2010 Nisan Anneleri

günaydınnn kızlar biz geldik oğlumla nasılsınız bakalım yarın kontrolümüz var inş
iyi sonuçlar alırız....

günaydın tatlım.....
ben iyyim valla ,kuzey de iyi ne olsun büyümeye çalışıyo benim 250grm.lık oğluşum.....

oh Allah iyilik versin :)

ya benim kızım kaç gram oldu acaba yaa :)
çok merak ediyorum..

1 aralıkta gidicem, ac-ca-yip de özledim..

bi de hissetmiyorum ya ben bebeği, içimde mi değil mi, büyüyor mu, uyuyor mu ne yapıyor muamma..... 1 aydır haber alamıyorum resmen ondan.
gideyim de pırpır atan kalbini göreyim deriin bir oh çekeyim istiyorum

inşallah canım benimde küçük ama ne bilim dr istiyo işte. bugün dr dr gezicem galiba. eşim başka dr a da gidelim diyor.

hepinize günaydın kıslar...nasılsınız?

rüzgar yagmurcum hiçbişey cıkmayacak senın bebegınde bak göreceksın canım benım.sen içini ferah tut..

günaydın canım, saol inşallah güzel çıkıcak.

günaydınnn kızlar biz geldik oğlumla nasılsınız bakalım yarın kontrolümüz var inş
iyi sonuçlar alırız....

günaydın nazcım..

oo 21 haftalık olmuşunuz siz yahu.. topic abisi olmuş seninki :)
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.. oğlunu hepten büyümüş göreceksin sen şimdi ne güzel.

miniğinle bayramlaşır gelirsin artık :)

canım ya kıyamam ben sana kız büyüyordur tabi,yakında seni şöle bi depiklesin de anla artık kızını,bende gitcem baklaım bayram sonrası ,inşlh bayramda çok kaçırmam ipin ucunu çünkü ben dayanamam kavurma falan......
cokacimcoook

kızlar ya..
bu arada alakasız olacak ama fikirlerinizi alayım istedim.

biz eşimle isim konusunda sonunnnnnda uzlaştık gibi..
DıLA olsun diyoruz. nasıl sizce??

gönülden seven demekmiş.
bir de gürcü dilinde, sabah güneşi anlamına geliyormuş..

ay büyüyordur di mi özge

büyüsün de depiklesin valla gık demicem.
ilerleyen aylarda bebekten şikayet edersem bugünlerimi hatırlatın valla, bişiycik demicem ben kızıma.

ayy şaka maka bayram da geldi di mi
kilo derdi var.
gerçi ben kurban bayramlarında annemde duruyorum, eşim kayınvalidemlere gidiyor, kurban kesme telaşı oluyor, ben dayanamıyorum o manzaralara, et ayırma merasimlerine falan..işleri bitince de bayram sofrasına oturuyorlar, ben o yemeği de kaçırıyorum..

velhasıl annem tatlı olayını abartmazsa zararsız atlatırım bayramı diye umuyorum :)

valla benim annemde durma gibi bir lüksüm yok ,ama hamile olmam baya ayrıcalık katacaktır diye umuyorum,mesela etten tiksinebilirim heran ,midem bulanabilir( ayy çok fenayım)
velhasıl hiç bişeye el srmeden evimde gündelik işlerimi hallederim diye düşünüyorum,tatlı konusuna gelince çok sevmediğim için sorun yok,ama kavurmaya hayır diyemiycem,birde bizimkiler sarma yaparlar artıkın tencere basında sabahlarım ben:)))

ben hala NİSAN diye ısrar ediyorum ama....
babamınız nedense nuh diyo peygamber demiyo yaw...
enteresan isimlerde bulduk gene yok,gene yok.....
inşlh dila ismide değişmez artık,olsun seker buda çok güzel.....
ismiyle yasasın kızın....

günaydın arkadaşlar nasılsınızopuyorumnanaktan ben biraz kötü bir gece geçirdim. nerdeyse sinir krizi geçiriyordum dün gece. en çok eşimi ve bebişimi üzdüğüm için çok üzüldüm ama dayanamadım artık neyse geçti artık. zor zamanlar zor koşullar da bir gün biter:1no2:
rüzgar cım hiç sıkma canını temiz çıkacak inşallah sonucun. anasına bak kızını al dicez biz deopuyorumnanaktan

iki kedili deli cim dila çok hoş bir isim. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. anlamıda güzelmiş. bizim müzakereler sürüyor hala bir isimde uzlaşamadık vallakaydirigubbakcemile3

eheh fenayım falan deme, gayet de bulansın miden, için çekilsin, etten tiksin, bi köşede otur oğlunla.:)) hamilesin sen, yorma kendini hiç. otur evinde..

