saol canım benim idare etcem artık 2-3 ay bebişim içinopuyorumnanaktan
derindenizcim ne bu acele dur hele yazacazkaydirigubbakcemile3 400 gramı görünce küçük dilimi yuttum valla maşallah bebişine de cinsiyeti neden göstermiyor o yaramaz ayolkaydirigubbakcemile3 ay acaba benim bebişimde 400 gram olmuşmudur sıpam benim:asigim:
derindeniz.. iyiyiz biz cnım.. ya siz?
dünürr.. kızz sen nasılsın? gelin kızımız nasıl bakalım? :))
derindeniz.. iyiyiz biz cnım.. ya siz?
dünürr.. kızz sen nasılsın? gelin kızımız nasıl bakalım? :))
maşallah canım oğluna.. ne güzel uzun boylu bi oğlan geliyo hee.. sağlıkla gelsin inş. cnımm... :Saruboceq:
sağol canımcım... bugün de oldu ara ara sabahtan berii aynı batma ve sancılarr.. hiç ağrım sancı yok derken oğlanrahatsızlık vermeyebaşladı sanırım.. ee 5.ayımız bitiyo hihoyyyt bundan sonra normalmiş dr.umun dediğine göree.. istirahat etmek dinlenmek lazımm... opuyorumnanaktan
canımcım zeyracım... AttaQue arkadaşımızda kötü bişey söylememişti kii..herkes özge gibi yemek menüsü konuşmaktan zevk almak zorunda değil yada ben gibi her söyleneni canı hayatta çekmez diyemeyiz.. kişiler ve seçimleri.. bence arkadaşımız rahatsız olmuş sadece kötü bişey söylememiş ama neysee.. kırmayalım birbirimizii.. bence burda herşeyi paylaştığımız gibi yemek paylaşmak da doğall.. bundan hoşlanmak yada rahatsız olmak da doğall.. ama ne olursa olsun ben resmi falan olamam kusura bakmayınn.. kendimi kasıp da resmi konuşiim diyememm yanii. neysem oyum :))) :1hug:
az önce yazmıştım ama yine yaziim cnmm.. hem merak etmezmiyiz kuzum yaa. dr.a gidicek her arkadaşımız için gelenekadar dua ediyorum inanırmısın.. maşallah kızına canımmm... opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 bende resmi olamam ama biraz makul olalım lütfenn.. herkesyeme konularının konuşulmasından hoşlanmayabilirr.. hee konuşulmasın demem aslaa.a. bende konuşurum bir bakarsınızz.. insanızzz.. doğalızz.. doğrusu da buu.. bakarsın yemek konuşuruz.. bakarsın tarif veririz :kedi: hamileyizz.. açızzz.. bebek bezliyoruzz kaydirigubbakcemile3
:teselli: canımm bak cideen çok üzüldüm yaa.. sende kötü bişey söylemedin.. budebe de eminim öyle demek istememiştirr.. zeyra da kötü düşünerek bişey demez zatenn... bence bize yazılan msj ları 2 kere okuyup cvp yazmalıyızz.. yanlış anlamadan bende çok çektim yaa.. kırmayın birbirinizii.. :1hug:
valla tam keyif yaptım cnmm.. sositososito iyiyim diyeyim iyi olayım cnım..sen nasılsın?
eşim bu aralar iş yoğunluğundan pazarları da gidiyo cnımm.. bugündesanırım arefe gününün yerine çalışıyolarr.. amaann çalışsın para lazım kaydirigubbakcemile3 tatil güzel oldu evet ama eda mın sevndiği olay da öğretmenin tatilden haberdar olmadığından sadece haftasonu için ödev vermiş olmasıı.. bayarm sonuna kadar ödev yok yani rahattt... zemuszemus
selam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
selam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
a.s.napiyonuz
a.s.Hadi hayırlısı canım.Gözünüz aydın.Zeyranında dediği gibi görünmüyordun canım,nasılsın?opuyorumnanaktanselam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
merahaba yosuncuğum nasılsın bitanem
a.s.Hadi hayırlısı canım.Gözünüz aydın.Zeyranında dediği gibi görünmüyordun canım,nasılsın?opuyorumnanaktan
İyiyim canım.Yemek yapıcam şimdi.Lütfen birbirinizi üzmeyin tamam mı güzel prensesin annesi?
