekte az da olsa yani zayıf bir bebek olacaksa bile gelişim görmeliyiz dedi. bu kadar sanırım aklıma gelen....:))
canım gözün aydın bitanem maşallah prensesimize canım inşallah kuzuzcuklarımızı sağlıcakla kucağımıza alacağız bitanem benimgünaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
hayırlı pazarlar canım hoşgeldin bitanema.s.güüünaaaydınnnnnnn mutlu pazarlar kızlar...
canım sende diğer arkadaşımızda üzülmesin boşuna boşuna ,hamileyiz ve duygularımız hormonlarımız en üst seviyede....oyuzden bazen yanlış anlaşılabiliyoruz....canım benim biz senle hep yemek konuşuyoruz olsun ,ben gene sorcam sana bugunkü menü ne zeyno diye,çatlarım yoksa biliyorsun dimi:)))
sende sayıcan tek tek ben biliyorum ,kimsenin için de art niyet yok çünkü,olsun bizde msn den veririz menüleri kız ne olcek????banane ya banane zeyno bn resmi olamam ben böle iyiyim.....:lepi:
ya tamam uzatmayalım bence bu konuyu bu arada budebe onu hiçte art niyettle söylemedi lütfen AttaQue;tamam özür dilerim bilemedim bu kadar kırılcağını canının çekceğini afedersin tamam mı uzatma lütfen biz burda bir aileyiz yeri geliyo eşlerimizle kavgalarımızı yaşadığımız sorunları canımızın çektiklerini yazıyoruz bu yeni bişey değildi bu başka topiklerdede olan doğal şeyler ben orada yazarken hiç bulunmayacak bişeyden bahsetmedim dikkatle okursan eğer canı çekipte bulamayan olursa inan ben memleketinde yaşıyorum hamsinin alır yollarım ve ben çok üzüldüm artıkda uzamasın birdahada yazmam tekrar kusura bakma darılcağını bilemedimklava:
herkese günaydın arkadaşlar(gerçi kimse yok galiba ama)
geçmişe bir baktım,birkaç gündür pek yoğun nisan anneleri galiba.kimse gelememiş buralara.
nazliözger;bebeğinin sağlık haberlerine çok sevindim.çok sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir hepimizin ki inşalllah.
ben sabah kalktım kahvaltı ettik,eşimi ve oğlumu gezmeye gönderdim.biraz evi temizledim.ben sizler kadar gayretli değilim,bayram temizliği filan yapmadım.Şaka bir yana biz bayramda kayınpederimlerde oluyoruz.artık arkadaşlarımız bile bizi ziyarete oraya gelmeye alıştı.o nedenle bayram temizliği yapmadım.yoksa şimdi cam siliyor olurdum.Allah hepimize kolaylık versin.bu bayram çok işli bayram.Birde etleri ayırma,dağıtma yerleştirme derdi.ancak eve gelincede bu işlerle uğraşacağım.neyse yinede bayram güzel.özelliklede çocuklar için.
şimdi gördüm bebegle rüzgaryağmurda burada.ama kimseden niye ses soluk çıkmıyor.
ne güzel keyf yapmışsınız kıznla canım ohhhhh.nasılsın?eşin pazarlarıda mı çalışıyor?tatilde ne güzel oldu değilmi:))slm kızlarr.. Neler oldu bu topikte yahu??? Geçmişe bakmadım daha ama bu sayfada yazanlar yine bi yanlış anlaşılmadedirtti bana açıçası.. Ama ayrıntılı okumam lazım... Neyseee... Kırmayalım birbirimizi boş yere... Biz gece geç yattık.. Sabah babamız işe gitti.. Bizde ablamızlaa şöyyle 12 ye kadar yatak keyfi yaptıkk.. :))) kahvaltıya dahayeni başladık inanmazsınızz.. Bugünlük de böyle olsunn.. Yarından itibaren okullar bayram snuna kadar tatil edildi ya ondan boşladık tüm işlerii.. Neyse daha çok yazcağım şey varr fecii moralim de bozu aslında ama dönüşte geçmişi our yazarım artıkk.. Kahvaltımı bi yapiimm.. Kızım başladı bilee.. :))) hıı
.
