günaydın tatlım.....
ben iyyim valla ,kuzey de iyi ne olsun büyümeye çalışıyo benim 250grm.lık oğluşum.....
heh hatırladım şimdi.
kalabalık olduğumuz için nickler karışıyor bazen, kim kimdi karıştırıyorum kusuruma bakma..
e sen benim parmağım da öyledir, bana benziyor demek diyordun.
şimdi şu amniyosentezden iyi haber aldığında, iyice rahatlayacaksın, bebeğim anasına çekmiş bir şeyciği yok işte diyeceksin :)
hepinize günaydın kıslar...nasılsınız?
rüzgar yagmurcum hiçbişey cıkmayacak senın bebegınde bak göreceksın canım benım.sen içini ferah tut..
canım bnim inşsh güzel sonuçlarla geleceksin dualarım seninle,rabbim meleklerimizi korusun....sen içini ferah tut canım bebeğinde bu skıntılı süreçten etkilenmesin....
günaydınnn kızlar biz geldik oğlumla nasılsınız bakalım yarın kontrolümüz var inş
iyi sonuçlar alırız....
oh Allah iyilik versin :)
ya benim kızım kaç gram oldu acaba yaa :)
çok merak ediyorum..
1 aralıkta gidicem, ac-ca-yip de özledim..
bi de hissetmiyorum ya ben bebeği, içimde mi değil mi, büyüyor mu, uyuyor mu ne yapıyor muamma..... 1 aydır haber alamıyorum resmen ondan.
gideyim de pırpır atan kalbini göreyim deriin bir oh çekeyim istiyorum
canım ya kıyamam ben sana kız büyüyordur tabi,yakında seni şöle bi depiklesin de anla artık kızını,bende gitcem baklaım bayram sonrası ,inşlh bayramda çok kaçırmam ipin ucunu çünkü ben dayanamam kavurma falan......
cokacimcoook
ay büyüyordur di mi özge
büyüsün de depiklesin valla gık demicem.
ilerleyen aylarda bebekten şikayet edersem bugünlerimi hatırlatın valla, bişiycik demicem ben kızıma.
ayy şaka maka bayram da geldi di mi
kilo derdi var.
gerçi ben kurban bayramlarında annemde duruyorum, eşim kayınvalidemlere gidiyor, kurban kesme telaşı oluyor, ben dayanamıyorum o manzaralara, et ayırma merasimlerine falan..işleri bitince de bayram sofrasına oturuyorlar, ben o yemeği de kaçırıyorum..
velhasıl annem tatlı olayını abartmazsa zararsız atlatırım bayramı diye umuyorum :)
kızlar ya..
bu arada alakasız olacak ama fikirlerinizi alayım istedim.
biz eşimle isim konusunda sonunnnnnda uzlaştık gibi..
DİLA olsun diyoruz. nasıl sizce??
gönülden seven demekmiş.
bir de gürcü dilinde, sabah güneşi anlamına geliyormuş..
valla benim annemde durma gibi bir lüksüm yok ,ama hamile olmam baya ayrıcalık katacaktır diye umuyorum,mesela etten tiksinebilirim heran ,midem bulanabilir( ayy çok fenayım)
velhasıl hiç bişeye el srmeden evimde gündelik işlerimi hallederim diye düşünüyorum,tatlı konusuna gelince çok sevmediğim için sorun yok,ama kavurmaya hayır diyemiycem,birde bizimkiler sarma yaparlar artıkın tencere basında sabahlarım ben:)))
günaydın arkadaşlar nasılsınızopuyorumnanaktan ben biraz kötü bir gece geçirdim. nerdeyse sinir krizi geçiriyordum dün gece. en çok eşimi ve bebişimi üzdüğüm için çok üzüldüm ama dayanamadım artık neyse geçti artık. zor zamanlar zor koşullar da bir gün biter:1no2:
rüzgar cım hiç sıkma canını temiz çıkacak inşallah sonucun. anasına bak kızını al dicez biz deopuyorumnanaktan
iki kedili deli cim dila çok hoş bir isim. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. anlamıda güzelmiş. bizim müzakereler sürüyor hala bir isimde uzlaşamadık vallakaydirigubbakcemile3
ben hala NİSAN diye ısrar ediyorum ama....
babamınız nedense nuh diyo peygamber demiyo yaw...
enteresan isimlerde bulduk gene yok,gene yok.....
inşlh dila ismide değişmez artık,olsun seker buda çok güzel.....
ismiyle yasasın kızın....
günaydın arkadaşlar nasılsınızopuyorumnanaktan ben biraz kötü bir gece geçirdim. nerdeyse sinir krizi geçiriyordum dün gece. en çok eşimi ve bebişimi üzdüğüm için çok üzüldüm ama dayanamadım artık neyse geçti artık. zor zamanlar zor koşullar da bir gün biter:1no2:
rüzgar cım hiç sıkma canını temiz çıkacak inşallah sonucun. anasına bak kızını al dicez biz deopuyorumnanaktan
iki kedili deli cim dila çok hoş bir isim. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. anlamıda güzelmiş. bizim müzakereler sürüyor hala bir isimde uzlaşamadık vallakaydirigubbakcemile3
saol tarhancım çok heyecanlıyım ve endişeliyim bugün.
dila ismi bende çok tatlı ve çok kibar. bizde yağmur, nisan ve dora arasında gidip geliyouz.
günaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
günaydın birpericim...
günaydınlar herkese nasılsınız bakalım*biz oğluşumla yatak keyfi yaptık ve de daha yeni kaltık.herkese hayırlı haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?