Önce sen kendi karnını doyur...
günaydın kızlar....
ama güne berbat bi baslangıç yaptım bune ya ne olmuş böle bizim topiğimize valla pes diyorum baska bişi demiyorum artık.....
günaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
günaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
canım benim dualrımız seninle bitanem hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımcım hiç canını sıkma bitanem benim :Saruboceq:
canım benim..
ben testlerinin evveliyatını hatırlayamadım, hangi değerde bir sorun çıktı da böyle bir şeye gerek duyuldu bilemedim ama çok üzüldüm...
sonucun temiz çıkacağına tüm kalbimle inansam da, durduk yere moralinizin bozulduğuna, endişelendiğinize üzüldüm işte
içini ferah tut lütfen..
amniyosentez yaptıranlar genelde hep iyi haberlerle geliyorlar, takip ettin mi bilmiyorum almina arkadaşımız da yaptırttı çok şükür Allah'a iyi haberlerle döndü.
senden de iyi haberler alıcaz bak görürsün.
amniyosentez iyi ellerde yapılırsa ürkülecek bir işlem değil, bak profesöre gidiyormuşsunuz.. sonuç da iyi olacak, deriiiin bir oh çekeceksin inşallah.
dualarım seninle canım..
Allah yardımcınız olsun.
canım benim çok saol, serçe parmağının kemiği küçük çıktı canım. o yüzden gönderiyolar. ama moralimiz çok bozuldu. amniosentezden korkmuyorum zaten canımın acıması falan umrumda değil. yeterki iyi haberler alalım.
günaydın canım..
aile içinde bile oluyor bazen tatsızlıklar, burda da olmuş işte, nazar boncuğumuz olsun, boşverelim, üzerine konuşup sıkmayalım canımızı..
nasılsın sen?
oğluşumuz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?