- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ayyy siz de mi nisan düşünüyorsunuuuz
ben koyamadım siz koyun yaa.. çok güzel isim nisan.
bolluk bereket demekmiş aynı zamanda biliyor musun?
bi de bilmiyorum önemser misin ama, peygamber efendimizin de doğduğu ay. o yüzden de hoşuma gitmişti benim..
ama sevgili eşim beğenemedi nisan'ı.
çok marjinalmiş. nisan diye ismi olan mı görmüşüm bu güne kadar.(ki gördüm!!)
çocuk nisanda doğdu diye, anası babası nisan koyuverdi derlermiş, çok özensiz bir görüntü olurmuş..
peh.. halt etmiş
günaydın canım.canım inşallah güzel sonuçlarla döneceksin dualarımız seninle tatlım.almina arkadaşımız da yaptırdı Allaha şükür bi sorn çıkmadı,seninkide öyşe olacak inşşallah.içini ferah tut.dualarımız seninle
ben de nisan istiyorum aslında
içim o kadar ısındı ki o isme.
ama yok işte yok beğenmedi gitti eşim
ille bu olacak diye baskı yapmak da istemiyorum, onun da ilk evladı, isim onun da içine sinsin istiyorum..
nisan'dan sonra bi dila'ya ısındım ben de.. o da kulp takmayınca(hayret!!), hemen el sıkışalım, bitsin bu isim arayışı, netleştirelim dedim :)
günaydın tarhancım..
neye sıktın canını o kadar be güzelim
bazen kontrol edemiyoruz kendimizi, oluyor öyle, insanlık hali ama çok germe kendini e mi.. sana da günah bebeğine de günah..
sorun her ne ise, kıymetli mi senden? değiiiil... eee? o zaman? boşver gitsin.su akar yolunu bulur, dertler sıkıntılar da hallolur bir şekilde..
dila'yı beğendiğine de çok sevindim :)
ben hep konuşuyorum kızımla, adıyla sesleneyim, ismiyle konuşayım istiyordum, o yüzden iyi oldu bu müzakerelerin son bulması ve bir isimde uzlaşmamız..
ama ne zor işmiş yahu..
eşim başka şey beğendi, ben başka şey, ikimiz de birbirimizden inat..
sonunda hasbelkader bulduk dila'yı, ama sevdik ikimiz de.
bakalım, bi değişiklik olmazsa... dila'm geliyor diyorum artık :)
site bir kaç saattir bozuktu bence tam zamanında bozulmuş!! bunlar nasıl konuşmalar arkadaşlar bu sitede bir topikte bu tarz konuşmalar tartışmalar incelenip topik kapatmaya kadar gidebiliyor. tartışmanız başından sonuna kadar anlamsızdı zaten ama bu son cümleler artık topiğin seviyesini düşürmeye başladı. lütfen ben kendi adıma rica ediyorum tartışmanıza özelden msnde veya başka bir yerden devam edin. sizin yüzünüzden bu topik sıkıntıya girebilir. ben basit bir tercih meselesini karşılıklı olarak bu noktaya getirdiğiniz için teesüf ediyorum. benim bir hamile olarak konuşmaktan en zevk aldığım konu yemek konusudur ve bu tarz muhabbetler hoşuma gidiyor. tabiki bende her defasında umarım canı çekip de yiyemeyen olmaz diyorum. yani ben bu muhabbeti yapmayı tercih ederken konuşmayalım canı çekip alamayanlar olabilir diyenlere de saygı duyuyorum. tekrar çok çok çok rica ediyorum bu tartışma burda bitsin çünkü gittikçe seviyesiz bir noktaya gidiyor...
aaa güzel isim kız nisan. aa anlamı daha da güzelmiş. benim hoşuma gidiyor. çok kibar isim gibi geliyor. ben oğlum olursa adını rüzgar koycam ona da uygun bişiler olsun istiyorum.
.
canım bende cok begendım dila ismini..valla çok guzel bulmussunuz..allahım ismiyle büyüsün inşallah...DiLA hanım ...ayy sölemesı cok guzel.
