2010 Nisan Anneleri

aaa güzel isim kız nisan. aa anlamı daha da güzelmiş. benim hoşuma gidiyor. çok kibar isim gibi geliyor. ben oğlum olursa adını rüzgar koycam ona da uygun bişiler olsun istiyorum.

saol canım bende almina yı bekliyorum aslında azcık bilgi alayım diye.

canım bende cok begendım dila ismini..valla çok guzel bulmussunuz..allahım ismiyle büyüsün inşallah...DiLA hanım ...ayy sölemesı cok guzel.

kıslar yaaa bi,zdede bayram krizi basladı. eşim tuttudu aydına gıdılecek dıye ben gitmek ıstemıyorum.annemlerle kalmak ıstıyorum bu bayram.sonra uzun yok.o mecbur gıtmek zorunda kurban olayı için.offf napıcam ya .biyandan tedirgin oluyorum yol iyi gelmezse dıye. napayım ya..?(

tarhancığım o kadar güzel söylemişsinki gerçekten anlamsız sadece ben topikteyken böyle bişey yazıyo diğer arkadaşımız düşünebiliyomusun*ben burada herkese diyorum bu bölgeden istediğiniz bişey varsa yollayayım diye.....ama Allah biliyoya içimde en ufak bi kötülük yoktu son mesajını alana kadar.artık canım konuşmayalım tartışmayıda sürdürmryelim anlamsız.gerçekten ben birisini kırdıysam veya benm adıma arkadaşlar burada yorum yapacaklarsa benim özelime veya msn me atsınlar mesajlarını.dün akşam o kadar üzüldümki ama artık üzülmeyeceğim.çünkü buradak, kişiler ne benim eşim ne de karnımdaki bebeğim.kimseye de bundan sonra buradan canı bişey isterse sana yollarım demeyeceğim.

aaa güzel isim kız nisan. aa anlamı daha da güzelmiş. benim hoşuma gidiyor. çok kibar isim gibi geliyor. ben oğlum olursa adını rüzgar koycam ona da uygun bişiler olsun istiyorum.

.

çok güzeldi valla nisan
biz koyamıyoruz ama işte
bi de rüzgar'ınız gelirse, ne güzel olur :)

canım bende cok begendım dila ismini..valla çok guzel bulmussunuz..allahım ismiyle büyüsün inşallah...DiLA hanım ...ayy sölemesı cok guzel.

ayy yaşasın, sevindim dila'nın beğenilmesine :)
sabah güneşi demekmiş ya, o da öyle güneş gibi doğsun diyoruz hayatımıza..
ahh inşallah :)

siz isim düşündünüz mü ??

biz iki isim düşündük biri dedenın ismi olacak Mehmet Demır.sizce nasıl ne olabılır baska acaba.

e böyle bize söylediğin gibi söyle be güzelim..
anlar o da, niye anlamasın.

biz aynı şehirde olmamıza rağmen ben de gitmicem kayınvalidemlere.
onlar kendi otoparklarında kesiyorlar kurbanı, ailenin erkekleri birlikte etleri bölüştürüp paketliyorlar falan.. ben dayanamıyorum o ortama..
evlendiğimizden beri hiçbir kurban bayramında gitmiyorum onlara.

öyle bölüştük eşimle, şeker bayramında kayınvalidemlerde oluyoruz, kurbanda benim annemde.. daha doğrusu eşim sabahtan kendi ailesinin evine gidiyor, kurban işi bitince geliyor.

sen de böyle anlat yahu, anlar yani. o gitsin mecbursa. sen kal annenlerle...
bi de dediğin gibi uzun yol, bir şey olmaz ama belki rahatsız olursun, oturmaktan belin ağrır, durduk yere sıkıntı...

günaydın canım benim.
valla o kadar kötü rüyalar gördmki aslında çok ta rahat uyuyamadım.ben hamileliğin ilk başlarında 7 veya 8 de kalkardım ama şu 2 haftadır havalar soğuduya yataktan çıkasın gelmiyo.evimde sobalı üzeniyorum sanırım buz gibi eve kalkmaya.......

ben gideyim kahvaltımı yapayım oluşumun karnı acıktı

fundacım günaydın tatlım hoşgeldin.....
ohh yapın valla keyifleri ,birazda benim yerim yapın ne güzel......

