2010 Nisan Anneleri

evet ya hep öle aklıma gelıyor ya bişey olursa .olmaz belkı ama hanı bısey olacaksa allah korusun burdada olur ama off yaa gıtmek ıstemıyorum işte ben.

valla bence sen ikna et eşini, olmadı azıcık naz yap, o da anlar, kıyamaz seni o kadar yola çıkartmaya..

canım, tatil ilaç gibi gelmiştir size :) oh sefanız olsun :)

nisan güzeldi ama işte eşim beğenmeyince dila'mız geliyor diyoruz şimdi :)
beğenmene çok sevindim..
ben de belirli isimleri taşıyan insanların belirli özellikleri taşıdığına inanırım, 2 dila tanıdım bu güne kadar, ikisi de ağırbaşlı, zarif, hoş insanlardı, bak senin öğrencin de öyleymiş :)
inşallah benim kızım da öyle olur..

ay evet türkan şoray'ın dila hanım'ını bilmeyen mi vardır :)

ceylin naz da çok hoş isim, kulağa çok melodik geliyor ama eşim bunu da beğenmediydi.
anam adam ne zor beğenirmiş meğer, beni nasıl beğendi de aldı ona bile şaşırdım yani.

artık dila'yı beğendi ya, buna da şükür, yoksa bizim kız isimsiz kalacaktı :)

birpericim günaydın canım.ya canım o kadar yolu nasıl gideceksiniz*ne kadar sürer yolculuk?bence sen eşine söyle yol zarar verebilir falan diye.hem çok yorulursun canım ya.

8 saat falan canım ..yavas giderız dıyo ama ıııhhh hiççç içimden gelmıyo..bide ben düşük tehlıkesı atlattım ya 1,5 ay once hiç gözum almıyo ve korkuyorum zaten.gitsin artık o napıyım ben kalıcam annemlerde.

ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum kızıma :)
günlük gibi günü gününe olmuyor, özel bir bebek defteri de değil zaten ama hoş bir defter almıştım zamanında, ona yazıyorum kızıma şimdi..
ileride güzel bir hatıra olacak diye düşünüyorum ben de.

canım bende bebişim olacağını öğrendiğim günden beri günlük tutuyorum zaten yazmayı çok severim ben hemde ona güzel bir hatıra kalır diye umuyorum.....

ii haberlerle gliceksin ben eminim...

ben çok sevdim...

evet banada hediye geldi.. çok güzel içi. Hiçbir anı atlanılmayacak.

canım bir doktoruna sor benimki 2,5 saatte kadar iznin vermişti. çok uzun ir yol bu. Bir sor derim. Ben aydına 60 km mesafedeyim. Ben giderim sizin yerinize:)))

canım benim bende öyle bir günlük tuttum.ilk hamile kaldığımı öğrendiğim gün,kal sesini duyduğumuz gün,ilk hareketleri v.s.çok güzel bir anı olacak.keşke bizimde olsaymış...

Birperi hiç stres yapma, hemem doktorunu ara bence. Düşük tehlikeside geçirmişsin. Hiç sanmam 8 saatte izin vermez. :umursamaz: Bizim doktor 5 saatte mırın kırın etti.

canım o zaman gitme ya 8 saat çok uzun

ben alamadım bu günlüklerden ya.aslında cok guzel bişey .almak lazım artık .ne guzel ilerde okuturuz büyüdüklerinde ..süper bişey ya.alayım hemen.

evet arıycam birazdan doktorumu ve sorucam..bende emınim gitme diycek.

sen nerdeydın canım.

meraba kızlar biz geldik kahvaltımızı yaptık teyzoşlar ustamızda var bugün evde sormayın

Birperi hiç stres yapma, hemem doktorunu ara bence. Düşük tehlikeside geçirmişsin. Hiç sanmam 8 saatte izin vermez. :umursamaz: Bizim doktor 5 saatte mırın kırın etti.

evet evet. ben sormadan bılıyorum zaten nedıyecegınıde. sorayımda yıne kesın olsun ..

meraba kızlar biz geldik kahvaltımızı yaptık teyzoşlar ustamızda var bugün evde sormayın

hosgeldın canım afıyet bal şeker olsun.yarasın sanada bebişede..bizimde öğle vaktımız yaklastı ve acıktık...

kolay gelsın bu arada yorma kendını sakın sen canım.

Kızlar, geçen gün annem beni çok duygulandırdı. Bitanem benim ya, çıkmış bebişin neredeyse her ihtiyaçını almış. Canım maddi olarakta çok iyi değil ama almış bütün ihtiyaçlarımızı. Öyle garip oldumki, anne olmak sanırım böyle birşey, güzelim benim varsa yoksa bizim için uğraşıyor.
Annemin hakkını nasıl ödeyeceğim inanın bilemiyorum.

canım benim ya güle güle kullansın bebişin inşlh...valla benim annemde dün kardeşime bayramlık alırken oğlumu unutmamış sanki doğduda oda kıskanmasın diye onada almış kıyamam ben ya....
inan benim ailemin durumuda öle çok iyi değil ama annem yatağı yorganı pikesi herseyi hazır etmeye basladı heleki aldıkları....
anne olmak böle bişi sanıyorum,bende nası öderim bilmiyorum.....:asigim:

hosgeldın canım afıyet bal şeker olsun.yarasın sanada bebişede..bizimde öğle vaktımız yaklastı ve acıktık...

kolay gelsın bu arada yorma kendını sakın sen canım.

Biz henüz sadece sabah meyvelerimizi yedik. En iyisi hemem bende bebişimi besleyeyim.cokacimcoook

saolasınız teyzoşlar sizlerede afiyet olsun birpericiğim gitme canım o kadar yola risk alma herkes hoş görsün artık bizleri hamişiz artık

erkflzciğim güle güle kullansın bebişin canım annelerin yeri ayrıdır bitanem saolsunlar rabbim başımızdan eksik etmesin canımcım

yosuncuğum sende hoşgeldin bitanem nasılsın bakalım canımcım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…