2010 Nisan Anneleri

derindeniz.. iyiyiz biz cnım.. ya siz?

dünürr.. kızz sen nasılsın? gelin kızımız nasıl bakalım? :))

canim tabi olmustur seninkide baya benim sipaya yakin insallah enkisa zamanda görürsün benimki pek tatliydi ama cadi acmadi bacak arasini göremedik biseycikopuyorumnanaktan

merhaba canım artık bu olay kapansın valla konuşmak istemiyorum sadece şunu söyleyeceğim lütfen insanlar birbirini uyarırken yok başka topikte bu yok şu yok diye yönlendirme yapmasın vede ben orda öylesine yapıcağımız bir olayı söyledim o kadar birdhahada yazmayacağım zaten merak etmesin kimse valla çok kızdım ne yani burası paylaşım sitesi bende istediğim şeyi paylaşırım ister okurlar ister okumazlar kendileri bilir canım inan bu konu hakkında son yorumum bu beni kimse şunu yap bunu yapma diye yönlendiremez kendisi diyor rahatsız olduğu konu varsa özele yollansın diye o zamn benimde özel msj bölümüm var madem rahatsızlık duydu oraya yolasaydı ben buyum o kadar diyeceğim lütfen artık yorumda yapılmasını istemiyorum bu kadar pazar günümüde olmadık konulardan mafedemem herkes birşey söylerken daha güzel dille söylesin yok başka topikte şu var bıu var diyerek değil

selam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
a.s.Hadi hayırlısı canım.Gözünüz aydın.Zeyranında dediği gibi görünmüyordun canım,nasılsın?opuyorumnanaktan

merahaba yosuncuğum nasılsın bitanem

İyiyim canım.Yemek yapıcam şimdi.Lütfen birbirinizi üzmeyin tamam mı güzel prensesin annesi?

merhaba arkadaşlar size birkaç sorum olucak 4 gündür çok stresli ve üzgündüm test sonuçlarım biraz riskli çıktı ntd 1/175
bu yüzden 3 gün ağladım ve çok üzüldüm . ayrıntılı ultrasona gireceğim ya amniyosentez isterlerse oda tehlikeli ve yazıları okudum çoğu kişide riskli dedikleri halde temiz çıkmış.
aslında ben doktoruma asla aldırmayacağımı herhangi bir risk çıkarsa demiştim hatta 2li ve 3lü teste girmemiştim bu test sadece afp testi kandaki proteine bakıcaz dedi ve bir şekilde bu teste girdim ve sonuç . Sizdeki değerler nasıldı ve böyle olan arkadaşlarınız varmıydı

canımsın sen yaa bitanem benim yok canım ben kırıldım biraz ama neyse boşver bitanem inan keşke yazmasaydım diyorum prensesi üzemem canım üzülerek bunlar ufak şeyler canımcım valla sanada kılay gelsin bitanem biraz fazla yap ne yapcaksan akşama bakrsın misafirin oluruz kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım.Hoşgeldin.Hiç kendini üzme.Benimde 1/187 çıktı.Ayrıntılıya girdim Çok şükür iyi dediler.Arkadaşımızın 1/35 çıktı amniosentez yapıldı temiz çıktı.Aldırmayacaksan hiç gerek yok amniosenteze bence.opuyorumnanaktanBiliyorsun amniosentez erken doğum ve düşük riskini artırıyor.

Keşke yakın olsakta gelebilseniz ne kadar mutlu olurumopuyorumnanaktan

ayy kafayı yedim resmenn... o kadar alıntılarla uzuuun cevaplar yazdım vee gelen msjj.. site geçici olarak kullanım dışı flan flann..... neyse birini urtardım cvpların... :)))

derindeniz..... aaa yazdımmı kız moralimin bozuk olduğunu kaydirigubbakcemile3 valla farkında bile değilimm.. unuttum ben bilee.. ama sağol cnm gözünden kaçmamış kaydirigubbakcemile5 sorma bitanem yaa biz kızımla cuma akşamı annemde kaldık.. eşim de akşam geldi dün gece dönerken söyledi ki biz annamdeyken muhabbet kuşumuz ölmüş mafoldumben çok üzüldük.. kızım çok ağladı en başta tabii.. neyse ikinci bi konudaşuu... biz bayramlarda kaynanamlara köye de gidiyoruz ama.. 1. günü sabahtan annemlere gidip akşama kadar geziyoruz.. sonra akşam yemeğini yiyip çıkıyoruz yola.. köye gece varıp son güne kadar da orda kalıyoruz.. bu 8 yıldır böyleydi.. ama eşim yine aşam söyledi kaydirigubbakcemile3 kabus gibi bi geceydi anlıcağın... bu bayram evlendiğimizden beri ilk kez arefe günü gisicekmişz.. yani ben annemlerle bayramlaşmadan köye gidicem.. sebep te.. kayın pederimler ayrı bi kurbanlık kesmicekler...eşim ve 2 abisi bide babasıl yani 4 ortak büyük baş bi kurbanlık almıştık 3 ay önce fln.. köyde kaynatam bakıyo şu an.. neyse ayrı bi kıurban kesmiceği için 1. günü onun kesilmesininuygun olduğuna karar vermişlerr.. ok.. kocam nereye ben oraya ama tabi bende şartımı söyledim.. 2. günü akşam üzeri fln gelirsek ve o akşam ve 3. günü benim akrabalarımı gezersek ok.. kaydirigubbakcemile3 asma canım sıkıldı çokkk...:sinifsinif:

Muhabbet kuşunuza çok üzüldüm(Canınız saolsunda bu bayramda böyle olsun ne yapacaksın canını sıkma.Diğer kurban bayramına inşallah bebişlerle gireriz.opuyorumnanaktan

neyse eltim seslendi az önce.. sağolsunlar merdivenleri yıkıcaklarmış en terastan en alta kadarr.. sen çıkma hiçç bide bişey olurr dediler kaynımla ikisi :)) ayy sağolsunlar valla yaa.. sadece şu ayakkabılığı alsın abin içeri de sen salonda yer aç dedi.. onu hallediim gelirim yinee... bazen anlaşmazlık olsa da allah razı olsun onlardann.. bide benim kocişim artık benyokken ne dediysee bi de şey dedi...

bakk cam falan sileyim deme sakın.. sadece ufak işlerini hallet yorulmadan.. hüsayin on kere tembihledi ben gelip yaparım ne işinyapılcaksa diyoo.. sağolsunlarr.. kocişima aşığım ben yaa :)))

çok sağol canım mehtapçım yaa.. baştan benfeci üzülmüştüm bayram olayına ama diyorum şimdi herkes gideerken ben sorun çıkaramam tek başıma.. bide bi laf vardır bizde ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.. kocam nereye ben orayaa.. yeter ki huzurumuz bozulmasın.. bide ocam söylerken iğneleyici laf fln dese kırılırdım ama oda böyleolmasından duyduğu sıkıntıyı belli eder gibi üzülerek böyle olması gerektiğini açıkladıı.. bana da anlayışlıolmak düşüyo sanırım :))) bidahaki bayram bebişler yanımızda olcak inş. rabbim izin verirse.. ayy negüzell yaa.. düşünmesi bile süper bişeyy...

bu arada merdivenler bile yıkandı nerdeyse ama msjdaha yeni gitti.. :))))) ayy noluyo bu siteye yine yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…