yosun... aşığım valla hemde deliler gibii :)) bunun içinde akşamki yaramazlığım valla payı yok kaydirigubbakcemile3
zeyra.. kızz tabiki genç kızız.. daha 26 yaşındayım ama 7 yaşında bir kızı olan 8 yıllık evli ve 2. çocuğuna hamile kilolu bi bayan olarak düşününce yaşımın pek bi önemi kalmıyo sankii kaydirigubbakcemile3 ham ben onların altına tayt giyemem ki.. düşünsene tombiş taytlıhamile tunikli tesettürlü bi bayann :)))) ahhaheheh
avukat.. burdayız canımm.. sen nasılsın bakalım.. kıyafetlerinin içine hala girebiliyo olman ne hoş.. benim sadece 1 pant. var olan.. eteklerimi denemiyorum bile.. geçen gün o hatayı yaptım fermuarı çekerken bebeğime bişey oldu diye içim gittii.. o nasıl bi sancıdırr...
canım zaten malatyanın soğuğunda ben etekle dışarı çıkarsam kesin tayt giyiyorum .hamile elbisesine para verme konusuna gelince ben ilk oğlumda bir kıyafetle son 3 ayımı geçirdim.doğurdum.ama bu kez farklı ,çalışıyorum banada fuzuli gibi geliyor ama bu yaz sadece 2 düğün için etek ve cekete 200 TL veren ben(daha taksitleri bu ay bitecek offf offfff içim yandı inanın.)hamile kıyafetine de 100 TL verecem artık.birde karnım kıyafetten çıkınca rahat hareket edemiyorum.
ve sanki her yıl doğuruyoruz.olsun okadar lüksümüz.gerçi her yıl doğursak lüks olmazdı.hamile kıyafetleri günlük giysimiz olurdu.kaydirigubbakcemile3
ve bir de doğum yapar yapmaz eski kıyafetlerinin içine girmeyi planlayanlar varsa üzgünüm bu pek mümkün olmuyor.
ayy siz accık yazın da ben mutfağa geçim.. bakalım neyapsam.. gerçi bu saatten sonra ancak kızartma tarzı bişeyler olur yanına da çorba fln.. neyse allahtan kocamın keyfi yerinde(dün geceden sonra :kedi: ) kaydirigubbakcemile3 sorun yaratmazz.. ekmek arasına bile ses çıkarmaz diye düşünüyorum.. hadi ben gelirim birazdann.. :))
yaaa bitmiycek sanırsam bu konu uzadı da uzadı valla.......yaww kızlar boşverin artıkın valaa.......
valla funda bir geldi pir geldiii... kaydirigubbakcemile3
zeyraa all dünürün geldi iştee kaydirigubbakcemile3
funda.. kızz insan önce bi slm kızlar fln yazarr.. ne bi şiddet bu celall.. kapanmıcakmı bu konu allah aşkınaa...
hadi herkes bu akşamki menülerini yazsında bakalım nelervarr yemektee.. bende bişey yok şimdilik.. hem fikir olurr kaydirigubbakcemile3
ya benim dünür gelemedi buralara bugün yaa nerde kaldı özledim valla köye gidecekti
geldim canım köye gidemedikmaalesef yapamadık o dünkü dediğinden.ay daha konuşmayalım şeker bak bugün yoktum olay etmişler valla.msn den veya tel den konuşalım şekerim.şimdi temizlik yapıyorum.az sonra da misafirim gelecek
kızlarr heriflerinize mi acıyosunuz yaa... çalışsınlar alsınlar yüzlerce liralık hamiş kıyafetlerinii.. kırk yılın başı hamileyiz ve onların çocuklarını doğurcazz.. tek bizim eserimiz değil kii.. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?