2010 Nisan Anneleri

site bir kaç saattir bozuktu bence tam zamanında bozulmuş!! bunlar nasıl konuşmalar arkadaşlar bu sitede bir topikte bu tarz konuşmalar tartışmalar incelenip topik kapatmaya kadar gidebiliyor. tartışmanız başından sonuna kadar anlamsızdı zaten ama bu son cümleler artık topiğin seviyesini düşürmeye başladı. lütfen ben kendi adıma rica ediyorum tartışmanıza özelden msnde veya başka bir yerden devam edin. sizin yüzünüzden bu topik sıkıntıya girebilir. ben basit bir tercih meselesini karşılıklı olarak bu noktaya getirdiğiniz için teesüf ediyorum. benim bir hamile olarak konuşmaktan en zevk aldığım konu yemek konusudur ve bu tarz muhabbetler hoşuma gidiyor. tabiki bende her defasında umarım canı çekip de yiyemeyen olmaz diyorum. yani ben bu muhabbeti yapmayı tercih ederken konuşmayalım canı çekip alamayanlar olabilir diyenlere de saygı duyuyorum. tekrar çok çok çok rica ediyorum bu tartışma burda bitsin çünkü gittikçe seviyesiz bir noktaya gidiyor...

aaaa.... valla ağzım açık kaldı artık yaaa....

kızlarr günaydın bile demeye mecalim kalmadı bu son sözlerden sonraa... valla pess... topiğin kapatılmasını mı istiyosunuz yaa... ne kadar çirkin laflarr.. konu kapansın diyosunuz bi de ikinizde yani... neyse herkese iyi günler diliyorum yine de....

ben acık dolanayım başka topiklerde de şu şokumu atlatayım...

herkese güzell.. sakinn... mutlu... huzurluu.. bir gün diliyorum...

ben çıkıyorum artık.. kızımla kahvaltı yapıcaz.. sonra hazırlanıp çarşıya çıkıcazz.. annam çok kalabalık olmadan çıkalım dedi :)) 11 gibi çıkarız sanırım.. dönüşte görüşürüz inş...

günaydın güzellerim..

dün bikaç kez girdim siteye, dünürcüm hatrımı sormuş, akşam budebecim de selam vermiş ama ben ne yazsam site hata verip durdu, sayfa kapandı hep.. bi türlü bir şey yazamadım.

son birkaç sayfadaki tatsızlıklar üzerine fazla konuşmak istemiyorum ama canınızı sıkmayın lütfen..
kapatın gitsin bu konuyu..
hamileyiz, normalde üstünde durmayacağımız şeyleri yanlış anlamaya meyilliyiz, he hee deyip geçelim boşverin..

günaydın kızlar....
ama güne berbat bi baslangıç yaptım bune ya ne olmuş böle bizim topiğimize valla pes diyorum baska bişi demiyorum artık.....

günaydın kızlar....
ama güne berbat bi baslangıç yaptım bune ya ne olmuş böle bizim topiğimize valla pes diyorum baska bişi demiyorum artık.....

günaydın canım..

aile içinde bile oluyor bazen tatsızlıklar, burda da olmuş işte, nazar boncuğumuz olsun, boşverelim, üzerine konuşup sıkmayalım canımızı..

nasılsın sen?
oğluşumuz nasıl

günaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.

canım benim dualrımız seninle bitanem hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımcım hiç canını sıkma bitanem benim :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bende kahvaltı yapıcam şimdi sizden ricam lütfen eski konuları alıntı yapıp yorum yapılmaması lütfen konu daha çok uzuyo o zamn lütfen hepimiz hamileyiz ve üzüldüğümüz noktalar var

canım benim..
ben testlerinin evveliyatını hatırlayamadım, hangi değerde bir sorun çıktı da böyle bir şeye gerek duyuldu bilemedim ama çok üzüldüm...
sonucun temiz çıkacağına tüm kalbimle inansam da, durduk yere moralinizin bozulduğuna, endişelendiğinize üzüldüm işte

içini ferah tut lütfen..
amniyosentez yaptıranlar genelde hep iyi haberlerle geliyorlar, takip ettin mi bilmiyorum almina arkadaşımız da yaptırttı çok şükür Allah'a iyi haberlerle döndü.

senden de iyi haberler alıcaz bak görürsün.
amniyosentez iyi ellerde yapılırsa ürkülecek bir işlem değil, bak profesöre gidiyormuşsunuz.. sonuç da iyi olacak, deriiiin bir oh çekeceksin inşallah.

dualarım seninle canım..
Allah yardımcınız olsun.

canım benim çok saol, serçe parmağının kemiği küçük çıktı canım. o yüzden gönderiyolar. ama moralimiz çok bozuldu. amniosentezden korkmuyorum zaten canımın acıması falan umrumda değil. yeterki iyi haberler alalım.

heh hatırladım şimdi.
kalabalık olduğumuz için nickler karışıyor bazen, kim kimdi karıştırıyorum kusuruma bakma..

e sen benim parmağım da öyledir, bana benziyor demek diyordun.
şimdi şu amniyosentezden iyi haber aldığında, iyice rahatlayacaksın, bebeğim anasına çekmiş bir şeyciği yok işte diyeceksin :)

hepinize günaydın kıslar...nasılsınız?

rüzgar yagmurcum hiçbişey cıkmayacak senın bebegınde bak göreceksın canım benım.sen içini ferah tut..

günaydın tatlım.....
ben iyyim valla ,kuzey de iyi ne olsun büyümeye çalışıyo benim 250grm.lık oğluşum.....

canım bnim inşsh güzel sonuçlarla geleceksin dualarım seninle,rabbim meleklerimizi korusun....sen içini ferah tut canım bebeğinde bu skıntılı süreçten etkilenmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…