çok güzeldi valla nisan
biz koyamıyoruz ama işte
bi de rüzgar'ınız gelirse, ne güzel olur :)
ayy yaşasın, sevindim dila'nın beğenilmesine :)
sabah güneşi demekmiş ya, o da öyle güneş gibi doğsun diyoruz hayatımıza..
ahh inşallah :)
siz isim düşündünüz mü ??
kıslar yaaa bi,zdede bayram krizi basladı. eşim tuttudu aydına gıdılecek dıye ben gitmek ıstemıyorum.annemlerle kalmak ıstıyorum bu bayram.sonra uzun yok.o mecbur gıtmek zorunda kurban olayı için.offf napıcam ya .biyandan tedirgin oluyorum yol iyi gelmezse dıye. napayım ya..?(
günaydın budebecim..
sefan olsun :) ne güzel uyumuşsunuz öyle..
ben çok erken yatıp çok erken kalkıyorum, sinir oluyorum bu döngüme valla. sefa yapmayı bile beceremiyorum...
baksana sizler yeni kahvaltı yapıyorsunuz, benim karnım acıktı öğle yemeği saatim yaklaştı :))
e böyle bize söylediğin gibi söyle be güzelim..
anlar o da, niye anlamasın.
biz aynı şehirde olmamıza rağmen ben de gitmicem kayınvalidemlere.
onlar kendi otoparklarında kesiyorlar kurbanı, ailenin erkekleri birlikte etleri bölüştürüp paketliyorlar falan.. ben dayanamıyorum o ortama..
evlendiğimizden beri hiçbir kurban bayramında gitmiyorum onlara.
öyle bölüştük eşimle, şeker bayramında kayınvalidemlerde oluyoruz, kurbanda benim annemde.. daha doğrusu eşim sabahtan kendi ailesinin evine gidiyor, kurban işi bitince geliyor.
sen de böyle anlat yahu, anlar yani. o gitsin mecbursa. sen kal annenlerle...
bi de dediğin gibi uzun yol, bir şey olmaz ama belki rahatsız olursun, oturmaktan belin ağrır, durduk yere sıkıntı...
kıslar yaaa bi,zdede bayram krizi basladı. eşim tuttudu aydına gıdılecek dıye ben gitmek ıstemıyorum.annemlerle kalmak ıstıyorum bu bayram.sonra uzun yok.o mecbur gıtmek zorunda kurban olayı için.offf napıcam ya .biyandan tedirgin oluyorum yol iyi gelmezse dıye. napayım ya..?(
biz iki isim düşündük biri dedenın ismi olacak Mehmet Demır.sizce nasıl ne olabılır baska acaba.
günaydın canım benim.
valla o kadar kötü rüyalar gördmki aslında çok ta rahat uyuyamadım.ben hamileliğin ilk başlarında 7 veya 8 de kalkardım ama şu 2 haftadır havalar soğuduya yataktan çıkasın gelmiyo.evimde sobalı üzeniyorum sanırım buz gibi eve kalkmaya.......
ben gideyim kahvaltımı yapayım oluşumun karnı acıktı
fundacım günaydın tatlım hoşgeldin.....
ohh yapın valla keyifleri ,birazda benim yerim yapın ne güzel......
valla canım ben çok sey düşünürdüm eğer gercekten gitmek istemiyorsam...
mesela doktorumu arar önceden sölerdim,sonra oda eşime durumu izah ederdi,bölecede sakıncası olduğunu düşünerekten zaten gidilmezdi....
yada ben direk okadra yolu gidemem derdim...
eşinle bir konuş istersen canım.....
benim inadım çok kötüdür çünkü gitmiycem dedim mi hayatda gitmem ve muhakkak gecerli bir sebep bulurum....(ayy çok fenayım haa bu hamilelik beni iycene entrikacı yaptı):sm_cool:
günaydın tatlım.
hala esniyorum desem ay çok uykucu oldum ya,bikaç gündür öğle ezanıyla kalkıyorum.eşim diyoki bazen öğle namazına kalktı bizim hatun : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?