Merhaba canım.Hoşgeldin.Hiç kendini üzme.Benimde 1/187 çıktı.Ayrıntılıya girdim Çok şükür iyi dediler.Arkadaşımızın 1/35 çıktı amniosentez yapıldı temiz çıktı.Aldırmayacaksan hiç gerek yok amniosenteze bence.opuyorumnanaktanBiliyorsun amniosentez erken doğum ve düşük riskini artırıyor.merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olucak 4 gündür çok stresli ve üzgündüm test sonuçlarım biraz riskli çıktı ntd 1/175
bu yüzden 3 gün ağladım ve çok üzüldüm . ayrıntılı ultrasona gireceğim ya amniyosentez isterlerse oda tehlikeli ve yazıları okudum çoğu kişide riskli dedikleri halde temiz çıkmış.
aslında ben doktoruma asla aldırmayacağımı herhangi bir risk çıkarsa demiştim hatta 2li ve 3lü teste girmemiştim bu test sadece afp testi kandaki proteine bakıcaz dedi ve bir şekilde bu teste girdim ve sonuç . Sizdeki değerler nasıldı ve böyle olan arkadaşlarınız varmıydı
Keşke yakın olsakta gelebilseniz ne kadar mutlu olurumopuyorumnanaktancanımsın sen yaa bitanem benim yok canım ben kırıldım biraz ama neyse boşver bitanem inan keşke yazmasaydım diyorum prensesi üzemem canım üzülerek bunlar ufak şeyler canımcım valla sanada kılay gelsin bitanem biraz fazla yap ne yapcaksan akşama bakrsın misafirin oluruz kaydirigubbakcemile3
Muhabbet kuşunuza çok üzüldümayy kafayı yedim resmenn... o kadar alıntılarla uzuuun cevaplar yazdım vee gelen msjj.. site geçici olarak kullanım dışı flan flann..... neyse birini urtardım cvpların... :)))
derindeniz..... aaa yazdımmı kız moralimin bozuk olduğunu kaydirigubbakcemile3 valla farkında bile değilimm.. unuttum ben bilee.. ama sağol cnm gözünden kaçmamış kaydirigubbakcemile5 sorma bitanem yaa biz kızımla cuma akşamı annemde kaldık.. eşim de akşam geldi dün gece dönerken söyledi ki biz annamdeyken muhabbet kuşumuz ölmüş mafoldumben çok üzüldük.. kızım çok ağladı en başta tabii.. neyse ikinci bi konudaşuu... biz bayramlarda kaynanamlara köye de gidiyoruz ama.. 1. günü sabahtan annemlere gidip akşama kadar geziyoruz.. sonra akşam yemeğini yiyip çıkıyoruz yola.. köye gece varıp son güne kadar da orda kalıyoruz.. bu 8 yıldır böyleydi.. ama eşim yine aşam söyledi kaydirigubbakcemile3 kabus gibi bi geceydi anlıcağın... bu bayram evlendiğimizden beri ilk kez arefe günü gisicekmişz.. yani ben annemlerle bayramlaşmadan köye gidicem.. sebep te.. kayın pederimler ayrı bi kurbanlık kesmicekler...eşim ve 2 abisi bide babasıl yani 4 ortak büyük baş bi kurbanlık almıştık 3 ay önce fln.. köyde kaynatam bakıyo şu an.. neyse ayrı bi kıurban kesmiceği için 1. günü onun kesilmesininuygun olduğuna karar vermişlerr.. ok.. kocam nereye ben oraya ama tabi bende şartımı söyledim.. 2. günü akşam üzeri fln gelirsek ve o akşam ve 3. günü benim akrabalarımı gezersek ok.. kaydirigubbakcemile3 asma canım sıkıldı çokkk...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?