ben kavurma falan sevmem zaten. kurban etini ağzıma sürmem.

dahası, ben senelerdir kırmızı et yemiyordum bile.. hamilelikte aşerdim, üç dört aydır tuhaf biçimde yiyorum, eskiden bırak kokusunu duymayı, gözümle görmeyi; et yeme fikri bile kusturmaya yeterdi beni.

hamile kadının vücudunda ne eksikse, canı o şeyi çekermiş derlerdi de inanmazdım, öyleymiş demek, benim de canım et çekiyor resmen.

ama yine de kurban eti... taze et.. ı ıh.. almayayım :)

zaten eşim bizim ailemizi temsilen yiyecektir orda kavurmaları :) hem bana hem de bebeğe yeter onun bir öğünde yediği :)

saol tarhancım çok heyecanlıyım ve endişeliyim bugün.

dila ismi bende çok tatlı ve çok kibar. bizde yağmur, nisan ve dora arasında gidip geliyouz.

ben de nisan istiyorum aslında
içim o kadar ısındı ki o isme.
ama yok işte yok beğenmedi gitti eşim
ille bu olacak diye baskı yapmak da istemiyorum, onun da ilk evladı, isim onun da içine sinsin istiyorum..

nisan'dan sonra bi dila'ya ısındım ben de.. o da kulp takmayınca(hayret!!), hemen el sıkışalım, bitsin bu isim arayışı, netleştirelim dedim :)

günaydın tarhancım..
neye sıktın canını o kadar be güzelim
bazen kontrol edemiyoruz kendimizi, oluyor öyle, insanlık hali ama çok germe kendini e mi.. sana da günah bebeğine de günah..
sorun her ne ise, kıymetli mi senden? değiiiil... eee? o zaman? boşver gitsin.su akar yolunu bulur, dertler sıkıntılar da hallolur bir şekilde..

dila'yı beğendiğine de çok sevindim :)
ben hep konuşuyorum kızımla, adıyla sesleneyim, ismiyle konuşayım istiyordum, o yüzden iyi oldu bu müzakerelerin son bulması ve bir isimde uzlaşmamız..

ama ne zor işmiş yahu..
eşim başka şey beğendi, ben başka şey, ikimiz de birbirimizden inat..
sonunda hasbelkader bulduk dila'yı, ama sevdik ikimiz de.
bakalım, bi değişiklik olmazsa... dila'm geliyor diyorum artık :)

günaydınlar herkese nasılsınız bakalım*biz oğluşumla yatak keyfi yaptık ve de daha yeni kaltık.herkese hayırlı haftalar diliyorum

saol tarhancım çok heyecanlıyım ve endişeliyim bugün.

dila ismi bende çok tatlı ve çok kibar. bizde yağmur, nisan ve dora arasında gidip geliyouz.

ayyy siz de mi nisan düşünüyorsunuuuz

ben koyamadım siz koyun yaa.. çok güzel isim nisan.
bolluk bereket demekmiş aynı zamanda biliyor musun?

bi de bilmiyorum önemser misin ama, peygamber efendimizin de doğduğu ay. o yüzden de hoşuma gitmişti benim..

ama sevgili eşim beğenemedi nisan'ı.
çok marjinalmiş. nisan diye ismi olan mı görmüşüm bu güne kadar.(ki gördüm!!)
çocuk nisanda doğdu diye, anası babası nisan koyuverdi derlermiş, çok özensiz bir görüntü olurmuş..

peh.. halt etmiş

günaydın canım.canım inşallah güzel sonuçlarla döneceksin dualarımız seninle tatlım.almina arkadaşımız da yaptırdı Allaha şükür bi sorn çıkmadı,seninkide öyşe olacak inşşallah.içini ferah tut.dualarımız seninle

günaydınlar herkese nasılsınız bakalım*biz oğluşumla yatak keyfi yaptık ve de daha yeni kaltık.herkese hayırlı haftalar diliyorum

günaydın budebecim..

sefan olsun :) ne güzel uyumuşsunuz öyle..

ben çok erken yatıp çok erken kalkıyorum, sinir oluyorum bu döngüme valla. sefa yapmayı bile beceremiyorum...
baksana sizler yeni kahvaltı yapıyorsunuz, benim karnım acıktı öğle yemeği saatim yaklaştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…