2010 Nisan Anneleri

iyi insan lafının üstüne gelirmiş ama olmadı şimdi ben gidiyorum yemeğe canım dünürüm görüşrüz

iyiyim canım sağol.bende çok kilolu bir bayan olarak evet eski kıyafetlerimin içine giriyorum.:kedi:çünkü hamile kaldığımdan bu yana altı kilo verdim.ama hala çoooooooooooook kiloluyum.boşver.

Son düzenleme:
ayy siz accık yazın da ben mutfağa geçim.. bakalım neyapsam.. gerçi bu saatten sonra ancak kızartma tarzı bişeyler olur yanına da çorba fln.. neyse allahtan kocamın keyfi yerinde(dün geceden sonra :kedi: ) kaydirigubbakcemile3 sorun yaratmazz.. ekmek arasına bile ses çıkarmaz diye düşünüyorum.. hadi ben gelirim birazdann.. :))

valla canım bnede 4 ay kaldı zaten diye bişi almayım diyorum ama,hatda bir pantalonla idare edebilirmiyim acaba diyorum....kış için zor olcak ama napalım bayramdada idare etcem artık,bende çalışıyorum ve nerdeyse hergün aynı seyelri giyiyorum gecici bir durum diyip kendimi durdurmaya çalışıyrum yoksa çoktan almıştım......
aslında haklısın kırk yılın basında hamile kalmışız bi elbise de hakkımız değilmi????alkisalkisalkis

avukatt.. çok kiloluyum derkenn kaydirigubbakcemile3 ben en son tartıya çıkmaya cesaret ettiğimde 5 kilo almış olarak görünüyodum.. ve hamişlikten önce 5 aydır diyette olduğumdan tüm etek pant.larımı daraltmıştım kaydirigubbakcemile3 keşke içine kalan paylarını kesmeseymişim de açıverirdim şimdii kaydirigubbakcemile3

ahh ahh bu kadınların çilesi bitmiyo valla ,sende pazar günleri izinli yap kendini yemek yapma derdinden kurtul heheh:)) kısa ve karlı bir çözüm oldu.....

kızlarr heriflerinize mi acıyosunuz yaa... çalışsınlar alsınlar yüzlerce liralık hamiş kıyafetlerinii.. kırk yılın başı hamileyiz ve onların çocuklarını doğurcazz.. tek bizim eserimiz değil kii.. :))))

iyi akşamlar kızlar.. hiç giremedim bende siz yine girip yazışmışsınız maşallah...
ben gebelik başında bir gebe pantolonu almıştım evet pahalı... ama şimdi 1 tunik 1 elbise aldım. 25-30 TLye. altına tayt, çorap herşeyi giyebilirim. birde babet... daha ne olsun böyle geçirmeye çalışıcam bu dört ayı bakalım. göbek fazla olmadığından şimdilik elbise boyunda problem yok(biraz kısa ama olsun) ama göbüş çıkınca naparım bilmiyorum. CADIARZU

yaaa bitmiycek sanırsam bu konu uzadı da uzadı valla.......yaww kızlar boşverin artıkın valaa.......

canım ben cevap hakkımı kullandım ve BİTTİ.kimse için ne kendimi ne oğlumu üzecek değilim.Allahım herkesin yolunu açık etsin.bu son yorumumdu daha da bununla ilgiliTEK BİR KELİME DUYMAYACAKSINIZ

CANIM DİREK GEÇMİŞİ OKUYarak başladım canım.merhaba diyeceğim ama sen çıkmışsın olsun herkese kocaman merhabalar.cevabımı yazdım ve kapandı

ya benim dünür gelemedi buralara bugün yaa nerde kaldı özledim valla köye gidecekti

geldim canım köye gidemedikmaalesef yapamadık o dünkü dediğinden.ay daha konuşmayalım şeker bak bugün yoktum olay etmişler valla.msn den veya tel den konuşalım şekerim.şimdi temizlik yapıyorum.az sonra da misafirim gelecek

kolay gelsin canımcım kendini fazla yorma canım yardıma ihtiyacın olursa atlar gelirim canım benim :1hug:

valla bebgciğim öyle ama ben kıyamıyorum herifime kız öyle deme kızımız için alıcazya ona birikim yapıyoruz şu anda o yüsdena.s

mutfaktaydım kız çıkmadım :)))

zeyra haklısın cnımm.. o işin şakası tabii.. bi tuniğe 100 tl. bende vermem ne yalan diyim.. hem o parayı ona vericeğime 20 tl ye bol rahat bi penye alırım ohh.. kalanını da 40-40 evlatlarıma harcarım opuyorumnanaktan

ama şimdi çıkmam lazım.. yemekler pişmeye çalışıyoo..gidiyim desalatafln yapiim.. birazdan gelir bitanem :))

öpüyorum hepinizii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…