ayy deme özge yaa.. bende yarın çıkıcam çarşıyaa.. amaben hamile tuniği gibi bişey değil de gögüs altından büzgülü normal bi penye tunik tarzı bişey düşünüyorum.. normaldede giyebiliyim diye.. şimdi genç kızlar bile taytların üstüne giyiyo onlardan.. ne biliimbakalım inş. bulurum uygun bişiyler. ama amcamın 2 oğlu da çarşıda 2farklı dükkanda çalışıyoo.. ikisininkide bayan giyim.. yaparlar bişiyler artık diyedüşünüyorum.. p.tesi gelicem dedim zatenn... haberleri var :))) ehehehe .. bakalımm...
eda hanıma da mont ve ayakkabı alıncak :)
ben geldim.ama yine kimseler yok.bende bu bayram eskilerle idare edeyim diyordum ama eteklerim iyi gelmesine rağmen karnım çok çıkmaya başlamış.ya bir jile alacağım yada üzerime bol birşeyler bulmam lazım.ama çok yürüyemiyorum.burada da hamile giyim mağazalarının birini hanyada biri konyada üstelik işlerimde yoğun bakalım ne yapacağım.
oyy oy oyyyyyyyyyyyy.Aşıkmış kocasına benim güzel arkadaşım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neyse eltim seslendi az önce.. sağolsunlar merdivenleri yıkıcaklarmış en terastan en alta kadarr.. sen çıkma hiçç bide bişey olurr dediler kaynımla ikisi :)) ayy sağolsunlar valla yaa.. sadece şu ayakkabılığı alsın abin içeri de sen salonda yer aç dedi.. onu hallediim gelirim yinee... bazen anlaşmazlık olsa da allah razı olsun onlardann.. bide benim kocişim artık benyokken ne dediysee bi de şey dedi...
bakk cam falan sileyim deme sakın.. sadece ufak işlerini hallet yorulmadan.. hüsayin on kere tembihledi ben gelip yaparım ne işinyapılcaksa diyoo.. sağolsunlarr.. kocişima aşığım ben yaa :)))
a.s canım.LCW bir bak istersen çok hoş ve uygun fiyata hamiş tuniği var .slm kızlar ben de azcık dolaştım geldim....bayramlık falan baktım ama yok ya almıycam bişi aşırı pahalı hamile kıyafetleri bir tunik 85 lira valla vermem 4 ay için ....
evde olanlardan uydurcam bişiler.....
özgecim..sen dar kesim olanları diyosun sanırım.. ben zaten çok zayıf olmadığımdan hatta kilolu bi bayan olaraktan :)) daha bol kesim olanlardan giyiyorum.. göbiş topiğine eklediğim resimde üzerimdeki de öyle bişey.. ama tabi günlk kullandığım bişey :))
kız refiye sen çok yaşa emi sen genç kız değilmisin yaa neyin eksik genç kızlardan senin aşk olsun bende inşallah çarşamba günü çıkmayı düşünüyorum bakalım evdeki tamirat işlerimiz biterse inşallah bitane elbise almak istiyorum bende canım
özgeciğim eşine fena yakalıandık yaa sana msj yazdım birden bir yazı özge bir saate gelecek diye valla dumur oldum resmen
ya benim dünür gelemedi buralara bugün yaa nerde kaldı özledim valla köye gidecekti
Yemekle ilgili en son yorum yazan bendim , sanırım beni sinirimi başkasından çıkarmakla itham etmeye çalışmışsın.. Ben yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorum , tv de yemekle ilgili reklam çıkarsa değiştiririm kanalı gerekirse bakmam , böyle bir tercih hakkım var.. Bu arada yanlış birşey söylemediğim halde bu tür ithamlarda bulunmak yakışmadı budebe.. Kimse art niyetle yapıyor demedim ayrıca ama senin söylediğin gayet açık art niyetli.
sen bu yemekle ilgili yorum yazmadan bir önceki msjına bakarmısın?birilerine sinirlenmişsin buraya daha yazmayalımdemişsin,bence sinirlenmişs,n ve sinirini zeyradan çıkarmaya kaklmışsın.ben burada mahallr kavgası yapacak bir tip değilim,aslada öyle olmadım.nasıl algılarsan öyle davran bana ben kimse için art niyetli bişey düşünmedim,hem istediğin hamsiyse sana bi kasa yollayayım
oyy oyy bune sevgi böle valla kıskancam şimdi.....
biz varız ya burda kız....
jile giyerim diye düşündm bende ama içine kesin yünlü çorap giymem lazım acayip üşüttü gecen beni ya......zaetn hamile kıyafetleri uçuk fiyatlarda valla ,hiçte gerek yok bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?