kızlar biz geldik doktordan herşey yolumda çok şükür doktor öyle dedi gelişimi normalmiş boyu 31 cm kilo 345 gr boy iyi ama azcık kilo eksik dedi bundan sonra daha dikkat etnek gerek demekki yemek olayına ama çok tatlıydı oğlum ya sanki gülüyor gibiydi yavrum ellleri kolları kıpır kıpırdı yine :)))))
sağol canımcım... bugün de oldu ara ara sabahtan berii aynı batma ve sancılarr.. hiç ağrım sancı yok derken oğlanrahatsızlık vermeyebaşladı sanırım.. ee 5.ayımız bitiyo hihoyyyt bundan sonra normalmiş dr.umun dediğine göree.. istirahat etmek dinlenmek lazımm... opuyorumnanaktanGeçmiş olsun refiyeciğimmm.Hayırlı olsun cicileriniz.opuyorumnanaktan
canımcım zeyracım... AttaQue arkadaşımızda kötü bişey söylememişti kii..herkes özge gibi yemek menüsü konuşmaktan zevk almak zorunda değil yada ben gibi her söyleneni canı hayatta çekmez diyemeyiz.. kişiler ve seçimleri.. bence arkadaşımız rahatsız olmuş sadece kötü bişey söylememiş ama neysee.. kırmayalım birbirimizii.. bence burda herşeyi paylaştığımız gibi yemek paylaşmak da doğall.. bundan hoşlanmak yada rahatsız olmak da doğall.. ama ne olursa olsun ben resmi falan olamam kusura bakmayınn.. kendimi kasıp da resmi konuşiim diyememm yanii. neysem oyum :))) :1hug:günaydın özgeciğim günaydın yosuncuğum hoşbulduk diyelim öyle olsun valla daha buraya bişey yazma diyo aklım haa millet neden böyle hemen bişey olsada yorum yapsak diye bekliyo anlamadım neyse kızlar harbi çok kızdım yine budebe orda hiçte art niyetli bişey yazmadı ama neyse yaaa yinede çok üzüldüm özgeciğim burda hatırlarsan seninle bir gün boyunca yemek muhabbeti yaptık akşma kadar ama kimse demedi canım çekti yok çünkü kimse bizim yaptığüımız yöresel yemekleri bilmiyor günlük menümüzüde söylediğimiz oldu valla daha söylemeyelim çok resmi olalım burada bundan sonra o zamn
günaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
kaydirigubbakcemile5 bende resmi olamam ama biraz makul olalım lütfenn.. herkesyeme konularının konuşulmasından hoşlanmayabilirr.. hee konuşulmasın demem aslaa.a. bende konuşurum bir bakarsınızz.. insanızzz.. doğalızz.. doğrusu da buu.. bakarsın yemek konuşuruz.. bakarsın tarif veririz :kedi: hamileyizz.. açızzz.. bebek bezliyoruzz kaydirigubbakcemile3canım sende diğer arkadaşımızda üzülmesin boşuna boşuna ,hamileyiz ve duygularımız hormonlarımız en üst seviyede....oyuzden bazen yanlış anlaşılabiliyoruz....canım benim biz senle hep yemek konuşuyoruz olsun ,ben gene sorcam sana bugunkü menü ne zeyno diye,çatlarım yoksa biliyorsun dimi:)))
sende sayıcan tek tek ben biliyorum ,kimsenin için de art niyet yok çünkü,olsun bizde msn den veririz menüleri kız ne olcek????banane ya banane zeyno bn resmi olamam ben böle iyiyim.....:lepi:
:teselli: canımm bak cideen çok üzüldüm yaa.. sende kötü bişey söylemedin.. budebe de eminim öyle demek istememiştirr.. zeyra da kötü düşünerek bişey demez zatenn... bence bize yazılan msj ları 2 kere okuyup cvp yazmalıyızz.. yanlış anlamadan bende çok çektim yaa.. kırmayın birbirinizii.. :1hug:zeyra seninle yada başkasıyla hiçbir zaman kişisel bir sorunum olmadı , zaten sanal ortam haricinde hiçbirinizle yüzyüze görüşmüş , birşeyler paylaşmış değilim , bu nedenle tanımadığım bilmediğim , yüzyüze dahi gelmediğim insanlardan sinir nasıl çıkartılır bilemiyorum.. Size hakaret falan mı ettim sinirimi çıkartmak için , sanmıyorum..Yemek konusunda ortaya konuştum bunu hep sen yapıyorsun bilerek yapıyorsun demedim hatta herkesten önce ben dedim afiyet olsun yarasın diye, mesaj da orda duruyor geri dönüp isteyen tekrar okur. Ayrıca yemek mevzuunda düşüncelerini yazan sadece ben de değilim daha önce de birçok kişinin durumdan rahatsız olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.. Ama bakıyorum da biri senin için bana sinirini çıkartıyor başkalarından diyor sen de diyorsun ki o art niyetli yapmadı ve sen de uzatma.. Siz kendi düşüncelerinizi kendiniz dile getiremiyor musunuz ki o senin adına yorum yapıyor sen onun adına yorum yapıyorsun?
Bugüne kadar ne seninle ne de onunla hiç kötü bi diyaloğumuz olmadı hatta gerçek hayatta ailemden uzakta old. için onlarla paylaşamadığım şeyleri paylaştım sağolun sen de budebe de her zaman ilgili oldunuz beni tanımadığınız halde.
Ha bu arada son günlerde ne yazkı ki üzücü olaylar yaşadım , dediğiniz gibi sinirli değilim üzgünüm ne yazık ki.
Ben de olayla ilgili son mesajımı yazıyorum , ben düşüncemi dile getirdim , herkes istediğini yapmakta sizin kadar özgür çünkü. Kimsenin başına silah dayamadım , kimseye suçlu muamelesi yapmadım , hakaret etmedim yada yapmadığı birşey için suçlamadım.. Benimle ilgili problem yaşadığınızda rica ediyorum ortaya ''O zaten..'' anlamında cümlelerle iğneleme yapmak yerine ''AttaQue neden? '' diye sormanızı yada ''ben hoşlanmadım bu sözden AttaQue'' demenizi rica ediyorum. Buradan soramazsanız özelime mesaj atabilirsiniz.
Kendinize iyi bakın , bebişlerinize de..
valla tam keyif yaptım cnmm.. sositososito iyiyim diyeyim iyi olayım cnım..sen nasılsın?ne güzel keyf yapmışsınız kıznla canım ohhhhh.nasılsın?eşin pazarlarıda mı çalışıyor?tatilde ne güzel oldu değilmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?