evet ya hep öle aklıma gelıyor ya bişey olursa .olmaz belkı ama hanı bısey olacaksa allah korusun burdada olur ama off yaa gıtmek ıstemıyorum işte ben.

rüzgar yağmurcum almina her gün girmiyo bildiğim kadarıyla..randevun kaçta bugün gidiyomusunuz*birde sonuç ne zaman çıkacak bize haber ver mutlaka

Günaydın nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Bizde grip tatili yapıyoruz. Akşam babamız sürekli tatil haberi bekleyip durdu. Okula gitmede grip filan alma diye, sonunda dileği kabul oldu.
Rüzgaryagmurcum, emin ol bebişinin iyi haberlerini alacaksın. ıçini hep ferah tut.
Bu arada iki kedili delicim, nisan ismi çok güzel. Dila, benim bir öğrencim var dilan çok hanım hanım onu aklıma getirdi.
Birpericim, benim doktorum şimdiden uzun yolu yasakladı. 5 saatte izin verdi. Herşeye rağmen siz yol planı yapmayın dedi. Şubat tatilinde eşimin ailesine gidecektik, yattı şimdiden. Biz hiç çok sükür düşük riski filanda yaşamadığımız halde yasakladı. Bence doktora soralım öyle çıkalım de.

Son düzenleme:

valla canım ben çok sey düşünürdüm eğer gercekten gitmek istemiyorsam...
mesela doktorumu arar önceden sölerdim,sonra oda eşime durumu izah ederdi,bölecede sakıncası olduğunu düşünerekten zaten gidilmezdi....
yada ben direk okadra yolu gidemem derdim...
eşinle bir konuş istersen canım.....
benim inadım çok kötüdür çünkü gitmiycem dedim mi hayatda gitmem ve muhakkak gecerli bir sebep bulurum....(ayy çok fenayım haa bu hamilelik beni iycene entrikacı yaptı):sm_cool:

biz iki isim düşündük biri dedenın ismi olacak Mehmet Demır.sizce nasıl ne olabılır baska acaba.

benim eşimin de iki adı var, biri mehmet.
modası, güzelliği hiç geçmeyen bir isim bence..
dedenin adı mehmet herhalde, onun yanına bulduğunuz demir de güzel bence..:)

bi de mehmet'in yanına yakışan bir sürü güzel isim var ya, demir içinize sinmezse başka şey de uydurursunuz. :)

ben ali ismini de çok severim mesela.. biiiiiir sürü mehmet ali var, ama ne bileyim, hoşuma gidiyor, oğlum olsa düşünürdüm herhalde.

ay doğru valla sıcacık yataktan soğuk eve kalkmak işkence geliyor insana...
iyi yapıyorsun fena mı uyu işte, bebiş de dinleniyordur :)

hadi kahvaltını et de gel bari, aç durmayın yazık oğluşa :)

fundacım günaydın tatlım hoşgeldin.....
ohh yapın valla keyifleri ,birazda benim yerim yapın ne güzel......

günaydın tatlım.
hala esniyorum desem ay çok uykucu oldum ya,bikaç gündür öğle ezanıyla kalkıyorum.eşim diyoki bazen öğle namazına kalktı bizim hatun : )

evet benımde bi entrıka cevırmem lazım :)))

iki kedili delicim kızının ismini dila mı vericen çok güzel bi isim,çok hoşuma gitti.bilirsin türkan şoray ında var öyle bi filmi.ben çok sevdim,birde ben kızım olursa ceylin naz koyacaktım isterseniz onuda bir düşünün

günaydın tatlım.
hala esniyorum desem ay çok uykucu oldum ya,bikaç gündür öğle ezanıyla kalkıyorum.eşim diyoki bazen öğle namazına kalktı bizim hatun : )

hehe:))) uyu valla güzelim keyfini çıkar bol bol...
ben sanki çalışıyorum diye madalya mı vercekler bana doğumda....hayır.....
ozaman uyu bebişinde sende dinlenin bol bol.....

birpericim günaydın canım.ya canım o kadar yolu nasıl gideceksiniz*ne kadar sürer yolculuk?bence sen eşine söyle yol zarar verebilir falan diye.hem çok yorulursun canım ya.

kızlar içeri gittim odaların penceresini açmaya bebeğime günlük almıştım size söylememiştim*siz aldınız mı veya düşünüyor musunuz*içinde baya değişik şeyler var.bebek için baya güzel bir anı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…