evet ya hep öle aklıma gelıyor ya bişey olursa .olmaz belkı ama hanı bısey olacaksa allah korusun burdada olur ama off yaa gıtmek ıstemıyorum işte ben.
Günaydın nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?
Bizde grip tatili yapıyoruz. Akşam babamız sürekli tatil haberi bekleyip durdu. Okula gitmede grip filan alma diye, sonunda dileği kabul oldu.
Rüzgaryagmurcum, emin ol bebişinin iyi haberlerini alacaksın. İçini hep ferah tut.
Bu arada iki kedili delicim, nisan ismi çok güzel. Dila, benim bir öğrencim var dilan çok hanım hanım onu aklıma getirdi.
Birpericim, benim doktorum şimdiden uzun yolu yasakladı. 5 saatte izin verdi. Herşeye rağmen siz yol planı yapmayın dedi. Şubat tatilinde eşimin ailesine gidecektik, yattı şimdiden. Biz hiç çok sükür düşük riski filanda yaşamadığımız halde yasakladı. Bence doktora soralım öyle çıkalım de.
iki kedili delicim kızının ismini dila mı vericen çok güzel bi isim,çok hoşuma gitti.bilirsin türkan şoray ında var öyle bi filmi.ben çok sevdim,birde ben kızım olursa ceylin naz koyacaktım isterseniz onuda bir düşünün
birpericim günaydın canım.ya canım o kadar yolu nasıl gideceksiniz*ne kadar sürer yolculuk?bence sen eşine söyle yol zarar verebilir falan diye.hem çok yorulursun canım ya.
kızlar içeri gittim odaların penceresini açmaya bebeğime günlük almıştım size söylememiştim*siz aldınız mı veya düşünüyor musunuz*içinde baya değişik şeyler var.bebek için baya güzel bir anı olacak
kızlar içeri gittim odaların penceresini açmaya bebeğime günlük almıştım size söylememiştim*siz aldınız mı veya düşünüyor musunuz*içinde baya değişik şeyler var.bebek için baya güzel bir anı olacak
günaydın kızlar. Nasılsınız? Benim moralim çok bozuk. Cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. Bizi başka bir prof a yönlendirdi. Bakalım bugün gidicez. O da çok doluymuş. Ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. Eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. Lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
kızlar ya..
Bu arada alakasız olacak ama fikirlerinizi alayım istedim.
Biz eşimle isim konusunda sonunnnnnda uzlaştık gibi..
Dila olsun diyoruz. Nasıl sizce??
Gönülden seven demekmiş.
Bir de gürcü dilinde, sabah güneşi anlamına geliyormuş..
8 saat falan canım ..yavas giderız dıyo ama ıııhhh hiççç içimden gelmıyo..bide ben düşük tehlıkesı atlattım ya 1,5 ay once hiç gözum almıyo ve korkuyorum zaten.gitsin artık o napıyım ben kalıcam annemlerde.
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum kızıma :)
günlük gibi günü gününe olmuyor, özel bir bebek defteri de değil zaten ama hoş bir defter almıştım zamanında, ona yazıyorum kızıma şimdi..
ileride güzel bir hatıra olacak diye düşünüyorum ben de.
8 saat falan canım ..yavas giderız dıyo ama ıııhhh hiççç içimden gelmıyo..bide ben düşük tehlıkesı atlattım ya 1,5 ay once hiç gözum almıyo ve korkuyorum zaten.gitsin artık o napıyım ben kalıcam annemlerde.
ii haberlerle gliceksin ben eminim...
ben çok sevdim...
evet banada hediye geldi.. çok güzel içi. Hiçbir anı atlanılmayacak.
canım bir doktoruna sor benimki 2,5 saatte kadar iznin vermişti. çok uzun ir yol bu. Bir sor derim. Ben aydına 60 km mesafedeyim. Ben giderim sizin yerinize:)))
Birperi hiç stres yapma, hemem doktorunu ara bence. Düşük tehlikeside geçirmişsin. Hiç sanmam 8 saatte izin vermez. :umursamaz: Bizim doktor 5 saatte mırın kırın etti.
canım o zaman gitme ya 8 saat çok uzun
meraba kızlar biz geldik kahvaltımızı yaptık teyzoşlar ustamızda var bugün evde sormayın
meraba kızlar biz geldik kahvaltımızı yaptık teyzoşlar ustamızda var bugün evde sormayın
Kızlar, geçen gün annem beni çok duygulandırdı. Bitanem benim ya, çıkmış bebişin neredeyse her ihtiyaçını almış. Canım maddi olarakta çok iyi değil ama almış bütün ihtiyaçlarımızı. Öyle garip oldumki, anne olmak sanırım böyle birşey, güzelim benim varsa yoksa bizim için uğraşıyor.
Annemin hakkını nasıl ödeyeceğim inanın bilemiyorum.
hosgeldın canım afıyet bal şeker olsun.yarasın sanada bebişede..bizimde öğle vaktımız yaklastı ve acıktık...
kolay gelsın bu arada yorma kendını sakın sen canım.
Biz henüz sadece sabah meyvelerimizi yedik. En iyisi hemem bende bebişimi besleyeyim.cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?